Sari la conținut

Evelyn, noua in domeniu.

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 20 minute, alex283 a spus:

Interesanta reactie mamaie, eu credeam ca o sa ne radem, insa observ ca atunci cand glumele se fac pe seama ta nu mai este asa funny... :)))

Ne supra crepidam sutor iudicaret, - cizmar nu mai judeca asupra pantofului! Adica, lasa psihologia este o stiinta prea inalta pentru tine, ramai la supt pule, probabil ca la aia te pricepi, insa la varsta ta, apropos cati ani ai 50-55?, cel mai probabil ca tu platesti  pe careva sa te lase sa io sugi... :))) 

80 am smecherasule de cartier!

Gluma nici macar nu era pt tine. E problema ta cum iti dai pula la supt! Aici era  hidosenia ca nu ai inteles!  NU  m-am  luat de tine cu nimic. Chiar este un banc cu afirmatia aceea! In spirit de gluma! Nici de dameza ta sa fac offtopic... ingrosat si sustinut masiv de tine! Efectiv pe banul tau futi cum iti place tie! Nu ti-am adresat tie nici un comentariu si nici nu m-am luat de pula ta!

O iei ca pe un afront si incepi sa jignesti ca ultimul mocirlan. Pentru ca... atata poti, atata stii!

Tu nu ai facut nici o gluma ci ai jignit si o faci in continuare. Demonstrand doar, incapacitatea de a  fi un domn. Personal e strict problema mea, pe cine sug si cum o sug. Ba chiar si pana la ce varsta, marlane!

Se intrezareste o urma de invidie dar stai lin! Nu ai pula suficienta pt. o femeie matura! Tu ai doar injurii si jigniri. Un pachet plin chiar! 

• Oras:Cluj Napoca
Postat
16 minutes ago, advert129 said:

Gluma nici macar nu era pt tine. E problema ta cum iti dai pula la supt! Aici era  hidosenia ca nu ai inteles!  NU  m-am  luat de tine cu nimic. Chiar este un banc cu afirmatia aceea! In spirit de gluma! Nici de dameza ta sa fac offtopic... ingrosat si sustinut masiv de tine! Efectiv pe banul tau futi cum iti place tie! Nu ti-am adresat tie nici un comentariu si nici nu m-am luat de pula ta!

O iei ca pe un afront si incepi sa jignesti ca ultimul mocirlan. Pentru ca... atata poti, atata stii!

Tu nu ai facut nici o gluma ci ai jignit si o faci in continuare. Demonstrand doar, incapacitatea de a  fi un domn. Personal e strict problema mea, pe cine sug si cum o sug. Ba chiar si pana la ce varsta, marlane!

Se intrezareste o urma de invidie dar stai lin! Nu ai pula suficienta pt. o femeie matura! Tu ai doar injurii si jigniri. Un pachet plin chiar! 

Ia du-te de unde ai venit si ia cu tine toate grasele si batranele ca ni se rupe de voi.. aveti o clientela de batrani frustrati care numa in voi mai pot baga. 

fata asta e top pe cluj, a fost, ma rog. Am fost ultimul ei client, merge inapoi in Slatina si apoi un UK.

cum te suge si te fute fata asta putine au facut-o in cluj. 

s-a ajuns la nivelul in care se baga in seama toate grasele in cluj, mai mergeti de unde ati venit ca vrem sa futem nu sa ne fie scarba.

si toti care nu ati fost la fata doar ati comentat sunteti nici epave ale forumului, singurul loc in care aveti dreptul la o opinie fara sa luati capace.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator alex283
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, advert129 a spus:

Tu vorbesti de invidie babaciune??? Mori de ciuda pe alea tinere si frumoase.

Trebuie sa fi dus cu capul  ca sa futi la batrane  grase si besinoase cand sunt atatea fete tinere, frumoase si cu bun simt? Si pe deasupra mai faci si pe intelectuala aici pe forum, vai de steaua ta…

Mars inapoi pe topicul tau baba isterica si frustrata!

Postat

Sa crezi ca una mai putin atractiva (aka. batrana si hidoasa) compenseaza prin servicii este aparent o idee buna. Insa doar aparent. La astea urate nu vei primi servicii mai bune, ci paradoxal chiar mai rele. Motivul este simplu: isi varsa frustrarile pe tine, clientul.

• Minus 1
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Sincer ar trebui sa va mutati discutille la discutii generale poluati degeaba topicul fetei

• Like 1
Postat
55 minutes ago, kkmitz said:

Sincer ar trebui sa va mutati discutille la discutii generale poluati degeaba topicul fetei

Fata nu o sa mai intre niciodata aici. Si bine face. A zis ca nu are ce vorbi cu badaranii ce polueaza orice topic. Se stiu ei, fac pe desteptii dar defapt is niste plictisiti si nu aduc nimic bun. 

succes in tot ce vei face, @Evelyn95

Postat
16 hours ago, KoxuDDB said:

Fata nu o sa mai intre niciodata aici. Si bine face. A zis ca nu are ce vorbi cu badaranii ce polueaza orice topic. Se stiu ei, fac pe desteptii dar defapt is niste plictisiti si nu aduc nimic bun. 

succes in tot ce vei face, @Evelyn95

Și mie mi-a zis că nu o să mai intre pe forum, când am întrebat-o dacă o să anunțe aici când mai vine la Cluj. Și nici nu știu dacă o să mai vină. Păcat, io m-am simțit super bine cu ea. 

Sper să mai vină. @Evelyn95, baftă în tot ce faci și nu băga în seamă rahaturile de pe forum. 

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat
Acum 3 ore, collin890 a spus:

@Evelyn95Și mie mi-a zis că nu o să mai intre pe forum, când am întrebat-o...

Asta doar în teorie, pentru că în practic, ea a fost aici pe forum acu' 4 ore. 😊

Postat
1 hour ago, dorinel18' said:

Asta doar în teorie, pentru că în practic, ea a fost aici pe forum acu' 4 ore. 😊

Buna observatie :)

Atunci intra, dar nu interactioneaza. Oricum, sper sa se reintoarca.

• Oras:Cluj-Napoca
Postat
Acum 8 ore, dorinel18' a spus:

🤣👍

Postat

Buna dimineata. Cu toate ca am zis ca nu voi mai intra sau cel putin sa mai poatez ceva, la rugamintea unor clienti am decis sa intru si sa transmit cand o sa mai vin in Cluj. Cu ocazia asta, vreau sa va zic ca de maine(luni 28/02/2022) ,dupa ora 14.00,voi fi din nou la Cluj pentru o saptamana.

Numarul de telefon este acelasi ((0720) 794 665) iar adresa tot aceeasi ( Strada Burebista, nr 8 ) vis-a-vis de gara. Chiar mi-a placut locatia si am decis sa mai revin o data. Pozele vor aparea de maine pe Publi24 cand voi activa anuntul ( Pot fi gasita cu numele de Evelyn, poze reale din locatie)

Am decis sa mai rescriu inca o data serviciile mele , insotite de preturi :

- sex normal protejat( mereu )

- sex oral protejat/neprotejat( depinde de igiena clientului )

- sarutari pe gurita si corp ( french kiss )

- 69

- diferite pozitii

- masaj erotic/ de relaxare 

- diferite fantezii

- dus cu clientul 

- cim ( 50 lei extra )

- uro pasiv ( 100 lei extra )

- uro activ ( 50 lei extra )

- dominare usoara ( 50 lei extra )

Preturile sunt : 100 -15 minute , 150-30 ( o finalizare ) minute ,300-o ora ( 2 finalizari )

Nu detin jucarii erotice. Nu accept sa fac sex normal neprotejat indiferent de suma oferita.Nu accept in stare de ebrietate sau cu bile.

Ca si data trecuta, specific ca igiena conteaza foarte mult , de aceea detin prosoape curate si tot ce este nevoie pentru un dus .

Sper ca nu am uitat nimic si ca nu se vor isca iar comentarii . Va doresc o zi minunata , sa fim mai buni la suflet si sa fim sanatosi( ca e cel mai important ) si ne revedem de maine. Va pup.

Postat

Imi pare rau, am fost nevoita sa schimb locatia. Fiind pe drum si mai avand mai putin de o ora,conducand aproape 500 km mi s-a spus ca s-a ocupat. Am gasit intr-un final alta, greu ce-i drept… o sa fiu disponibila de maine. Ma puteti contacta pe Whatzp pentru programari. Imi cer scuze inca o data pentru programarile avute si nu am putut sa le onorez din cauza locatiei. O zi buna. 

