Sari la conținut

Denissa 🥰🥰🥰 0747333269

Vizitator Denisssa

Postări Recomandate

Acum 2 minute, pacornel a spus:

Kosti eu am alta parere despre tine............cred ca esti o fata cu nulti de ssssss in nume........da nu-s sigur......

Daca esti fata.........care cred.....te pup.....daca nu......deloc..........😅........❤️???

Melisssssa,  Vanesssssssssa, SSSSSidonia, nu sunt nici una, nu mă pupa că sunt băiat, mai bine bei o bere! Costel pentru mine tot Costi e, chiar dacă-i Cornel 

• Like 1
  • Confuz 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca

Buna dragilor ! :inlovee de vineri voi fi disponibila in frumosul vostru oras  ! Locatia va fi tot in Maurer residence . Servicile mele sunt

Oral (protejat/neprotejat ) in functie de igiena . CIM extra 50 ( in functie de igiena) 

Normal protejat !

Masaj de relaxare,69,diferite poziti ! 
150 finalizarea 300 ora ! ( nu mai port bustiera ) Va pup zi frumoasa sa aveti sa ne revedem/vedem cu mare  drag :inlovee  Disponibilitatea o voi anunta cand voi ajunge . 

2127D84F-788B-458C-8A3F-DB7885320C5F.jpeg

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 48 minute, Denisaaa428 a spus:

Buna dragilor ! :inlovee de vineri voi fi disponibila in frumosul vostru oras  ! Locatia va fi tot in Maurer residence . Servicile mele sunt

Oral (protejat/neprotejat ) in functie de igiena . CIM extra 50 ( in functie de igiena) 

Normal protejat !

150 finalizarea 300 ora ! ( nu mai port bustiera ) Va pup zi frumoasa sa aveti sa ne revedem/vedem cu mare  drag :inlovee  Disponibilitatea o voi anunta cand voi ajunge . 

Ne-ai colorat ziua!

Mulțumim, și te așteptăm!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
51 minutes ago, Denisaaa428 said:

Normal protejat !

Mă cam ispitește cu această poză... Te așteptăm cu drag!!!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
La 08.07.2022 la 14:24, Belamistroke a spus:

Poate sunt numai eu, fata are recenzii bune, dar nu inteleg cum e ok asta: daca vrei sa folosesti gurita, platesti extra, dar pentru faptul ca nu are sani disponibili pretul ramane la fel, cel standard.

Personal, prefer sa mai astep cu vizita.

La ce recenzii negative are pe Cluj,sincer....sînt reticent, prefer să aleg altceva în Mureș 

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 14 minute, Linhai a spus:

La ce recenzii negative are pe Cluj,sincer....sînt reticent, prefer să aleg altceva în Mureș 

Cand ai timp citeste-mi recenzile ! Iar tu ai o problema cu mine din cate observ, stiu ca mai si vizitat!  Esti liber sa alegi ce vrei ! 

Link spre comentariu
Acum 9 minute, Denisaaa428 a spus:

Heii !! Am ajuns in oras,disponibila pentru programari :inlovee Fiind ultima mea vizta la voii incerc sa stau cateva zile bune ! Va pup , zi frumoasa   sa aveti :inlovee ! 

Bine ai venit!

De ce ultima vizită??? Sper că te mai găsesc luni/marți....

Weekend plăcut!

Link spre comentariu
La 22.10.2022 la 11:47, robbehh a spus:

Multumesc pentru tot Denisa ❤️

Esti o dulceata te iubesc si te astept inapoi. Sa ai grija de tine te pup💋💋❤️(primul client sambata dimineata) 😁

👍

A plecat deja??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...