Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 24 minute, disjokey a spus: Păi ai afirmat că ai avut 6 conturi până acum, la care din ele vrei să răspund că la ăsta al 6-lea ești un fel de pielea pulii travestit și nu mă bag PS : rujatule Haide ca iti zic, dar zimi si tu cum a decurs actiunea azinoapte😂😂😂. Băi neîngrijitule toate clonele sunt ale sefului tău @elputoare😂 da voi sunteti prostalai ce va conduce. Ia vezi ca ala cu doua capuri de pula te a plusat, ala e pupicurist ala va linge in cur @2 prostalai😂
Vizitator Turcoaz3 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 @disjokey, știu că uneori te distrezi provocându-i pe alți , dar mai stiu că nu ești un băiat rău . Nu îmi convine când îmi jignești prietenii, da nici nu mă pot baga între voi. Vă opriți când considerați că este îndeajuns. Un sigur șobolan există pe forum și acela nu ești tu. Weekend frumos.
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Mai 21, 2022 5 minutes ago, Turcoaz3 said: @disjokey, știu că uneori te distrezi provocându-i pe alți , dar mai stiu că nu ești un băiat rău . Nu îmi convine când îmi jignești prietenii, da nici nu mă pot baga între voi. Vă opriți când considerați că este îndeajuns. Un sigur șobolan există pe forum și acela nu ești tu. Weekend frumos. Mda, dacă te oprești din obsesie și nu mai susții cretini gen @marcus6 e posibil să îți revii PS : ce prieteni ai tu pe care eu îi jignesc ? 🤨 1 2 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Chiar acum, disjokey a spus: Mda, dacă te oprești din obsesie și nu mai susții cretini gen @marcus6 e posibil să îți revii PS : ce prieteni ai tu pe care eu îi jignesc ? 🤨 Poate merge la M.. 🙊si cumva tu lai jignit😂😂😂😂😂 acu chiar ca nu mai pot de rîs
Vizitator Turcoaz3 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 2 ore, disjokey a spus: Mda, dacă te oprești din obsesie și nu mai susții cretini gen @marcus6 e posibil să îți revii PS : ce prieteni ai tu pe care eu îi jignesc ? 🤨 Bai disjokey, " obsesia "mea este justificată 100%. Eu sunt obsedat? De ce sunteți ipocriți ? 60 de mii de vizualizari în patru luni pe profilul meu Tandem3 spune multe despre cine i adevăratul obsedat. V a aburit bine de tot ciobanul.
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Mai 21, 2022 2 minutes ago, Turcoaz3 said: Bai disjokey, " obsesia "mea este justificată 100%. Eu sunt obsedat? De ce sunteți ipocriți ? 60 de mii de vizualizari în patru luni pe profilul meu Tandem3 spune multe despre cine i adevăratul obsedat. V a aburit bine de tot ciobanul. Ia taci că au început nominalizările 3 2
Vizitator Turcoaz3 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 37 minute, disjokey a spus: Ia taci că au început nominalizările Neinteresant. Sunt previzibile , unde votează eva001, arsanas, soxsots, barnautiu02 etc . ies campioni. Despre asta tot încerc să spun . Obsedatul face cărțile.
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 5 minute, Turcoaz3 a spus: Neinteresant. Sunt previzibile , unde votează eva001, arsanas, soxsots, barnautiu02 etc . ies campioni. Despre asta tot încerc să spun . Obsedatul face cărțile. Crezi ca o sa le facă si anul ăsta? Eu nu cred daca ese ca anul trecut ramin putini aici
Vizitator Turcoaz3 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 8 minute, marcus6 a spus: Crezi ca o sa le facă si anul ăsta? Eu nu cred daca ese ca anul trecut ramin putini aici Bineînțeles. Fanfaronul își alege prnicesa și împreună își pun coronițe 🤣😅
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 1 minut, Turcoaz3 a spus: Bineînțeles. Fanfaronul își alege prnicesa și împreună își pun coronițe 🤣😅 Bă adevarul e că nu este nicaeri corect in Romînia, dar anul trecut au fost miscari la premiile anuale
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Mai 21, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Mai 21, 2022 Acum 46 minute, Turcoaz3 a spus: Neinteresant. Sunt previzibile , unde votează eva001, arsanas, soxsots, barnautiu02 etc . ies campioni. Despre asta tot încerc să spun . Obsedatul face cărțile. Contează la ceva ? Le schimbă viața fetelor ? Obține șoarecu' vreo reducere ? 😁 Eu cre'că și fără "munca" lui ar fi existat discuții și certuri, ceea ce pă undeva e normal, unanimitate se obține foarte rar. Pt mine e un subiect derizoriu, nu prețuiești un om după o asemenea "distincție". În fine, fiecare cu preferințele lui. Dacă te pasionează, ține un clasament fără voturile lui și vezi ce iese la numărătoarea "paralelă" 😉 Mai dă-l dracu' dă jerry hashtagist, după ce că e prost se mai și multiplică 🤭🤣😂 1 2
Vizitator Turcoaz3 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 26 minute, Beton_Armat a spus: Contează la ceva ? Le schimbă viața fetelor ? Obține șoarecu' vreo reducere ? 😁 Eu cre'că și fără "munca" lui ar fi existat discuții și certuri, ceea ce pă undeva e normal, unanimitate se obține foarte rar. Pt mine e un subiect derizoriu, nu prețuiești un om după o asemenea "distincție". În fine, fiecare cu preferințele lui. Dacă te pasionează, ține un clasament fără voturile lui și vezi ce iese la numărătoarea "paralelă" 😉 Mai dă-l dracu' dă jerry hashtagist, după ce că e prost se mai și multiplică 🤭🤣😂 " Contează la ceva " ? În mintea lui probabil că da . Și pentru mine subiectul este derizoriu, doar vreau să scot în evidentă paranoia ăstuia. Un maimuțoi mut 🤣😅
