Sari la conținut

Andreea Ioana

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
33 minutes ago, Andreea1143 said:

Buna dragii mei ❤️ As vrea sa va prezint mai multe despre mine , pentru a va face o idee despre mine :

Mă numesc Deea , am 22 de ani sunt din București , Pantelimon . Ma consider o fire simpatica , amuzanta , vorbăreață ❤️ Sunt bruneta (ușor creola) , am 1.60 înălțime și 55-60 de kg aprox. , am 22 de ani , SUNT DE ETNIE pentru a nu avea surprize in pragul ușii , sunt cu bun simt , discreta și deschisa la orice subiect și activez in domeniu din vara anului 2020 ❤️

In urma celor întâmplate anterior , vreau sa reactualizez lista de servicii și prețuri ❤️

oral neprotejat/protejat in funcție de igienă personală (accept finalizarea daca este doar pe fese , corp sau picioare) 🥵

Normal protejat , cu finalizare protejată ❤️

FK in funcție de chimia dintre noi ❤️ 

Nu fac in grup , threesome , cupluri, deplasări , o noapte întreagă , party etc 🚫❤️ 

FK și DT - +50 de lei la finalinalizare , la o ora este inclus ❤️ 

150 de lei finalizarea (30 min) ❤️

200 de lei ORA (60 min) ❤️(2 finalizari)

Accept diferite poziții , 69 etc .❤️ 

Nu accept : 

spam editat 🚫

BARBATI IN STARE DE EBRIETATE SAU SUB INFLUENTA SUBSTANTELOR🚫 

AM DREPTUL DE A-MI SELECTA CLIENTII CARE IMI TREC PRAGUL , FARA SUPARARE .❤️ 0721380725 doar BUCURESTI NU FAC DEPLASARI , AM LOCATIE STABILA ❤️ Va puuup❤️❤️

Bună 😘😘

Mai adaugi câteva poze noi, te rog? 

Cu pasarica cu sânii... Ceva mai sexy

Te pup 😘😘😘❤️

Link spre comentariu
  • Oras:Pantelimon
Acum 2 ore, t2626 a spus:

Bună 😘😘

Mai adaugi câteva poze noi, te rog? 

Cu pasarica cu sânii... Ceva mai sexy

Te pup 😘😘😘❤️

Buna , că sa numai primesc întrebări de genul , pozele le trimit doar pe Nr meu personal de whats ap (0721380725) din motive de discreție și confidențialitate ❤️ te pupp❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
18 hours ago, Andreea1143 said:

Buna , că sa numai primesc întrebări de genul , pozele le trimit doar pe Nr meu personal de whats ap (0721380725) din motive de discreție și confidențialitate ❤️ te pupp❤️

Ți am lăsat mesaj pe wapp ❤️😘

Link spre comentariu
Vizitator Marius2907
Reputație: 0
Acum 1 minut, ninfomanee a spus:

aproximativ pe unde e locatia colegii?

Aleea Pantelimon, colegu. Se gaseste parcare pe langa blocuri, pe acolo.

Spor!

Link spre comentariu

150 de lei finalizarea (30 de minute) 

Facefuck și Deeptroath se plătesc contracost +50 de lei 🤏👆

200 de lei o ora (60 de minute ) 

Facefuck și Deeptroath este inclus în preț❤️❤️

SEX ORAL NEPROTEJAT / PRTEJAT FATA FINALIZARE SAU CU FINALIZARE DOAR PE SÂNI 

SEX NORMAL PROTEJAT CU FINALIZARE PROTEJATA 

🚫🚫 NU FAC ANAL 🚫🚫 nu

🚫nu accept spam editat , "o noapte întreagă" , marimi mari , accesorii , stare de ebrietate , sub influența substanțelor , deplasări , "mai vin cu un prieten" 🚫 

MA GASITI DOAR IN BUCURESTI- PANTELIMON ( NU FAC DEPLASARI)

Link spre comentariu

am trecut-o si eu astazi pe lista

am contactat-o pe whatssap unde a fost destul de receptiva..

am ajuns, intr-adevar, cam pestrita zona asta.. Fata este de etnie, asa cum a mentionat si ea.. are undeva la 170 si 50 kg, sani mici, cur mic..

eu am mers mai mult pentru facefuck, unde si-a indemplinit sarcinile.

garsoniera confort 3 destul de creepy. gen 12 mp cu tot cu baie si bucatarie. 

Igiena ei destul de precara, era murdara pe picioare,lovita ciupita plm 

ea este corecta cu ce spune, se straduieste sa faca aceste facefuck.. dar o trag alte lucruri in jos..

eu nu mai revin, dar ii pot recomanda sa schimbe locatia neaparat..

din banii aia pe care-i face n-ar strica sa se ingrijseasca putin ca urata nu e.. 

o unghie, o geana ... daca tot a luat-o pe drumul asta..

in fine,nota generala de la mine e de 6,toata experienta asemanandu-se mai degraba cu centura ( fara s-o jignesc deloc )

zicea cineva ca la gara de nord era mai bine, n-am crezut, dar are dreptate :))

eu am facut tot protejat!

apropos

Gagicu ei bea 3 in 1 la scara cealalta, pt mine astea sunt total nerelevante dar vi le spun ca poate voi acordati atentie, al carui buletin era pe un raft la vedere.. 

ciocane tari!

• Like 2
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, ninfomanee a spus:

am trecut-o si eu astazi pe lista

am contactat-o pe whatssap unde a fost destul de receptiva..

am ajuns, intr-adevar, cam pestrita zona asta.. Fata este de etnie, asa cum a mentionat si ea.. are undeva la 170 si 50 kg, sani mici, cur mic..

eu am mers mai mult pentru facefuck, unde si-a indemplinit sarcinile.

garsoniera confort 3 destul de creepy. gen 12 mp cu tot cu baie si bucatarie. 

ea este corecta cu ce spune, se straduieste sa faca aceste facefuck.. dar o trag alte lucruri in jos..

eu nu mai revin, dar ii pot recomanda sa schimbe locatia neaparat..

din banii aia pe care-i face n-ar strica sa se ingrijseasca putin ca urata nu e.. 

in fine,nota generala de la mine e de 6,toata experienta asemanandu-se mai degraba cu centura ( fara s-o jignesc deloc )

zicea cineva ca la gara de nord era mai bine, n-am crezut, dar are dreptate :))

eu am facut tot protejat!

apropos

Gagicu ei bea 3 in 1 la scara cealalta, pt mine astea sunt total nerelevante dar vi le spun ca poate voi acordati atentie, al carui buletin era pe un raft la vedere.. 

ciocane tari!

Îți mulțumesc foarte mult pentru această recenzie 👍 având în vedere că nu pot fi pe placul tuturor , mai ales a celor de genul tau , îmi pare foarte rău să spun că m ai bine te ai uita la tine in oglindă și sa vezi ce îți lipsește dând pantalonii jos . Asta e , nu poți să o ai mare și să fii și frumos 🖖 nu zic că locația mea este excelenta , sau că pielea mea are o anume alergie neimportanta pentru voi ceea ce nu ar trebui sa îți dai ție explicații , acel "iubit" al meu de care spui tu , nu știu de unde l ai găsit , tu gasindu-ma in fata scarii , mai ales să zici că ai văzut și buletinul pe dulap :))) nu o zic cu răutate și nici cu scopul de a te face sa te simți mai prost decât e normal , dar , cum am zis și la început , dați pantalonii jos și uita te ce lipsește .. creier , o mână , un picior , o p#l@ nu știu , dar fa schimbări ❤️ te pup și o zi frumoasa 

• Haha 1
Link spre comentariu

Foarte urat  Andrea ca ai jignit  un curvar  Tu și peștele tău după cum reiese ,trăiți  și după urma celor care nu au pula f mare.Ai dovedit ca ești o curva fără minte ,  și loc sa îndrepți ce era de îndreptat ai aruncat cu noroi aiurea , iar de acum or sa vină la tine numai cei cu  pule mari.O sa va scadă venturile  și Cum îi mai iei lui iubi BMW ? Asta i întrebarea. 

• Like 4
  • Haha 2
Link spre comentariu
Acum 21 minute, leonard111 a spus:

Foarte urat  Andrea ca ai jignit  un curvar  Tu și peștele tău după cum reiese ,trăiți  și după urma celor care nu au pula f mare.Ai dovedit ca ești o curva fără minte ,  și loc sa îndrepți ce era de îndreptat ai aruncat cu noroi aiurea , iar de acum or sa vină la tine numai cei cu  pule mari.O sa va scadă venturile  și Cum îi mai iei lui iubi BMW ? Asta i întrebarea. 

Vai , ai reușit și tu în sfârșit să dai un comentariu 👏 îmi pare rău că am jignit și că n am îndreptat unele lucruri . Am zis și o voi spune mereu , nu sunt pe placul tuturor 🥰 Răbdarea și amabilitatea mea are o limita anume , atâta timp cât mă respecți pe mine că persoana , și eu sunt la fel cu tine , înțelegi? Nu stau sa vorbesc frumos cu cineva și să mă pisicesc , daca eu sunt jignita sau mi se fac anumite gesturi urate 🥰  sunt și eu om că și voi , adevărul este că voi plătiti , dar plătiti doar daca serviciile noastre și condițiile noastre sunt pe placul vostru 🤷 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

@Andreea1143, ce sa zic....

Dat si eu cu follow, ca mi s-a parut "interesant" topicul...m-ar tenta sa ajung, dar parca nu.

Knd am dat eu follow, erau ceva pareri contradictorii, insa tu pareai ca esti "ok".

Acum, insa, sunt de acord cu inceputul postului colegului @leonard111 (habar n-am ce face el, de fapt, pe-aici) ...ai cam jignit, fara rost. Adica, nu despre asta ne interesa pe noi

(Restul postului....ma doare-n c*r de BMW-ul ala, si poti sa-i iei si Ferrari, din partea mea 🤞; important e ca, atata timp cat asteapta sa se stranga banutzu, sunt sigur ca nu ma taie, sau jefuieste, nici pe mine, nici pe "urmatorii")

Sunt mai multi ca mine, pe-aici: ne uitam si la ce spun colegii (de bine sau rau) dar ne uitam si la reactiile voastre. Daca te "aparai" (cum zici tu) , pertinent si punctual, de cele ingroshate

Acum 3 ore, ninfomanee a spus:

............

...n-ar strica sa se ingrijseasca putin ca urata nu e.. 

...

apropos

Gagicu ei bea 3 in 1 la scara cealalta....al carui buletin era pe un raft la vedere.. 

....

era ok, pentru mine. Ca de-aia stau la follow

De acord: ce se scrie pot fi declaratii/descrieri aruncate la nervi/frustrare

Ca doar voi stiti ce s-a-ntamplat acolo. Noi putem doar banui.

Tu insa ai ales sa te aperi cu "m ai bine te ai uita la tine in oglindă și sa vezi ce îți lipsește dând pantalonii jos" :hmmm...si alte bazaconii. Gen: nu avea cum sa vada pe unul la scara 3, si buletinul lui pe raft, deoarece voi v-ati intalnit in fatza scarii.

Unde combate asta povestitul despre "igiena precara", picioarele, sau ingrijirea? :ewpu...sau "buletinul"?

Omul nu are comments-uri negative la actiune (pentru ceea ce a venit, a fost ok):

Acum 4 ore, ninfomanee a spus:

....eu am mers mai mult pentru facefuck, unde si-a indemplinit sarcinile.

....ea este corecta cu ce spune, se straduieste sa faca aceste facefuck....

Nu spui ca n-a fost asa, sau ca a exagerat in cereri, si l-ai pus la punct. Doar sugerezi ca n-a avut cu ce sa-si indeplineasca fanteziile, si de-aia...igiena, picioarele si "gagicu" :refoz

Ori spui ce si cum, si "de ce", sa judecam singuri, ori "taci si inghitzi"! Daca tot e topic vizibil ambelor parti (voi si noi) macar sa spunem lucrurilor pe nume, cand scriem.

🍻

PS "adevărul este că voi plătiti , dar plătiti doar daca serviciile noastre și condițiile noastre sunt pe placul vostru" Pe bune????

Deci eu sunt prostul satului??? Sunt singurul care pun "discret, cadoul, la inceputul intalnirii" pana sa beneficiez de serviciile respective???? :angry🤬

PPS si, daca spui ca "Vai , ai reușit și tu în sfârșit să dai un comentariu..." chiar m-ai pierdut de la "follow"!🤣:hi3

• Like 3

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu

Mă numesc Deea , am 22 de ani sunt din București , Pantelimon . Ma consider o fire simpatica , amuzanta , vorbăreață ❤️ Sunt bruneta (ușor creola) , am 1.60 înălțime și 55-60 de kg aprox. , am 22 de ani , SUNT DE ETNIE pentru a nu avea surprize in pragul ușii , sunt cu bun simt , discreta și deschisa la orice subiect și activez in domeniu din vara anului 2020 ❤️serviciile mele sunt : 

🟣oral neprotejat/protejat in funcție de igienă personală (accept finalizarea daca este doar pe fese , corp sau picioare) 🥵

🟣Normal protejat , cu finalizare protejată ❤️

🟣FK in funcție de chimia dintre noi ❤️ 

🟣Nu fac in grup , threesome , cupluri, deplasări , o noapte întreagă , party etc 🚫❤️ 

🟣FK și DT - +50 de lei la finalinalizare , la o ora este inclus ❤️ 

🟣150 de lei finalizarea (30 min)

🟣200 de lei ORA (60 min) ❤️(2 finalizari)

🟣Accept diferite poziții , 69 etc .❤️ 

🟣Nu accept : 

**spam editat**

AM DREPTUL DE A-MI SELECTA CLIENTII CARE IMI TREC PRAGUL , FARA SUPARARE .❤️ 

Pentru poze și programări , aștept mesajele voastre pe Whats'ap la numărul 0721380725 ❤️ Mă găsiți între orele 12:30-22:30 ❤️❤️🟣

Link spre comentariu

Mă numesc Deea , am 22 de ani sunt din București , Pantelimon . Ma consider o fire simpatica , amuzanta , vorbăreață ❤️ Sunt bruneta (ușor creola) , am 1.60 înălțime și 55-60 de kg aprox. , am 22 de ani , SUNT DE ETNIE pentru a nu avea surprize in pragul ușii , sunt cu bun simt , discreta și deschisa la orice subiect și activez in domeniu din vara anului 2020 ❤️serviciile mele sunt : 

🟣oral neprotejat/protejat in funcție de igienă personală (accept finalizarea daca este doar pe fese , corp sau picioare) 🥵

🟣Nu fac in grup , threesome , cupluri, deplasări , o noapte întreagă , party etc 🚫❤️ 

🟣Nu accept : 

**spam editat**

Pentru poze și programări , aștept mesajele voastre pe Whats'ap la numărul 0721380725 ❤️ Mă găsiți între orele 12:30-22:30 ❤️❤️🟣

Link spre comentariu

🟣Nu accept : 

**spam editat**

Pentru programări , aștept mesajele voastre pe Whats'ap la numărul 0721380725 ❤️ NU PE TELEGRAM!!!!!! Mă găsiți între orele 12:30-22:30 ❤️❤️🟣https://ibb.co/hWNWJdM

https://ibb.co/r0kZZrR

https://ibb.co/DwfX760

Link spre comentariu

🟣Nu accept : 

**spam editat**

Pentru programări , aștept mesajele voastre pe Whats'ap la numărul 0721380725 ❤️ NU PE TELEGRAM!!!!!! Mă găsiți între orele 12:30-22:30 ❤️❤️

🟣https://ibb.co/hWNWJdM

🟣https://ibb.co/r0kZZrR

🟣https://ibb.co/DwfX760

Link spre comentariu
  • Oras:bucale
  • Oras:bucale
Acum 2 ore, Andreea1143 a spus:

🟣Nu accept : 

**spam editat**

Pentru programări , aștept mesajele voastre pe Whats'ap la numărul 0721380725 ❤️ NU PE TELEGRAM!!!!!! Mă găsiți între orele 12:30-22:30 ❤️❤️

🟣https://ibb.co/hWNWJdM

🟣https://ibb.co/r0kZZrR

🟣https://ibb.co/DwfX760

In 4 pagini nu ai o poza ...înțeleg,ești la țigănci da de ce nu ai poze, Kogălniceanu sa vă trăiască!?!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
La 29.03.2022 la 10:02, Andreea1143 a spus:

Acum 19 ore, consumatorul a spus:

In 4 pagini nu ai o poza ...înțeleg,ești la țigănci da de ce nu ai poze, Kogălniceanu sa vă trăiască!?!

@consumatorul da click pe textul ala dubios de mai sus 😂

Link spre comentariu
Acum 19 ore, consumatorul a spus:

Daca te uiți atent la postările mele , sunt și poze inserate ❤️ dacă citești printre rânduri ...

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...