Sari la conținut

De ce sunt...galben ? :)))

Postări Recomandate

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

.................................................................editat.....................................................................................................

• Oras:Bucuresti
Postat

Pentru ca te-ai ingalbenit cand ti-a spus Picon ca diseara voi veni cu 30min mai devreme ca sa am ocazia sa petrec mai mult timp cu tine.

Satisfacut acum? de culoare :D

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Probabil într-o viață anterioara ai fost chinez. ...:)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Plm,e simplu:

Lasand caterinca la o parte,esti galben pt ca meriti.Punct!

Pisicuts prin aceasta ingalbenire a dovedit ca mai are si momente de luciditate :)))

Pentru astfel de momente,declar public ca il iubesc :)))))))

Pisicuts,nu ti-o lua in cap....te iubesc cateodata,nu mereu :))))))))))

Postat

Hmmm...poate pt ca ti-am dat 1 pct atunci knd meritai tu mai tare!!!:))

Bravo!!

Acum sa trecem la centura portocalie ;)

• Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

>oןʎ< , fost mare "limbist member" incep cu o gluma.

Ma mir ca prietenul si admiratorul meu nu te iubeste si pe tine cat de "multsimulta" ma iubeste pe mine si moare de grija mea, si nu pot ca sa nu il parafrazez acum si aici " Ma ">oןʎ<gaozarule" tu nu futi MAI nimic.... doar te bagi in seama precum musca cu rahatul cu mot!.. "

Iar acum vorbind serios, iti spun, esti galben pentru ca meriti, si meriti mai mult.

Ti-am urmarit cu interes evolutia ta benefica pe forum, si sunt foarte contrariat de ce ti-ai pierdut vechiul cont.

Cu "multsimulta" respect si stima, "DinoGaozaru". :hihat

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

A vrut pisicut sa te arienizeze  ;).

http://24.media.tumblr.com/0e691ec5dba257e532f583ae9bb9334e/tumblr_mt3k9kMvvf1r3wmvqo1_r1_500.gif

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Cat de tare e intrebarea asta... Mi-am pus-o si eu zilele astea. Cu o pizda. Buna rau de tot. Pensiunea, un jeg. Chiar asa, nu recomand Sanliv din Militari. Miros naspa, neaerisit, ca se fute pe banda rulanta, si cel mai nașpa sunt așternuturile. In fine, asa e cand esti in calduri si nu ai nici prea mult timp la dispoziție. Futut, platit, plecat spre casa la radar. Dar nu inainte sa ii iau radarului 'ceva frumos.' Pula, era cam tarziu, asa ca ceva frumos s-a transformat in 'ceva gustos'. Ca tot era un meci tare de tot in seara aia mi-am luat si ceva pt mine. Ajung acasa, dau raportul radarului pe unde am ars-o eu 2-3 zile cat am lipsit motivat de acasa...,bineinteles ca omit episoadele (au fost mai multe) cu pensiunea, ii dau si acel gustos pt ea. Imediat dupa a venit ora meciului, bineinteles ca au castigat ceilalti si eu am ramas cu buza umflata la modul figurat. Dar am ramas cu ea umflata si la propriu..., o sa vedeti de ce. Urmeaza sa fac o baie calda, singur. Lumina difuza... Cum ma frecam io acolo cu apa si gel de duș ( Oly, nu mi o frecam singur in cada), observ in palme niste pete galbene, de zici ca frecasem niste rugina. Am frecat mai bine si am avut impresia ca s-a luat.

A doua zi dimineata eram cu masina la spalatorie. Observ, din nou, pete galbene in palme. Observ pete pe marginea unghiilor. Imi zic ca am pus-o. "Așa pațești cand iti inșeli iubita/nevasta." Dau repede un search pe google, 'pete galbene.' Imi apar mai multe cauze, gandul meu zboara spre pensiunea aia. Verdict: ciuperca! Deja ma gandeam sa bag texte de genul "am luat-o de pe scaunele de la cinema."

