Sari la conținut

Clara 0737545647

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 ore, Clara Psy a spus:

Daca ai fost la mine si nu ti-a convenit ceva,poti spune si de ce sa nu vina!🤣 Adica macar dă un motiv!Te pup😁🥰

Iubita, postarea mea nu are legătură cu tine, ci cu persoanele care poluează topicul cu aberații, despre tine am scris, numai de bine. 

Vizitator Clara Psy
Reputație: 0
Postat
Acum 3 ore, v.antonov a spus:

😂😂  suntem predestinati sa ne cunoastem “toti ai nostri” .

Asa….ca in “ fratia inelelor”

@Clara Psy ne vedem? Iti trimit vreun cod…..?😂😘

Buna,ne vedem cum sa nu!♥️♥️

Vizitator Clara Psy
Postat
Acum 1 oră, Cautatorul13 a spus:

Iubita, postarea mea nu are legătură cu tine, ci cu persoanele care poluează topicul cu aberații, despre tine am scris, numai de bine. 

Am vazut ca ai scris numai de bine,dar nu intelegeam de ce spui ,,nu te du..’’ dar acum am inteles !😘♥️Pupii

Vizitator Vladescu86
Postat
Acum 4 ore, v.antonov a spus:

Bine că este Bistro aproape, mai stam la o cafea/țigară de vorbă 🤣

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, Clara Psy a spus:

Am vazut ca ai scris numai de bine,dar nu intelegeam de ce spui ,,nu te du..’’ dar acum am inteles !😘♥️Pupii

🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️

• Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
Postat
Acum 6 ore, v.antonov a spus:

mai bine ca in razboiu stelelor, i'm darth vader si te tau cu sabiosu :D 

• Haha 1
  • Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti
  • Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti
Postat

eu va spun ca o sa ajungem sa facem “secret santa “…noi toti cu minunatele noastre “dependente”

😂😂😂😂

Vizitator Clara Psy
Postat
Acum 44 minute, patriotul11 a spus:

Clara te pup si te stept pe la noi

Te pup ne vedem curand!Am fost acum o saptamana dar nu cred ca ai venit!♥️

Vizitator Clara Psy
Postat
Acum 10 minute, patriotul11 a spus:

Am fost

Aa bun,ne vedem curand😘

Vizitator
Postat

Tocmai ce am deschis o sticla de jagger cu niste tovarasi la pitesti,pana ce ma matolesc un pic 😄,o sa incep sa va las niste recenzii despre activitatea mea din ultimele zile la pitesti.

In fine,scap de radar,ma urc in masina si vin la pitesti.Urmarisem cate cv pe forum zilele astea,aveam niste tine.Una dintre ele @Clara Psy

Sun la numarul de aici,imi da locatia,ii zic ca ajung in 10 minute.Pe scurt :

Locatie : 5 - " in spate la croitorie ",gangul dintre zara si o trivale,a 2-a scara pe stanga / o garsioniera de 20 mp maxim,renovata,pe palier multe colege, dar pula mea n-am venit sa inchiriez

Aspect 5 - pozele nu au nici cea mai mica legatura,este o fata skinny la vreo 25 ani,nu este urata dar nici de luat acasa

GFE - 7 - am ras am glumit,un mare plus ca mi-a dat papucii ei sa intru sa imi fac dus

Muie neprotejata - 8 cel putin - zic doar atat ca n-am putut sa testez foarte mult,venisem cu coaiele pline,nu a durat foarte mult,dar oricum ia lejer 17-18  cm din 3 pozitii diferite,finalizare orala. 

Normal - n/a - nu m-a interesat

Scor 150 cu 250

Seriozitate :  2- Detaliez mai jos.dupa primul numar,o intreb daca mai are timp de inca 1 finalizare cel putin,imi spune ca are programare in 10 minute.Zic ok,stabiliesc cu ea sa isi ONOREZE programarea din respect pt urmatorul coleg,si a ramas ca ma suna ea in 30 de min cand termina cu colegul.

Imi dau seama ca poate sa dureze o ora cel putin,asa ca plec din apartament,ma duc la masina si ies la cafea cu o cunostinta. Trec 30 de minute,trece o ora,se fac 3 ore in pula mea cand eu stateam ca prostul dupa programare. Evident ca i-am dat niste mesaje si am sunat in perioada asta,fara sa primesc nimic inapoi,imi raspunde abia dupa 2 ore si cv ca are multi clienti si isi cere scuze.Timp in care ea era online pe forum,dar la mesaj nu putea sa raspunda 😄

Daca am vazut ca nu dau de ea,m-am reorientat,las recenzie imediat la alta colega.

De revenit ? nu mi-am luat teapa din asta de ani de zile, poate ea sa aibe ea servicii de nota 100, dar la mine cuvantul e cuvant, indiferent ce fel de om esti

Vizitator Clara Psy
Postat
Acum 15 ore, th3_hammer a spus:

Tocmai ce am deschis o sticla de jagger cu niste tovarasi la pitesti,pana ce ma matolesc un pic 😄,o sa incep sa va las niste recenzii despre activitatea mea din ultimele zile la pitesti.

