Sari la conținut

Minusuri in nestire - solutii ? Troll / clona Super Premium : bred_pit

Postări Recomandate

Vizitator marcus6
Reputație: 0
Acum 1 minut, porcusor86 a spus:

😭😭😭😭😭😭😭😭

Crezi ca nu stiu ca ai legătura cu zelensky? 

Nu are nici o legatura fata cu ei, ei o pluseaza ca voi o minusati si pentru asta sa modificat reputatia aici. Ei fac la ambitie. 

Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz3
Acum 32 minute, marcus6 a spus:

Nu e corect ca minusează fata, da nu vorbiti voi care sunteti ciorchin de clone. Eu am plusato cit am putut sa nu o duca pe minus, cind minusezi o clona e ceva da fata e reală. 

Vezi frate că @anastasia007,  face parte din alaiul de clone  spurcate ale lui  elprofesore.  El mafeot  , suge pula cu două degețele . 

PS -  i a băgat vreo 5000 mii de like-uri lui elprofesore  , așa , că nu prea avea. Și mie mi-o băgat 500 de minusuri  .

Praful să se aleagă de el.

🤣

Acum 35 minute, anastasia007 a spus:

Diana tu ai deranjat fauna locala, pe cele 3 conturi verzi e acelasi baboi🤫🤭

Taci dreaku mă de sclav minusator. 

Hai zi muie în călcâie,  cu ce te am deranjat  ?  

Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz3

@anastasia007 ,  păi cum să îi vorbesc unui sclav care așa din senin imi suge pula  prin dos. 

Dați aș vreo două cu pula mea mare și grea în capul tău mic și prost. 

🤣

Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz3
1 oră în urmă, Dididia a spus:

Na... Vreau și părerea voastră acolo 😡

Screenshot_20220526_134711_com.huawei.browser.jpg

Nu ești obligată  de nimeni să ai prețuri identice cu alte site-uri.  

Nu îți mai bate capul cu mărunțișuri.  Ursul merge câini latră "  

😘

Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
La 22.05.2022 la 21:42, extraterestru78 a spus:

Asa este cum spui tu, minusurile nu te doare, dar vad ca plusurile primite de altii da, este? Hai recunoaște... dacă nu sunt asa importante pentru tine plusurile și minusurile de ce pomenești de ele aproape la fiecare postare? Apoi mai faci aluzie și la punctele mele... Doare, este? 😂 😂 

Mi se rupe de punctele tale 😀 Cred ca doar tu suferi pentru ele. 😀

Mie imi place sa te oftic! 😀😀

La 22.05.2022 la 21:42, extraterestru78 a spus:

Și aici îți dau dreptate.... eu am avut +5000 de puncte făcute pe comentarii și recenzii de calitate, atunci ce legatura au avut cu mine minusurile primite  în avalanșă? Hai explica-mi tu care  le știi pe toate... 

App... atunci nu am văzut sa îți trancănescă gura ca acum când obsedatul ala  ma adus la - 200...unde ai fost atunci? aaa, erai în oraș la o sticla de vin, sărbătoreai minusarea lui extraterestru, îți frecați palmile și erai fericit, este? 😂😂

Nici alea 5000+ nu le-ai strans pe calitatea postarilor. Ai fost "ajutat" la strangerea lor de  prietenul tau, indragostitul😀😀😀

Ca de obicei, suferi de deficit de atentie. 😀

Daca ies sa sarbatoresc ceva, in nici un caz nu imi sta gandul la tine sau la forum. Daca tu asa procedezi, asta nu inseamna ca toti fac la fel. 👍

Daca imi sterg contul, cati invitati ai la chef? 😀😀

• Like 1
  • Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
9 hours ago, Turcoaz3 said:

Vorbește lumea 😏

Cică ai pula atât de mică  ( un ciot ) că nici păpușile gonflabile nu mai vor să te fută.  

😅

=))

PS : caracatița ce ești 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz3

Lesin🤣

Îl citez pe  maistrul prostiei  "gingis han"  @arsanass

" domnule pisicuts,   s a stricat jucăria 🙄 , nu mai pot oferi reacti 👎👍 decât 5  , după trebuie să stau un minut să pot oferi încă 5 🙄. Ce mă fac , ce mă fac ,  că nui îi mai  pot arăta lui cif ( elprofesore) cât de credincios îi sunt " 

--------------

Ah ,  futu te in cur pe unde bei apă 🤣😅 de boschetar pârât.    

Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Acum 3 ore, pisicuts a spus:

cine o mai dat minusuri astazi ??

M ai dau da puțin mai spre deloc, cred că o să și caute altă ocupație de acuma, eu mă gîndesc la @zelenskyce face cu contul ca doar de minusat il are. @MaxonMansi asta tot pentr u asta, astea doua conturi sunt pentru minusat. 

Link spre comentariu
  • Oras:Tg-Mures
  • Oras:Tg-Mures
4 hours ago, marcus6 said:

M ai dau da puțin mai spre deloc, cred că o să și caute altă ocupație de acuma, eu mă gîndesc la @zelenskyce face cu contul ca doar de minusat il are. @MaxonMansi asta tot pentr u asta, astea doua conturi sunt pentru minusat. 

Vazand cum inainteaza rusii, eu cred ca zelensky s-a lasat de minusat.🙄

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz3
La 26.05.2022 la 12:02, porcusor86 a spus:

@Dididia tu ai meritat, credca sti mai bine și de ce. 

In fine, pe mine nu ma afectează treaba asta, doar am postat sa îl aibe in vedere @pisicuts și atat. 

Frate ,  nu ai dreptate  " că a meritat "  ,  așa poate spune și zelensky  " ai meritat "  de ce  ? Că mergi frumos , da duci un pic piciorul căș 🤣.  

@zelensky,  să îmi bag barosul in castronul  tău. 

🤣

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...