Sari la conținut

Doamna matura 0720855850

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Da eu  , locație capăt aproape Popesti, unde intoarc tramvaiul..., e in varsta cred peste 50 ani, am stat pentru ca eram foarte încărcat altfel plecam...nu are legătură pozele cu realitatea

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am incercat eu intr o sambata, am luat o mare teapa. Am facut aproape 40 min pana acolo, undeva in capatul Bucurestiului.. si nu a mai raspuns la tel

• Oras:City of Assoholics
Postat
La 23.03.2022 la 15:20, profuyyy a spus:

Da eu  , locație capăt aproape Popesti, unde intoarc tramvaiul..., e in varsta cred peste 50 ani, am stat pentru ca eram foarte încărcat altfel plecam...nu are legătură pozele cu realitatea

Cum arata ? Prestatie....

Vizitator scrisit
Reputație: 0
Postat

ar arata cam bine daca ar avea 50 si ar fi pozele ei..

• Telefon: 89.89.889
  • Telefon: 89.89.889
Postat

Locatia este pe sos.Oltenitei 251 . Este un complex rezidential, un bloc cu 4scari, pe o alee de langa statia Petrom
Nu mai stiu exact scara si interfonul.
Tipa este trecuta bine de 50 , dar miniona 1.55-1.60 si destul de slim, cu sanii mici. Fata ii tradeaza varsta , chiar daca se machiaza 
Pozele nu prea sunt ale ei, doar seamana.
Apartament curat, baia curata cu gel-uri de dus , prosop curat.
Face un oral bunicel, foarte fin, fara deep.
La normal sa nu o pui sa stea deasupra, ca se pare ca nu ii place. In schimb pe la spate............ o ho hoooo
100 finalizarea, cu 150ora 
Nu stiu sa spun daca este de revenit sau nu. Depinde de perceptia ficaruia.

😜

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
La 23.09.2022 la 0:44, jimmy69 a spus:

Locatia este pe sos.Oltenitei 251 . Este un complex rezidential, un bloc cu 4scari, pe o alee de langa statia Petrom
Nu mai stiu exact scara si interfonul.
Tipa este trecuta bine de 50 , dar miniona 1.55-1.60 si destul de slim, cu sanii mici. Fata ii tradeaza varsta , chiar daca se machiaza 
Pozele nu prea sunt ale ei, doar seamana.
Apartament curat, baia curata cu gel-uri de dus , prosop curat.
Face un oral bunicel, foarte fin, fara deep.
La normal sa nu o pui sa stea deasupra, ca se pare ca nu ii place. In schimb pe la spate............ o ho hoooo
100 finalizarea, cu 150ora 
Nu stiu sa spun daca este de revenit sau nu. Depinde de perceptia ficaruia.

😜

Are curu mare ? 

Postat

Salutare, 

O sa fiu scurt , fiind prin zona am zis sa vad despre ce e vorba. Sunat , mi-a raspuns cu celebrul suna cu 15 min inainte sa ajungi , (asta dupa ce mi-a comunicat rapid serviciile ) iar apoi mi-a inchis. Sunat iar si i-am zis ca ajung in 15 min :)) , ajuns la fata locului sunat si mi-a zis samai astept ca isi ia tigari de la magazin si ca ma suna ea, am sunat tor eu in 10-15 min dar nu mai raspundea , am tot incercat si camd am zis ca plec am primit apel dupa alr numar si mi-adat indicatii unde sa vin...Cand sa intru in scara blocului mi-a deschis usa un confrate care si-a dat seama unde merg ( l-am vazut si eu cand stateam in masina si incercam sa sun pe dna ,la randui lui asta facea si el ) si m-a avertizat : " E urata rauuu " . I-am raspuns frumos : " Hai ca ma duc sa vad si eu " :)))...Avea dreptate, e urata rau...asa ca am plecat.

Are si colega , nu am vazut-o , posibil era in alta camera ocupata ; din ce mi-am dat seama de la intrare , actiunea cu dna in cauza s-ar desfasura in living pe o canapea ( intrarea se face direct in living ).

Alte detalii nu isi au rostul.

Una din cele mai prost recenzii scrise, dar chiar nu am ce zice ,doar ca e pierdere de timp :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...