crissu Reputație: 4142 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2014 Crina, in loc sa raspunzi...mai bine citeste: http://nimfomane.com/forum/topic/16625-bancuridaca-aveti-chef-sa-radetimolipsiti-si-pe-altii/page-53?do=findComment&comment=501367 ----1042
crina27 Reputație: 192 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Rm. valcea Oras:Rm. valcea Postat Octombrie 8, 2014 Crina, in loc sa raspunzi...mai bine citeste: http://nimfomane.com/forum/topic/16625-bancuridaca-aveti-chef-sa-radetimolipsiti-si-pe-altii/page-53?do=findComment&comment=501367 ----1042tu vezi ti de treaba ta ca nu te a bagat nimeni in seama ....ok !
crina27 Reputație: 192 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Rm. valcea Oras:Rm. valcea Postat Octombrie 8, 2014 http://nimfomane.com/forum/topic/16625-bancuridaca-aveti-chef-sa-radetimolipsiti-si-pe-altii/page-53?do=findComment&comment=501367 ----1042 fi mai atenta
crissu Reputație: 4142 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2014 n-ai de ce sa te superi...vroiam sa te fac sa zambesti cu un banc...nu altceva...imi pare rau ca ai inteles gresit!
rastamarduir Reputație: 2 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:La Tv Oras:La Tv Postat Octombrie 8, 2014 :laugh2
crina27 Reputație: 192 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Rm. valcea Oras:Rm. valcea Postat Octombrie 8, 2014 n-ai de ce sa te superi...vroiam sa te fac sa zambesti cu un banc...nu altceva...imi pare rau ca ai inteles gresit!frumoasa scz ......nu mai corecta ca nu esti in masura ....................
crissu Reputație: 4142 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2014 Chiar nu era...sper c-ai zambit macar! N-am avut niciodata intentii malitioase...
rastamarduir Reputație: 2 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:La Tv Oras:La Tv Postat Octombrie 8, 2014 frumoasa scz ......nu mai corecta ca nu esti in masura .................... Ce pula mea balbaie asta :350xNici libidinosii astia nu o sa te mai protejeze, le strici firma...
Vizitator Guru_ Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2014 Postat Octombrie 8, 2014 Opaaa ) cine stie, cunoaste )Sau mai degraba este Patrik!!)
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Octombrie 8, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Octombrie 8, 2014 Pai chiar ma intrebam cand reapare
gangstarr Reputație: 1629 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Octombrie 8, 2014 Crina27, cred ca ar trebui sa iti fac cunoștința cu micul gangstarr, cica ajuta la "isterie" (chiar este un film destul de drăguț, pe tema asta, unde acum vreo 100 de ani, se credea ca femeile nefutute suferă de "Hysteria" si mergeau la doctor, acesta administrându-le un orgasm manual)!Sper ca nu imi apari la gât!
rastamarduir Reputație: 2 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:La Tv Oras:La Tv Postat Octombrie 8, 2014 Ramane ca sunt patrik?
gangstarr Reputație: 1629 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Octombrie 8, 2014 HaHa! Te macină si pe tine!Mai are importanta!? Dupa cum spui si tu mai sus, este clar ca esti rebranduit!Eu as zice, mai degraba ca esti, o alta versiune a lui v_ships!Sau, foarte tare, sa fii johnholmes!!
crina27 Reputație: 192 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Rm. valcea Oras:Rm. valcea Postat Octombrie 8, 2014 Crina27, cred ca ar trebui sa iti fac cunoștința cu micul gangstarr, cica ajuta la "isterie" (chiar este un film destul de drăguț, pe tema asta, unde acum vreo 100 de ani, se credea ca femeile nefutute suferă de "Hysteria" si mergeau la doctor, acesta administrându-le un orgasm manual)!Sper ca nu imi apari la gât! trebuia sa rad nu ...............?
crina27 Reputație: 192 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Rm. valcea Oras:Rm. valcea Postat Octombrie 8, 2014 Asta e ultima mea zi pe Nimfomane ..........................banuiesc ca nu imi duceti lipsa, ( ca si pana acum ).Sunt pasarici peste tot ..... Vreau sa imi anunt retragerea de pe acest forum !poate ca o sa mai intru sa vad ce Profesor Universitar mai apare .......... ! Poate ne vom vedea intr o alta lume (mai buna )Sa fiti iubiti si iubite ! LA REVEDERE ! Crina (boia dulce )
gangstarr Reputație: 1629 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Octombrie 8, 2014 trebuia sa rad nu ...............?Sa razi?! Nu!!Trebuia sa ma inviți!
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 8, 2014 Chiar nu era...sper c-ai zambit macar! N-am avut niciodata intentii malitioase... eu cu siguranta am ras
rastamarduir Reputație: 2 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:La Tv Oras:La Tv Postat Octombrie 8, 2014 Asta e ultima mea zi pe Nimfomane ..........................banuiesc ca nu imi duceti lipsa, ( ca si pana acum ).Sunt pasarici peste tot ..... Vreau sa imi anunt retragerea de pe acest forum !poate ca o sa mai intru sa vad ce Profesor Universitar mai apare .......... ! Poate ne vom vedea intr o alta lume (mai buna )Sa fiti iubiti si iubite ! LA REVEDERE ! Crina (boia dulce ) Cu siguranta nu-ti duce nici dracu lipsa. Ce-ai fi crezut? :laugh2 Esti doar o tuta Daca faci ca asa-zisii retrasi de pe aici iti mananc picioarele. Haidi pa!
crina27 Reputație: 192 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Rm. valcea Oras:Rm. valcea Postat Octombrie 8, 2014 Cu siguranta nu-ti duce nici dracu lipsa. Ce-ai fi crezut? :laugh2 Esti doar o tuta Daca faci ca asa-zisii retrasi de pe aici iti mananc picioarele. Haidi pa! Un singur lucru poti sa imi faci tu mie : sa ma pui jos si sa ma lingi cu mata, care te a facut un mare bouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hai sicti
crina27 Reputație: 192 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Rm. valcea Oras:Rm. valcea Postat Octombrie 8, 2014 Daca tot esti asa barbat vino la mine ca te astept ...sa te fac de ras cum te bate o femeie LABARICA !
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 9, 2014 Jenant! Se scrie coriGent penibilule da-ti-as-n bot de peste virtual. Se pare ca sunteti o mica adunatura aici... ti-ai dracu de viermi. penibilitate , sugea-mi-ai viermele si dai-ai la bot lu soacra-ta aia ofilita, verifica dex-ul, ANALfabetule, slobozi-m-as pe gramatica ta .cine te-a invatat ca nu e corect corijent?freaca-te nitel cu smirghel pe la gaoz,poate iti stimuleaza creierul ala coclit si uzat,retardatule.si vezi ca sint rechin ,nu plevusca precum esti tu ,taranoiule.zit potaie ciufuloasa.la ghena cu matale.
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 9, 2014 penibilitate , sugea-mi-ai viermele si dai-ai la bot lu soacra-ta aia ofilita, verifica dex-ul, ANALfabetule, slobozi-m-as pe gramatica ta .cine te-a invatat ca nu e corect corijent?freaca-te nitel cu smirghel pe la gaoz,poate iti stimuleaza creierul ala coclit si uzat,retardatule.si vezi ca sint rechin ,nu plevusca precum esti tu ,taranoiule.zit potaie ciufuloasa.la ghena cu matale. rastamarduir ce plm e cu numele astea de proteina ce drq... vorba lui obiectiv, daca nu stii un cuvant sau ceva eu zic sa te imprietenesti cu dex-ul dupa aceea sa vii sa dai cu pula pe aici smardoiule @crina27 Go go go
rastamarduir Reputație: 2 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:La Tv Oras:La Tv Postat Octombrie 9, 2014 penibilitate , sugea-mi-ai viermele si dai-ai la bot lu soacra-ta aia ofilita, verifica dex-ul, ANALfabetule, slobozi-m-as pe gramatica ta .cine te-a invatat ca nu e corect corijent?freaca-te nitel cu smirghel pe la gaoz,poate iti stimuleaza creierul ala coclit si uzat,retardatule.si vezi ca sint rechin ,nu plevusca precum esti tu ,taranoiule.zit potaie ciufuloasa.la ghena cu matale.Tu-ti morti ma-tii de incapabilul dracu..... sa futi fara bani. Rechin? :laugh2 Tu-ti gatu ma-tii de potaie. Esti corigent da-te dracu, am zis sa fiu finut cu tine scarba urata, dar tu tu pula mea te-ai infofolit la mine ca la curvele tale fara minte. Da-mi-as drumu pe chipul tau obosit de futut cu mila Ma pis pe tine din orice unghi alegi tu ma obositule.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 9, 2014 Ambele formule sint la fel de corecte si sint acceptate atat de dex-urile de dinainte de revolutie cat si de cele de dupa revolutie , cand de obicei apar foarte multe greseli din cauza materialului uman de slaba calitate. Totusi o persoana care isi permite sa atraga atentia asupra unor greseli gramaticale ar fi trebuit sa stie acest lucru..... Concluzia.... nu poti cataloga pe cineva drept penibil atata timp cat tu nu stapanesti cu adevarat subiectul . Altfel nu faci nimic altceva decat sa cazi in derizoriu.
Postări Recomandate