Vizitator Ami.98 Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2022 Postat Februarie 5, 2022 Hello babes♥️ ! Numele meu este Amira , am 23 ani 😎! Nu am foarte multa experienta in domeniu dar promit sa progresez 😇 ! Imi place sa fiu ascultatoare 🤓! Nu imi place sa spun prea multe despre mine , prefer sa fiu descoperita 🧐! Sunt deschisa pentru mai multe fantezii 🤪! Perioada mea de sedere aici este de o saptamana ! Locatia este pe bd Unirii in apropiere de rond Alba-Iulia 💎Serviciile mele sunt urmoarele :150fin/250ora 💋Oral ne/protejat 💋Normal protejat 💋Finalizare orala/corp 💋Annilingus/Cunnilingus PASIVA 💋69 💎Servicii extra : +50lei 💋Deepthroat 💋Facefuck 💋Footfetish 💋Dirtytalk (din partea ta) 💋Sex hard ( tras de par , palme peste fund , penetrare deep ) Programul meu de lucru este intre orele 10-23 Putem stabili o intalnire telefonic sau pe whatsupp Ma gasiti la numarul de telefon 0765586327 POZELE IMI APARȚIN IN TOTALITATE SI SUNT FĂCUTE IN LOCATIE ! 💞💕
jhonmark Reputație: 439 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 5, 2022 💎Servicii extra : +50lei penetrare deep serios ? adica in rest te futem doar in buze asa sau cum ? 4
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Februarie 5, 2022 Bine ai venit. De curiozitate, care e specialitatea la penetrare deep de este un serviciu extra? Penetrarea pe jumate nu cred ca intereseaza pe nimeni. De ce il incluzi la hard? Ce intelegi prin penetrare "simpla"? 1
liviu16cm Reputație: 368 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2022 Simplu o bagi toată, adânc sau doar capul... Și voi sunteți rai 👀 1
Vizitator Ami.98 Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2022 Postat Februarie 5, 2022 Acum 2 ore, jhonmark a spus: 💎Servicii extra : +50lei penetrare deep serios ? adica in rest te futem doar in buze asa sau cum ? Buna ! M-am exprimat eu greșit ! Nu trebuie sa te superi , am vrut sa ma refer la altceva ! De exemplu ma Poți fute dur ... adică sa intri tare si adânc ... poate asa e pe întelesul tău si daca nici asa nu e , te astept la mine sa iti arat ! Hihi 🤪😘❤️
liviu16cm Reputație: 368 Postat Februarie 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2022 8 hours ago, Ami.98 said: Buna ! M-am exprimat eu greșit ! Nu trebuie sa te superi , am vrut sa ma refer la altceva ! De exemplu ma Poți fute dur ... adică sa intri tare si adânc ... poate asa e pe întelesul tău si daca nici asa nu e , te astept la mine sa iti arat ! Hihi 🤪😘❤️ Acum am înțeles gata, mulțumim pentru lămurire! Fix cum am zis și eu mai sus 😅😅
Vizitator Ami.98 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2022 Postat Februarie 6, 2022 Acum 8 ore, toxiq a spus: Da am fost si la cluj dar se pare ca baietii au fost rai cu mine si nu am putut sa ma “etalez” ! Sper ca aici la bucuresti sa ne intelegem ! Pupi
Vizitator Ami.98 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2022 Postat Februarie 6, 2022 Buna dimii am uitat sa spun ! ❤️
eugen2012 Reputație: 167 Postat Februarie 7, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 7, 2022 Daca fut doar incet imi faci reducere 🤣🤣 2
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 7, 2022 La 05.02.2022 la 23:23, jhonmark a spus: 💎Servicii extra : +50lei penetrare deep serios ? adica in rest te futem doar in buze asa sau cum ? Bagi doar capul pulii si te bucuri. 🤣 2
ionel dudes Reputație: 385 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2022 Buna un mic sfat, Eu cred ca ar trebuii sa îți reorganizezi lista de servicii și de prețuri 🥺🤔 3
only-me Reputație: 17116 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Februarie 7, 2022 On 2/5/2022 at 9:03 PM, Ami.98 said: Hello babes♥️ 💎Servicii extra : +50lei 💋Dirtytalk (din partea ta) 💋 🤦♂️😂😂😂...si din partea ta nimic!?😜😂 Deci...io dau bani,io vb urat!?😜😂😂😘 1
AnubisHell Reputație: 106 Postat Februarie 7, 2022 Oras:București Oras:București Postat Februarie 7, 2022 O sa ajungem sa platim la fete si deplasarea noastra!!!
