Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

:berica3 :berica3 :berica3

sper sa fie curand . :beex2

• Oras:Rm. valcea
Postat

buna ziua Constanta ! oare mai e cineva pe aici .......... ca vara sa dus,  s au ati plecat la munte ???  :hug1  :hug1  :hug1

Postat

Buna Cris , sa lasat liniste deplina de ceva vreme ..........  :pepsi

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

No' chiar asa ma baieti?! Ce naiba, nu va mai functioneaza jucaria? E pe incarcare solara si cum s-a ascuns soarele v-a murit si aveti nevoie de plastic! Of Doamne! :P :D :lol: :lol:

Fetelor, va invit la Oradea! :hihat

• Oras:Intre vecini
Postat

Jucaria lui Gabriel a ramas fara baterii inca din anii '80...

Postat

Salutari ,si o duminica placuta sa aveti 

Postat

Jucaria lui Gabriel a ramas fara baterii inca din anii '80...

Ai si tu dreptatea ta. Aveam o masinuta primita de la un marinar care fusese in voiaj in China. si cum nu se gaseau baterii pe vremea aceea. am ramas fara baterii la ea. Timpul a trecut si n-am mai fost interesat de astfel de jucarii, ci de fetite. Eeee, la treaba asta , pana si Duracell este invidios pe mine la cat ma tin bateriile. :D 

• Like 1
Postat

Timpul a trecut si n-am mai fost interesat de fetite.

Eu banuiam ca ai imbatranit, dar nici chiar asa. :P Sau acum esti interesat de baietei?!? :D :lol: :lol:

Postat

Ooo, da! :D Vezi sa nu! ;)

• Oras:La Tv
  • Oras:La Tv
Postat

buna ziua Constanta ! oare mai e cineva pe aici .......... ca vara sa dus,  s au ati plecat la munte ???  :hug1  :hug1  :hug1

Invata-n pula mea sa scrii SAU las-o-n mortii ma-sii de caterinca. :no2  Ramai doar la emoticoane si supt puli. :hug1

• Like 1
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Se poate sa ai si tu un limbaj mai frumos? Cu ce ti-a gresit fata asta ca sa ii vorbesti asa? pt ca nu a pus o cratima unde trebuie?

Mi-e frica sa ma gandesc ce se intampla daca pune nevasta (sau viitoarea nevasta) prea multa sare in mancare.

Tine cont ca suntem pe un site care este legat de un domeniu unde nu se cere prea multa carte/gramatica. Da, si pe mine ma deranjeaza persoanele care scriu agramat, dar nu incep sa injur si sa fac ca toate alea  :rax2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Invata-n pula mea sa scrii SAU las-o-n mortii ma-sii de caterinca. :no2  Ramai doar la emoticoane si supt puli. :hug1

Jane ce ai ma nu ti-a iesit laba de dimineata?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...