Vizitator albertciprian_1984 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 de nu eram însurat veneam după tine garantat ,esti superba ,suntem nerabdatori să te avem lângă noi! Link spre comentariu
Sexosultau Reputație: 1 Postat Februarie 2, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Februarie 2, 2022 Acum 13 ore, usersecret a spus: Bună, pe la Arad când? 🙈 Acum 19 ore, Clara Psy a spus: Ma iei la tine? Te iau eu la mine 😋 sa ne bucurăm unu de altu . Și dacă ziceai puteam veni și după tine😊 Link spre comentariu
Vizitator albertciprian_1984 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 Când ajungi la Deva frumoaso , abia aßteptăm să te vedem! Link spre comentariu
Vizitator albertciprian_1984 Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2022 Partajează Postat Februarie 3, 2022 helo frumoaso mai vi la Deva 🤔🤔😘😘🥰🥰 Link spre comentariu
sexpebune37 Reputație: 7 Postat Februarie 4, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Partajează Postat Februarie 4, 2022 helo frumoaso mai vi la Deva 🤔🤔😘😘🥰🥰 Link spre comentariu
patriotul11 Reputație: 174 Postat Februarie 4, 2022 Oras:deva Oras:deva Partajează Postat Februarie 4, 2022 Buna frumoaso oare ne mai onorezi cu vizita la noi in oras. Te pup peste tot .Abia astept sa vii Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4643 Postat Februarie 4, 2022 Partajează Postat Februarie 4, 2022 Pfuii........ati speriat fata.....😂 3 Link spre comentariu
Vizitator Clara Psy Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2022 Partajează Postat Februarie 5, 2022 Acum 4 ore, hunterwhore a spus: Pfuii........ati speriat fata.....😂 Nu m-am speriat 🤣🤣🤣Stati linistiti,o sa vin si la Deva,nu va faceti griji nu scapati de mine asa usor🤣🤣 Cand o sa ajung in Deva aici o sa scriu prima data si toti care au comentat frumos o sa fie primii serviti,aveti grija de voi pana ne vedem ca atunci o sa am eu grija de voi!Va pup pe toti❤️♥️♥️ Link spre comentariu
jon9022 Reputație: 56 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 5, 2022 Pe când ajungi la Deva frumoaso?? Link spre comentariu
sexpebune37 Reputație: 7 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Partajează Postat Februarie 5, 2022 frumoaso ne ți pe jar,când crezi că ajungi la Deva?🥰🥰😘😘😘 Link spre comentariu
lucasman Reputație: 1179 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Hunedoara-Deva Oras:Hunedoara-Deva Partajează Postat Februarie 5, 2022 Acum 20 ore, Clara Psy a spus: Nu m-am speriat 🤣🤣🤣Stati linistiti,o sa vin si la Deva,nu va faceti griji nu scapati de mine asa usor🤣🤣 Cand o sa ajung in Deva aici o sa scriu prima data si toti care au comentat frumos o sa fie primii serviti,aveti grija de voi pana ne vedem ca atunci o sa am eu grija de voi!Va pup pe toti❤️♥️♥️ Ok, Clara, așteptăm cu răbdare și ne încredem că te vei ține de promisiune 🤗. Mai sperăm că nu vei sta la noi doar 2-3 zile, deoarece numărul celor care dorim să te cunoaștem pare că e destul de mare. Weekend plăcut în continuare 😘 2 2 Link spre comentariu
Vizitator calatorul00 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 La 05.02.2022 la 2:08, Clara Psy a spus: Nu m-am speriat 🤣🤣🤣Stati linistiti,o sa vin si la Deva,nu va faceti griji nu scapati de mine asa usor🤣🤣 Cand o sa ajung in Deva aici o sa scriu prima data si toti care au comentat frumos o sa fie primii serviti,aveti grija de voi pana ne vedem ca atunci o sa am eu grija de voi!Va pup pe toti❤️♥️♥️ Te aşteptàm cu drag, chiar şi mai tàrziu,important este sà rámâi m-ai multe zile,să ne putem organiza,în a te vizita.Multă baftà Link spre comentariu
