Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Salutare lume! Vroiam sa va rog daca mai stiti ceva legat de Simona ( facea deplasari,tzatze mari,vreo 1.65,dantura mai pronuntata,respira mai greu :)) ) Am lipsit o perioada mai lunga....Mersi anticipat!

Postat

MDa acum am cautat mai bine....nu imi vine sa cred....va rog sa stergeti postarea de mai sus...

Reputație: 4142
  • Oras:Bucuresti
Postat

multumim la fel...numai ca se strica vremea... :*

• Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Lume?!

Reluam intrevederile la cafea de vineri? Eu maine as lancezi vreo juma de ora la o cafea si barfa...

Unde-i Amelia?!!! :))

• Like 1
Reputație: 4142
Postat

Ma anuntati si pe mine ora daca se stabileste ceva...asta doar daca ma primiti printre voi!

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Lume?!

Reluam intrevederile la cafea de vineri? Eu maine as lancezi vreo juma de ora la o cafea si barfa...

Unde-i Amelia?!!! :))

chiar, unde o fi?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

face sex cu sotul, pardon dragoste

plm si n-am dansat la nunta

Reputație: -2693
  • Oras:B
Postat

intrebati-l pe alex~!!!  :laugh2

De ce mah laba ca tu ai fost pestele ei, ai promovat-o,avansat-o, laudat-o. Si eu am laudat-o dar cand am văzut ca seamănă cu tine, are acelasi caracter mizerabil ca si tine, am spus adevărul. Ti s-au basicat stafidele ciobane? Esti un smecher prost, de doi lei si sincer, îmi face plăcere sa te irit, sa mă pish pe tine.Tine in continuare evidenta pe aici, atata poti sa faci. In afara forumului, orice femeie iti da flit pentru ca asta meriti ciobane.

PS. Nu te mai face de ras, multa lume stie ca esti cioban, ca iti place ...branza imputita! Îmi pare rau ca nu am mai mult timp liber sa fac o selectie a prostiei tale si a postarilor tâmpite ca tine. O sa încerc totusi in viitorul apropiat!

Mai respira si tu, împreună cu orgoliul si caracterul tau de cacat!

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

Ce face oare Sorinu la ora asta? Nu am mai vazut banana agitata pe nici un topic :)

Reputație: -2693
Postat

Ce face oare Sorinu la ora asta? Nu am mai vazut banana agitata pe nici un topic :)

Banana fute ciobanul consacrat pe ... Constantza! Deh muie multa pe acolo!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...