vulpoiule Reputație: 79 Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 ..faptul ca vreau sa multumesc baietilor ce au strabatut batranul continent pentru a ma putea ajuta intr-un moment greu si sa imi cer scuze pe aceasta cale tuturor celor pe care i-am dezamagit si i-am facut de ras. va rog sa ma credeti ca imi crapa obrazul de rusine cand ma gandesc seara inainte de culcare prin ceea ce am trecut si daca as putea da timpul inapoi nu as face aceleasi greseli. imi cer scuze daca v-am jignit, vreau sa stiti ca nu am facut-o cu intentie, nu am facut-o avand ura in suflet si stiu sa apreciez un gest frumos facut si sa arat respect celor care m-au ajutat de a lungul timpului. un an nou plin de bucurii si succes va doresc.. 2 Link spre comentariu
shadow17 Reputație: 454 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Suna ca un bilet de adio, vrei sa te sinucizi? Apeleaza la psihologii de pe forum cu incredere. 1 Link spre comentariu
gallo Reputație: -1313 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Provence Oras:Provence Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Acum 7 minute, vulpoiule a spus: ..faptul ca vreau sa multumesc baietilor ce au strabatut batranul continent pentru a ma putea ajuta intr-un moment greu si sa imi cer scuze pe aceasta cale tuturor celor pe care i-am dezamagit si i-am facut de ras. va rog sa ma credeti ca imi crapa obrazul de rusine cand ma gandesc seara inainte de culcare prin ceea ce am trecut si daca as putea da timpul inapoi nu as face aceleasi greseli. imi cer scuze daca v-am jignit, vreau sa stiti ca nu am facut-o cu intentie, nu am facut-o avand ura in suflet si stiu sa apreciez un gest frumos facut si sa arat respect celor care m-au ajutat de a lungul timpului. un an nou plin de bucurii si succes va doresc.. 🤣🤣🤣 Este evidenta parerea ta de rau! Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 5 minutes ago, vulpoiule said: ..faptul ca vreau sa multumesc baietilor ce au strabatut batranul continent pentru a ma putea ajuta intr-un moment greu si sa imi cer scuze pe aceasta cale tuturor celor pe care i-am dezamagit si i-am facut de ras. va rog sa ma credeti ca imi crapa obrazul de rusine cand ma gandesc seara inainte de culcare prin ceea ce am trecut si daca as putea da timpul inapoi nu as face aceleasi greseli. imi cer scuze daca v-am jignit, vreau sa stiti ca nu am facut-o cu intentie, nu am facut-o avand ura in suflet si stiu sa apreciez un gest frumos facut si sa arat respect celor care m-au ajutat de a lungul timpului. un an nou plin de bucurii si succes va doresc.. @2peu_2peu , tu esti? 🤪 1 3 Link spre comentariu
gallo Reputație: -1313 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Provence Oras:Provence Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Acum 25 minute, vulpoiule a spus: ..faptul ca vreau sa multumesc baietilor ce au strabatut batranul continent pentru a ma putea ajuta intr-un moment greu si sa imi cer scuze pe aceasta cale tuturor celor pe care i-am dezamagit si i-am facut de ras. va rog sa ma credeti ca imi crapa obrazul de rusine cand ma gandesc seara inainte de culcare prin ceea ce am trecut si daca as putea da timpul inapoi nu as face aceleasi greseli. imi cer scuze daca v-am jignit, vreau sa stiti ca nu am facut-o cu intentie, nu am facut-o avand ura in suflet si stiu sa apreciez un gest frumos facut si sa arat respect celor care m-au ajutat de a lungul timpului. un an nou plin de bucurii si succes va doresc.. Te-ai impuscat deja homalaule, din ce groapa de gunoi te-au cules?🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Acum 49 minute, vulpoiule a spus: ..faptul ca vreau sa multumesc baietilor ce au strabatut batranul continent pentru a ma putea ajuta intr-un moment greu si sa imi cer scuze pe aceasta cale tuturor celor pe care i-am dezamagit si i-am facut de ras. va rog sa ma credeti ca imi crapa obrazul de rusine cand ma gandesc seara inainte de culcare prin ceea ce am trecut si daca as putea da timpul inapoi nu as face aceleasi greseli. imi cer scuze daca v-am jignit, vreau sa stiti ca nu am facut-o cu intentie, nu am facut-o avand ura in suflet si stiu sa apreciez un gest frumos facut si sa arat respect celor care m-au ajutat de a lungul timpului. un an nou plin de bucurii si succes va doresc.. https://media2.giphy.com/media/26BGAOkDPOZTXwmHK/200.gif 3 Link spre comentariu
vulpoiule Reputație: 79 Postat Ianuarie 15, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 2 hours ago, shadow17 said: Suna ca un bilet de adio, vrei sa te sinucizi? Apeleaza la psihologii de pe forum cu incredere. cam suna..trebuie sa vb cu amicii mei in albastru..sa ma descatusez emotional.. sa vorbeasca sus..acolo.. 1 Link spre comentariu
shadow17 Reputație: 454 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 21 minutes ago, vulpoiule said: cam suna..trebuie sa vb cu amicii mei in albastru..sa ma descatusez emotional.. sa vorbeasca sus..acolo.. Si ce plm mai faci cu banii, ia-ti premium si mergi la curve de toti ! Link spre comentariu
vulpoiule Reputație: 79 Postat Ianuarie 15, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 16 minutes ago, shadow17 said: Si ce plm mai faci cu banii, ia-ti premium si mergi la curve de toti ! mi-i pun pe ochi sa-mi platesc drumul.. 1 Link spre comentariu
shadow17 Reputație: 454 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 1 minute ago, vulpoiule said: mi-i pun pe ochi sa-mi platesc drumul.. Iti ajung doi bani gauriti Link spre comentariu
vulpoiule Reputație: 79 Postat Ianuarie 15, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 18 minutes ago, shadow17 said: Iti ajung doi bani gauriti asta ziceam si eu :) 3 hours ago, gallo said: 🤣🤣🤣 Este evidenta parerea ta de rau! chiar daca nu arat imi pare rau chiar imi pare rau..n-ai idee ce am pe suflet..oricum ai o inima de ghiata 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Da' cu ce-ai gresit Vulpoiule? Link spre comentariu
vulpoiule Reputație: 79 Postat Ianuarie 16, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 9 hours ago, alchimist17 said: Da' cu ce-ai gresit Vulpoiule? greselile nu pot fi spuse in cuvinte..e greu.. 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum