Sari la conținut

Andreea Bv - 0727091686

Postări Recomandate

• Telefon: 0727091686
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 minute, incepator3 a spus:

N-are rost s-o expun aici, că sar „câinii” pe mine. Pari cam răutăcioasă și încrezută/îngâmfată.

Pe bune că e ca și cum aș vorbi singură :)), te pup și să ai o săptămâna minunată ca tine :) 

• Like 2
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Acum 2 ore, incepator3 a spus:

N-are rost s-o expun aici, că sar „câinii” pe mine. Pari cam răutăcioasă și încrezută/îngâmfată.

Ești cam singurul pentru care Andreea pare așa....

Restul,  care am  vizitat-o / cunoscut-o , întâlnit-o , nu văd să se mai plângă cineva de acest aspect  .... ci dimpotrivă ....

Momentan Ești cam singurul,  și nici măcar nu ai fost la ea,  să îți fundamentezi ideea că ar fi "răutăcioasă și încrezută" , pe ceva palpabil ..... e doar o speculație personală de-a ta .... nefondată pe nimic concret .

Dacă era într-adevăr cum speculezi tu, fie nu te băga în seamă deloc pe topic,  fie îți dădea peste nas grav ..... iar ți-a răspuns extrem de frumos și diplomat, raportat la cum ai pus tu problema... a fost mult peste ce ai fi meritat. 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
Acum 10 minute, bebe2014 a spus:

Ești cam singurul pentru care Andreea pare așa....

Restul,  care am  vizitat-o / cunoscut-o , întâlnit-o , nu văd să se mai plângă cineva de acest aspect  .... ci dimpotrivă ....

Momentan Ești cam singurul,  și nici măcar nu ai fost la ea,  să îți fundamentezi ideea că ar fi "răutăcioasă și încrezută" , pe ceva palpabil ..... e doar o speculație personală de-a ta .... nefondată pe nimic concret .

Dacă era într-adevăr cum speculezi tu, fie nu te băga în seamă deloc pe topic,  fie îți dădea peste nas grav ..... iar ți-a răspuns extrem de frumos și diplomat, raportat la cum ai pus tu problema... a fost mult peste ce ai fi meritat. 

Asta e bine punctat @bebe2014 nimic de reproșat la aceasta fata si o spun ca un client care a mers de doua ori la ea si la fel de frumos s a purtat si aceleași servicii de calitate a avut , te pup @AndreeaXs ne revedem zilele acestea 😘😘

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Azi i-am facut o scurta vizita Andreei. Am contactat-o aseara pe whatsapp la numarul din titlu, mi-a raspuns dupa vreo 15 minute si dupa alte 2 minute am stabilit ora. Programare respectata si reconfirmata de amandoi cu o ora inainte.

Andreea are locatia intr-un bloc nou, in spate la rond. In acelasi bloc am mai fost acum 2 ani la o tipa Erika, care este retrasa. Am parcat in spate la rond, dar pe cine nu il deranjeaza sa mearga 3-4 minute pe jos, poate parca la mall unde sunt ceva locuri de parcare inspre Calea Dudesti, cu primele 2 ore gratuite. Pe topic sunt ceva poze din locatia actuala.

Andreea e aproximativ ca in poze, la profil are trecut '97 la anul nasterii, eu o vad undeva la 23-25 de ani si undeva la 1.60-1.65 inaltime. Are putina burtica, un fund bombat, care consider ca este punctul ei forte si merita admirat la oral in oglinda si la doggy. Sani ei deasemenea imi plac, atat la atingere cat si ca forma si marime.

Cu Andreea am comunicat usor, atat in scris cat si fata in fata, e zambitoare, vorbeste frumos. M-a intampinat cu usa deschisa, ne-am salutat, m-am dezbrcat de haine la cuierul de la intrare, i-am lasat banuti, iar ea mi-a adus un prosop urias, gen 1 x 1.5 m, nu cred ca am mai primit vreodata prosop asa mare. La baie singura problema este ca e scurt furtunul la dus si a trebuit sa ma ghemuiesc in cada sa ma pot clati.

Actiunea a inceput cu ON in pat, am stat putin si in 69, iar apoi ne-am mutat pentru oral la oglinda de la intrare. Oralul soft, placut, destul de adanc, il face si fara sa se ajute de maini. La NP am folosit un balonas Durex cu ambalaj albastru si am inceput cu doggy in pat, ca apoi sa schimbam pe la spate din lateral, unde am si finalizat.

