Sari la conținut

💋RALUCA SLIM NEW 0769867251❤️

Vizitator ralucaa21

Postări Recomandate

Postat

Raluca sta in blocul ONT in aceeași locație in care săptămâna trecută era Ana.Maria.

Apartament minuscul, pat scârțâitor, cada veche.

Fata de la țara, Micuța, slim, arată de un 8 (pentru amatorii de gen), 250 lei pentru 1h.

Nu a fost o experiența prea grozava , la oral nu se pricepe, la normal se vaită ca ce dotat ești tu și ce strâmtă este ea și are și alarma la fără 5 sa te dea afara oricum la fix.

Nu mai revin, nu recomand, sunt opțiuni mult mai bune.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Trist 1
  • Inimioara 1
Vizitator ralucaa21
Reputație: 0
Postat
Acum 3 ore, peakynimfo a spus:

Raluca sta in blocul ONT in aceeași locație in care săptămâna trecută era Ana.Maria.

Fata de la țara, Micuța, slim, arată de un 8 (pentru amatorii de gen), 250 lei pentru 1h.

Nu a fost o experiența prea grozava , la oral nu se pricepe, la normal se vaită ca ce dotat ești tu și ce strâmtă este ea și are și alarma la fără 5 sa te dea afara oricum la fix.

Bună din nou. Îmi pare sincer rău ca nu ai dat de o fată de oraș, dar nu cred ca m-am comportat ca o “țărancă” și în legătură cu “văitatul” ți-am apus doar sa fii mai atent. Cred ca era mai urat sa te dau afara spunandu-ți “o ai prea mare” 😂.  Fiecare cu plăcerea și părerea lui. Mersi pentru recenzie 😆

• Oras:cuca măcăii
  • Oras:cuca măcăii
Postat

cum dreacu la oral nu se pricepe? măi Raluca, e greu să stai cu gura deschisă larg și să te lași futută-n gură și-n gît pînă simți că ți-a ajuns sperma în stomac? 

• Haha 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 13 ore, peakynimfo a spus:

Ai niste optiuni mai bune cu debutante sau doar veterane in meserie?

• Minus 1
Vizitator ralucaa21
Postat

💋💋

EED5538A-479E-4EC3-8A69-78F81A70BE61.jpeg

6AA5C54B-CB01-43C2-BAC5-5FB7328F72E7.jpeg

Vizitator ralucaa21
Postat
Acum 16 minute, inconfundabil a spus:

A trecut la banda rulanta, prinzi mai greu loc, fast fuck, nu mai sunt interesat

Bună dragul meu. Nu am trecut la banda rulantă și nici “fust fuck”. Dacă pentru tine “fust fuck” înseamnă sa îmi spui ca oferi 300 de lei pentru 2 ore, având in vedere ca o ora este 250, doar pentru ca mi-ai scris recenzii bune, țin sa îți reamintesc ca aici nu suntem la piața 😆

Vizitator ralucaa21
Postat
Chiar acum, ralucaa21 a spus:

Bună dragul meu. Nu am trecut la banda rulantă și nici “fast fuck”. Dacă pentru tine “Fast fuck” înseamnă sa îmi spui ca oferi 300 de lei pentru 2 ore, având in vedere ca o ora este 250, doar pentru ca mi-ai scris recenzii bune, țin sa îți reamintesc ca aici nu suntem la piața 😆

Vizitator ralucaa21
Postat
Acum 2 ore, yaml20 a spus:

Superba!

Te pup 💋

Postat
Acum 2 ore, yaml20 a spus:

Superba!

Stai e-o vezi la fatã, boccie cu dinti galbeni strambi si stricati 😂😂🤦‍♀️

• Minus 1
Postat
5 minutes ago, inconfundabil said:

Pai nu ai zis tu in recenzie ca arata bine si are servicii bune?  Ti-ai schimbat parerea? 

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
Acum 4 minute, invisibleman a spus:

Pai nu ai zis tu in recenzie ca arata bine si are servicii bune?  Ti-ai schimbat parerea? 

Da, clar , credeam că e altfel dar e doar o prefăcută după bani :)
Am ajuns la concluzia colegilor de pe grup, toate sunt bune numai de o descărcare si alta.. altă dată.. nici nu mai pun pe viitor in recenzii ”de revenit”

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator ralucaa21
Postat
Acum 5 minute, invisibleman a spus:

Dacă-mi dă voie Dl. Inconfundabil sa răspund in numele lui, as putea spune ca: ,, sunt frustrat datorită faptului ca Raluca nu a acceptat sa fiu privilegiat, și acum incerc doar sa-i stric reputatia.” 

Postat
Acum 3 minute, ralucaa21 a spus:

Dacă-mi dă voie Dl. Inconfundabil sa răspund in numele lui, as putea spune ca: ,, sunt frustrat datorită faptului ca Raluca nu a acceptat sa fiu privilegiat, și acum incerc doar sa-i stric reputatia.” 

well, e cam mult spus ”reputație” având în vedere ocupația, dar este ceva normal la cele în domeniu, o minciună, o vrăjeală, 
Moartă după bani si pusă pe produs cât mai mult
Zice la inceput ca ia cativa pe zi, de 2 zile de dimineata pana seara „bară la bară” la ea..  10 pe zi

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:București
Postat
50 minutes ago, inconfundabil said:

On 2/18/2022 at 8:04 PM, inconfundabil said:

Și da, vă confirm că sunt picky, studiez uneori si o lună până aleg unde ”aterizez”, iar de data asta researchul pe forum  îndelungat a dat rezultatul dorit și mi-a și depășit așteptările 

În urmă cu ceva vreme nu era boccie, ba chiar ai plătit mai mult decât tariful cerut. Mai caut prin cele scrise de tine? Că aveai un entuziasm.... Rușinică 😉

• Like 1
Postat
Acum 6 minute, uritescu a spus:

În urmă cu ceva vreme nu era boccie, ba chiar ai plătit mai mult decât tariful cerut. Mai caut prin cele scrise de tine? Că aveai un entuziasm.... Rușinică 😉

Acum 55 minute, invisibleman a spus:

Am ajuns la concluzia colegilor de pe grup, toate sunt bune numai de o descărcare si alta.. altă dată.. nici nu mai pun pe viitor in recenzii ”de revenit”

Am dat recenzia prost, da :) .. nu mai e de actualitate , nu recomand

• Haha 1
  • Minus 1
Vizitator ralucaa21
Postat
Acum 2 minute, inconfundabil a spus:

Nu mai e de actualitate când “negociezi” și te astepti sa primesti servicii pe recenziile făcute. Ca tu m ai ajutat și ca acum eu trebuie sa te răsplătesc prin a-ți face reducere 😂

Acest forum nu cred ca este făcut pentru cearta si jigniri. Ti-ai spus părerea, cred ca au inteles majoritatea cum stau treburile. Acum te as ruga sa ii lasi si pe alții sa scrie aici. Te pup si o zi frumoasa ! 💋

Postat
1 hour ago, inconfundabil said:

Tot tu, acum ceva vreme...

On 2/21/2022 at 2:41 AM, inconfundabil said:

Una peste alta, mult succes tuturor și vrem aici recenzii noi cât mai sincere!

• Inimioara 1
Postat
Acum 32 minute, uritescu a spus:

Tot tu, acum ceva vreme...

Am gresit colegu, iartă-mă :) nu mai fac  te pwp

• Minus 1

Postat
11 minutes ago, inconfundabil said:

Am gresit colegu, iartă-mă :) nu mai fac  te pwp

Nu mă pup cu bărbații 😂 Dar dacă mai ajung pe la @ralucaa21 o pup din partea ta, așa ”boccie” cum e.

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...