Sari la conținut

Minusuri in nestire - solutii ? Troll / clona Super Premium : bred_pit

Postări Recomandate

• Oras:Pe Marte
Postat
On 7/6/2022 at 7:21 PM, MacArthur said:

Tovarase @picon, despre cine ai zis pe la inceputul anului ca in seara de revelion pe la 10 sau 11 seara, s-a bagat la minusat? 😂 Care clona era?

Nici eu nu mai stiu cum ii zicea la cont, dar stiu cine dispera de la minusurile primite, in noaptea de revelion😂😂😂😂😂😂

Se poate verifica pe contul lui @extraterestru78😂😂😂😂😂😂

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator arsanass
Reputație: 0
Postat
1 hour ago, 4myfans said:

Nici eu nu mai stiu cum ii zicea la cont, dar stiu cine dispera de la minusurile primite, in noaptea de revelion😂😂😂😂😂😂

Se poate verifica pe contul lui @extraterestru78😂😂😂😂😂😂

Urat , ce fel macartur si picon isi bat pula de martian. Trebuie sa mai inghita 🤷‍♂️

• Oras:București
Postat
On 7/24/2022 at 7:16 PM, 4myfans said:

Mai doare minusurile?😂😂😂😂😂😂😂

Ma amuz maxim cand vad cat se consuma unii pentru minusuri, dar mai ales cand vad altii care stau si acorda zeci/sute de minusuri din ura/razbunare/din alte motive/fara motiv.

Cat timp plusurile nu fac pula mai mare, mi se rupe de ele

• Minus 2
Postat
2 minutes ago, Filip97ro said:

Ma amuz maxim cand vad cat se consuma unii pentru minusuri, dar mai ales cand vad altii care stau si acorda zeci/sute de minusuri din ura/razbunare/din alte motive/fara motiv.

La câte conturi banate ai avut până acum, ce ar mai conta încă unul închis.

• Like 1
Vizitator marcus6
Postat

Nuștiu ce lucrează parazitul, prostul, analfabetul și sluga uneia stăpîne, @Suk81de doua zile mă minusează debilul, pînă si clonele s au lăsat de minusat cu restrictile ce sunt dar sluga dacă e boschetar si nu are altceva de facut minusează. Nu intelege ca nu ma deranjeaza cu nimic minusurile sunt indiferent mi sa luat de cocina asta, mi as sterge contul dar m ai am ceva de postat întîi si dupa, daca mi as sterge contul fara sa zic ce am de zis s ar bucura sluga. 

Asa ca @Suk81 te fut si pe tine si pe  toata familia ta in gură, BOSCHETARULE o sa mori de foame. 😁

Postat

Mă ajută cineva cu niste plusuri? S-a apucat prostul de marcus6 să îmi dea minusuri și nu as vrea sa aibă satisfacția de a reuși să îmi strice golaverajul. Vă mulțumesc!

• Like 5
  • Mersi 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 1 oră, mihaimuresan a spus:

Mă ajută cineva cu niste plusuri? S-a apucat prostul de marcus6 să îmi dea minusuri și nu as vrea sa aibă satisfacția de a reuși să îmi strice golaverajul. Vă mulțumesc!

Nici nu am la ce te minusa băi Retardule. 

Vizitator marcus6
Postat
Acum 5 minute, mihaimuresan a spus:

Daca nu ai ce minusa , ai ce suge. Spor la treabă!

Mata suge. 

Postat

Multumesc @tbagxxx . Esti de treabă ,nu ca variolatu asta de Marcus. Citisem pe undeva pe aici că variola maimuței îi ataca in principal pe homosexuali. Asta explica multe , Marcus fiind și homosexual și maimuță,nu avea cum să scape. Dar pe situl OMS nu specifica la simptome ale variolei maimuței foamea de supt pula  și înjuratul pe forum. Cred că mai are o boala psihică ceva.

• Like 4
  • Haha 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 24 minute, mihaimuresan a spus:

Multumesc @tbagxxx . Esti de treabă ,nu ca variolatu asta de Marcus. Citisem pe undeva pe aici că variola maimuței îi ataca in principal pe homosexuali. Asta explica multe , Marcus fiind și homosexual și maimuță,nu avea cum să scape. Dar pe situl OMS nu specifica la simptome ale variolei maimuței foamea de supt pula  și înjuratul pe forum. Cred că mai are o boala psihică ceva.

Mata are sculament dentar si sida. 

• Oras:România
Postat
10 hours ago, mihaimuresan said:

La fel că userul uritescu, cel care o scoate pe mă-sa la produs și o promovează pe forum 

• Minus 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 16 minute, DrLeonne a spus:

La fel că userul uritescu, cel care o scoate pe mă-sa la produs și o promovează pe forum 

Scoate o si tu pe mata la produs ca ala. Sau nu o mai fute nimeni pe mata😁😁

Vizitator marcus6
Postat

A dat foamea rau in voi Retarzilor, dacă ati ajuns să vă scoateti si mamele la produs. 

Vizitator marcus6
Postat
Acum 3 minute, DrLeonne a spus:

Omul e in foame de bani, mi-a propus o pe ma sa și am refuzat!

Mai bine de @disjokeyel nu o da la produs o fute el, da el tot in foame e el nu are bani de futut. 

Postat
5 minutes ago, marcus6 said:

Mai bine de @disjokeyel nu o da la produs o fute el, da el tot in foame e el nu are bani de futut. 

Nu îl cunosc și nu mă pronunț, dar javra de uritescu o fute pe mă sa și o da și la produs.

Urat specimen

• Minus 1
Postat
On 7/30/2022 at 11:47 PM, MacArthur said:

Sunt tot aici, prostalaule😂😂😂😂😂

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
On 7/30/2022 at 11:26 PM, Filip97ro said:

Si eu ma amuz cand vad conturi care vor sa readuca pe plus conturi de trolli, si tot pe minus sunt: @MacArthur😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator marcus6
Postat

Cel mai bine iese @elprofesoarezis elputoare, elgunoi si elprostituate, are zeci de conturi Retardul atacă de pe alte conturi si contul lui de elputoare e curat. Bagami as pula in el si in toată familia lui de taximetrist de doi bani. Nustiu ce mortii mati faci cu atîtea conturi Debilule tu traesti numai aici. Daca dai vre o dată ochi cu mine te bat pînă faci pe tine fututi morti mati de Rahat imputit, fute oas pe curva de mata in gura. 

Postat
Acum 5 ore, marcus6 a spus:

Cel mai bine iese @elprofesoarezis elputoare, elgunoi si elprostituate, are zeci de conturi Retardul atacă de pe alte conturi si contul lui de elputoare e curat. Bagami as pula in el si in toată familia lui de taximetrist de doi bani. Nustiu ce mortii mati faci cu atîtea conturi Debilule tu traesti numai aici. Daca dai vre o dată ochi cu mine te bat pînă faci pe tine fututi morti mati de Rahat imputit, fute oas pe curva de mata in gura. 

mai fa o pauza , sa nu te ineci. 😁

• Haha 1

• Oras:Cartierul cu 3 litere
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
Postat
18 hours ago, marcus6 said:

@marcus6 ai ajuns în casa ta din chirpiși ?

Ne mai pui o telecomanda legata cu scoci

=))

• Haha 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...