Am mai facut un scurt dus de final.

DTD aproape 30 de minute, o finalizare si 150 cadoul.

Mi-a placut de Andreea si este posibil sa o revizitez.

• Like 6
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
1 oră în urmă, cassis a spus:

Azi i-am facut o scurta vizita Andreei. Am contactat-o aseara pe whatsapp la numarul din titlu, mi-a raspuns dupa vreo 15 minute si dupa alte 2 minute am stabilit ora. Programare respectata si reconfirmata de amandoi cu o ora inainte.

Andreea are locatia intr-un bloc nou, in spate la rond. In acelasi bloc am mai fost acum 2 ani la o tipa Erika, care este retrasa. Am parcat in spate la rond, dar pe cine nu il deranjeaza sa mearga 3-4 minute pe jos, poate parca la mall unde sunt ceva locuri de parcare inspre Calea Dudesti, cu primele 2 ore gratuite. Pe topic sunt ceva poze din locatia actuala.

Andreea e aproximativ ca in poze, la profil are trecut '97 la anul nasterii, eu o vad undeva la 23-25 de ani si undeva la 1.60-1.65 inaltime. Are putina burtica, un fund bombat, care consider ca este punctul ei forte si merita admirat la oral in oglinda si la doggy. Sani ei deasemenea imi plac, atat la atingere cat si ca forma si marime.

Cu Andreea am comunicat usor, atat in scris cat si fata in fata, e zambitoare, vorbeste frumos. M-a intampinat cu usa deschisa, ne-am salutat, m-am dezbrcat de haine la cuierul de la intrare, i-am lasat banuti, iar ea mi-a adus un prosop urias, gen 1 x 1.5 m, nu cred ca am mai primit vreodata prosop asa mare. La baie singura problema este ca e scurt furtunul la dus si a trebuit sa ma ghemuiesc in cada sa ma pot clati.

Actiunea a inceput cu ON in pat, am stat putin si in 69, iar apoi ne-am mutat pentru oral la oglinda de la intrare. Oralul soft, placut, destul de adanc, il face si fara sa se ajute de maini. La NP am folosit un balonas Durex cu ambalaj albastru si am inceput cu doggy in pat, ca apoi sa schimbam pe la spate din lateral, unde am si finalizat.

Am mai facut un scurt dus de final.

DTD aproape 30 de minute, o finalizare si 150 cadoul.

Mi-a placut de Andreea si este posibil sa o revizitez.

Mulțumesc ♥️ te mai aștept! 

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
Acum 2 ore, cassis a spus:

Am contactat-o aseara pe whatsapp la numarul din titlu, mi-a raspuns dupa vreo 15 minute si dupa alte 2 minute am stabilit ora.

Felicitări pt experienta colegule. Nu stiu cum dati voi de ea ca nu raspunde neam pe whatsapp 🤬

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
6 minutes ago, Subteranaa said:

Felicitări pt experienta colegule. Nu stiu cum dati voi de ea ca nu raspunde neam pe whatsapp 🤬

Daca te ajuta cu ceva, asa am abordat-o pe Andreea:

Buna Andreea, vad ca ai anuntat ca maine vei fi disponibila in Bucuresti. Vreau sa te vizitez pentru o finalizare. Eu pot maine dupa 12:00. Astept raspunsul tau daca esti disponibila, nu deranjezi.

Imi place sa scriu un singur mesaj cat mai clar cu cea ce doresc si de cele mai multe ori femeile imi raspund, chiar si daca nu sunt disponibile.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 minute, cassis a spus:

Daca te ajuta cu ceva, asa am abordat-o pe Andreea:

Nu asta e problema sigur.

Oricum mie nu-mi place la înghesuiala de fel, si cu mici excepții am evitat fetele aglomerate. Voiam si ea sa fie o excepție dar se pare ca nu vrea ea, deci ii dau pace.

Bafta!

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Vizitator gamarue
Reputație: 0
On 6/23/2022 at 2:51 PM, AndreeaXs said:

Mi-e greu să cred că sunt o personă sictirită, indiferent de ce oră este sau că m-am comportat urât.

Este sictirita, dar cred ca e cu persoanele cu care nu au mai fost/nu e chimie instanta.

La mine cand am deschis usa, a facut o față care dadea nota de sictir dar dupa 1h si-a revenit. Ea este superba la corp, frumusica la față si are mai cam tot ai nevoie.

Lipseste CIM din meniu din pacate... si anal, as plati 100 euro+ cu ele in meniu dar... c'est la vie.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 28 minute, gamarue a spus:

La mine cand am deschis usa, a facut o față care dadea nota de sictir dar dupa 1h si-a revenit.

Colegule ai citat-o tot pe ea 😅😂

Apropo, cate ore ai luat dacă abia după 1h si-a revenit? 😂

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Fiecare are noțiunea lui despre sictir, eu nu mă consider așa, mă văd o persoană foarte deschisă. Dacă eram sictirită, probabil aveam programul mai liber 😄pupici

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare,

Bai fata asta este o bomboana de fata. Este dulce ca mierea, este foarte isteata si ambitioasa in a face lucrurile bine. Serviciile ei sunt de la foarte bine in sus. Eu am fost de doua ori si o sa mai merg. Voi ceri care va plangeti ca nu ati primit nu stiu ce, problema e la voi fratilor. Credeti-ma pe cuvant, fata e extraordinara din toate punctele de vedere!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Initial cand am ajuns prima data la ea aceasi senzatie am avut o si eu de sictir in prima faza si recunosc ca imi luasem oleaca de film prost gen teapa etc, dar dupa am vazut cat efort sustinut a dat dovada in timpul actului si “sictirul” numai era incat m am gandit ca na , asa este prima data , este normal , o consider o fata cu mult potential si urmeaza sa vedem pe viitor.

• Like 1
Link spre comentariu

Vin si eu cu o recenzie intarziat oameni buni....

Am incercat de cateva ori sa ajung la domnisoara dar pana la urma s-a materializat. Contactat una bucata blonda pe whatsapp, raspuns destul de rapid. 

Am avut cam noroc, am stat 30 min exact in intervalul in care avea liber, presupun ca e destul de "busy" 

Nu mai stau sa detaliez intalnirea si o sa trec direct la note, pt mine e mai eficient asa avand in vedere ca nu e nimic deosebit de povestit, am fost sa fut si asta s-a intamplat 

Locatie: 8 - undeva intre Mall Vitan si rond Alba Iulia, garsoniera decenta cu tot ce ai nevoie, nu e de 5️ e o garsoniera de futut si atat. 

Individa: 8 - o domnisoara blondutza undeva intre 20-24 anishori cu un cur mare exact cum imi place mie 🍑, sanii nu sunt mari dar eu personal prefer curul mare oricand, si asa in caz ca mai vede vreo domnisoara acest paragraf, majoritatea barbatilor prefera un cur sanatos fetelor, nu cred ca este ceva mai urat la o femeie decat sa ai tatzele imense si un cur plat si mic (oribil), recomand genoflexiuni pana la epuizare. Este echivalentul a barbatilor care nu fac picioare 

Oral: 8 - bai mie mi-a placut, este printre putinele fete la care am fost si nu a facut oralul cu mana pe soldat, mai are putin de invatat dar e pe cararea buna oricum

Normal: 8.5 - bineinteles ca am rugat-o sa se puna capra 🐐 la ce gaoaza are, pare ca se simtea bine domnitza, o priveliste misto pt mine, as fi vrut sa fac o poza (are si oglinda langa pat apropo) 

Am folosit un Ion Luca Caragiale si un Aurel Vlaicu pt aceasta aventura (150) 

Cam asta e mai oameni buni, eu cred ca mai revin, nu e fitzoasa, vorbeste dar tu trebuie sa initiezi conversatia ceea ce pana la urma e cam natural pe planeta, barbatii intotdeauna trebuie sa deschida subiectul. 🔨 tari 

• Like 7
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Sa ne spui te rog @AndreeaXs sa știm dacă toată săptămâna e ocupată cu programari măcar sa știu sa nu îți mai scriu ,încerc de câteva zile sa ma programez dar nu răspunzi pe whatsup deloc , astept un răspuns când îmi poți scrie mulțumesc , înainte ma programam ușor la tine am ajuns de doua ori sa ne vedem , pe whatsup cu programare mi-ai răspuns repede .

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...