Postat
17 minutes ago, Evelyn95 said:

Imi pare rau, am fost nevoita sa schimb locatia. Fiind pe drum si mai avand mai putin de o ora,conducand aproape 500 km mi s-a spus ca s-a ocupat. Am gasit intr-un final alta, greu ce-i drept… o sa fiu disponibila de maine. Ma puteti contacta pe Whatzp pentru programari. Imi cer scuze inca o data pentru programarile avute si nu am putut sa le onorez din cauza locatiei. O zi buna. 

Bine ai sosit!

In ce zona e locația acum?

Postat

Postat
15 hours ago, Evelyn95 said:

Imi pare rau, am fost nevoita sa schimb locatia. Fiind pe drum si mai avand mai putin de o ora,conducand aproape 500 km mi s-a spus ca s-a ocupat. Am gasit intr-un final alta, greu ce-i drept… o sa fiu disponibila de maine. Ma puteti contacta pe Whatzp pentru programari. Imi cer scuze inca o data pentru programarile avute si nu am putut sa le onorez din cauza locatiei. O 

Discutat astăzi cu domnița pe wp.programul ei fiind destul de rigid,din cât am înțeles doar pana la ora 17,cam aiurea da na ... ), primit câteva poze, e drăguța ea asa, sa vedem comportamentul și prestația,..din micul interviu scris, .nu prea m a convins,vedem.. by the way.. cumva cumva,reușit sa smulg o programare maine( motivația ei fiind ca este foarte ocupata dimineața, apoi nu lucrează,în fine.....) Am sa revin cu o recenzie,DACA va fi sa o vizitez si în funcție de timpul disponibil. Spor la împins.

Postat

Salutare colegi!

Acum 2 zile am vizitat-o pe titulara topicului dar din pacate nu am avut timp sa scriu o recenzie...nici acum nu am prea mult, dar voi puncta niste detalii ale intalnirii.

Am luat legatura pe wapp, stabilit din scurt o intalnire pentru ca avea o fereastra libera de aproximativ o ora deci ma incadram pentru ca eu am vrut doar 1 fin. Astfel ajuns la locatie, m-a indrumat spre bloc iar cand a deschis usa, am vazut o fata tare simpatica, cu zambetul pe buze, parca usor timida dar nu prea a lasat sa se vada asta. Mie mi-a placut mult prima impresie! Am cerut sa ma igienizez putin chiar daca o facusem acasa si apoi am mers in dormitor unde m-a surprins cu o serie de saruturi pasionale de parca eram cu iubita mea si nu ne vazusem demult...saruturi, atingeri, mangaieri pana cand cock-ul a fost beton. atunci am inceput sa renuntam la lenjeria intima si am continuat putin in acelasi fel. Apoi a coborat la "mititel" si a inceput un oral bun, pasional cu atentie la imprejurimi...tot m-am inmuiat! :)) i-am intors si eu favoarea, aspect care pare ca i-a placut mult si ei! Am pus balonul si am inceput in pozitia banala de misionar daca tot ma simteam ca si cu o iubita...momente de asemenea pasionale si pana la urma am finalizat in balon de m-au luat toate "frigurile"! Igienizat din nou si plecat cu zambetul pe buze...

Dtd aprox 25 min..

Pentru mine personal a fost o intalnire frumoasa pe care sper sa o repet! 

Pupici Evelyn! 🥰

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat

Multumesc frumos celor care au fost la mine si au plecati multumiti. Vreau sa anunt ca ultima mea zi de munca va fi luni, dupa aceea voi pleca acasa. Stiu ca unele persoane nu sunt incantate de programul meu, dar cum am mai precizat, sunt noua in domeniu si nu sunt obisnuita cu atata’agitatie’, mai rarut, vorba aia. Lucrez mai mult dimineata si e normal ca dupa-masa sa termin programul. Am uitat sa precizez ca am schimbat locatia pe strada Fabricii, nr 105( ma gasiti aici ). Programarile se fac pe whatzp sau prin mesaje( la telefon raspund mai greu din pricina faptului ca sunt ocupata ). Inca o data, va multumesc si va doresc o primavara frumosa ! Pupici.

Postat

Confirm si eu ca este ce trebuie fata asta , da clasa si la unele panarame care sunt mega pupate in cur, din cauza  labagistilor care  dau nota 10 cu steluta la GFE  ca au fost serviti cu suc si li s-au zis la revedere la iesire . Ma rog, revenim la evelin ...  respecta programarea- da , este amabila- da ,  GFE - are , la actiune- e buna, mergi cu picioarele moi de la ea . aspect- ok ,curatenie- da  , atat ea cat si apartamentul ei

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...