Sari la conținut

Clara 0737545647

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila

Concluzia mea e ca sunt blocat... Poți să mă contrazici răspunzându-mi pe una din cele 3 variante(.wapp, text, telefon). Numărul meu se termină în.... 314. Sau sa-mi confirmi ca sunt blocat, sa-mi iau la revedere! 

Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Acum 25 minute, Cautatorul13 a spus:

Concluzia mea e ca sunt blocat... Poți să mă contrazici răspunzându-mi pe una din cele 3 variante(.wapp, text, telefon). Numărul meu se termină în.... 314. Sau sa-mi confirmi ca sunt blocat, sa-mi iau la revedere! 

Tea blocat boss.

Link spre comentariu
Vizitator Clara Psy
Reputație: 0
Acum 16 minute, Cautatorul13 a spus:

Ți-a comunicat ție? Eu aștept răspunsul ei în continuare, asa ar fi corect.... Cred. 

O sa ma uit sa vad! 

Link spre comentariu
Vizitator Clara Psy
Acum 48 minute, Cautatorul13 a spus:

Te rog, aștept răspunsul tău! 

Nu vad niciun numar blocat cu 314 dar o sa ma uit mai bine,ca m am uitat in graba ca am fost la spital! 

Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86
Acum 10 minute, Clara Psy a spus:

Nu vad niciun numar blocat cu 314 dar o sa ma uit mai bine,ca m am uitat in graba ca am fost la spital! 

@Clara Psy, nu mai bine ii scrii tu colegului @Cautatorul13 un mesaj în privat, vedeți detaliile, eventual și programare? Nu de alta, dar sa nu mai faceți "n" postari pe topic, pentru un subiect care va privește doar pe voi doi.

Just sayin'...🤷‍♂️.

Acum 9 minute, Clara Psy a spus:

Imi pare rau!Astazi nu mai pot lucra!O sa revin de maine daca o sa ma simt mai bine! Va pup si imi cer scuze inca o data!🥺

Sănătate!

Link spre comentariu
Vizitator Clara Psy
Acum 20 minute, Vladescu86 a spus:

@Clara Psy, nu mai bine ii scrii tu colegului @Cautatorul13 un mesaj în privat, vedeți detaliile, eventual și programare? Nu de alta, dar sa nu mai faceți "n" postari pe topic, pentru un subiect care va privește doar pe voi doi.

Just sayin'...🤷‍♂️.

Sănătate!

Multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator daniel312
1 oră în urmă, Clara Psy a spus:

Bunaa dragii mei de maine ma gasiti la Pitesti de la ora 10:00! Va pup! 

Buna Clara @Clara Psy 😘

O actualizare de preturi si servicii se poate daca te rugam ?

Multumesc, te pup 😘

Link spre comentariu
Vizitator Clara Psy

Pun din nou serviciile si prețuriile aici!
🚫
ON,AP,NP,Foot fetish,deep throat,69,GFE,COB,CIM!-Toate serviciile sunt incluse in pretul de 150 finalizarea ,250 ora! Tin sa mai mentionez chiar daca vreti anal sau nu,finalizarea tot 150 este!Oralul neprotejat se face in functie de igiena!

Link spre comentariu
Acum 6 ore, Clara Psy a spus:

Pun din nou serviciile si prețuriile aici!
🚫
ON,AP,NP,Foot fetish,deep throat,69,GFE,COB,CIM!-Toate serviciile sunt incluse in pretul de 150 finalizarea ,250 ora! Tin sa mai mentionez chiar daca vreti anal sau nu,finalizarea tot 150 este!Oralul neprotejat se face in functie de igiena!

Unde ta gasim ? Tot la croitorie?

Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

În sfârșit am revăzut pe clara...totul ca la prima întâlnire:programare pe wapp, locația cunoscută la croitorie, skiny, servicii totale, 150/250,dus, oral nep. Normal protejat, anal nu a intrat...una peste alta totul ok, de revenit pentru cei ce doresc skiny. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...