In fine,scap de radar,ma urc in masina si vin la pitesti.Urmarisem cate cv pe forum zilele astea,aveam niste tine.Una dintre ele @Clara Psy

Sun la numarul de aici,imi da locatia,ii zic ca ajung in 10 minute.Pe scurt :

Locatie : 5 - " in spate la croitorie ",gangul dintre zara si o trivale,a 2-a scara pe stanga / o garsioniera de 20 mp maxim,renovata,pe palier multe colege, dar pula mea n-am venit sa inchiriez

Aspect 5 - pozele nu au nici cea mai mica legatura,este o fata skinny la vreo 25 ani,nu este urata dar nici de luat acasa

GFE - 7 - am ras am glumit,un mare plus ca mi-a dat papucii ei sa intru sa imi fac dus

Muie neprotejata - 8 cel putin - zic doar atat ca n-am putut sa testez foarte mult,venisem cu coaiele pline,nu a durat foarte mult,dar oricum ia lejer 17-18  cm din 3 pozitii diferite,finalizare orala. 

Normal - n/a - nu m-a interesat

Scor 150 cu 250

Seriozitate :  2- Detaliez mai jos.dupa primul numar,o intreb daca mai are timp de inca 1 finalizare cel putin,imi spune ca are programare in 10 minute.Zic ok,stabiliesc cu ea sa isi ONOREZE programarea din respect pt urmatorul coleg,si a ramas ca ma suna ea in 30 de min cand termina cu colegul.

Imi dau seama ca poate sa dureze o ora cel putin,asa ca plec din apartament,ma duc la masina si ies la cafea cu o cunostinta. Trec 30 de minute,trece o ora,se fac 3 ore in pula mea cand eu stateam ca prostul dupa programare. Evident ca i-am dat niste mesaje si am sunat in perioada asta,fara sa primesc nimic inapoi,imi raspunde abia dupa 2 ore si cv ca are multi clienti si isi cere scuze.Timp in care ea era online pe forum,dar la mesaj nu putea sa raspunda 😄

Daca am vazut ca nu dau de ea,m-am reorientat,las recenzie imediat la alta colega.

De revenit ? nu mi-am luat teapa din asta de ani de zile, poate ea sa aibe ea servicii de nota 100, dar la mine cuvantul e cuvant, indiferent ce fel de om esti

Dragul meu,hai sa iti zic ceva acest comentariu ma bucur enorm ca l-ai dat,daca imi aduc aminte ti-am spus ca sunt ocupata si daca am liber o sa iti dau un mesaj,tu din nou sunand ca un disperat de 300 de mii de ori si ma intrebi daca mai sunt si astazi,daca nu arat ca in poze de ce ai vrut sa mai vii la mine? De ce ai insistat atat?Dragul meu mergi la altele si te rog frumos nu ma mai suna pe mine ca de la mine nu o sa mai ai niciun raspuns!In primul rand nu vi sa ma incurci ,ti-am spus frumos ca am programari si nu pot ramasese sa te contactez eu!Dar ma rog sa stiu ca eu nu imi las programariile de la oameni serios pentru un pusti ca tine!Multumesc pentru recenzie!😘O zi buna!

• Oras:deva
Postat

Buna Clara daca tu esti de nota 5 , tinarul coleg are nevoie de un oftamolog fara sa fiu rau .

Te pup peste tot draguto.

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat
La 31.01.2022 la 14:26, patriotul11 a spus:

Buna Clara daca tu esti de nota 5 , tinarul coleg are nevoie de un oftamolog fara sa fiu rau .

Te pup peste tot draguto.

De la jagger se trage 

Vizitator Clara Psy
Postat
Acum 8 ore, Iubaretul123 a spus:

Clara nu mai ajungi la Deva?

Buna,din pacate nu!Cand o sa ajung anunt!Imi pare rau..

Postat

Buna Clara , ma bucur pt tine ca merge treaba la Pitesti, poate ca si forumul o intensificat treaba, dar nu ne uita nici pe noi.

Te pup si te astept draguto.

• Oras:Hunedoara
Postat

poate cineva să ne comunice dacă este cea din poze ,cine a fost la ea sigur a văzut tatuajul cel are deasupra de sân spre umăr?

Postat

poate cineva să ne comunice dacă este cea din poze ,cine a fost la ea sigur a văzut tatuajul cel are deasupra de sân spre umăr?

Vizitator usersecret
Postat

neserioasa...

Vizitator daniel312
Postat
Acum 15 minute, usersecret a spus:

neserioasa...

De ce colegule ? Ce ti a facut ? 

🤔

Vizitator Clara Psy
Postat
La 10.02.2022 la 0:31, usersecret a spus:

neserioasa...

Asteptam motivul!😊

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare