Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Iara a parut fanovetu asta ? Ii e frica sa scrie de pe fut_naspa ca il baneaza si ii dispare culoarea :(

• Oras:aici
Postat

Bah fut_bine, ce parere ai in legatura cu asocierea ta cu moi?

Iti place cand ii iau pe-astia-n pula nebunule. =))

Postat

...Hai ca am inceput sa port si un dialog cu mine... fugi pe Timisoara! topic Dana. =))

Postat

Sa inteleg ca s-a retras bosorogul ala de @linistitsibarbatfierbinte :350x  Nu de alta, dar sa stiu si eu ce fac... :hmmm

ps: =))

http://4.bp.blogspot.com/_4s5pmFL_ZlQ/Sp4A6BHn8kI/AAAAAAAACLQ/ea3U3ejIlBc/s1600/posing%2Bsexy%2Bmotivational%2Bposters%2Bhot%2Bfunny%2Bcreepy%2Bperverted%2Bpervy%2Bold%2Bman%2Bweb%2Bsites%2Bmotivationalpostersonline.blogspot.com%2Bnude%2Bnaked%2Bbabes%2Badvertising.jpg

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Buhuhu!

Trick or treat!

:hihat

Postat

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/6882865/am_revenit_sunt_adela_si_am_19_anii_sunama_nu_mai_sta/

Iată un anunț al unei profesioniste:))))))...e clar ca este imposibil sa nu o prinzi la tel..are 6 - ȘASE

Ce pacat ca n-are si numar de digimobil...... puteam sa o sun si eu din Belgravistan. asa, sin pacate.... nu mai am minute :D 

Postat

Ce pacat ca n-are si numar de digimobil...... puteam sa o sun si eu din Belgravistan. asa, sin pacate.... nu mai am minute :D

:slap2 taci dreq in pula mea... parlitule

=))

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

salutari tuturor din coreea /pusan hotel.am plecat pe mare .sa ne vedem cu bine in primavara .

Postat

Iti garantez ca nu sint mai parlit ca tine.

Cu ce garantezi parlitule? Cu postarile astea de tantalau libidinos? :slap2 ...glumele pizdii :slap2

'Te-n ma-n pula mea, ciobanule. :no2

Postat

Cu ce garantezi parlitule? Cu postarile astea de tantalau libidinos? :slap2 ...glumele pizdii :slap2

'Te-n ma-n pula mea, ciobanule. :no2

Am 480 de garantii sa-ti dau. 

P.S. Ti-am mai spus de multe ori. Ar trebui sa ai macar 9 cm ca sa poti spune ca ai pula. Tu nu te incadrezi. 

Postat

Am 480 de garantii sa-ti dau. 

P.S. Ti-am mai spus de multe ori. Ar trebui sa ai macar 9 cm ca sa poti spune ca ai pula. Tu nu te incadrezi. 

Nu sunt fut_bine. Esti prost. Iti spun asta cu cea mai mare sinceritate. Esti extrem de gretos. :)

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-ca-am-pula-mare.png

=))

Postat

Te asteptam cu drag acasa si sa ne vedem la curtea noua. ( poate pana vii tu o sa fie gata ) :D

Multumesc .facem inaugurarea impreuna .apoi iti voi pevesti cum e cu fetele cu ochi oblici ..si gemetele lor

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...