Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2022 Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 @loriii536 tu cum iti explici formarea nick-ului tau? 😅 Link spre comentariu
loriii536 Reputație: 40839 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Acum 51 minute, nicieu a spus: @loriii536 tu cum iti explici formarea nick-ului tau? 😅 Idk:))) lori si niste numere la misto 2 Link spre comentariu
sombescu Reputație: 136 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Sombescu are o rima veche, o duma intre prieteni. -Il sti pe Sombescu? -Care Sombescu? -Ala de-i sugi pula si iti da restu' 1 Link spre comentariu
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2022 Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 ☝🏻☝🏻👑🤴🏻👸 Fac functia de preot dar in realitate sunt un Rege😂🤪 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2022 Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Charon e numele luntrasului care duce mortii in infern in mitologia greaca :))) fiecare sa traga ce concluzie vrea in legatura cu motivul Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2022 Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Acum 42 minute, loriii536 a spus: Idk:))) lori si niste numere la misto Am crezut ca acele numere sunt defapt niste numere importante... si aia trei de "i" numerologie 😅😘 Acum 2 minute, CharonIV a spus: Charon e numele luntrasului care duce mortii in infern in mitologia greaca :))) fiecare sa traga ce concluzia vrea in legatura cu motivul Asa, si pe patru roman? De ce l-ai ales? 🤣 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2022 Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Acum 6 minute, nicieu a spus: Am crezut ca acele numere sunt defapt niste numere importante... si aia trei de "i" numerologirle 😅😘 Asa, si pe patru roman? De ce l-ai ales? 🤣 in numerologie ,cifra 4 reprezinta imprevizibilul destinului ,nu sunt rational 24/7 , mai am si parti filozofice 😁 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2022 Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Chiar acum, CharonIV a spus: in numerologie ,cifra 4 reprezinta imprevizibilul destinului ,nu sunt rational 24/7 , mai am si parti filozofice 😁 Bai stii ce imi place la acest topic? Ca mai aflu cate ceva despre hobby-urile sau pasiunile unora... nu ca m-ar interesa, dar arata adevarata natura in contradictie cu ceea ce posteaza de fel pe forum. 😁😅 Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Aveam obiceiul sa imi tot schimb nicknamurile pe mIRC, C.S...etc🤭, pana cand sau saturat toti si ma poreclau nickname indiferent dc nick imi puneam😅. Inainte sa imi fac cont pe nimfomane intram ca guest cv vreme si am aflat ca nickurile pe aici nu se schimba ca chilotii(zilnic), si pentru ca am o fire nostalgica am ales nickname😊. 90 e anul in care am picat din mama🤭😅! 1 1 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 2 hours ago, loriii536 said: Idk:))) lori si niste numere la misto De loto? 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2022 Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Hey băieți.... user name-ul pe care l-am ales vine de la scriitorul Kevin Dutton .... poate vi se par interesante cărțile lui Link spre comentariu
sepoatesiasta Reputație: 213 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:De colo colo Oras:De colo colo Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 De multe ori am zis ca ma las și tot de atâtea ori mi-am răspuns ca se sepoatesiasta Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 @alfon0000 , tu de ce ai ales acest nume de utilizator? 🤪 Cele patru o ce semnifica? Audiul are numai 3 😂 2 1 2 Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Ianuarie 27, 2022 Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 24 minute, sepoatesiasta a spus: De multe ori am zis ca ma las și tot de atâtea ori mi-am răspuns ca se sepoatesiasta Se subintelege ca te lasi de femei... Corect ? sepoatesiasta p.s. si eu am incercat sa ma las de ele dar nu a functionat niciodata 1 Link spre comentariu
