Sari la conținut

Clara🔞 ‪0737545647‬

Vizitator Clara Psy

Postări Recomandate

1 oră în urmă, patriotul11 a spus:

Scuzati fragmentare (dar de fiecare data apare prin preajma un coleg , sau alti factori perturbatori)

Chiar daca nu mai face CIM si FK , La serviciile (COF, ANAl NP COB ) ei versus preturi ramine o super optiune ( pt mine cel putin)

Multumesc pt frumoasa intilnire, pe data viitoare.

Spor

Colegul patriot11 altele la prețul asta fac o fin sa nu mai punem anal 100 lei extra.Sper sa ajung și eu mâine acasă sa merg la ea.Clara pana când stai la noi ?

Link spre comentariu
Vizitator Clara Psy
Reputație: 0
Acum 57 minute, Pumat a spus:

Colegul patriot11 altele la prețul asta fac o fin sa nu mai punem anal 100 lei extra.Sper sa ajung și eu mâine acasă sa merg la ea.Clara pana când stai la noi ?

Bună,sper sa stau si saptamana asta de vine!🥰

Link spre comentariu
Vizitator Clara Psy
Acum 20 ore, patriotul11 a spus:

Buna Clara, colegi

Revizita Clara ap binecunoscut nou de pe Iuliu Maniu , 3 cam singura in locatie nota 10, baie cu de toate, prosop curat si uscat.

Igiena Clarei impecabila , GFE din belsug ( la mine e in TOP , ma duc cu foarte mare drag la ea )

Am fost si la finalizare si la ora nu m-am simtit grabit niciodata (eu sunt foarte atent la timp ) dar nici nu cred ca am depasit.

De data asta luat o ora cu de toate achitat 250 lei , dati cu mare drag.

Te pup Clara (pacat ca nu pe gura)

spor

Multumesc te pup!🥰

Link spre comentariu
Acum 3 minute, patriotul11 a spus:

Buna colegii pumat si xxx la Clara este all inclusive si la 150 si 250, adica faci ori nu faci din ce ofera ea tot atit platesti, si sarutarile pe corp nu intra la categoria FANTEZII , ca la alte fete

Spor Clara,

Asta ziceam și eu mai sus colegu patriot 11,altele cer 250 pt o fin , o zi buna sa ai colegu 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Hunedoara
Acum 3 minute, Clara Psy a spus:

Este inclus în pret! 

Mulțumesc de răspuns, o sa incerc sa iti fac o vizita zilele astea dar sa vad cum imi permite timpul!ai cum un link de pe publi24 cu ceva poze,ca am rasfoit tot forumul si nu am gasit mai nimic 

Link spre comentariu
Acum 7 minute, patriotul11 a spus:

Buna colegu xxx ai poze cu Clara cu puta cu tita super explicite ,sa iti faci o parere despre ce o sa intilnesti, nu mergi la ghici

Spor

Da mersi,acum am răsfoit mai bine toate paginile si am găsit!

Link spre comentariu
  • Oras:deva
  • Oras:deva

Buna dimineata Clara , colegi

Vizitat din nou pe domnisoara Clara aceeasi locatie binecunoscuta noua, ap cu 3 camere, baie cu de toate, de data asta este ci colega Mariamya care este o fata frumoasa intradevar si inalta mi s-o parut mie si mai slabuta ca in poze parerea mea.

Scuze Clara pt off topic.

Luat o finalizare ( timp la limita din partea mea) , achitat 150 lei.

Ca de obicei o intilnire frumoasa , ca toate de aștfel si am plecat cu zimbetul pe fata de la ea si cu chef de munca.

Mersi pt momentele placute petrecute .

Pup Clara .Spor colegii.

• Like 2
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator Clara Psy
1 oră în urmă, patriotul11 a spus:

Buna dimineata Clara , colegi

Vizitat din nou pe domnisoara Clara aceeasi locatie binecunoscuta noua, ap cu 3 camere, baie cu de toate, de data asta este ci colega Mariamya care este o fata frumoasa intradevar si inalta mi s-o parut mie si mai slabuta ca in poze parerea mea.

Scuze Clara pt off topic.

Luat o finalizare ( timp la limita din partea mea) , achitat 150 lei.

Ca de obicei o intilnire frumoasa , ca toate de aștfel si am plecat cu zimbetul pe fata de la ea si cu chef de munca.

Mersi pt momentele placute petrecute .

Pup Clara .Spor colegii.

Mersi te pup 🥰

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...