Sari la conținut

Seriale bune de vizionat in maraton?…

Postări Recomandate

• Oras:Tg-Mures
Postat
33 minutes ago, advert129 said:

sub in engleza. Pt. mine nu i nici o diferenta :))) ma descurc.  Banuiesc ca or fi mai multe.. Am vazut doar 24( scurte- 24 min) si un film ce pare a fi continuare.(1.h54 min)

M-as descurca si eu, daca n-ar fi un serial politic.

Un picut imi aduce aminte de acest serial: https://www.imdb.com/title/tt1759761/  Sunt doar la jumatatea primului sezon.

• Like 2
Vizitator Never
Reputație: 0
Postat

In other news:

Diehard finally died hard. Bruce Willis se retrage din actorie deoarece a fost diagnosticat cu afazie (boala care duce la dificultati cognitive). So long, ranger !

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat
Just now, MacArthur said:

Tocmai citesc cartea (sunt la al 3-lea volum), nu zic ca nu-mi place, dar nu cred ca voi avea chef si de serial.

Poate peste cativa ani.

Nu am citit cartea, dar distributia actorilor italieni anonimi care joaca atat de bine transpusi in acea perioada, locurile si atmosfera, fac aceasta poveste o drama deosebita. 

Este posibil ca filmul sa-ti completeze bine cartea.

• Oras:Zona aproximativa scrisa in recenzie=TIMP CASTIGAT!
  • Oras:Zona aproximativa scrisa in recenzie=TIMP CASTIGAT!
Postat

Avocatul din limuzina- the Lincoln lawyer- 10 episoade

Vizitator silviudulce
Postat

A scris cineva "Counterpart"? Cred ca asa se numește. E vorba de doua universuri paralele care interacționează intre ele...nu mai dau spoilere dar e genul sci fi cu mister.

• Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86
  • Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86
Postat

Dark - time travelling, universuri paralele,  per total foarte mișto făcut

Sopranos - top 5 seriale facute vreodată, care au și apărut pe TV 

Breaking Bad & Better Call Saul - despre trafic de droguri și drame personale - la fel, top 5 seriale in lista mea.

Ozark - despre spalare de bani și toate urmările pe care spălarea de bani o are asupra unei familii

Postat
On 5/23/2022 at 1:53 PM, terenteterente said:

Nu am citit cartea, dar distributia actorilor italieni anonimi care joaca atat de bine transpusi in acea perioada, locurile si atmosfera, fac aceasta poveste o drama deosebita. 

Este posibil ca filmul sa-ti completeze bine cartea.

Pana la urma se afla cine l-a ucis pe Don Achille?🤪

Care arata mai bine? Lenu sau Lila? Sau in fiecare sezon alte actrite le interpreteaza (in primul volum sunt copii, apoi aodlescenti, in a 3-a parte vrei 25 de ani, si... pana aici am ajuns).

• Like 3
Vizitator
Postat
Acum 1 oră, MacArthur a spus:

Pana la urma se afla cine l-a ucis pe Don Achille?🤪

Care arata mai bine? Lenu sau Lila? Sau in fiecare sezon alte actrite le interpreteaza (in primul volum sunt copii, apoi aodlescenti, in a 3-a parte vrei 25 de ani, si... pana aici am ajuns).

:)  Serialul este bun. Foarte bun!

'Care arata mai bine?'- :)) Gusturile sunt discutabile! Amandoua actrite sunt superbe!  Ca doar n-au asteptat sa faca filmul.. 25+  ani! Normal ca sunt niste copilite la inceput si actori adulti   in celelalte episoade. Un serial de 9+ 

Cine l-a ucis pe Don Achile? Probabil o femeie!

E incet... specific serialelor vechi, dar jocul actorilor e bun.

Postat
20 minutes ago, advert129 said:

'Care arata mai bine?'- :)) Gusturile sunt discutabile! Amandoua actrite sunt superbe!  Ca doar n-au asteptat sa faca filmul.. 25+  ani! Normal ca sunt niste copilite la inceput si actori adulti   in celelalte episoade. Un serial de 9+ 

Cine l-a ucis pe Don Achile? Probabil o femeie!

E incet... specific serialelor vechi, dar jocul actorilor e bun.

Se termina toata povestea odata cu sfarsitul sez. 4 (si desigur volumului 4... pana vara ctesc si ultimul volum) ?

• Like 3
Vizitator
Postat

:) Stiu ca mi -a placut. Vazut acum 2 ani. Si mie nu-mi place chiar orice. Primisem recomandare si .. m-a uimit! Chiar bun si de recomandat.

Nu am citit cartile si nu am fost curioasa de stilul italian niciodata.

Ce pot sa iti spun.. e ca am citit carti si vazut apoi seriale dupa acele carti; si ... de cele mai multe ori imi placeau cartile mai mult. Uneori... serialul era mai bun! ( nu cere exemple ca am memorie scurta :)))

Serualul il vezi rapid in cateva nopti albe.. cartea insa are farmeecul ei ;)

Postat
27 minutes ago, advert129 said:

:) Stiu ca mi -a placut. Vazut acum 2 ani. Si mie nu-mi place chiar orice. Primisem recomandare si .. m-a uimit! Chiar bun si de recomandat.

Nu am citit cartile si nu am fost curioasa de stilul italian niciodata.

Ce pot sa iti spun.. e ca am citit carti si vazut apoi seriale dupa acele carti; si ... de cele mai multe ori imi placeau cartile mai mult. Uneori... serialul era mai bun! ( nu cere exemple ca am memorie scurta :)))

Serualul il vezi rapid in cateva nopti albe.. cartea insa are farmeecul ei ;)

Ce-ai vazut acum 2 ani?🤔

• Like 3
Vizitator
Postat
Acum 5 minute, MacArthur a spus:

Ce-ai vazut acum 2 ani?🤔

Prietena geniala!! Ca de serialul asta vorbeam, nu?🙃

Postat

Da, 

Mai este un serial foarte bun pe care eu l-am văzut in sens invers . La modul ca am văzut sezonul 4, și apoi am căutat in urma . 
Deci , încep cu : Power Book 4: Force 

iar primele sezoane sunt : 1. Power

2. Power Book : Ghost

3.Power Book 3: Raising Kanan

Postat
On 5/24/2022 at 8:39 PM, advert129 said:

Doamne, ce prostie a fost al 3-lea volum... o adevarata telenovela. Bine ca am ajuns cumva la final, mai unul, dar nu cred ca inainte de toamna ma apuc de el (poate am noroc si dau ortu' pana atunci, si scap 🙄).

Primul a fost cu adevarat bun, desi acolo erau doar niste kinders.

• Like 3
  • Oras:Home
  • Oras:Home
Postat

See, The Sandman, Band of Brothers, Chernobyl, Black Bird, Midnight Mass, Shadow and Bone, Halo, Reacher.. acestea ar fi recomandarile mele

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...