naty22 Reputație: 1836 Postat Decembrie 7, 2023 Autor Postat Decembrie 7, 2023 La 06.12.2023 la 15:46, naty22 a spus: https://onlyfans.com/sensualbetty22 Link în bio pentru cei care doriți abonare am pus niște video noi excitante ☺️☺️☺️😀😀OF OF 🔞🔞🔞🔞🙉! Va sarut seara buna Link în bio, video noi 💋💋💋💋☺️☺️💋💋💋
anthonio Reputație: 2566 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 7, 2023 Acum 20 ore, naty22 a spus: Sper sa fiți atât de activi și la partea sexuala ca si aici pe forum dragiilor ☺️☺️☺️😁😁😁. Începe sa îmi placa de voi dacă sunteti asa de activi 😁🤣 Vezi să nu te îndrăgostești de noi🤣🤣🤣 urât sunt, bătrân sunt, bun la pat nu sunt....Măcar la bârfe să fiu bun🤣🤣🤣 2
Membru Premium altmarz Reputație: 6446 Postat Decembrie 7, 2023 Membru Premium Postat Decembrie 7, 2023 48 minutes ago, naty22 said: 💋💋💋💋☺️☺️💋💋💋 Pana cand stai in Arad? 1
naty22 Reputație: 1836 Postat Decembrie 7, 2023 Autor Postat Decembrie 7, 2023 Acum 2 ore, altmarz a spus: Pana cand stai in Arad? Terminati bezmeticilor ca și asa primesc mesaje ca sunt în Arad? Când pot sa vin? În cât timp poți? Cred băieții ca sunt în oras. 🤣🤣🤣🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣🤣😁 1
naty22 Reputație: 1836 Postat Decembrie 7, 2023 Autor Postat Decembrie 7, 2023 Acum 2 ore, anthonio a spus: Vezi să nu te îndrăgostești de noi🤣🤣🤣 urât sunt, bătrân sunt, bun la pat nu sunt....Măcar la bârfe să fiu bun🤣🤣🤣 Nu e bai eu ma mulțumesc sa dai cu limba unde trebuie este bine și asa. 😁😁😁 1
anthonio Reputație: 2566 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 7, 2023 Acum 1 minut, naty22 a spus: Nu e bai eu ma mulțumesc sa dai cu limba unde trebuie este bine și asa. 😁😁😁 Eu nu am acest obicei🤣🤣🤣 1
naty22 Reputație: 1836 Postat Decembrie 7, 2023 Autor Postat Decembrie 7, 2023 1 oră în urmă, anthonio a spus: Eu nu am acest obicei🤣🤣🤣 Serios? De ce te mușca? 🤣 1
anthonio Reputație: 2566 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 7, 2023 Acum 19 minute, naty22 a spus: De ce te mușca? 🤣 Eu am auzit că frige🤣🤣🤣 1
naty22 Reputație: 1836 Postat Decembrie 8, 2023 Autor Postat Decembrie 8, 2023 Acum 18 ore, naty22 a spus: Link în bio, video noi 💋💋💋💋☺️☺️💋💋💋 Video noi pe OF pentru cei abonați ☺️☺️☺️
naty22 Reputație: 1836 Postat Decembrie 8, 2023 Autor Postat Decembrie 8, 2023 https://onlyfans.com/sensualbetty22
naty22 Reputație: 1836 Postat Decembrie 9, 2023 Autor Postat Decembrie 9, 2023 Video noi pe OF pentru cei care doresc abonare 💋☺️☺️💋! Reducere 20%OF. Link în bio 💋💋 https://onlyfans.com/sensualbetty22 Va sărut pe 💋💋!
Szicke Reputație: 18 Postat Ianuarie 4, 2024 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 4, 2024 Am fost prin trecerea și am sunat-o pe Natalia sa vad daca este libera .Locația am primit-o pe WhatsApp și am și ajuns la locație .Am stat o finalizare deoarece sunt în drum cu mașina de lucru . Am primit prosop am intrat la dusuit apoi in camera .Fata este super ok nu dau detalii cine a fost știe .Sânii suni piesa de rezistenta .De vizitat merita . Achitat 200cu sărutări circa 30minute.
Szicke Reputație: 18 Postat Ianuarie 7, 2024 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 7, 2024 Am revizitat din nou pe Naty și de acesta data .Astăzi am programat din nou, de aceasta data o ora . Am urcat sus la fata m-am servit cu un pahar de apa apoi am fost inmanat la dus . Am comunicat puțin apoi am fost invitat în camera .Sânii mari sunt punctul fetei forte .Merita vizitată .Eu am sa mai revin când ajung in zona .Te pup ziua buna Natalia .☺️ De vizitat este ceea ce trebuie . Achitat 300ora .
fuckboy97 Reputație: 13 Postat Ianuarie 7, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 7, 2024 Am fost si eu azi la Naty. Programare facuta pe whatsapp, confirmat cu o ora inainte, ajuns in locatie am socializat puțin si am fost invitat la dus dar eu facusem acasa înainte deci nu era nevoie si am trecut in camera de actiune. A inceput cu un ON destul de bun, umed dar nu prea adanc si fara atenție oo, nici nu am cerut asta ca probabil s-ar fi conformat cum a si facut dealtfel cu celelalte cerințe ale mele. Am trecut la misionar unde am pompat si la cererea mea am incercat si anal unde mai are de lucrat iar apoi am trecut la caprita unde am mai dat putin la buci si am finalizat. Am fost poftit din nou la dus unde are tot ce ai nevoie. 200 de lei a costat toata distractia de jumătate de ora. 2 1
Szicke Reputație: 18 Postat Ianuarie 11, 2024 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 11, 2024 Am revizitat pe Natalia astăzi trecând cu lucru prin orașul vostru . Am scris la fata și mi -a răspuns prin mesaje că poate in 10minute . Am ajuns la locație neștiind că și-a schimbat numărul de bloc pentru că nu am mai întrebat . Am ajuns am sunat și ce credeți rapsunde altcineva apoi am sunat -o și am intrebat-o daca ea este .Ea a spus că nu mai sta acolo sa vin la celălalt bloc evident greseala că nu am întrebat eu și am sunat direct in fine ... Sunat, ajuns sus am băut un pahar de suc apoi m-am invitat la dus .. Ce va pot spune că este cea mai faina fata și vorbareata de până acum și plus pentru sâni mari și frumoși . De data acesta am făcut un sex intre sâni cu finalizare între ei . Achitat 150 circa 30 minute .Fata este înțelegătoare și nu te grăbește . Merita vizitata ceea ce va pot spune . Am de menționat că dacă ai bunul simți fata este super de treabă și înțelegătoare și cu bunul simt ceea ce nu găsești la toate fetele acestea grăbite care doresc doar bani atât . Bravo Nati ești super te pup ,bafta și numai bine in toate ,tine-o tot așa vei avea de câștigat . 1
Szicke Reputație: 18 Postat Ianuarie 18, 2024 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 18, 2024 Revizitat din nou Natalia .Fata este super ok și puteți să o vizitati.Din cate vad nu prea se lasă cu recenzii la voi pe oraș de aceea doresc sa o ajut și tot odată și pe voi . Programare pe telefon in 10 minute am și ajuns la bloc .Sâni sunt super faini și pufoși și întreținuți.Sunt cei mai faini sâni întâlniți aici în oraș .Din cate am înțeles va pleca în orașul meu peste câteva zile fata deci ne vom revedea acolo 🥰. Acțiunea este super nu va pot descrie deoarece este buna la toate capitolele . Am optat pentru un sex bun fain intrare sâni cu finalizare pe ei . Circa 25 mm 150 lei . De vizitat eu o recomand celor care doresc fete tinere ,sănătoase și cu sufletul mare. De recomandat ! 1 1
Szicke Reputație: 18 Postat Ianuarie 22, 2024 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 22, 2024 Ultima vizită la Natalia deoarece voi părăsi țara . Am contact-o din nou pe Natalia și am făcut o programare la ea acum jumătate de oră . M -am prezentat la ea ,am sunat sus și m-a întâmpinat la ușă frumoasa țâțoasă bruneta . Căldură fain la ea când am ajuns ,țiinad cont că este frigut afara .Nu am avut nevoie de dus am platit 200 firicei pentru o finalizare cu sărutări . Circa 28min o durat îmbrăcat și plecat ,asta nefiind vina ei că nu mă ține pe mine mult 🤣. Fata este faina superbă și tinerica va recomand cu încredere sa faceți o vizită fetei . Sâni sunt cei mai frumoși întâlniți de până acum ca și în poze . Bafta și numai bine sa ne revedem cu bine .🥰 Oricând am nevoie voi apela la ea cu încredere .De recomandat ! 1
vizitaforum1 Reputație: 5 Postat Ianuarie 24, 2024 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 24, 2024 Am sunat fata și am stabilit o programare aseară. Am stabilit întâlnirea la ora 17 apoi am ajuns la locație .Am așteptat puțin pentru a spune interfonul și etajul și am urcat sus apoi . La ușa m-a așteptat o fata super ok că și în poze cu sânii mari ,pozele sunt reale . Am stabilit o finalizare cu sex intre sâni și sărutări . Preț 200 lei . M-a întrebat de dus ceea ce nu era nevoie fiindcă am ieșit de la birou și nu era cazul apoi am fost invitat in pat . Se mișcă bine fata știe meserie și te face sa te simți bine și fara grabă . Oral neprotejat 9 Np 9 Igiena impecabila dusuita ,curată și aranjata . Sărutări 10 are o dantura super deoarece eu nu mă sarut cu oricine sunt foarte pretențios . Ce va pot spune că este frumoasă și este de vizitat .O voi vizita când voi mai avea timp in rest bafta băieți.Am uitat sa specific că ,pentru sânii ei mari și mișto am vrut mai mult . 1
vizitaforum1 Reputație: 5 Postat Ianuarie 27, 2024 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 27, 2024 Vizitat Natalia aseară din nou. Locatia AK Am sunat și eram în apropiere și în 5 minute am ajuns la locație unde a spus. Am sunat am urcat sus, apoi m-a servit cu un pahar de cola apoi am fost invitat la dus. Achitat 200 jumătate de ora cu FK Inclus. Am trecut la treaba fata este super ok și faina dacă știi cum sa te comporți cu ea. Nu întru în acțiune prea mult. On 8.50 NP 9 Igiena 10 Sani bestiali 10 +++++ Locatie 8, 50 Fata este de vizitat și de recomandat. Bafta baietii. Eu mai revin cu drag oricând am timp și voi putea. 1
Dragonbal Reputație: -25 Postat August 29, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 29, 2024 La 30.01.2022 la 13:14, naty22 a spus: Hei buna dragiilor azi am ajuns pentru prima oara în orașul vostru. Ma numesc Naty am 22 de ani și sunt noua în oraș. Despre mine va pot spune ca sunt o bruneta cu sânii marii, fund mediu, ochii căprui și parul foarte mare și brunet. Am si colega. Intram și la doua pentru cei interesați de show lesby intre noi doua ne lingem ne sarutam ne. Locația este la Ared Kaufland R20 scara B. Preturile sunt următoarele : ❤️150 fin ❤️300 de lei ora care include :normal decât protejat, oral în funcție de igiena, 69,sex intre sânii, dus impreuna, footjob, diferite fantezii, diferite poziții, sărutări. ❤️50 extra sărut FK dacă igiena corespunde a clientului. 💋50 extra uro pentru cei care doresc asta. , 💋Programarii pe wapp va rog 💋Rog confirmările înainte cu 30 de minute înainte, doresc seriozitate ceea ce ofer și eu la rândul meu, plus igiena impecabila. Mulțumesc! Am inceput programul, doresc în număr cât mai mare sa ne cunoaștem. Va pwp și o zi faina sa aveți. Bună ziua naty22 ce s-a întâmplat de nu ne-mai vizitați orașul Arad te-ai supărat pe arădeni? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum