g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 18, 2014 La multi ani , Gang !
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 18, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Mai 18, 2014 Merci, merci...Ieri, fuse - azi sunt in revizie tehnica!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 18, 2014 Sa-ti fie de bine , atunci. Sa te avem in mijlocul nostru sanatos si la pungulita pentru fete, gros
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 19, 2014 Buna dimineata.
crissu Reputație: 4142 Postat Mai 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2014 Buna tuturor!
oana_eliza Reputație: 330 Postat Mai 20, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 20, 2014 buna dimineata!!!
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 20, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 20, 2014 Neatza
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 20, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 20, 2014 Baaaaai e Ziua lui Andreea astazi, a zis ca face cinste cu bautura si pasarica moca deci NAVALA PESTE EA !!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 la navala asta eu am sa prefer sa fiu ultimul~!!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 Baaaaai e Ziua lui Andreea astazi, a zis ca face cinste cu bautura si pasarica moca deci NAVALA PESTE EA !! Baaaiii Sorine vezi ca ai luat teapaaaa ! Andreea m-a trimis sa cumpar 20 de pui pentru gratar
inside325 Reputație: 15 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2014 mai bine un porc la protap )
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 Daca a zis fata ca da pasarica mocca, doar nu voiai sa o transform in porc
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 20, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 20, 2014 sa traiasca sarbatorita si pasarica ei. unde-s puii?
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 20, 2014 Oras:B Oras:B Postat Mai 20, 2014 La multi ani Andreea!
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 20, 2014 Oras:B Oras:B Postat Mai 20, 2014 Ioane, ai ceva de spus? Spune in pana mea cui ai de spus , nu mai baga pe altii la inaintare. Ori esti UL , ori esti zdreanta. Ai curajul sa spui ce crezi, te rog sa o faci si sa porti propriul tau "razboi™ , nu mai fi cutra si asuma-ti raspunderi chiar si aici! Ce pana mea frate, zi direct ce si cui ai de spus!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 cand incepi cu "ai ceva de spus" sa-mi bag picioarele daca eu nu cred ca tu esti de pe alta planeta! pai eu toata ziua ieri am tot spus ce aveam de spus. toata ziua am facut caterinca aici, mai ales cu amicul meu dece, pe vari tematici. nu stiu cum vine treaba asta cu tine, insa eu fara de exceptie spun ce am de spus! niciodata nu am facut altfel si crede-ma ca nu voi incepe cu tine! deci alex, hai sa stabilim ceva te rog! daca vrei sa purtam o discutie publica o vom face asa, in cel mai public sens posibil. am sa te rog insa sa nu mai abordezi aceeasi discutie si prin pm cu mine. tu ieri mi-ai scris un pm la 19:51 in care imi cereai sa dezbatem in privat aceasta "problema" care crezi tu ca o am eu cu tine, iar la 20:39 postai randurile de mai sus public! uite, iti las tie alegerea modului in care vrei sa transam aceasta disputa, insa am sa insist sa alegi una din variante!!! cu alte cuvinte, nu vii in privat sa o dai la pace cu mine prin conversatie intre 20 de degete, ca ulterior sa postezi non-sensuri, ca iesirea ta expusa mai sus, in ideea in care esti tu smeker si sustii un punct de vedere in care fara echivoc dreptatea iti apartine. sincer, pe acest topic si strict referitor la socializare/chat, eu nu am scris nimic care sa te includa pe tine. nici cu manta, nici indirect, nici cu trimitere, si in niciun alt mod de care crezi tu ca bag pe altii la inaintare. pe alte topice sigur am facut-o, subtil dar am facut-o, insa nu aici. cand am ajuns tarziu in fata calculatorului, ca tot omul, am raspuns la mesajele private intai. adica ti-am raspuns tie la apelul de a discuta spunandu-ti ca vom relua maine conversatia. am intrat pe forum si am vazut ca tu nu ai avut rabdarea sa iti raspund in privat si ca ai luat-o tu inainte cu varinta publica! deci, alegerea iti apartine: privat sau public! instiinteaza-ma de ea si purtam acest dialog in orice optiune preferata de tine! iti spun insa ca toleranta zero ptr dat la intors ulterior! nu am sa te las eu sa o joci la 2 capete ca ai tu impresia ca poti face asta! astept decizia ta!
crissu Reputație: 4142 Postat Mai 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2014 Buna dimineata!Urez sarbatoritilor Constantin si Elena tot ce va doriti...(dar sa nu va faca rau )
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 21, 2014 Buna dimineata !
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 21, 2014 cand incepi cu "ai ceva de spus" sa-mi bag picioarele daca eu nu cred ca tu esti de pe alta planeta! pai eu toata ziua ieri am tot spus ce aveam de spus. toata ziua am facut caterinca aici, mai ales cu amicul meu dece, pe vari tematici. nu stiu cum vine treaba asta cu tine, insa eu fara de exceptie spun ce am de spus! niciodata nu am facut altfel si crede-ma ca nu voi incepe cu tine! deci alex, hai sa stabilim ceva te rog! daca vrei sa purtam o discutie publica o vom face asa, in cel mai public sens posibil. am sa te rog insa sa nu mai abordezi aceeasi discutie si prin pm cu mine. tu ieri mi-ai scris un pm la 19:51 in care imi cereai sa dezbatem in privat aceasta "problema" care crezi tu ca o am eu cu tine, iar la 20:39 postai randurile de mai sus public! uite, iti las tie alegerea modului in care vrei sa transam aceasta disputa, insa am sa insist sa alegi una din variante!!! cu alte cuvinte, nu vii in privat sa o dai la pace cu mine prin conversatie intre 20 de degete, ca ulterior sa postezi non-sensuri, ca iesirea ta expusa mai sus, in ideea in care esti tu smeker si sustii un punct de vedere in care fara echivoc dreptatea iti apartine. sincer, pe acest topic si strict referitor la socializare/chat, eu nu am scris nimic care sa te includa pe tine. nici cu manta, nici indirect, nici cu trimitere, si in niciun alt mod de care crezi tu ca bag pe altii la inaintare. pe alte topice sigur am facut-o, subtil dar am facut-o, insa nu aici. cand am ajuns tarziu in fata calculatorului, ca tot omul, am raspuns la mesajele private intai. adica ti-am raspuns tie la apelul de a discuta spunandu-ti ca vom relua maine conversatia. am intrat pe forum si am vazut ca tu nu ai avut rabdarea sa iti raspund in privat si ca ai luat-o tu inainte cu varinta publica! deci, alegerea iti apartine: privat sau public! instiinteaza-ma de ea si purtam acest dialog in orice optiune preferata de tine! iti spun insa ca toleranta zero ptr dat la intors ulterior! nu am sa te las eu sa o joci la 2 capete ca ai tu impresia ca poti face asta! astept decizia ta! Ioane nu ai somn ?
oana_eliza Reputație: 330 Postat Mai 21, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 21, 2014 buna dimineata si La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!!!pupici
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 21, 2014 Ioane nu ai somn ? atunci ajungeam si eu acasa!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 21, 2014 atunci ajungeam si eu acasa! Rusinica, rusinica, rusiniiiica
Postări Recomandate