Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

n-ai de ce sa te superi...vroiam sa te fac sa zambesti cu un banc...nu altceva...imi pare rau ca ai inteles gresit!

• Oras:Rm. valcea
Postat

n-ai de ce sa te superi...vroiam sa te fac sa zambesti cu un banc...nu altceva...imi pare rau ca ai inteles gresit!

frumoasa scz   ......nu mai corecta ca nu esti in masura .................... :bow

Postat

Chiar nu era...sper c-ai zambit macar! N-am avut niciodata intentii malitioase...

• Oras:La Tv
Postat

frumoasa scz   ......nu mai corecta ca nu esti in masura .................... :bow

Ce pula mea balbaie asta :350x

Nici libidinosii astia nu o sa te mai protejeze, le strici firma... :sado 

Vizitator Guru_
Reputație: 0
Postat

Opaaa :)) cine stie, cunoaste :))

Sau mai degraba este Patrik!!

:))

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Pai chiar ma intrebam cand reapare

• Oras:Cetatea Tomis
Postat

Crina27, cred ca ar trebui sa iti fac cunoștința cu micul gangstarr, cica ajuta la "isterie" (chiar este un film destul de drăguț, pe tema asta, unde acum vreo 100 de ani, se credea ca femeile nefutute suferă de "Hysteria" si mergeau la doctor, acesta administrându-le un orgasm manual)!

Sper ca nu imi apari la gât! :D

Postat

HaHa!

Te macină si pe tine!

Mai are importanta!? Dupa cum spui si tu mai sus, este clar ca esti rebranduit!

Eu as zice, mai degraba ca esti, o alta versiune a lui v_ships!

Sau, foarte tare, sa fii johnholmes!!

Postat

Crina27, cred ca ar trebui sa iti fac cunoștința cu micul gangstarr, cica ajuta la "isterie" (chiar este un film destul de drăguț, pe tema asta, unde acum vreo 100 de ani, se credea ca femeile nefutute suferă de "Hysteria" si mergeau la doctor, acesta administrându-le un orgasm manual)!

Sper ca nu imi apari la gât! :D

trebuia sa rad nu  ...............? 

Postat

Asta e ultima mea zi  pe Nimfomane ..........................banuiesc ca nu imi duceti lipsa, ( ca si pana acum  ).

Sunt pasarici peste tot .....  Vreau sa imi anunt retragerea de pe acest forum !

poate ca o sa mai intru sa vad ce Profesor Universitar mai apare  .......... !   Poate ne vom vedea intr o alta lume (mai buna )

Sa fiti iubiti si iubite !

LA REVEDERE ! 

Crina (boia dulce )  :bow2

Postat

Asta e ultima mea zi  pe Nimfomane ..........................banuiesc ca nu imi duceti lipsa, ( ca si pana acum  ).

Sunt pasarici peste tot .....  Vreau sa imi anunt retragerea de pe acest forum !

poate ca o sa mai intru sa vad ce Profesor Universitar mai apare  .......... !   Poate ne vom vedea intr o alta lume (mai buna )

Sa fiti iubiti si iubite !

LA REVEDERE ! 

Crina (boia dulce )  :bow2

Cu siguranta nu-ti duce nici dracu lipsa. Ce-ai fi crezut? :laugh2 :laugh2 Esti doar o tuta :slap2

Daca faci ca asa-zisii retrasi de pe aici iti mananc picioarele.  :onloo 

Haidi pa! :bkke      :laugh2  :laugh2

Postat

Cu siguranta nu-ti duce nici dracu lipsa. Ce-ai fi crezut? :laugh2 :laugh2 Esti doar o tuta :slap2

Daca faci ca asa-zisii retrasi de pe aici iti mananc picioarele.  :onloo

Haidi pa! :bkke      :laugh2  :laugh2

Un singur lucru poti sa imi faci tu mie  : sa ma pui jos si sa ma lingi cu mata, care te a facut un mare bouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 

hai sicti 

Postat

Daca tot esti asa barbat vino la mine ca te astept ...sa te fac de ras cum te bate o femeie LABARICA !

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Jenant! Se scrie coriGent penibilule :no2 da-ti-as-n bot de peste virtual. 

Se pare ca sunteti o mica adunatura aici... ti-ai dracu de viermi. :doggystyle

penibilitate , sugea-mi-ai viermele si dai-ai la bot lu soacra-ta aia ofilita, verifica dex-ul, ANALfabetule, slobozi-m-as pe gramatica ta .cine te-a invatat ca nu e corect corijent?freaca-te nitel cu smirghel pe la gaoz,poate iti stimuleaza creierul ala coclit si uzat,retardatule.

si vezi ca sint rechin ,nu plevusca precum esti tu ,taranoiule.zit potaie ciufuloasa.la ghena cu matale.

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

penibilitate , sugea-mi-ai viermele si dai-ai la bot lu soacra-ta aia ofilita, verifica dex-ul, ANALfabetule, slobozi-m-as pe gramatica ta .cine te-a invatat ca nu e corect corijent?freaca-te nitel cu smirghel pe la gaoz,poate iti stimuleaza creierul ala coclit si uzat,retardatule.

si vezi ca sint rechin ,nu plevusca precum esti tu ,taranoiule.zit potaie ciufuloasa.la ghena cu matale.

rastamarduir ce plm e cu numele astea de proteina ce drq... vorba lui obiectiv, daca nu stii un cuvant sau ceva eu zic sa te imprietenesti cu dex-ul dupa aceea sa vii sa dai cu pula pe aici smardoiule

@crina27

Go go go :D

Postat

Tu-ti morti ma-tii de incapabilul dracu..... sa futi fara bani. :laugh2 Rechin? :laugh2 :laugh2 :laugh2  Tu-ti gatu ma-tii de potaie. Esti corigent da-te dracu, am zis sa fiu finut cu tine scarba urata, dar tu tu pula mea te-ai infofolit la mine ca la curvele tale fara minte. Da-mi-as drumu pe chipul tau obosit de futut cu mila :pope

Ma pis pe tine din orice unghi alegi tu ma obositule. :atm

Postat

Ambele formule sint la fel de corecte si sint acceptate atat de dex-urile de dinainte de revolutie cat si de cele de dupa revolutie , cand de obicei apar foarte multe greseli din cauza materialului uman de slaba calitate.

Totusi o persoana care isi permite sa atraga atentia asupra unor greseli gramaticale ar fi trebuit sa stie acest lucru.....

Concluzia.... nu poti cataloga pe cineva drept penibil atata timp cat tu nu stapanesti cu adevarat subiectul . Altfel nu faci nimic altceva decat sa cazi in derizoriu.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...