Sari la conținut

Sandra 0733657361

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat
Acum 6 ore, rolexshef a spus:

Recenzie intarziata!

Intrasem pe forum, prima care era on, Sandra, cand am vazut ce tatse are, am innebunit😂 am sunat, am programat la 3h distanta, zona campineanu, am fugit rapid spre locatie, urc, ma cer la dush su revin nerabdator sa ma joc cu tatsele Sandrei.

LOCATIE - 8 baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat.

ON - 8, putin umed, incercari deep, dar nu reusea, per total, a fost ok, l a facut beton, incercam putin fuck tits, imi pierdeam pula😂😂😂 dupa care vine la normal

NP - 8, vine peste mine, eu cu capul intre tatse, ce vorbesti ba baiatule, probabil cele mari tatse pe care le am pupat si futut de cand ma stiu, o pun in misionar, dupa care in doggy, finalizez pe tatse.

Halat: 150 ron (1fin)

Aspectul fizic general al Sandrei? 

Cu cât îl notezi?

Postat
Acum 3 ore, peakynimfo a spus:

Părerea mea este ca mai mult de 7 n-ai cum sa dai cu vergeturile alea..

Unde sunt vergeturi?

La față 7 ? 

Sau la corp?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna dimineața după cum ați observat nu o sa va mai pot anunța când o sa fiu plecată și când revin asa ca va las programul meu zilnic aici și in cazul in care nu o sa răspund nu o sa fiu disponibilă 

Program zilnic 7/7 începând de la ora 10:00 pana la 23:00 

Ca și locație am revenit la sala palatului 

Va aștept pupici 💋🤗

Vizitator
Postat
La 28.08.2022 la 22:48, peakynimfo a spus:

Părerea mea este ca mai mult de 7 n-ai cum sa dai cu vergeturile alea..

Buna peakynimfo ai venit la mine ? Mai văzut in realitate ? Se pare ca  nu sti ca in zilele astea pana și bărbați au vergeturi . Eu una inafara de cele care sunt pe sâni și este normal nu văd prea multe vergeturi la mine dar poate vi tu și mi le arați , as fi recunoscătoare 🤗

Vizitator
Postat
La 28.08.2022 la 10:51, rolexshef a spus:

Recenzie intarziata!

Intrasem pe forum, prima care era on, Sandra, cand am vazut ce tatse are, am innebunit😂 am sunat, am programat la 3h distanta, zona campineanu, am fugit rapid spre locatie, urc, ma cer la dush su revin nerabdator sa ma joc cu tatsele Sandrei.

LOCATIE - 8 baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat.

ON - 8, putin umed, incercari deep, dar nu reusea, per total, a fost ok, l a facut beton, incercam putin fuck tits, imi pierdeam pula😂😂😂 dupa care vine la normal

NP - 8, vine peste mine, eu cu capul intre tatse, ce vorbesti ba baiatule, probabil cele mari tatse pe care le am pupat si futut de cand ma stiu, o pun in misionar, dupa care in doggy, finalizez pe tatse.

Halat: 150 ron (1fin)

Mulțumesc 💋

Vizitator
Postat

Hei !  Am zis sa va bucur puțin privirile dacă disponibilitatea nu se mai poate spune . Va pup 💋 5485F6F8-3048-496D-B198-1DCD9E131F25.jpeg.a2acd067cea4044d40f63268cd6273ba.jpeg

Postat
Acum 2 ore, Sandra4 a spus:

Hei !  Am zis sa va bucur puțin privirile dacă disponibilitatea nu se mai poate spune . Va pup 💋 5485F6F8-3048-496D-B198-1DCD9E131F25.jpeg.a2acd067cea4044d40f63268cd6273ba.jpeg

Woow  sa ne bucuri putin spus...💋

Vizitator
Postat
Acum 9 minute, raynefabyan a spus:

Woow  sa ne bucuri putin spus...💋

Măcar atâta lucru pot face și eu pentru persoanele care îmi vizitează profilul chiar dacă nu sunteți foarte mulți .  Va pup pe ai mei de aici 💋

Postat
Acum 15 ore, Sandra4 a spus:

superba!!!!!!!

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, cornel77 a spus:

superba!!!!!!!

Mulțumesc te aștept sa ne cunoaștem 💋

Vizitator
Postat
Acum 3 minute, ionutyfg a spus:

În weekend ești???

Buna ! Da o sa fiu și in weeckend , pupici 💋

Vizitator
Postat

Buna dimineața dragi mei va aștept pentru programări începând de la ora 10:00 pana la 23:00  . Va pup și va doresc o zi minunata 💋

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 31.08.2022 la 16:25, Sandra4 a spus:

Muaaaaa!!!

Vizitator
Postat
Acum 10 ore, cristi.wpu a spus:

Muaaaaa!!!

Mulțumesc pentru pupic 😉💋

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, robertrb a spus:

Bunaa. Fk ?

Buna ! Nu fac FK am serviciile scrise mai mult nu fac . Te pup 💋

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, gigisandu2 a spus:

Buna! Sexul intre sani e neprotejat?

Buna aștept un mesaj pe Whats up . Mulțumesc 

Vizitator
Postat

Hey vreau sa va informez ca azi voi fi la birou doar pana la ora 19:00 . Pupici 💋

Vizitator
Postat

Hei azi o sa ajung la birou la ora 13:00 și voi Răspunde la telefon pana la ora 23:00 . Pupici 💋

Vizitator
Postat

Buna dimineața dragi mei va doresc un început de săptămâna frumos ! 
 Și pentru cine nu știe sau ar vrea sa afle  programul meu este de la 10:00 la 23:00  ! Va pupacesc 💋

Vizitator
Postat

Hei buna dimineața vroiam sa va anunț ca azi o sa fiu la birou doar pana la ora 20 și după o sa mai revin joi . Va doresc o zi frumoasa . Va pupacesc 💋💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...