Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

Postat

si john e tot de-al nostru , noi ne mindrim cu el , chiar daca o mai ia din cind in cind prin fasole, toti o facem. si eu  si tu si altii. e pacat sa ne indoim de capacitatea intelectuala si talentul de curvar al johnului. pe mine ar trebui sa ma enerveze cel mai tare ca imi fute toate potentialele descoperiri inainte de a fi eu acolo dar ramin sportiv si il apreciez, ce e al lui e pus deoparte.

de fapt chiar il urasc , dar nu pot spune asta in public. ti-o spun doar tie , pentru ca si pe tine te apreciez. 

stiu ca acum o sa ma faci iar curva batrina dar ,deh, cum zic oltenii ,unde nu e fum nu e foc.

pamflet, sa fie luat ca atare.

:cry2

am constatat cu mare regret ca tu ma urasti! vreau sa indrept eroarea mea care a dus la acest sentiment fatza de mine. nu a fost intentia mea sa te enervez si nici sa iti fur descoperirile, a fost doar un reflex! nu m-am putut abtine! am crezut intotdeauna ca tu esti cel mai in masura sa ma inteleaga pe motiv ca si ptr tine deciziile sunt luate de capul mic! spune-mi ce trebuie sa fac ca sa imi recapat prietenia si admiratia ta? simt ca nu mai pot trai in acest mod, avand la cunostinta animozitatea ta fatza de mine!

• Like 1
  • Oras:bangkok
Postat

:cry2

am constatat cu mare regret ca tu ma urasti! vreau sa indrept eroarea mea care a dus la acest sentiment fatza de mine. nu a fost intentia mea sa te enervez si nici sa iti fur descoperirile, a fost doar un reflex! nu m-am putut abtine! am crezut intotdeauna ca tu esti cel mai in masura sa ma inteleaga pe motiv ca si ptr tine deciziile sunt luate de capul mic! spune-mi ce trebuie sa fac ca sa imi recapat prietenia si admiratia ta? simt ca nu mai pot trai in acest mod, avand la cunostinta animozitatea ta fatza de mine!

pune-mi repede o vorba buna la olteanca si iti promit ca nu te mai urasc niciodata. eu cu o olteanca mi-am rupt ata.

uritule!

• Like 1
  • Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Trec printr-o perioada, incredibil cu buna! In fiecare seara, parca sunt frate cu Bachus!

Acum am nevoie de o cafea la draught (draft)!

• Like 2
Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
Postat

Obi hai frate mai repede in Romania nu am cu cine sa imi beau cafeaua, Gabi asta al nostru nu vezi ma rog de el si tot gaseste scuze ...i-am zis ca o sa fiu gentil cu el dar nu ma crede :(

Reputație: 3230
Postat

Ba ce plm v-a taiat Base curentu la toti ? Toti pularaii sunt off azi , m-ati lasat amanet.

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
  Nea Gabi, mai zi bre si matale ceva, te-neci acum la mal, ce dreaq, vrei ne tii in suspans toata noaptea, hai ca vreau sa te vaz roz bombon pan' sa plec la discoteca/magazinu cu savarine. ;)
Postat

Obi hai frate mai repede in Romania nu am cu cine sa imi beau cafeaua, Gabi asta al nostru nu vezi ma rog de el si tot gaseste scuze ...i-am zis ca o sa fiu gentil cu el dar nu ma crede :(

invita-l pina vin eu pe gang , o sa va intelegeti bine apoi poate vine si gabi sa fiti 3some

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna diminteata.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...