Tandem3 Reputație: -2363 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Acum 2 ore, CharonIV a spus: Nu e o problema capitala ,mai rau e cand il auzi pe colegu de la bucatarie ,mai ai mult frate ,ca o rupi🤣 Bă băiete, tu obseri că de vre-o 2 ore cred , 🤔 parașutiști 🤭 nu ne mai aplică sancțiuni? 1 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Chiar acum, Tandem3 a spus: Bă băiete, tu obseri că de vre-o 2 ore cred , 🤔 parașutiști 🤭 nu ne mai aplică sancțiuni? o manca cozonac si ei
PIRATE Reputație: 252 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Da ăștia au ceva cu voi? Li ciudă că voi puteți :))) de ce nu va dați plusuri reciproc, ii ofticați dupaia Iara își baga pensia in forum sa ia conturi premium sa va dea minus si tot asa, asta-i politicatione 😅 2
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: o manca cozonac si ei Păi tre să ai chischirei să papi cozonac. 🤣🤣 Sunt în ședința 🤫 1 2
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Acum 1 minut, PIRATE a spus: Da ăștia au ceva cu voi? Li ciudă că voi puteți :))) de ce nu va dați plusuri reciproc, ii ofticați dupaia Iara își baga pensia in forum sa ia conturi premium sa va dea minus si tot asa, asta-i politicatione 😅 Se vede frate că ești trufanda 🤣🤣 🙈 1 1 2
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Acum 2 minute, Tandem3 a spus: Păi tre să ai chischirei să papi cozonac. 🤣🤣 Sunt în ședința 🤫 Eu am pus la cale un puci, dar samurai mei s-au dat loviți. " bă nu mai pot că plec în spania " altul " bă frate am măna în ghips " 🤣 smd. 1 2
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 28, 2021 Acum 3 ore, gallo a spus: Moldovene, pe surse esti un bulangiu, aceste surse spun ca te-au futut kakatule, rau de tot!🤣 Nu sunt moldovean iar sursele nu pot fi decat proaste ca si tine. Pai tu poti avea incredere in singurii 2 sau 3 oameni destui de prosti sa stea la discutii cu tine? Toata lumea stie ca Lisandru e cel mai mare dobitoc al mileniului 3 ! 2
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 28, 2021 Acum 2 ore, CharonIV a spus: Nu cred ca e neaparat mirosul problema , mai treci peste ,probelma e sa nu dai banii degeaba ,sa aiba poze false , sa nu faca serviciile sau le faca in bataie de joc Normal ca tu mai treci peste , mirosul nu te prea deranjeaza cand si tu puti. S-a scumpit apa calda , nu ai mai gasit sapun la reducere... 2 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 n-ai prea rezolvat mare lucru cu delay-ul @pisicuts ,vad ca la mine curg minusurile de la @ThePunisher. si @mysterios de mi-au umplut profilul :))))))) 2 boti odata ,rly
ionica 73 Reputație: 894 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 48 minutes ago, moldoclaudiu said: Nu sunt moldovean iar sursele nu pot fi decat proaste ca si tine. Pai tu poti avea incredere in singurii 2 sau 3 oameni destui de prosti sa stea la discutii cu tine? Toata lumea stie ca Lisandru e cel mai mare dobitoc al mileniului 3 ! Un medic psihiatru avea nevoie de fonduri de la conducerea Spitalului, pentru a renova sectia. Ii invita pe cativa manageri la el pe sectie, sa le explice, ce si cum, sa-i intrebe, unde sunt banii. Ii plimba prin curtea sectiei, iar la un moment dat, o doamna din grupul celor invitati il intreaba: "domnule doctor, cum ati aprecia dialogul dumneavoastra cu conducerea spitalului?" Acesta cheama pe un pacient si il intreaba ceva banal, la care pacientul raspunde : "reptilienii au invadat tara, iar noi nu mai avem paine cu Nutella." "Asta este dialogul meu cu spitalul, doamna". Cam asa se dialogheaza maimuta curentata @gallo 1 2
gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Decembrie 28, 2021 Acum 53 minute, moldoclaudiu a spus: Nu sunt moldovean iar sursele nu pot fi decat proaste ca si tine. Pai tu poti avea incredere in singurii 2 sau 3 oameni destui de prosti sa stea la discutii cu tine? Toata lumea stie ca Lisandru e cel mai mare dobitoc al mileniului 3 ! Ce-ti mai place sa-mi lingi coaiele!🤣 2 1
gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Decembrie 28, 2021 Acum 9 minute, ionica 73 a spus: Un medic psihiatru avea nevoie de fonduri de la conducerea Spitalului, pentru a renova sectia. Ii invita pe cativa manageri la el pe sectie, sa le explice, ce si cum, sa-i intrebe, unde sunt banii. Ii plimba prin curtea sectiei, iar la un moment dat, o doamna din grupul celor invitati il intreaba: "domnule doctor, cum ati aprecia dialogul dumneavoastra cu conducerea spitalului?" Acesta cheama pe un pacient si il intreaba ceva banal, la care pacientul raspunde : "reptilienii au invadat tara, iar noi nu mai avem paine cu Nutella." "Asta este dialogul meu cu spitalul, doamna". Cam asa se dialogheaza maimuta curentata @gallo Iarasi nu ti-ai luat medicamentele sandilaule? Marsh la socola bulangioaica mica!🤣 1 1
ionica 73 Reputație: 894 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Lisandru nebunule, baga un ham ham, sa stiu, ca esti tu. 1 2
ionica 73 Reputație: 894 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 10 hours ago, picon said: În raport scria că în anul ce vine, macacii cufuriți vor începe să dispară. Ai grijă ce faci, poate te însori cu chinezoiu' și scapi! 😂 Păi, asta ziceam! 😂😂😂 Impertinenta perfida, cabotinism obscen si o samavolnicie fara de margini sa faci pe deontologul, cand tu ai injurat de mame, neamuri si alte cele, de ani de zile, cand ai amenintat, hartuit, luat parte, in mod tacit, la santaj. In rest, slaba activitatea p-acilea. Pisa-m-as pe tine:) 1 1
bertus Reputație: -296 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 @CharonIV sunt noul dusman a lui Punisher. Cum va fi viata mea de acum? Tu poti sa dormi noaptea? 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Chiar acum, bertus a spus: @CharonIV sunt noul dusman a lui Punisher. Cum va fi viata mea de acum? Tu poti sa dormi noaptea? ca un prunc smr ,nu dau 2 lei pe taximetrist si pe prietenul betoniera
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Acum 2 minute, bertus a spus: de cine e clona? posibil sa fie o alianta @elprofesoare @altadata si @ionica 73 ,dracu mai stie ,conteaza ,lasa-i sa cotizeze :)))
bertus Reputație: -296 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 omul a petrecut cam 30 de minute sa ma aduca la categoria de troll, chiar nu e munca usoara. Respect ✌️
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Chiar acum, bertus a spus: omul a petrecut cam 30 de minute sa ma aduca la categoria de troll, chiar nu e munca usoara. Respect ✌️ n-a petrecut nici 2 ,are script ,baga in consola ,si il lasa asa
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Chiar acum, Indecisu a spus: Tot aici ?😀 pai daca a facut motanu treaba buna ,csf
bertus Reputație: -296 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 7 minutes ago, CharonIV said: n-a petrecut nici 2 ,are script ,baga in consola ,si il lasa asa oricum, a alocat resurse de memoria pentru mine 🥰
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Chiar acum, bertus a spus: oricum, a alocat resurse de memoria pentru mine 🥰 am impresia ca astia sunt cam nebuni de legat
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 28, 2021 Acum 52 minute, ionica 73 a spus: Impertinenta perfida, cabotinism obscen si o samavolnicie fara de margini sa faci pe deontologul, cand tu ai injurat de mame, neamuri si alte cele, de ani de zile, cand ai amenintat, hartuit, luat parte, in mod tacit, la santaj. In rest, slaba activitatea p-acilea. Pisa-m-as pe tine:) Cine mă? Mata'? 1 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum