albertspeer Reputație: 498 Postat Noiembrie 6, 2022 Oras:Timis Oras:Timis Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Acum 4 ore, cascavaI a spus: eu stiu cum e si pe burta goala si dupa ce a mancat, si in timp ce mananca, si cand e nervoasa sau cand i-e somn. mai un pic si o sa ziceti ca locuim impreuna nu mai tin minte daca am scris atunci despre asta plecasem hotarat de acasa pt 4h, reputatia fiindu-mi amenintata de un parlit aici. Ulterior, urma sa se dovedeasca ca nu va reusi mare branza asa ca m-a primit Anayss_ cu bratele deschise si cu zambetul ei frumos, ca de obicei si ne-am vazut de ale noastre vreo doua ore cand, ni s-a facut foame la amandoi ne-am decis sa comandam ceva de mancare, eu am luat burger mancarea a venit destul de repede, mai ales ca timpul de asteptare l-am petrecut cu aperitivul meu preferat. a venit comanda, am mancat si apoi am reluat de unde ramasesem la final nu m-a lasat sa platesc pt burger si in drum spre casa ma gandeam: mergi la o fata frumoasa, iti ofera amor, iti da si sa mananci, apoi iamor din nou... sweet te pup @Anayss_ sper sa ne revedem curand pana atunci derulez amintiri deosebit de frumoase in minte si abia astept sa fabricam urmatoarele amintiri Si cand te-ai trezit era dimineata si ai visat nu?😂 1 1 Link spre comentariu
Ioan4141 Reputație: 1733 Postat Noiembrie 6, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Un lucru e clar: nu ești tu când îți e foame! 😂😂 6 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6263 Postat Noiembrie 6, 2022 Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Oare ar trebui sa mergem cu snickers la ea? 3 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5747 Postat Noiembrie 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Acum 2 ore, albertspeer a spus: Si cand te-ai trezit era dimineata si ai visat nu?😂 tu cautai slim cu cim ai aici du te la ora potrivita si comunica frumos cu ea detaliile artaa bine si are intentii bune va fi bn 2 1 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Noiembrie 7, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 ❤️Disponibilă ❤️ 5 9 Link spre comentariu
babujee Reputație: 124 Postat Noiembrie 7, 2022 Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 Am vizitat fata după ce am incercat mai de mult de câteva ori dar nu ne-am sincronizat programul. Locația se știe pe Rebreanu Despre fată pot spune că a fost peste așteptări, fiind frumoasă, sociabilă, cu mult bun simț. Din punctul meu de vedere este de revenit corp slim, sâni frumoși, bine proporționată pentru înălțimea ei. Am stat o oră în compania ei, dar efectiv nu pot spune cum a trecut timpul, tot ce pot sa spun este că eu sunt executat 😂😂😂. Eu voi mai reveni cu următoarea ocazie care îmi permite. Note nu dau pentru că eu nu sunt profesor 🙂. Dar ca sfat pe viitor, de luat in calcul că așa cum e starea voastră așa o să fie și fata. Și un mare plus din partea mea că nu a umblat ÎNCĂ la prețuri 🙂. O zi bună! 1 1 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Noiembrie 7, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 Acum 5 ore, babujee a spus: Am vizitat fata după ce am incercat mai de mult de câteva ori dar nu ne-am sincronizat programul. Locația se știe pe Rebreanu Despre fată pot spune că a fost peste așteptări, fiind frumoasă, sociabilă, cu mult bun simț. Din punctul meu de vedere este de revenit corp slim, sâni frumoși, bine proporționată pentru înălțimea ei. Am stat o oră în compania ei, dar efectiv nu pot spune cum a trecut timpul, tot ce pot sa spun este că eu sunt executat 😂😂😂. Eu voi mai reveni cu următoarea ocazie care îmi permite. Note nu dau pentru că eu nu sunt profesor 🙂. Dar ca sfat pe viitor, de luat in calcul că așa cum e starea voastră așa o să fie și fata. Și un mare plus din partea mea că nu a umblat ÎNCĂ la prețuri 🙂. O zi bună! Multumesc pentru vizita ,pupicii ❤️❤️❤️ 1 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Noiembrie 7, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 Dragilor ,ma mai găsiți pana vineri inclusiv❤️Seara frumoasa 💛 2 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Noiembrie 7, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 On 11/6/2022 at 5:18 PM, tomson said: du te la ora potrivita si comunica frumos cu ea detaliile artaa bine si are intentii bune va fi bn Dacă cineva îți urmează sfatul, da... Cel mai probabil va fi bine. Dar ce înseamnă să comunici frumos detaliile? Înclin să cred că trebuie să îi specifici că ești de pe forum și alte chestii d'astea... Nu e suficient să întrebi dacă e ok să ne vedem la ora h. Ș'apăi dacă ora aia H este una târzie în noapte...nu știu ce să zic. Nu contest că e fată cu intenții bune, dar asta nu mai e de mult o garanție. Cel puțin așa văd eu lucrurile. Link spre comentariu
Teavaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 Pana la ce ora esti disponibila? ☺️ Link spre comentariu
tomson Reputație: 5747 Postat Noiembrie 7, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 Acum 3 ore, Cozonac7 a spus: Dacă cineva îți urmează sfatul, da... Cel mai probabil va fi bine. Dar ce înseamnă să comunici frumos detaliile? Înclin să cred că trebuie să îi specifici că ești de pe forum și alte chestii d'astea... Nu e suficient să întrebi dacă e ok să ne vedem la ora h. ș'apăi dacă ora aia H este una târzie în noapte...nu știu ce să zic. Nu contest că e fată cu intenții bune, dar asta nu mai e de mult o garanție. Cel puțin așa văd eu lucrurile. Comunicare in vederea gasirii numitorului comun , caci garantie ca o sa faca tot ce vrei nu poti avea evident E bine si sa spui ca esti de pe forum dc esti pentru ca in felul asta te poate si cunoaste mai bine zic eu , asa cum tu o stii pe ea de acolo si ea te poate stii pe tine , dar nu e o conditie pentru a gasi intelegere ci flexibilitatea , aia e conditia , trebuie sa lase fiecare de la el altfel nexam. Si mie imi place sa o bag adanc pe gat dar dc fata mi-a zis ca a avut probleme , eu o cred asa ca am negociat si respectat grijuliu cati cm in-out am stabilit impreuna si a fost f bine . Intentiile bune de ambele parti duc la succes garantat. Care bine inteles nu este idealul dorit de noi ci maximul care poate fi extras de la omul respectiv. 3 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 7 ore, tomson a spus: Comunicare in vederea gasirii numitorului comun , caci garantie ca o sa faca tot ce vrei nu poti avea evident E bine si sa spui ca esti de pe forum dc esti pentru ca in felul asta te poate si cunoaste mai bine zic eu , asa cum tu o stii pe ea de acolo si ea te poate stii pe tine , dar nu e o conditie pentru a gasi intelegere ci flexibilitatea , aia e conditia , trebuie sa lase fiecare de la el altfel nexam. Si mie imi place sa o bag adanc pe gat dar dc fata mi-a zis ca a avut probleme , eu o cred asa ca am negociat si respectat grijuliu cati cm in-out am stabilit impreuna si a fost f bine . Intentiile bune de ambele parti duc la succes garantat. Care bine inteles nu este idealul dorit de noi ci maximul care poate fi extras de la omul respectiv. Te compatimesc putin ...ii ca si cum ai avea ferrari si este limitat la 100/h 🥲🥲 3 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5747 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 23 minute, 20_14 a spus: Te compatimesc putin ...ii ca si cum ai avea ferrari si este limitat la 100/h 🥲🥲 lasa ca si cu ferrari cand te plimbi cu 20 la h pe centru conectezi , imbarci sau chiar parcat si mai bn 🙂 plus ca ferrari meu e model mai vechi astia cu model nou ca si cozo au probleme cu limta de viteza mai accroseaza tinerele care trec neregulamentar sau chiar si pe verde uneori din exces de viteza 🙂 5 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Băăăăă, nu e deloc adevărat!!! Eu nu sunt adept de viteză, poate doar la condus... dar N-am acroșat pe nimeni!! @Anayss_, spune tu drept, nu ți-am oferit eu libertate să tragi de volan cum și în ce mod ți-ai dorit tu?? Să te trag de volan, trag de volan.. Trag de volan, trag de volan 😜 2 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 ❤️Disponibilă ❤️ 2 6 Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 9 minutes ago, Anayss_ said: ❤️Disponibilă ❤️ Ce papucei avem noi 🙂🙂 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 7 minute, fucku87 a spus: Ce papucei avem noi 🙂🙂 Daa..iti plac ?☺️☺️ 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6263 Postat Noiembrie 8, 2022 Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 50 minutes ago, Anayss_ said: Daa..iti plac ?☺️☺️ Mie imi plac atat de mult incat as vrea sa ramai doar in papucei 😇 1 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Dragilor ,vizita mea in orașul vostru se încheie vineri fiind ultima zi de activitate,vreau sa va multumesc tuturor pentru vizite si susținere☺️ Am vrut sa va multumesc voua de pe acum deoarece este ultimul raspuns💜 Va doresc toate cele bune ,si succes in toate!Pupicii🥰😘🥰 1 1 2 Link spre comentariu
bulibasha Reputație: 160 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 1 hour ago, Anayss_ said: Dragilor ,vizita mea in orașul vostru se încheie vineri fiind ultima zi de activitate,vreau sa va multumesc tuturor pentru vizite si susținere☺️ Am vrut sa va multumesc voua de pe acum deoarece este ultimul raspuns💜 Va doresc toate cele bune ,si succes in toate!Pupicii🥰😘🥰 😘😘😘 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Noiembrie 25, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2022 Buna dragilor ,am revenit in Timișoara!❤️ Disponibila 🥰🥰 5 Link spre comentariu
Vizitator ioann04 Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2022 Partajează Postat Noiembrie 25, 2022 La 08.11.2022 la 12:48, fucku87 a spus: Ce papucei avem noi 🙂🙂 sincer fetele sunt mai faine așa cu papucei de casă decât cu tocuri înalte de 1 km 🙂 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Noiembrie 26, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2022 Buna dimineata 😘❤️☕️ Disponibila 😍 2 1 11 Link spre comentariu
sange_latin Reputație: 785 Postat Noiembrie 26, 2022 Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 26, 2022 Acum 13 ore, Anayss_ a spus: Buna dimineata 😘❤️☕️ Disponibila 😍 Buna ziua, Azi am reușit să o mă revăd cu Anayss,care mă întimpinat exact în ținută din poze. Superbă, gingașă, drăgălașă 🔥🥰nota🔟. Vizita mea la ea devine o obișnuință dar de care nu mă pot satură. 🤤 Nu mai doresc sa intru in detalii despre serviciile ei și de prestația cu mine deoarece ea știe foarte bine ce vreau de fiecare dată. Te 😘 Anayss. 2 1 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Noiembrie 27, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2022 Acum 16 ore, sange_latin a spus: Buna ziua, Azi am reușit să o mă revăd cu Anayss,care mă întimpinat exact în ținută din poze. Superbă, gingașă, drăgălașă 🔥🥰nota🔟. Vizita mea la ea devine o obișnuință dar de care nu mă pot satură. 🤤 Nu mai doresc sa intru in detalii despre serviciile ei și de prestația cu mine deoarece ea știe foarte bine ce vreau de fiecare dată. Te 😘 Anayss. Pupicii 😘😘😘❤️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum