Sari la conținut

Au atacat rușii, ce va urma ?

Postări Recomandate

Postat

Propaganda vine din ambele directii, guys. 

Ukrainenii sunt niste mincinosi oribili - vezi cazul cu "Na si hui, Amerikanska nava", aia de pe Insula Serpilor, unde chipurile au murit aparatorii ca niste eroi, si au aparut eliberati miraculos, vii si foarte sanatosi. Toata tara lor e facuta pe atribuiri, cadouri si razboaie purtate de altii (e.g. Rusia, care a bagat material cu Turcia, Anglia SI Franta pentru Crimeea). Daca vreti ceva mai aproape, luati de ex. Bugeacul, care nu a fost niciodata - Niciodata - ukrainean. A fost turc, tatar, moldovenesc, rus. Niciodata ukrainean. Ei au avut un hanat obosit in jurul Kievului, si ala de dimensiunea jud Bacau+Vrancea. Si nici ala nu era chiar al lor (Kievan-Rus, parintele civilizatiei bautoare de votca).

Pe de alta parte, Armata Rosie (rusa) e o gasca de hoti si violatori beti, care comit crime cum beau eu bere. Si rusii sunt maestrii minciunii, la randul lor. N-as avea incredere in rusi sa le dau 10 lei si sa ii trimit dupa paine.  

Evident ca toata presa din RO e pro-Ukr, pentru ca orice tentativa de revizionism (sa ne retrasam teritoriile dupa cum erau odata) ar duce la pierderea Ardealului catre unguri. Din acest punct de vedere (dar DOAR din acest punct de vedere), si eu tin cu scarbele de la nord (scarbe ca si comportament infect fata de romani, de-a lungul istoriei lor meschine).

• Oras:Timisoara
Postat
3 minutes ago, mustaine said:

Propaganda vine din ambele directii, guys. 

Ukrainenii sunt niste mincinosi oribili - vezi cazul cu "Na si hui, Amerikanska nava", aia de pe Insula Serpilor, unde chipurile au murit aparatorii ca niste eroi, si au aparut eliberati miraculos, vii si foarte sanatosi. Toata tara lor e facuta pe atribuiri, cadouri si razboaie purtate de altii (e.g. Rusia, care a bagat material cu Turcia, Anglia SI Franta pentru Crimeea). Daca vreti ceva mai aproape, luati de ex. Bugeacul, care nu a fost niciodata - Niciodata - ukrainean. A fost turc, tatar, moldovenesc, rus. Niciodata ukrainean. Ei au avut un hanat obosit in jurul Kievului, si ala de dimensiunea jud Bacau+Vrancea. Si nici ala nu era chiar al lor (Kievan-Rus, parintele civilizatiei bautoare de votca).

Pe de alta parte, Armata Rosie (rusa) e o gasca de hoti si violatori beti, care comit crime cum beau eu bere. Si rusii sunt maestrii minciunii, la randul lor. N-as avea incredere in rusi sa le dau 10 lei si sa ii trimit dupa paine.  

Evident ca toata presa din RO e pro-Ukr, pentru ca orice tentativa de revizionism (sa ne retrasam teritoriile dupa cum erau odata) ar duce la pierderea Ardealului catre unguri. Din acest punct de vedere (dar DOAR din acest punct de vedere), si eu tin cu scarbele de la nord (scarbe ca si comportament infect fata de romani, de-a lungul istoriei lor meschine).

Deci dovada ta referitor la propaganda ucrainei este faza cu insula serpilor ? 😂😂

Pai pierdusera contactul cu soldatii de acolo si au crezut ca sunt morti , ca sa afle mai apoi ca nu sunt. Inregistrarea aia radio era reala. 

Nu spun ca nu exista si propaganda pro ucraina , dar exemplul dat de tine este o prostie. La fel si cu "ghost of kiyv" care nu a existat efectiv a fost o fabulatie pe social media. Oficialii ucrainieni nu au sustinut vreodata ca exista acest "ghost of kiyv" , doar pe social media au fabulat unii ca ar exista si au postat video-uri dintrun game ca fiind reale, pentru ca mai apoi sa acuze Ucraina ca a inventat povestea.

• Like 1
  • Oras:*
  • Oras:*
Postat
10 hours ago, Streetfight said:

Pai cum nu poti sa intelegi? Sunt multi prosti pentru care dictatura este o solutie. Celor carora le e lene sa gandeasca , le e mai usor daca in locul lor gandeste un sistem condus de un dictator .

Posibil sa fie asta si e oarecum de inteles, pentru ca e destul de greu sa gandesti. Dar chiar si asa, o dictatura nu e deloc ceva de dorit.

O dictatura nu inseamna doar ca gandesc altii pentru tine ci si ca regimul dictatorial dispune de viata ta si te poate trimite la moarte din varii motive, inclusiv fabricate.

Daca asta isi doresc unii... be careful what you wish for.

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
Acum 20 ore, tomson a spus:

eu sunt destept util pt tara mea si numa argumente si date corecte am scris 

idiot inutil e pt cei ca tine 

boltzmane aia 14 000 de rusi ucisi de ucr in donbas nu conteaza is orci nu oameni asa i

bre mos fasole ai citi raportu osce despre torturile secu ucr in donbas sau nu ?

pai ia si citeste bre dc sti sa citesti ca ti l-am dat

ia si vezi documentarul francez donbas ca ti l-am dat si p ala

lasa gargara la persoana mea

Sunt mult mai documentat ca tine. Citesc din ambele direcții, din mai multe surse, analizez și trag concluzii. Pentru a asta, îți trebuie ceva minte și ceva cultură. Dupa cum scrii, cu scuzele de rigoare, nu prea e cazul tău. Cei ca tine sunt cel mai ușor de spălat pe creier (în cazul tău, neuron) .

Dazvidanie, tovareșci! 

• Like 4
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 17 minute, picon a spus:

Sunt mult mai documentat ca tine. Citesc din ambele direcții, din mai multe surse, analizez și trag concluzii. Pentru a asta, îți trebuie ceva minte și ceva cultură. Dupa cum scrii, cu scuzele de rigoare, nu prea e cazul tău. Cei ca tine sunt cel mai ușor de spălat pe creier (în cazul tău, neuron) .

Dazvidanie, tovareșci! 

ai citi raportul osce pe care l-am postat despre torturile secu ucr in donbas si filmul  francez DONBAS care incepe cu declaratiile de razboi din 2014 a lu porosenko ?

ti le mai pun odata si deasemeni pentru toti ce ce vor sa vada adevarul in imagini si filme nu povesti :

RAPORT OSCE DESPRE TORTURILE SECU UCR IN DONBAS :

https://www.osce.org/files/f/documents/e/7/233896.pdf

MC CAIN INDEAMNA LA RAZBOI UCR IMPOTRIVA RUSIE IN 2016 ASIGURANDU-I CA LUPGTA PRXY WAR PENTRU US :

https://www.youtube.com/watch?v=JeWHviwLMy8&feature=youtu.be

• Minus 1
Postat
Acum 13 ore, tomson a spus:

ai citi raportul osce pe care l-am postat despre torturile secu ucr in donbas si filmul  francez DONBAS care incepe cu declaratiile de razboi din 2014 a lu porosenko ?

ti le mai pun odata si deasemeni pentru toti ce ce vor sa vada adevarul in imagini si filme nu povesti :

MC CAIN INDEAMNA LA RAZBOI UCR IMPOTRIVA RUSIE IN 2016 ASIGURANDU-I CA LUPGTA PRXY WAR PENTRU US :

Normal, tu citești doar dintr-o parte! Ca orice spălat pe creier. 

• Like 4
  • Minus 1
Postat
14 hours ago, tomson said:

"Raportul osce" este scris de catre un rus !!! Maksym Grigoriev ! 

Uite aici un link sa vezi cum esti prostit de propaganda rusa 

https://neweuropeans.net/article/3638/fake-ukrainophobic-publications-osce-and-russian-propaganda

McCain nu "ii asigura ca lupta pentru america" 😂😂😂🤡 el le spune doar ca america ii sustine , e o mare diferenta... 

La mintea ta toti soldatii ucrainieni care isi risca viata o fac pentru McCain si america ? 😂😂😂😂 cat de limitat poti fi ? Tu ti-ai risca viata intrun razboi pentru americani, sau rusi sau orice alta natie ? Care e logica din capul tau ?

"Documentarul donbas" este listat ca si satira , de catre cei care l-au facut. La propriu exista actori in el 😂😂 stii ce e aia satira ? Intreb si eu.. 

• Like 2
Postat
1 hour ago, picon said:

Normal, tu citești doar dintr-o parte! Ca orice spălat pe creier. 

Nu doar aia dar tot ce prezinta el ca "informatie" este de fapt fals si propaganda ruseasca!

A spus ca ucrainienii au ucis 14000 de rusi in donbas , FALS 14000 sunt victimele totale din care 11000 sunt soldati de ambele parti. Si 3000 sint civili de ambele parti.

A prezentat "raportul OSCE" care este de fapt facut de catre o organizatie RUSA infiintata in 2013 tocmai pentru a face propaganda anti-ukraina. Normal ca nu o sa se uite la rapoartele reale OSCE din 2022 care arata ca rusii au comis crime de razboi.

A aratat un video cu McCain care le spunea soldatilor ucrainieni ca america le ofera suport ca "dovada ca americanii pregateau razboiul" , videoul e din 2016 si rusii se lupta cu ucrainienii de prin 2014 😂

A postat "documentarul donbas" fara sa stie ca este un faux documentary, o satira , nu ca ar cunoaste el termenii respectivi.

Omul efectiv nu are nici macar un argument real , doar regurgiteaza propaganda

• Like 2
Postat
Acum 2 ore, Boltzmann a spus:

Nu doar aia dar tot ce prezinta el ca "informatie" este de fapt fals si propaganda ruseasca!

A spus ca ucrainienii au ucis 14000 de rusi in donbas , FALS 14000 sunt victimele totale din care 11000 sunt soldati de ambele parti. Si 3000 sint civili de ambele parti.

A prezentat "raportul OSCE" care este de fapt facut de catre o organizatie RUSA infiintata in 2013 tocmai pentru a face propaganda anti-ukraina. Normal ca nu o sa se uite la rapoartele reale OSCE din 2022 care arata ca rusii au comis crime de razboi.

A aratat un video cu McCain care le spunea soldatilor ucrainieni ca america le ofera suport ca "dovada ca americanii pregateau razboiul" , videoul e din 2016 si rusii se lupta cu ucrainienii de prin 2014 😂

A postat "documentarul donbas" fara sa stie ca este un faux documentary, o satira , nu ca ar cunoaste el termenii respectivi.

Propaganda asta rusă, începută cu ani în urmă, în care se găsesc minciuni și jumătăți de adevăruri într-un mix atent pregătit prinde în cele din urmă la unii. La cine anume? La cei la care poate prinde, știu ce zic! 😂 Și mai sunt teribiliști care vor să pară rebeli antisistem, contra curentului, deși în sinea lor gândesc altfel. 

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator Raportor2022
Reputație: 0
Postat
2 minutes ago, picon said:

Propaganda asta rusă, începută cu ani în urmă, în care se găsesc minciuni și jumătăți de adevăruri într-un mix atent pregătit prinde în cele din urmă la unii. La cine anume? La cei la care poate prinde, știu ce zic! 😂 Și mai sunt teribiliști care vor să pară rebeli antisistem, contra curentului, deși în sinea lor gândesc altfel. 

Daca ai un dram de gandire logica, efectiv NU le poti da dreptate rusilor, indiferent cat de rusofil sau partizan al establishment-ului rus ai fi ! NU asa iti atragi simpatia lumii, facand ceea ce armata rusa face in Ucraina ! Nu asa se comporta o armata civilizata, dar pentru unii e greu de acceptat si inteles lucrul asta !

Propaganda Kremlinului in sine este un esec, incep sa nu mai creada in ea nici macar propagandisti rusi precum Solovyov sau Margarita Simonyan ! Ca sa crezi inca in minciunile Rusiei, ar trebui sa fii chiar mai spalat pe creier decat Aleksandr Dughin !

Postat
Acum 16 ore, Boltzmann a spus:

nu le mai aburi

nu e trucat porkosenko cand spune ca va castiga razboiul ca va tin copii in beciuri cu bombardamente

si nici imaginile un care se vede ca asa a facut

restu is povesti de al e tale

iar mc cain spune clar ca proxy war

atat restu vorbe goale

• Minus 1
Postat
4 hours ago, tomson said:

nu le mai aburi

nu e trucat porkosenko cand spune ca va castiga razboiul ca va tin copii in beciuri cu bombardamente

atat restu vorbe goale

Nu e vina mea ca nu stii engleza 😂😂😂

In videoul pe care l-ai postat McCain spune efectiv "cred ca veti invinge si va vom oferi ajutor" (referinduse la razboiul cu soldati rusi care ocupau donbasul la acel moment) , propaganda care te-a spalat pe creier ti-a spus ca vorbeste de proxy war pentru ca tu nu esti educat destul incat sa iti dai seama ca esti prostit

• Haha 1
Postat
Acum 8 ore, tomson a spus:

nu le mai aburi

atat restu vorbe goale

E grav! Ești prea spălat pe neuron și nu ești capabil să citești corect și nici să înțelegi. Dacă tu gândești în acești termeni, dacă spui ca e corect ce fac rușii, practic ești un criminal. Un criminal în devenire. 

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Tg-Mures
Postat

Eu nu admit faptul ca mi se pare un pic suspect cat de mult ajuta America (Nato, Vestul, etc) Ucraina. N-au facut asa ceva de multa vreme (poate niciodata) pt o tara nu de lumea intaia. De parca nu ajutarea ar fi principalul sau scop, ci mai degraba slabirea Rusiei. Dar asta se datoreaza faptelor Rusiei, gruzii ci cecenii ar avea ce povesti (si ucrainenii de 8 ani incoace). Stiu, mai sunt si alte tari periculoase (teroriste), dar ele nu dispun de un asemenea arsenal, Coreea de Nord da, dar ala-i o tara mititica. Cea mai periculoasa ramane Rusia.

Churchill spunea ca "m-as alia si cu diavolul impotriva lui Hitler" (practic asta a si facut), cam asa cred si eu ca ar trebui procedat impotriva Rusiei. Si tara asta va ramane mereu una periculoasa, credeti ca dupa ce Putin moare, va avea numai lideri pasnici?

• Like 1
Postat
4 minutes ago, MacArthur said:

Eu nu admit faptul ca mi se pare un pic suspect...

adica "admit", nu "nu admit" 😁

Si... am zis eu undeva ca America e o tara "ingerasa"? Dar daca ai fi sa alegi, und eai trai? In America sau in Rusia?

• Like 2
Vizitator Raportor2022
Postat
16 minutes ago, MacArthur said:

adica "admit", nu "nu admit" 😁

Si... am zis eu undeva ca America e o tara "ingerasa"? Dar daca ai fi sa alegi, und eai trai? In America sau in Rusia?

Daca ar fi sa aleg, as trai in Romania. 😉

Sigur, avem noi tarele si neputintele noastre ca neam, dar decat dictatura rusa sau haosul "American Dream", mai bine romantismul mioritic romanesc !

Postat
1 minute ago, Raportor2022 said:

Daca ar fi sa aleg, as trai in Romania. 😉

Pai si unde traiesti?

Vizitator Raportor2022
Postat
Just now, MacArthur said:

Pai si unde traiesti?

De fapt, as alege TOT Romania, ar fi exprimarea corecta ! 😉😋

Postat
19 minutes ago, MacArthur said:

Eu nu admit faptul ca mi se pare un pic suspect cat de mult ajuta America (Nato, Vestul, etc) Ucraina. N-au facut asa ceva de multa vreme (poate niciodata) pt o tara nu de lumea intaia. De parca nu ajutarea ar fi principalul sau scop, ci mai degraba slabirea Rusiei. Dar asta se datoreaza faptelor Rusiei, gruzii ci cecenii ar avea ce povesti (si ucrainenii de 8 ani incoace). Stiu, mai sunt si alte tari periculoase (teroriste), dar ele nu dispun de un asemenea arsenal, Coreea de Nord da, dar ala-i o tara mititica. Cea mai periculoasa ramane Rusia.

Churchill spunea ca "m-as alia si cu diavolul impotriva lui Hitler" (practic asta a si facut), cam asa cred si eu ca ar trebui procedat impotriva Rusiei. Si tara asta va ramane mereu una periculoasa, credeti ca dupa ce Putin moare, va avea numai lideri pasnici?

Cred ca ajutorul mai mare vine datorita faptul ca rusii au incercat sa invadeze toata Ucraina care este o tara destul de mare. Daca le reusea ocuparea intregii Ucraine era nasol in zona. Rusii ar fi fost incurajati de ceea ce au reusit si nu cred ca s-ar fi oprit la Ucraina. Toata Europa ar fi fost in pericol. Statele baltice ar fi urmat apoi, cel mai probabil. 

NATO a fost infiintata la propriu pentru a opri expansiunea rusilor in Europa. Ceea ce a reusit destul de bine!

Apoi , ajutorul mare primit de Ucrainieni a venit si pe fondul faptului ca Ucrainienii au inregistrat succese , iar rusii si-au aratat incompetenta si limitele. Evident ca vazand asta vesticii au spus hai sa tot donam sa ii slabim pe rusi pentru ca este in interestul Europei.

• Like 1
Postat

Acum cateva luni cineva a publicat deja o carte despre razboi si avea urm. descriere (n-am citit cartea):

Criza ucraineană nu a început prin acțiunea unilaterală și neașteptată a Rusiei. Moscova nu a făcut nici măcar pretenții nelegitime, contrare dreptului internațional. Conflictul din Ucraina a început ca un efort comun al SUA, al NATO și al UE de a încerca să smulgă Ucraina din relația sa naturală cu Rusia, care se baza pe fundamente istorice și pe o cultură și o religie comune adânc înrădăcinate.
Occidentul a fost iresponsabil și nechibzuit în încercările sale de a forța Ucraina să intre în sfera sa de interese. Moscova a specificat clar încă de la începutul anilor 2000 că nu poate accepta integrarea Ucrainei în NATO, deoarece aceasta îi subminează în mod fundamental interesele de securitate națională. Politicienii de la Washington au ignorat aceste avertismente, care exprimau nu aspirațiile expansioniste ale Rusiei, ci interesele sale fundamentale de securitate (😂🤪 ).

Diplomații americani care, în cele din urmă, au întreprins acțiunile care au declanșat criza ucraineană au făcut o gravă eroare profesională, neevaluând corect consecințele conflictului pe care îl provocau.
Înarmarea Ucrainei, precum și antrenarea și modernizarea forțelor armate ucrainene nu vor putea forța Rusia să renunțe la interesele sale fundamentale de securitate. Transportarea în masă a armelor moderne nu va face decât să exacerbeze conflictul și să provoace mai multă suferință poporului ucrainean. Ucraina este de o importanță vitală pentru Rusia, dar nu același lucru se poate spune despre Washington și UE.

Asta se numeste punct de vedere "pagubit" (apropo, a revenit pagubitul?😁). Deci scriitorul numai greselile Vestului e dispus sa vada.

• Like 1
Postat
37 minutes ago, Raportor2022 said:

De fapt, as alege TOT Romania, ar fi exprimarea corecta ! 😉😋

Da, avem politicieni incempetenti si corupti, dar cea mai are problema (dupa parerea mea) e mentalitatea oamenilor.

Toata lumea e de vina (numai ei nu) ca nu traiesc viata pa care si-au imaginat (visat) in copilarie. 

Ti s-a spus la scoala "trage tare sau te vei chinui toata viata"? Da. Ai tras tare? Nu. Vezi ca cei care s-au facut cariera o duc bine.

Inteleg si faptul ca nu toata lumea s-a nascut sa devina medic, inginer, informatician, etc, dar poti face prospera si prin munca fizica daca vrei cu adevarat. 

"Oare care-i cea mai rapida si usoara metoda de a ma imbogati?" Niciuna. Daca vei incepe sa lupti pt visele tale, vei vedea ca prima data viata va fi si mai grea pana sa devina usoara (frumoasa).

• Like 2
Postat

Multi cretini si multi propagandisti ofera o perceptie total aiurea despre ce s-a intamplat in legatura cu Ucraina. 

Inainte de 2014 Ucraina era destul de anti aderare NATO. Undeva la 60% spuneau sondajele. Dar voiau sa intre in UE pentru a se dezvolta economic. (La fel cum pana si Serbia vrea in UE acum , chiar daca Serbia este anti europa si anti NATO). Dar presedintele pro-rus de atunci , Yanukovych, a facut tot posibilul sa opreasca eforturile de a semna intelegeri cu UE. Ceea ce a pornit protestele "euromaidan" si apoi "revolutia demnitatii"  sau "revolutia maidan" cum o numesc ucrainienii, care a dus la inlaturarea lui Yanukovych, represalii ruse in Crimeea si Donbas , si apoi razboiul asta.

Da , exista o lupta de influenta in zona intre americani si rusi, dar Ucraina este o tara independenta si ei trebuie sa decida ce doresc. Si nu este greu de inteles de ce ei prefera Europa si nu saracia ruseasca. Prefera sa fie o tara independenta si nu sa faca parte din uniunea sovietica iarasi. 

• Like 2

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Meanwhile...

https://twitter.com/jordanschnyc/status/1580889341265469440

To put it simply, Biden has forced all Americans working in China to pick between quitting their jobs and losing American citizenship.
Every American executive and engineer working in China’s semiconductor manufacturing industry resigned yesterday, paralyzing Chinese manufacturing overnight.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...