Intre timp masina e gata... Am un fix. Sa sterg bine oglinzile cand plec, altfel se scurge apa in mers pe caroserie. Confisc o carpa si ma fac ca sterg o oglinda. De fapt dau cu carpa pe ciuperca sa vad cum se manifesta. Parca dispare daca frec mai bine! O frec mai bine si vad ca a disparut! Platesc spalatul si plec, oarecum bucuros. Imi pica fisa! Nu aveam ciuperca. Papasem la meci niste seminte pacatoase, dar bune rau. Erau cu Taco. Mi-am dat o palma. In genul Amadei, cum se plesneste singura, si mi-am spus: "ba, nu esti sănătos!"

• Like 2
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Cat de tare e intrebarea asta... Mi-am pus-o si eu zilele astea. Cu o pizda. Buna rau de tot. Pensiunea, un jeg. Chiar asa, nu recomand Sanliv din Militari. Miros naspa, neaerisit, ca se fute pe banda rulanta, si cel mai nașpa sunt așternuturile. In fine, asa e cand esti in calduri si nu ai nici prea mult timp la dispoziție. Futut, platit, plecat spre casa la radar. Dar nu inainte sa ii iau radarului 'ceva frumos.' Pula, era cam tarziu, asa ca ceva frumos s-a transformat in 'ceva gustos'. Ca tot era un meci tare de tot in seara aia mi-am luat si ceva pt mine. Ajung acasa, dau raportul radarului pe unde am ars-o eu 2-3 zile cat am lipsit motivat de acasa...,bineinteles ca omit episoadele (au fost mai multe) cu pensiunea, ii dau si acel gustos pt ea. Imediat dupa a venit ora meciului, bineinteles ca au castigat ceilalti si eu am ramas cu buza umflata la modul figurat. Dar am ramas cu ea umflata si la propriu..., o sa vedeti de ce. Urmeaza sa fac o baie calda, singur. Lumina difuza... Cum ma frecam io acolo cu apa si gel de duș ( Oly, nu mi o frecam singur in cada), observ in palme niste pete galbene, de zici ca frecasem niste rugina. Am frecat mai bine si am avut impresia ca s-a luat.

A doua zi dimineata eram cu masina la spalatorie. Observ, din nou, pete galbene in palme. Observ pete pe marginea unghiilor. Imi zic ca am pus-o. "Așa pațești cand iti inșeli iubita/nevasta." Dau repede un search pe google, 'pete galbene.' Imi apar mai multe cauze, gandul meu zboara spre pensiunea aia. Verdict: ciuperca! Deja ma gandeam sa bag texte de genul "am luat-o de pe scaunele de la cinema."

Intre timp masina e gata... Am un fix. Sa sterg bine oglinzile cand plec, altfel se scurge apa in mers pe caroserie. Confisc o carpa si ma fac ca sterg o oglinda. De fapt dau cu carpa pe ciuperca sa vad cum se manifesta. Parca dispare daca frec mai bine! O frec mai bine si vad ca a disparut! Platesc spalatul si plec, oarecum bucuros. Imi pica fisa! Nu aveam ciuperca. Papasem la meci niste seminte pacatoase, dar bune rau. Erau cu Taco. Mi-am dat o palma. In genul Amadei, cum se plesneste singura, si mi-am spus: "ba, nu esti sănătos!"

Cat rahat (turcesc) poti sa mananci...si de la ala puteai sa ai petele alea...

• Telefon: 0749771854..nonstop
Postat

vreau sa fiu verde ...dar nu am card si nici bani sa platesc...asta daca nu plateste sefu pentru mine..din nou.. :iagree merit ca va mai fac sa radeti..si nu e plictiseala pe forum :boob

Postat

vreau sa fiu verde ...dar nu am card si nici bani sa platesc...asta daca nu plateste sefu pentru mine..din nou.. :iagree merit ca va mai fac sa radeti..si nu e plictiseala pe forum :boob

Pai cine e de vina ? Pisicuts a avut intentii serioase cu tine si tu l-ai parat la toata lumea :D 

Postat

Pai cine e de vina ? Pisicuts a avut intentii serioase cu tine si tu l-ai parat la toata lumea :D

da  pe forum nu e ca in viata reala...sunt mai copila in gandire...nu mai vreau prieteni... sunt cuminte de data asta :iagree  :kiss3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...