Sari la conținut

Vivian ( 0722 944 136 )

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Bună băieți, numele meu este Vivi și am ajuns recent în orașul vostru, sunt o fire calmă și foarte prietenoasă! 

Vă aștept cu drag! 

Postat

Acum 6 minute, OanaxOana a spus:

Bună băieți, numele meu este Vivi și am ajuns recent în orașul vostru, sunt o fire calmă și foarte prietenoasă! 

Vă aștept cu drag! 

Postat
36 minutes ago, OanaxOana said:

Vă aștept cu drag! 

Bine ai venit!
Un link cu fotografii ai?

Postat

Dacă nu ți convine când mă vezi fizic, poți pleca 👍🤦‍♂️

• Haha 1
  • Trist 1
  • Minus 1
  • Oras:Ploiești
Postat

Și ne plătește ea deranjul. 

Combustibilul consumat, mai costa și 8l litrul. Plus timpul pierdut. 

• Like 2
  • Haha 2
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat
Acum 4 ore, valivali64 a spus:

Si chiar vrei sa credem ca acele poze sunt reale?

E vina celui care a cerut fotografii ca nu a specificat ca vrea poze reale... 

• Haha 2
Postat
Acum 4 ore, pussyvandal a spus:

fotografii REALE si RECENTE adica

Dupa poze mai ca as lasa totul balta si m as duce..Fara nici o recenzie insa ,mai aman doua zile dupa care voi risca si voi face o recenzie pentru informarea comunitatii.Cred totusi ca nu someaza si cineva tot a fost la ea.Ma intreb de ce nu spune?

Vizitator peluza
Reputație: 0
Postat

0722944136

Postat

Bunăă, am revenit în oraș, vă aștept vă pup 100 fin 200 h 💋💋💋💋🥰🥰🥰🥰

Vizitator atameus
Postat

confirm ca si pozele si tipa sunt reale..tipa ok, prietenoasa..are sanii cam lasati putin(are o fetita), dar in rest, poate s subiectiv, dar are un corp misto rau, bine proportionat, aproape de cum imi place mie..cur bestial..din ce vad p aci, arata mult mai bine decat multe de p aci..locatie ok, langa palatul de justitie..pretul e corect..daca e sa fac un raport comparativ calitate, infatisare, atitudine, pret cu ultima la care fusesem, beatrice26 parca, asta din urma merita cam 50 lei...

Vizitator atameus
Postat
Acum 11 ore, alex spaniolu a spus:

Hei buna mai activezi la noi in oraș 

da, activeaza...eu unul chiar o recomand..

Vizitator atameus
Postat
La 27.03.2022 la 16:46, spopescu a spus:

Dupa poze mai ca as lasa totul balta si m as duce..Fara nici o recenzie insa ,mai aman doua zile dupa care voi risca si voi face o recenzie pentru informarea comunitatii.Cred totusi ca nu someaza si cineva tot a fost la ea.Ma intreb de ce nu spune?

hai ca s curios daca ai gusturi ca ale mele..eu unul ti o recomand, ca am citit p aci ca nici tu nu futi pe oricine..ce nu mi a placut la ea, ca m a luat din prima ca, waww, ce pula mare si frumoasa ai..m am enervat si chiar ma gandeam sa ma mbrac sa plec, fiindca nu mi plac minciunile asa pe fata, ma gandeam ca e ironica, a mea avand doar vreo 13-14..n am mai plecat ca mi a intrat din nou in vizor curul ei...si are si pizda frumoasa si dulce rau, ca retin de p aici ca si tie ti place asa..😉

Postat
Acum 9 minute, atameus a spus:

hai ca s curios daca ai gusturi ca ale mele..eu unul ti o recomand, ca am citit p aci ca nici tu nu futi pe oricine..ce nu mi a placut la ea, ca m a luat din prima ca, waww, ce pula mare si frumoasa ai..m am enervat si chiar ma gandeam sa ma mbrac sa plec, fiindca nu mi plac minciunile asa pe fata, ma gandeam ca e ironica, a mea avand doar vreo 13-14..n am mai plecat ca mi a intrat din nou in vizor curul ei...si are si pizda frumoasa si dulce rau, ca retin de p aici ca si tie ti place asa..😉

Mulțumesc de sfat. Ma duc. 

Reputație: 1236
  • Oras:privat
  • Oras:privat
Postat
La 15.04.2022 la 10:45, spopescu a spus:

Mulțumesc de sfat. Ma duc. 

Ai fost? :shy:

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...