sexpebune37 Reputație: 7 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Partajează Postat Februarie 7, 2022 nu este nimeni care să meargă după ia so aducă mai repede ? Link spre comentariu
Vizitator Clara Psy Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Cei care intrati aici ,nu ma mai sunati din alte orase! Sunt la Pitesti acum urmatorul oras o sa fie Deva! Multumesc! Link spre comentariu
jon9022 Reputație: 56 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 7, 2022 Pe când ajungi la Deva frumoaso? Link spre comentariu
espadron Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Partajează Postat Februarie 7, 2022 Hai Clara că nici pe Moș Crăciun nu l-am așteptat așa. La el știam bcand vine 😁🥳 Link spre comentariu
sexpebune37 Reputație: 7 Postat Februarie 8, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Partajează Postat Februarie 8, 2022 săptămâna asta o săavem parte de tine?suntem nerăbdători să te vedem!😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Clara Psy Reputație: 0 Postat Martie 13, 2022 Partajează Postat Martie 13, 2022 Bună dragii mei!♥️ Asta seara ajung la Deva!Asteptarea a luat sfarsit!Va astept cu mare drag!Va pup😁😘😘 Link spre comentariu
patriotul11 Reputație: 174 Postat Martie 13, 2022 Oras:deva Oras:deva Partajează Postat Martie 13, 2022 Noi te asteptam , ne bucura vestea, bine ai revenit Link spre comentariu
sexpebune37 Reputație: 7 Postat Martie 13, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Partajează Postat Martie 13, 2022 bine ai venit sper să ne sincronizăm ! esti pe meniul meu ,Clara Link spre comentariu
Vizitator calatorul00 Reputație: 0 Postat Martie 13, 2022 Partajează Postat Martie 13, 2022 Un bun venit @Clara Psy🤗,şi o primăvară frumoasă🌹 Link spre comentariu
Vizitator Clara Psy Reputație: 0 Postat Martie 13, 2022 Partajează Postat Martie 13, 2022 1 oră în urmă, calatorul00 a spus: Un bun venit @Clara Psy🤗,şi o primăvară frumoasă🌹 Multumesc frumos!♥️ Link spre comentariu
Sexosultau Reputație: 1 Postat Martie 14, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 14, 2022 Hey Draga . . Facem de o întâlnire astaseara? Te pup dulce😘😘😘 Link spre comentariu
blackie2018 Reputație: 53 Postat Martie 15, 2022 Partajează Postat Martie 15, 2022 Bună Am vizitat ieri domnisoara M-a ajutat puțin cu locația eu nefiind din Deva și am gasit-o usor Ajuns la ea am fost impresionat de frumusețea și dragalasenia ei După putina socializare am mers la dus Domnisoara ma astepta in dormitor A început un oral bun,soft și umed.Face un oral de nota 10 Am vrut sa ii întorc favorul și i-am gustat piersicuta sexy.Curata și frumoasa. Am montat gumita si am încercat câteva pozitii. Se simte ff bine. Are o piersicuta stramta și fierbinte. A fost bestiala.Pentru mine e de nota 10 Am achitat 150 ron și am plecat cu promisiunea ca o voi revizita. După ce am ieșit mi-a părut rau ca nu am rămas 1 ora. M-am plimbat puțin în oraș și ceva nu îmi dădea pace sa plec spre casa asa ca i-am scris din nou și am avut noroc sa o prind libera. Am mers din nou la ea. Pffff Ce sa zic.A fost minunata. Merita vizitata clar Eu im fac abonament Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4643 Postat Martie 15, 2022 Partajează Postat Martie 15, 2022 Serviciile, preturile sînt aceleași de dinainte, colegu? 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum