g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2014 Buna dimineata Crina! Avem un coleg, care are un fetish cu tine. Isi doreste sa repetati gramatica limbii romane cu tine infipta in pula lui. Eu sint ferm convins ca, daca ii indeplinesti fetishul, uita si cum se conjuga verbul suge si pe deasupra uita si faptul ca emoticon n-are corespondent in limba romana. Asa ca te-as ruga sa ii indeplinesti acest vis, ca sa poata si el sa isi observe barna, cu mult inainte de a observa paiul din ochii altcuiva.
crina27 Reputație: 192 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Rm. valcea Oras:Rm. valcea Postat Octombrie 7, 2014 ok ms , spunei prietenului tau ca pana la anu nu ne putem vedea ..........................
rastamarduir Reputație: 2 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:La Tv Oras:La Tv Postat Octombrie 7, 2014 Nu ai inteles (d-asta ai si ocupatia asta), jabrel tocmai m-a bruscat, nu e prietenul meu. crina arata-i lui jabrel cum conjugi verbul "a suge" la prezent.
rastamarduir Reputație: 2 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:La Tv Oras:La Tv Postat Octombrie 7, 2014 Si nu cumva sa-l conjugi la perfect compus ca il lasi pe jabrel fara material... de bucurie.
crissu Reputație: 4142 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2014 Mai dar ce rai sunteti...PS: Gabitule nimic?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2014 Nu te-am bruscat deloc. Abea acum o fac, Raspunde repede fara sa te gandesti http://youtu.be/awwPcxmrxzU
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2014 Mai dar ce rai sunteti...PS: Gabitule nimic? Ma suna de la depozit cand ajunge masina. Din ce stiu eu face cam 8-9 ore de la Iashington pana la noi. Depinde pe la ce ora a plecat.
crissu Reputație: 4142 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2014 Bun asa...am crezut ca m-ai uitat! Dar... te pup!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2014 Nope. La 7,30 am sunat la ei si le-am spus sa trimita cutia.
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 7, 2014 Bai... dar ce invartiti voi 2 aici mai .. porumbeilor...
crina27 Reputație: 192 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Rm. valcea Oras:Rm. valcea Postat Octombrie 7, 2014 Invata-n pula mea sa scrii SAU las-o-n mortii ma-sii de caterinca. Ramai doar la emoticoane si supt puli. tu cred ca esti unul din aia care suna si se masturbeaaza la tl......daca vezi ca nu te bag in seama si nu raspund provocarilor tale asta nu inseamna ca tre sa te enervezi ok??? din cate stiu nu sunt la meditatii, ci pe un site de Matrimoniale .............tu dute cu gramatica si literatura ta unde iti tine ai inteles? tu cand dai limbi in pizda faci toate Literele perfecte ??? 4
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2014 tu cand dai limbi in pizda faci toate Literele perfecte ??? :clapp :clapp :clapp
crina27 Reputație: 192 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Rm. valcea Oras:Rm. valcea Postat Octombrie 7, 2014 cred ca esti uneia care nu are rost de pizdulicea mea ..............
rastamarduir Reputație: 2 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:La Tv Oras:La Tv Postat Octombrie 7, 2014 I-a placut pestelui virtual (aici este o certitudine)!!! Angajatul pro-bono este inca in curs de retragere. Be right back!
chitra Reputație: 219 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2014 aici e cu scandal ?!?!?
rastamarduir Reputație: 2 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:La Tv Oras:La Tv Postat Octombrie 7, 2014 cred ca esti uneia care nu are rost de pizdulicea mea ..............Crezi ce pula mea vrei dar pestii tai virtuali (angajati pro bono) iti pot spune, cu siguranta, ca nu este cazul.Este simplu: scrii atat de prost incat mi-am dat foc. : Peste cool (vitual) invat-o-n pula noastra pe semianalfabeta sa-si aseze ordonat propozitiile, nu numai sa stea cu pizda-n sus... Se cere o sedinta! jabrel, trebuie sa iei atitudine ce pizda ma-sii. Te fac fetele astea de ras, se duce dracu munca ta...
crina27 Reputație: 192 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Rm. valcea Oras:Rm. valcea Postat Octombrie 7, 2014 Tu cred ca mai bine ar trebui sa faci recenzii, si sa nu stai sa critici lumea cu gramatica ta ai inteles ? Daca vreo data vrei sa vi la mine te rog sa te pezinti ..daca nu iti place ce iti voi face.............de nu ai sa uiti toata viata ta si hai date n pizda mea ca te am bagat cam mult in seama LABARULE !
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 8, 2014 Crezi ce pula mea vrei dar pestii tai virtuali (angajati pro bono) iti pot spune, cu siguranta, ca nu este cazul.Este simplu: scrii atat de prost incat mi-am dat foc. : Peste cool (vitual) invat-o-n pula noastra pe semianalfabeta sa-si aseze ordonat propozitiile, nu numai sa stea cu pizda-n sus... Se cere o sedinta! jabrel, trebuie sa iei atitudine ce pizda ma-sii. Te fac fetele astea de ras, se duce dracu munca ta... bai mate fripte , pe tine cine pula mea te-a scapat din lant, turbatule?mars la culcare fute-te-ai in cur de penibil.corijentule.
crissu Reputație: 4142 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2014
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 8, 2014
rastamarduir Reputație: 2 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:La Tv Oras:La Tv Postat Octombrie 8, 2014 bai mate fripte , pe tine cine pula mea te-a scapat din lant, turbatule?mars la culcare fute-te-ai in cur de penibil.corijentule.Jenant! Se scrie coriGent penibilule da-ti-as-n bot de peste virtual. Se pare ca sunteti o mica adunatura aici... ti-ai dracu de viermi.
Vizitator Guru_ Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2014 Postat Octombrie 8, 2014 )Eu cred ca @rastamarduir este un rebrand-uit!!Londra sau Senya - doar ei se pricepeau asa bine la gramatica limbii romane.
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Octombrie 8, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Octombrie 8, 2014 Opaaa ) cine stie, cunoaste )
crina27 Reputație: 192 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Rm. valcea Oras:Rm. valcea Postat Octombrie 8, 2014 io cred ca e zoofil ........vad ca nici barbatii nui plac
crina27 Reputație: 192 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Rm. valcea Oras:Rm. valcea Postat Octombrie 8, 2014 Jenant! Se scrie coriGent penibilule da-ti-as-n bot de peste virtual. Se pare ca sunteti o mica adunatura aici... ti-ai dracu de viermi. daca noi suntem o adunatura tu cauti aici ??? LABARULE
Postări Recomandate