Vizitator Ami.98 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2022 Postat Februarie 7, 2022 Baieti nu inteleg ce anume nu ati inteles ? Exceptând partea cu penetrarea pe care am explicat-o la ce mă refeream ! Serviciile mele sunt de submisiva ! Hai sa nu mai dam cu pietre asa cu una cu doua ! Daca nu sunt pe gustul vostru puteti trece mai departe ! Va pup o zi faina
AnubisHell Reputație: 106 Postat Februarie 7, 2022 Oras:București Oras:București Postat Februarie 7, 2022 Acum 7 minute, Ami.98 a spus: Baieti nu inteleg ce anume nu ati inteles ? Exceptând partea cu penetrarea pe care am explicat-o la ce mă refeream ! Serviciile mele sunt de submisiva ! Hai sa nu mai dam cu pietre asa cu una cu doua ! Daca nu sunt pe gustul vostru puteti trece mai departe ! Va pup o zi faina E mai simplu sa schimbi descrierea serviciilor si eviți orice comentariu...dar daca lenea e mare....suporți.....când vin banii , e bine. 1
ionel dudes Reputație: 385 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2022 Acum 9 minute, AnubisHell a spus: E mai simplu sa schimbi descrierea serviciilor si eviți orice comentariu...dar daca lenea e mare....suporți.....când vin banii , e bine. Exact și eu cred la fel pentru a fi bine ❤️ 2
AnubisHell Reputație: 106 Postat Februarie 7, 2022 Oras:București Oras:București Postat Februarie 7, 2022 Acum 21 minute, Ami.98 a spus: Baieti nu inteleg ce anume nu ati inteles ? Exceptând partea cu penetrarea pe care am explicat-o la ce mă refeream ! Serviciile mele sunt de submisiva ! Hai sa nu mai dam cu pietre asa cu una cu doua ! Daca nu sunt pe gustul vostru puteti trece mai departe ! Va pup o zi faina Nu am nimic cu tine personal....e un sfat prietenesc....tu alegi ce faci ce si cum.
toxiq Reputație: 1103 Postat Februarie 7, 2022 Postat Februarie 7, 2022 29 minutes ago, Ami.98 said: Baieti nu inteleg ce anume nu ati inteles ? Exceptând partea cu penetrarea pe care am explicat-o la ce mă refeream ! Serviciile mele sunt de submisiva ! Hai sa nu mai dam cu pietre asa cu una cu doua ! Daca nu sunt pe gustul vostru puteti trece mai departe ! Va pup o zi faina On 2/6/2022 at 10:37 AM, Ami.98 said: Da am fost si la cluj dar se pare ca baietii au fost rai cu mine si nu am putut sa ma “etalez” ! Sper ca aici la bucuresti sa ne intelegem ! Pupi pai se repeta sau doar mi se pare mie ?
Vizitator Ami.98 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2022 Postat Februarie 7, 2022 Ok nu stiu ce anume va deranjeaza din descriere dar o sa postez alta ! Serviciile mele sunt urmatoarele : 150 fin - 250 h Sex oral ne/protejat Sex normal protejat Finalizare orala/sani/fund/oriunde doriti ( fara față) Sex intre sani 69 Annilingus/Cunnilingus PASIVA Servicii extra : submisivă SOFT 200 fin - 300 h Acest serviciu consta in : facefuck deepthroat sex hard palme /tras de par ( fund,sani etc) vorbit vulgar Footfetish diferite pozitii ( stat la marginea patului cu capul in jos de exemplu ) Am si jucarii : căluș , bici , funie , lesă , catușe , cleștisori de sfârcuri NU FAC ANAL / URO / SCATO / ROLLPLAY / DOMINARE … LOCATIA ESTE PE Bd unirii nr 67
ionel dudes Reputație: 385 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2022 Acum 9 minute, Ami.98 a spus: Ok nu stiu ce anume va deranjeaza din descriere dar o sa postez alta ! Serviciile mele sunt urmatoarele : 150 fin - 250 h Sex oral ne/protejat Sex normal protejat Finalizare orala/sani/fund/oriunde doriti ( fara față) Sex intre sani 69 Annilingus/Cunnilingus PASIVA Servicii extra : submisivă SOFT 200 fin - 300 h Acest serviciu consta in : facefuck deepthroat sex hard palme /tras de par ( fund,sani etc) vorbit vulgar Footfetish diferite pozitii ( stat la marginea patului cu capul in jos de exemplu ) Am si jucarii : căluș , bici , funie , lesă , catușe , cleștisori de sfârcuri NU FAC ANAL / URO / SCATO / ROLLPLAY / DOMINARE … LOCATIA ESTE PE Bd unirii nr 67 Mulțumim ❤️ 2
Letsdoit Reputație: 387 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Paris Oras:Paris Postat Februarie 7, 2022 I don't like what I see 1 1 1
AlejandroRO Reputație: 232 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2022 5 hours ago, Ami.98 said: Ok nu stiu ce anume va deranjeaza din descriere dar o sa postez alta ! Serviciile mele sunt urmatoarele : 150 fin - 250 h Sex oral ne/protejat Sex normal protejat Finalizare orala/sani/fund/oriunde doriti ( fara față) Sex intre sani 69 Annilingus/Cunnilingus PASIVA Servicii extra : submisivă SOFT 200 fin - 300 h Acest serviciu consta in : facefuck deepthroat sex hard palme /tras de par ( fund,sani etc) vorbit vulgar Footfetish diferite pozitii ( stat la marginea patului cu capul in jos de exemplu ) Am si jucarii : căluș , bici , funie , lesă , catușe , cleștisori de sfârcuri NU FAC ANAL / URO / SCATO / ROLLPLAY / DOMINARE … LOCATIA ESTE PE Bd unirii nr 67 După agitația făcută la topic-ul din Cluj și la cel de aici am hotărât să-mi încerc norocul, la urma urmei nu era o pierdere mare (200 lei pentru o finalizare cu varianta de deepthroat so facefuck). Bine am făcut pentru că nu numai că n-am rămas dezamăgit, am fost chiar și plăcut uimit de prestația fetei. Programarea: cu o zi înainte pe WhatsApp la numărul din anunț, programarea respectată (eu am întârziat cam 5 minute dar n-a fost problemă pentru că am anunțat înainte). Căprioara: o fată tinerică, vopsită, cu forme, amabilă, comunicativă, cu bun simț. Sincer din punct de vedere de atitudine și igienă n-am ce să comentez. Deși a fost avarie de la Radet in zonă (inclusiv unde stau eu), fata era spălată și nu avea mirosuri în această privință. Acțiunea: am început cu ON și la fel am terminat. Am fost cu gândul de deepthroat și facefuck și fata a făcut față cu brio. A început cu mine pe spate unde m-a lăsat s-o trag spre mine, am încercat și cu ea pe soate la marginea patului, poziție în care m-am jucat și eu cu piersicuța ei (de aici pot spune că este curată) și am finalizat oral cu mine în picioare. Nu m-am simțit deloc grăbit dar la cât de bine m-am simțit nici nu se punea problema să depășesc 30 de minute 😊 Concluzia: a fost un facefuck pe cinste, nu se trage de la deepthroat și încearcă s-o ia pe toată (în cazul meu a și reușit), nu cere să-ți pună balonașul după 10 minute de oral. Recomand pentru cei care vor să meargă pentru partea de deepthroat și facefuck. Halat: 200 lei cu deepthroat și facefuck, celelalte servicii extra nu m-au interesat, deși data viitoare cred că încerc și varianta cu cătușe 😍 Mulțumesc @Ami.98 și trebuie să mă întorc pentru o finalizare așa cum am stabilit pe WhatsApp 😘 5 1 1
Vizitator Ami.98 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2022 Postat Februarie 7, 2022 Acum 3 minute, AlejandroRO a spus: După agitația făcută la topic-ul din Cluj și la cel de aici am hotărât să-mi încerc norocul, la urma urmei nu era o pierdere mare (200 lei pentru o finalizare cu varianta de deepthroat so facefuck). Bine am făcut pentru că nu numai că n-am rămas dezamăgit, am fost chiar și plăcut uimit de prestația fetei. Programarea: cu o zi înainte pe WhatsApp la numărul din anunț, programarea respectată (eu am întârziat cam 5 minute dar n-a fost problemă pentru că am anunțat înainte). Căprioara: o fată tinerică, vopsită, cu forme, amabilă, comunicativă, cu bun simț. Sincer din punct de vedere de atitudine și igienă n-am ce să comentez. Deși a fost avarie de la Radet in zonă (inclusiv unde stau eu), fata era spălată și nu avea mirosuri în această privință. Acțiunea: am început cu ON și la fel am terminat. Am fost cu gândul de deepthroat și facefuck și fata a făcut față cu brio. A început cu mine pe spate unde m-a lăsat s-o trag spre mine, am încercat și cu ea pe soate la marginea patului, poziție în care m-am jucat și eu cu piersicuța ei (de aici pot spune că este curată) și am finalizat oral cu mine în picioare. Nu m-am simțit deloc grăbit dar la cât de bine m-am simțit nici nu se punea problema să depășesc 30 de minute 😊 Concluzia: a fost un facefuck pe cinste, nu se trage de la deepthroat și încearcă s-o ia pe toată (în cazul meu a și reușit), nu cere să-ți pună balonașul după 10 minute de oral. Recomand pentru cei care vor să meargă pentru partea de deepthroat și facefuck. Halat: 200 lei cu deepthroat și facefuck, celelalte servicii extra nu m-au interesat, deși data viitoare cred că încerc și varianta cu cătușe 😍 Mulțumesc @Ami.98 și trebuie să mă întorc pentru o finalizare așa cum am stabilit pe WhatsApp 😘 Iti multumesc frumos! Te astept cu drag❤️😍😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum