Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
Postat

O intrebare de EMO din partea mea, nu sunt un credincios dar banuiesc daca imi debalastez cele doua tancuri astazi ...se considera ca fiind un pacat? Nu de alta dar luna asta am lucruri serioase de rezolvat si ultimul lucru care mi-ar trebui este sa am ghinion :D

Reputație: 4142
  • Oras:Bucuresti
Postat

"În popor se spune că tot ce se seamănă azi, se usucă."

Postat

O intrebare de EMO din partea mea, nu sunt un credincios dar banuiesc daca imi debalastez cele doua tancuri astazi ...se considera ca fiind un pacat? Nu de alta dar luna asta am lucruri serioase de rezolvat si ultimul lucru care mi-ar trebui este sa am ghinion :D

"În popor se spune că tot ce se seamănă după această zi se usucă."

Conform celor scrise de Crissu, poti debalasta linistit. Se usuca ! :D 

• Like 1
Reputație: 3230
Postat

hahahaha, bai...daca nu imi ies treburile pe voi 2 dau vina..

Postat

Eu am luat doar un citat...(si nici ala scris corect...) nu sunt de vina cu nimic...

@ Gabi: repede m-ai mai citat....n-am avut timp sa editez...

"În această zi, era interzis să se muncească, iar, prin odihna de la muncile câmpului, se credea că recoltele nu vor fi mâncate de păsări. "

Postat

Eu am luat doar un citat...(si nici ala scris corect...) nu sunt de vina cu nimic...

@ Gabi: repede m-ai mai citat....n-am avut timp sa editez...

"În această zi, era interzis să se muncească, iar, prin odihna de la muncile câmpului, se credea că recoltele nu vor fi mâncate de păsări. "

Crissu... ai zis-o, ai zis-o. Daca nu ies treburile lui Sorin pe tine dam vina  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Nu uita ca: pe voi 2 dau vina..           si nici tu nu scapi!

• Oras:Rm. valcea
  • Oras:Rm. valcea
Postat

La Multi ani , tuturor sarbatoritilor kyss !!! :hug1  :hug1  :hug1

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Ma bucur. ca aici mai intalnesc un gabrie, talban, obiectiv, geone si inca mlt altii! Adevaratii oameni care tin sectiunea Conatanta se stiu, nu este nevoie sa ii enumar eu. Respectele mele gabi, tali, geone, etc.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

si john e tot de-al nostru , noi ne mindrim cu el , chiar daca o mai ia din cind in cind prin fasole, toti o facem. si eu  si tu si altii. e pacat sa ne indoim de capacitatea intelectuala si talentul de curvar al johnului. pe mine ar trebui sa ma enerveze cel mai tare ca imi fute toate potentialele descoperiri inainte de a fi eu acolo dar ramin sportiv si il apreciez, ce e al lui e pus deoparte.

de fapt chiar il urasc , dar nu pot spune asta in public. ti-o spun doar tie , pentru ca si pe tine te apreciez. 

stiu ca acum o sa ma faci iar curva batrina dar ,deh, cum zic oltenii ,unde nu e fum nu e foc.

pamflet, sa fie luat ca atare.

• Like 2
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

si john e tot de-al nostru , noi ne mindrim cu el , chiar daca o mai ia din cind in cind prin fasole, toti o facem. si eu  si tu si altii. e pacat sa ne indoim de capacitatea intelectuala si talentul de curvar al johnului. pe mine ar trebui sa ma enerveze cel mai tare ca imi fute toate potentialele descoperiri inainte de a fi eu acolo dar ramin sportiv si il apreciez, ce e al lui e pus deoparte.

de fapt chiar il urasc , dar nu pot spune asta in public. ti-o spun doar tie , pentru ca si pe tine te apreciez. 

stiu ca acum o sa ma faci iar curva batrina dar ,deh, cum zic oltenii ,unde nu e fum nu e foc.

pamflet, sa fie luat ca atare.

The Truman Show! :)

• Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Buna, a fost noaptea trecută, acum dimineata asta, este doar mahmura...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.