Membru Premium derwall Reputație: 657 Postat Mai 21, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 21, 2022 Acum 42 minute, Beton_Armat a spus: Contează la ceva ? Le schimbă viața fetelor ? Obține șoarecu' vreo reducere ? 😁 Eu cre'că și fără "munca" lui ar fi existat discuții și certuri, ceea ce pă undeva e normal, unanimitate se obține foarte rar. Pt mine e un subiect derizoriu, nu prețuiești un om după o asemenea "distincție". În fine, fiecare cu preferințele lui. Dacă te pasionează, ține un clasament fără voturile lui și vezi ce iese la numărătoarea "paralelă" 😉 Mai dă-l dracu' dă jerry hashtagist, după ce că e prost se mai și multiplică 🤭🤣😂 " Jerry hashtagist ", originala și maximaaa!😃👏👍🤗 3
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Mai 21, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Mai 21, 2022 Acum 12 minute, Turcoaz3 a spus: " Contează la ceva " ? În mintea lui probabil că da . Și pentru mine subiectul este derizoriu, doar vreau să scot în evidentă paranoia ăstuia. Un maimuțoi mut 🤣😅 Amin ! Acum 1 minut, derwall a spus: " Jerry hashtagist ", originala și maximaaa!😃👏👍🤗 🤭🤪 1 2
Vizitator Turcoaz3 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 32 minute, Beton_Armat a spus: Amin ! 🤭🤪 Aleluia 🤗
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 22, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Mai 22, 2022 17 hours ago, Turcoaz3 said: Neinteresant. Sunt previzibile , unde votează eva001, arsanas, soxsots, barnautiu02 etc . ies campioni. Despre asta tot încerc să spun . Obsedatul face cărțile. Stai lin că nu face nimeni cărțile decât adminul Nu iese never cine nu trebuie, asta ca să știi da tu ești mai nou pe aici și obsesia rămâne PS : @marcus6 prietenul tău e cu capul rău 2 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2022 Postat Mai 22, 2022 Chiar acum, disjokey a spus: Stai lin că nu face nimeni cărțile decât adminul Nu iese never cine nu trebuie, asta ca să știi da tu ești mai nou pe aici și obsesia rămâne PS : @marcus6 prietenul tău e cu capul rău Ai vazut ce descriere faina ti am facut la saracul anului😂😂😂
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 22, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Mai 22, 2022 7 minutes ago, marcus6 said: Ai vazut ce descriere faina ti am facut la saracul anului😂😂😂 M-am uitat acum, chiar am primit o felicitare de la mă-ta și mi-a spus că o cheamă Vasile 1 2
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2022 Postat Mai 22, 2022 Acum 1 minut, disjokey a spus: M-am uitat acum, chiar am primit o felicitare de la mă-ta și mi-a spus că o cheamă Vasile Acu stiu si fetele de ce ai boală pe ele si le minusezi 😂😂😂😂😂
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 22, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Mai 22, 2022 1 minute ago, marcus6 said: Acu stiu si fetele de ce ai boală pe ele si le minusezi 😂😂😂😂😂 Eu te minusez doar pe tine travestitule, nu fete, fetele e pe placul meu, bine nu balene și plastifiate și alea care se zgâiesc la camera din tel 1 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Mai 22, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Mai 22, 2022 @marcus6 , @Turcoaz3, daca ar exista la nominalizarile anului si "Clona anului", pe cine ati vota? E retorica intrebarea. 😂 2 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2022 Postat Mai 22, 2022 Acum 4 minute, disjokey a spus: Eu te minusez doar pe tine travestitule, nu fete, fetele e pe placul meu, bine nu balene și plastifiate și alea care se zgâiesc la camera din tel Pe majoritatea fetelor ți e ciudă mai ales pe alea scumpe, ca nu ai bani de ele, ai minusato pe renesme de la lux fata aia e super misto cred ca e printre primele fete de pe forum ce arata super bine. Tu ai minusato vrei sa ne zici ca motivul nu e ca nu ai bani sa mergi la ea? La ce fuți tu 😂😂😂😂😂
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2022 Postat Mai 22, 2022 Acum 3 minute, MacArthur a spus: @marcus6 , @Turcoaz3, daca ar exista la nominalizarile anului si "Clona anului", pe cine ati vota? E retorica intrebarea. 😂 Asta intrebare mi am puso si eu de ce nu este si clona anului sau a secolului
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 22, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Mai 22, 2022 10 minutes ago, marcus6 said: Pe majoritatea fetelor ți e ciudă mai ales pe alea scumpe, ca nu ai bani de ele, ai minusato pe renesme de la lux fata aia e super misto cred ca e printre primele fete de pe forum ce arata super bine. Tu ai minusato vrei sa ne zici ca motivul nu e ca nu ai bani sa mergi la ea? La ce fuți tu 😂😂😂😂😂 Aia arată că muma pădurii 1 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2022 Postat Mai 22, 2022 Acum 7 minute, disjokey a spus: Aia arată că muma pădurii Atunci dai la mata inainte.
Postări Recomandate