alfon0000 Reputație: 222 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 33 minute, MacArthur a spus: @alfon0000 , tu de ce ai ales acest nume de utilizator? 🤪 Cele patru o ce semnifica? Audiul are numai 3 😂 Cand am vrut sa ma inregistrez pe forum am incercat multe nike nemuri si asta a ramas nu asa ma cheama original dar mi se pare un nume special cum ieste si cantaretul Carla`s Deams si pe iel nu asa chema un nume de scena si al meu un nume de Forum cred ca mă caracterizeză asta este povestea mea si al tău Tovarâsu MacAthur de unde a apărut ?... Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 47 minutes ago, alfon0000 said: Cand am vrut sa ma inregistrez pe forum am incercat multe nike nemuri si asta a ramas nu asa ma cheama original dar mi se pare un nume special cum ieste si cantaretul Carla`s Deams si pe iel nu asa chema un nume de scena si al meu un nume de Forum cred ca mă caracterizeză asta este povestea mea si al tău Tovarâsu MacAthur de unde a apărut ?... https://delphipages.live/ro/istoria-lumii/lideri-militari/douglas-macarthur Dar pt tine am gasit si in limba speciala😎 https://www.greelane.com/hu/humán-tárgyak/történelem-és-kultúra/world-war-ii-general-douglas-macarthur-2360151/ 3 2 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 640 Postat Ianuarie 28, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 La 26.01.2022 la 22:41, CharonIV a spus: Charon e numele luntrasului care duce mortii in infern in mitologia greaca :))) fiecare sa traga ce concluzie vrea in legatura cu motivul Da' rau te-ai mai inrosit la reputatie ! 😊 2 2 1 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Ianuarie 28, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 33 minutes ago, derwall said: Da' rau te-ai mai inrosit la reputatie ! 😊 Cu temperaturile astea, milti ne-am inrosit. 😂 Luni cica erau -23 de grade...trebuia sa astept afara vreo jumatate de ora in frigul ala, si ma gandeam la germanii din 1941 inghetati la portile Moscovei la vreo -40 de grade. Nu venea frigul ala atunci, cine stie ce soarta avea lumea asta.🙄 2 2 Link spre comentariu
elicoidal Reputație: 1152 Postat Ianuarie 28, 2022 Oras:service Oras:service Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Acum 59 minute, derwall a spus: Da' rau te-ai mai inrosit la reputatie ! 😊 Cand dai cu mucii-n fasole, iti gasesti repede „prieteni” cu masina de minusat.🤣🤣🤣 Link spre comentariu
gabrogabro Reputație: 2334 Postat Ianuarie 28, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Totdeauna mi-a placut numele de Gabriel. De aici vine Gabro care e 100% perfect. Si ca sa dublez perfectiunea mi-am spus Gabrogabro 1 Link spre comentariu
sam tl Reputație: 114 Postat Ianuarie 28, 2022 Oras:ARAD Oras:ARAD Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Sam tl vine de la melodia mea preferata de la Queen Somebody to love... Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Ianuarie 28, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 16 minutes ago, sam tl said: Sam tl vine de la melodia mea preferata de la Queen Somebody to love... A fost Rami Malek a alegere potrivita pentru a-l interpreta pe Freddie Mercury? Un Oscar nu inseamna chiar totul. 2 2 Link spre comentariu
Vizitator greenchild20 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2022 Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 eu greenchild20 ---"green" = copilul / "baiatul"" verde - neexperimentat pe forum 🙂🙂- + 20 - "din anii 2020" Va pup 🙃😜 Link spre comentariu
sam tl Reputație: 114 Postat Ianuarie 29, 2022 Oras:ARAD Oras:ARAD Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 14 ore, MacArthur a spus: A fost Rami Malek a alegere potrivita pentru a-l interpreta pe Freddie Mercury? Un Oscar nu inseamna chiar totul. Mi-a placut filmul , mai ales ca am vazut la cinema. Avea un feeling de concert. Rami a interpretat cu cea mai mare seriozitate rolul si asta e important. Oricum Freddie este inegalabil... Link spre comentariu
sam tl Reputație: 114 Postat Ianuarie 29, 2022 Oras:ARAD Oras:ARAD Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 14 ore, MacArthur a spus: A fost Rami Malek a alegere potrivita pentru a-l interpreta pe Freddie Mercury? Un Oscar nu inseamna chiar totul. Exista un video care ii compara la scena cu Live Aid e superb sa vezi cat de perfect este lucrat ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum