Sari la conținut

Clara🔞 ‪0737545647‬

Vizitator Clara Psy

Postări Recomandate

• Oras:Hunedoara-Deva
  • Oras:Hunedoara-Deva
Acum 7 ore, Clara Psy a spus:

Dragii mei vă doresc un Paște fericit alaturi de cei dragi si o sa ne revedem curand !Va pup!💋💋 

Sărbători Fericite și ție, Clara 😘👍👍👍

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:deva

Draga Clara sper ca sunt in asentimentul colegilor , si fac o intrebare si o invitatie pentru a ne vizita orasul ( sper ca micile neintelegeri sa fie de domeniul trecutului ).

EU si sper ca si colegii te asteptam sa ne imbucuri din nou cu dragalasenia si trupul tau.

Inchei aici ca sa nu devin patetic si sa se ia colegii de mine.

Te pup FRUMOASO si te astept.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Clara Psy
Reputație: 0

Buna dragiilor revin cu serviciile,preturiile si cateva poze!😘
🚫
ON,AP,NP,Foot fetish,deep throat,69,GFE,COB,CIM !-Toate serviciile sunt incluse in pretul de 150 finalizarea ,250 ora! Tin sa mai mentionez chiar daca vreti anal sau nu,finalizarea tot 150 este!Oralulneprotejat se face in functie de igiena!

AB072C1C-4304-4C63-AB36-EEF9FC25B9EF.jpeg

0547EABC-43F3-43DD-A209-0D5DB3B431FE.jpeg

AD2CD610-A88D-4E06-A056-D8B5B99BBDB4.jpeg

Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva
Acum 22 minute, Clara Psy a spus:

🚫
ON,AP,NP,Foot fetish,deep throat,69,GFE,COB,CIM !-Toate serviciile sunt incluse in pretul de 150 finalizarea ,250 ora! Tin sa mai mentionez chiar daca vreti anal sau nu,finalizarea tot 150 este!Oralulneprotejat se face in functie de igiena!

Buna Clara, in ce zona ai biroul?

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 7443
Acum 8 ore, Clara Psy a spus:

🚫

Ce frumusica slim😍😘

Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România
Acum 19 ore, Clara Psy a spus:

🚫

Te așteptăm la Alba-Iulia 

Link spre comentariu

Buna Clara, colegi

Revizitat a N oara pe Clara

Apartament pe Iuliu Maniu cu 3 camere  , avea colega dar nu am intimpinat nici o jena nu m-am intersectat cu NIMENI nici in ap nici pe scara, nota maxima pt managementul clientiler.

Baie cu de toate , mai multe geluri, inclusiv apa de gura ( pt pretentiosi , felicitari fetelor),prosop curat , uscat

Programare facila Watap , stabilit ,  mers la locatie.

Initial am zis ca o finalizare din cauza timpului, pina am ajuns la ea so mai facut ceva timp , intrebat daca se poate o ora din pacate pt mine nu s-a putut  ca era aglomerata ( ma bucur pt ea ca desi era in prima jumate de zi la Deva  erau clienti programati,  sa fie un asta semn bun si sa stea mai mult pe la noi ).

Fata e genul meu MAXIM,igiena GFE saruturi, fara nici o restrictie ( te pup la propriu)

Lua o finalizare cu ON, NP, AP si CIM COST 150 LEI . DE MAXIM BUN SIMT (raport servicii/preturi).

Apropo sa nu uit am fost la Clara si cu ora (cind timpul a permis) si la finalizare , NU M-AM SIMTIT GRABITin nici o conjunctura ( dar nici nu am depasit timpul).

Clara iti multumesc pt intilnire , te pup , data viitoare OBLIGATORIU o ora .

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator Clara Psy
Reputație: 0
Acum 2 ore, patriotul11 a spus:

Buna Clara, colegi

Revizitat a N oara pe Clara

Apartament pe Iuliu Maniu cu 3 camere  , avea colega dar nu am intimpinat nici o jena nu m-am intersectat cu NIMENI nici in ap nici pe scara, nota maxima pt managementul clientiler.

Baie cu de toate , mai multe geluri, inclusiv apa de gura ( pt pretentiosi , felicitari fetelor),prosop curat , uscat

Programare facila Watap , stabilit ,  mers la locatie.

Initial am zis ca o finalizare din cauza timpului, pina am ajuns la ea so mai facut ceva timp , intrebat daca se poate o ora din pacate pt mine nu s-a putut  ca era aglomerata ( ma bucur pt ea ca desi era in prima jumate de zi la Deva  erau clienti programati,  sa fie un asta semn bun si sa stea mai mult pe la noi ).

Fata e genul meu MAXIM,igiena GFE saruturi, fara nici o restrictie ( te pup la propriu)

Lua o finalizare cu ON, NP, AP si CIM COST 150 LEI . DE MAXIM BUN SIMT (raport servicii/preturi).

Apropo sa nu uit am fost la Clara si cu ora (cind timpul a permis) si la finalizare , NU M-AM SIMTIT GRABITin nici o conjunctura ( dar nici nu am depasit timpul).

Clara iti multumesc pt intilnire , te pup , data viitoare OBLIGATORIU o ora .

Multumesc frumos! Te pup!🥰

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...