Vizitator albertciprian_1984 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2022 Postat Februarie 2, 2022 de nu eram însurat veneam după tine garantat ,esti superba ,suntem nerabdatori să te avem lângă noi!
Sexosultau Reputație: 1 Postat Februarie 2, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat Februarie 2, 2022 Acum 13 ore, usersecret a spus: Bună, pe la Arad când? 🙈 Acum 19 ore, Clara Psy a spus: Ma iei la tine? Te iau eu la mine 😋 sa ne bucurăm unu de altu . Și dacă ziceai puteam veni și după tine😊
Vizitator albertciprian_1984 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2022 Postat Februarie 2, 2022 Când ajungi la Deva frumoaso , abia aßteptăm să te vedem!
Vizitator albertciprian_1984 Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2022 Postat Februarie 3, 2022 helo frumoaso mai vi la Deva 🤔🤔😘😘🥰🥰
sexpebune37 Reputație: 7 Postat Februarie 4, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Februarie 4, 2022 helo frumoaso mai vi la Deva 🤔🤔😘😘🥰🥰
patriotul11 Reputație: 174 Postat Februarie 4, 2022 Oras:deva Oras:deva Postat Februarie 4, 2022 Buna frumoaso oare ne mai onorezi cu vizita la noi in oras. Te pup peste tot .Abia astept sa vii
hunterwhore Reputație: 4960 Postat Februarie 4, 2022 Postat Februarie 4, 2022 Pfuii........ati speriat fata.....😂 3
Vizitator Clara Psy Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2022 Postat Februarie 5, 2022 Acum 4 ore, hunterwhore a spus: Pfuii........ati speriat fata.....😂 Nu m-am speriat 🤣🤣🤣Stati linistiti,o sa vin si la Deva,nu va faceti griji nu scapati de mine asa usor🤣🤣 Cand o sa ajung in Deva aici o sa scriu prima data si toti care au comentat frumos o sa fie primii serviti,aveti grija de voi pana ne vedem ca atunci o sa am eu grija de voi!Va pup pe toti❤️♥️♥️
jon9022 Reputație: 56 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 5, 2022 Pe când ajungi la Deva frumoaso??
sexpebune37 Reputație: 7 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Februarie 5, 2022 frumoaso ne ți pe jar,când crezi că ajungi la Deva?🥰🥰😘😘😘
lucasman Reputație: 1210 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Hunedoara-Deva Oras:Hunedoara-Deva Postat Februarie 5, 2022 Acum 20 ore, Clara Psy a spus: Nu m-am speriat 🤣🤣🤣Stati linistiti,o sa vin si la Deva,nu va faceti griji nu scapati de mine asa usor🤣🤣 Cand o sa ajung in Deva aici o sa scriu prima data si toti care au comentat frumos o sa fie primii serviti,aveti grija de voi pana ne vedem ca atunci o sa am eu grija de voi!Va pup pe toti❤️♥️♥️ Ok, Clara, așteptăm cu răbdare și ne încredem că te vei ține de promisiune 🤗. Mai sperăm că nu vei sta la noi doar 2-3 zile, deoarece numărul celor care dorim să te cunoaștem pare că e destul de mare. Weekend plăcut în continuare 😘 2 2
Vizitator calatorul00 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2022 Postat Februarie 6, 2022 La 05.02.2022 la 2:08, Clara Psy a spus: Nu m-am speriat 🤣🤣🤣Stati linistiti,o sa vin si la Deva,nu va faceti griji nu scapati de mine asa usor🤣🤣 Cand o sa ajung in Deva aici o sa scriu prima data si toti care au comentat frumos o sa fie primii serviti,aveti grija de voi pana ne vedem ca atunci o sa am eu grija de voi!Va pup pe toti❤️♥️♥️ Te aşteptàm cu drag, chiar şi mai tàrziu,important este sà rámâi m-ai multe zile,să ne putem organiza,în a te vizita.Multă baftà
sexpebune37 Reputație: 7 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Februarie 7, 2022 nu este nimeni care să meargă după ia so aducă mai repede ?
Vizitator Clara Psy Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2022 Postat Februarie 7, 2022 Cei care intrati aici ,nu ma mai sunati din alte orase! Sunt la Pitesti acum urmatorul oras o sa fie Deva! Multumesc!
jon9022 Reputație: 56 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 7, 2022 Pe când ajungi la Deva frumoaso?
espadron Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Februarie 7, 2022 Hai Clara că nici pe Moș Crăciun nu l-am așteptat așa. La el știam bcand vine 😁🥳
sexpebune37 Reputație: 7 Postat Februarie 8, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Februarie 8, 2022 săptămâna asta o săavem parte de tine?suntem nerăbdători să te vedem!😘😘😘
Vizitator Clara Psy Reputație: 0 Postat Martie 13, 2022 Postat Martie 13, 2022 Bună dragii mei!♥️ Asta seara ajung la Deva!Asteptarea a luat sfarsit!Va astept cu mare drag!Va pup😁😘😘
patriotul11 Reputație: 174 Postat Martie 13, 2022 Oras:deva Oras:deva Postat Martie 13, 2022 Noi te asteptam , ne bucura vestea, bine ai revenit
sexpebune37 Reputație: 7 Postat Martie 13, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Martie 13, 2022 bine ai venit sper să ne sincronizăm ! esti pe meniul meu ,Clara
Vizitator calatorul00 Reputație: 0 Postat Martie 13, 2022 Postat Martie 13, 2022 Un bun venit @Clara Psy🤗,şi o primăvară frumoasă🌹
Vizitator Clara Psy Reputație: 0 Postat Martie 13, 2022 Postat Martie 13, 2022 1 oră în urmă, calatorul00 a spus: Un bun venit @Clara Psy🤗,şi o primăvară frumoasă🌹 Multumesc frumos!♥️
Sexosultau Reputație: 1 Postat Martie 14, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat Martie 14, 2022 Hey Draga . . Facem de o întâlnire astaseara? Te pup dulce😘😘😘
blackie2018 Reputație: 53 Postat Martie 15, 2022 Postat Martie 15, 2022 Bună Am vizitat ieri domnisoara M-a ajutat puțin cu locația eu nefiind din Deva și am gasit-o usor Ajuns la ea am fost impresionat de frumusețea și dragalasenia ei După putina socializare am mers la dus Domnisoara ma astepta in dormitor A început un oral bun,soft și umed.Face un oral de nota 10 Am vrut sa ii întorc favorul și i-am gustat piersicuta sexy.Curata și frumoasa. Am montat gumita si am încercat câteva pozitii. Se simte ff bine. Are o piersicuta stramta și fierbinte. A fost bestiala.Pentru mine e de nota 10 Am achitat 150 ron și am plecat cu promisiunea ca o voi revizita. După ce am ieșit mi-a părut rau ca nu am rămas 1 ora. M-am plimbat puțin în oraș și ceva nu îmi dădea pace sa plec spre casa asa ca i-am scris din nou și am avut noroc sa o prind libera. Am mers din nou la ea. Pffff Ce sa zic.A fost minunata. Merita vizitata clar Eu im fac abonament
hunterwhore Reputație: 4960 Postat Martie 15, 2022 Postat Martie 15, 2022 Serviciile, preturile sînt aceleași de dinainte, colegu? 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum