Sari la conținut

0791403418 blonda

Postări Recomandate

• Oras:City of Assoholics
Postat
  La 20.02.2022 la 16:23, gentle man a spus:

Salutare!

Tocmai ce am fost la domnisoara, spusele confratelui nimfomanee sunt corecte.

Fata e o dulceata cu vibe fain, chiar daca am prins-o usor suparata azi din cauza unui ecran spart la telefon.:)

Oralul neprotejat deep care i-a iesit eu nefiind totusi vreun gigant, atentie si la sateliti. 

Normalul protejat incercat doar LOT, destul de stramta si se misca bine, sanii foarte fain de privit si sarutat, destul de mari si fermi pentru greutatea lor.

Fara fk, nici nu am incercat.

Per total multumit de prestatia tinerei, am sa mai revin daca am ocazia, mai ales pentru acest vibe pozitiv si implicare, are si un chip dragut.:)

Acum si amenda, 150/300, un pret decent zic eu.

PS: Fata imparte garsoniera cu o colega, nu am fost deranjat in niciun fel de asta, dar poate alti confrati sunt interesati de informatia asta.

Numai bine si scuze pentru recenziile mele rare,  sper ca m-am revansat putin acum.

Numai bine si ciocane tari cum zicea cineva:))

Extinde  

Are curu mare ? Bombat ? Dai buceala cu ecou ?

• Oras:Bucuresti
Postat

Recenziile acestea se cam bat cap in cap,desi tind sa-l cred pe colegul care a descris in amanunt locatia tipei. 
Daca era ceva fals,clar fata ii atragea atentia ca nu este locatia ei,in modul in care a fost descrisa.

• Like 1
  • Oras:DA
  • Oras:DA
Postat
  La 18.02.2022 la 13:51, Biancaanghel a spus:

Ai fost la mine sa vezi dacă sunt pozele reale sau nu? Sau vorbiți toți asa sa va băgați în seama, în primul rand nu dau poze la toți labagii pe wapp, nu îmi pierd timpul cu oameni neserioși cum era domnul de mai sus, dacă era un om serios poate mai ziceam!

Extinde  

Pozele de pe Publi sunt reale? Este o intrebare simpla,poti sa raspunzi?

Postat

Incet-incet se vede pleava...

Nu mai esti tare-n clont? Vad ca se inghesuie colegii cu recenzii...

Curve tupeiste! Cum apare cineva si va da peste nas, cum il faceti albie de porci! 

• Like 1
Postat
  La 06.04.2022 la 10:12, Ghandalf a spus:

Incet-incet se vede pleava...

Nu mai esti tare-n clont? Vad ca se inghesuie colegii cu recenzii...

Curve tupeiste! Cum apare cineva si va da peste nas, cum il faceti albie de porci! 

Extinde  

Vezi ca nu te bag in seama și ca nu ma mai pun la mintea ta, tu tot nu încetezi. Și noi curvele la care tu de duci sa le plătești,ii facem albie de porci chiar pe porcii care vorbesc urat, ce sa ți fac, ceri respect dar nu oferi respect, cum îmi vorbești așa îți vorbesc, nu ești tu miezul sa ți vorbesc frumos atâta timp cat tu nu o faci!!! 

Postat
  La 09.03.2022 la 23:10, ultrasul a spus:

Recenziile acestea se cam bat cap in cap,desi tind sa-l cred pe colegul care a descris in amanunt locatia tipei. 
Daca era ceva fals,clar fata ii atragea atentia ca nu este locatia ei,in modul in care a fost descrisa.

Extinde  

Dacă te uiți mai atent i am atras atenția cu mai multe lucruri, in legătura cu bancile din fata blocului, colega, îmbrăcămintea, dacă el locuiește intr un bloc rezidențial, sa mi cer iertare ca mi am permis sa închiriez intr un bloc normal, cum sunt majoritatea blocurilor din aceasta zona. 

Postat
  La 09.04.2022 la 2:00, Biancaaangh a spus:

Dacă te uiți mai atent i am atras atenția cu mai multe lucruri, in legătura cu bancile din fata blocului, colega, îmbrăcămintea, dacă el locuiește intr un bloc rezidențial, sa mi cer iertare ca mi am permis sa închiriez intr un bloc normal, cum sunt majoritatea blocurilor din aceasta zona. 

Extinde  

Ziceai ca n-ai banci in fata blocului...uita-te mai cu atentie ca o sa-ti vezi si guvidele acolo. Ti-am descris apartamentul in amanunt, straturile de sunci, colega tuciurie si singurul lucru pe care-l ai de zis e ca nu ai halat auriu. Era un halat pana la genunchi, descheiat prin care ti se revarsau sunculitele si se vedeau țâțele alea lasate. Probabil ca de-aia ai pielea mai intinsa pe fata...sau o fi de la sperma?

Postat
  La 10.04.2022 la 11:39, Ghandalf a spus:

Ziceai ca n-ai banci in fata blocului...uita-te mai cu atentie ca o sa-ti vezi si guvidele acolo. Ti-am descris apartamentul in amanunt, straturile de sunci, colega tuciurie si singurul lucru pe care-l ai de zis e ca nu ai halat auriu. Era un halat pana la genunchi, descheiat prin care ti se revarsau sunculitele si se vedeau țâțele alea lasate. Probabil ca de-aia ai pielea mai intinsa pe fata...sau o fi de la sperma?

Extinde  

Ești terminat din orice punct de vedere, du te la spital ca ești un caz pierdut sau mai bine ar fi sa te omori!!!!! 

Postat
  La 10.04.2022 la 11:39, Ghandalf a spus:

Extinde  

Te enervezi ca te am pus sa aștepți ca eram la magazin terminatule, vezi de viața ta, ca oricum prin recenziile astea mi ai făcut mai mult bine! :)))) îți pierzi timpul. Ups N ai viața... am uitat....  

Postat

A mai fost cineva ? Pare sa fie cam ce imi place adica big fat ass... poate sa confirme un coleg ?

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat
  La 17.08.2022 la 20:04, gangbanger1 a spus:

A mai fost cineva ? Pare sa fie cam ce imi place adica big fat ass... poate sa confirme un coleg ?

Extinde  

Salut,  da am fost eu,  fata e foarte de treaba,  nu te grabeste,  e inalta,  aprox 1.70, sanii mari,  fund mare si frumos arata incredibil capra,  carnea tare pe ea,  si oralul foarte misto,  umed,  deep etc. 

Eu am contactat o telefonic,  mi a enumerat serviciile, preturile, si locatia. 

Odata ajuns am fost bucuros sa vad ceea ce e in poze,  si am ales o finalizare. 

Am avut gel de dus,  prosop curat,  baia a fost ok,  iar curatenia in camera ok. 

Fata este foarte prietenoasa,  am avut ce discuta cu ea,  ne am inteles foarte bine pe tot parcursul vizitei. 

Eu o sa revin cu placere cat de curand,  asa ca va sfatuiesc pe iubitorii de femei cu forme sa o contactati. 

Note

Ii ofer un 9 pe linie pentru ca ma cam grabesc

Te pup Bianca si abia astept sa ne vedem! 

• Inimioara 1
Postat

Eu am fost azi la ea la Ploiesti, m-a surprins ca nu a mai scris nimeni despre ea de 2 ani, fata asta foarte draguta si cu forme. Inteleg ca sunt unele comentarii legate de kg in plus, dar nu te duci daca stii ca nu te atrage. Eu am avut o experienta placuta cu ea.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
  La 21.02.2022 la 22:38, Ghandalf a spus:

Draga Moby (dick),

Cu placere! N-as fi lasat recenzia daca nu ne abureai si nu erai tare-n clanta! Dar acum ma faci mincinos si asta nu o pot trece cu vederea!

Legat de greutatea ta, am scris "nu stiu daca apreciez bine, dar intelegeti voi", adica in traducere pt tine...esti balena! Lasa minciunile ca nu tine. Nu am venit la 21:10, stii prea bine! Pt ca m-ai provocat si m-ai facut mincinos voi descrie locatia:

o garsoniera jegoasa (dupa parerea mea), intr-un bloc din alea cu holuri lungi, ca la parnaie, la etajul 2. Asa-i silfido? Intri pe un hol, in dreapta e cuierul, in stanga baia! Camera din fata este cea principala, in stanga ei intri in bucatarie. Patul e in stanga, pe mijloc! Asa-i balenuta lui tata? Tot mincinos ma faci? Nu erai in nicio haina de blana, ci intr-un halat scurt pana la jumatatea coapsei, de culoare aurie, (ceva de genul, nu ma pricep la culori) si-ti ieseau mamelele prin el! Mai vrei?

Eu zic s-o lasi asa si sa nu mai minti! Ma enervez rau cand ma ia cineva de fraier! Tot aberatii spun, buzite subtiri? Ca asa ziceai mai sus! 

Inca ceva: "urcasem sus e pleonasm". Stii ce-i ala? 

Extinde  

mai citesc asa printre randuri si prin alte orase si mi ai atras atentia batrane cu barba alba, ai raze x? cum dracu ai vazut tu toate camerele chiar si interiorul lor daca ai refuzat sa ramai. la cat de ahtiat de ura pe aspectul ei ai fost cel mai probabil dispareai direct din fata usii, nu mai stateai sa ii colinzi apartamentul si apoi sa zici "a stai esti grasa si ai poze false nu stau". cel mai probabil cunosti locatia de la o fata anterioara, tipa asta nu te a primit si hop a iesit bursucu din tine si ai dat o recenzie prosta urmata de niste detalii cu care crezi ca bagi sosoaca intre colegi. am observat si pe alte orase d astia ca tine. rip alora ce se incred in recenziile tale.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...