Sari la conținut

Anastasia - 0731 228 526

Postări Recomandate

• Telefon: 0755333111
  • Oras:Galati
  • Telefon: 0755333111
  • Oras:Galati
On 7/15/2022 at 2:17 PM, vitceibo said:

dragi colegi si urmaritori ,hateri si pesti , sint pus de 2 zile in fata faptului implinit , am reusit in sfirsit sa  o vizitez pe printesa anastasia ,am numit-o astfel dupa asemanarea de nume cu anastasia nikolaevna romanov, printesa rasfatata a clanului imperial rus si sint prins intr-o dilema care m-a facut sa-i citesc cap -coada intreg topicul . 

am citit pareri si pareri , ginduri intortocheate si idei clare , minciunele , rautati si supraestimari , aprecieri si nemultumiri , asa incit ceata s-a asternut si mai adinc peste creierul meu cel odihnit , fiind pus in situatia de  a fi incapabil de a da un verdict obiectiv .

sa fie clar , printesuka , si-a dat silinta sa ma faca fericit , am ajuns la ea cu mari sperante de a gasi pustoaica naiva si nepriceputa , necoapta , diamantul rar de neslefuit , perla inchistata intr-o scoica inchisa ermetic, otilia cea enigmatica , desdemona da-mi batista , alba ca zapada inainte de a fi readusa la viata de sarutul voinicului , tess d-uberville inainte de viol sau mai aproape de zilele noastre ,pe maya pustoaica din tulcea ,la debutul sau acum vreo 4 ani in urma .

am fost fascinat urmarindu-i pozele , socotind ca in realitate trebuie sa arate de 3 ori mai bine , imi imaginam deja ce fotoshootinguri senzationale am realiza impreuna , deja  nu ma mai interesa absolut nimic despre actul sexual in sine , doream pur si simplu sa am ocazia sa o cunosc in carne si oase. 

realitatea mi-a tras o palmuta usoara, aspectul fizic, mai corpolenta decit imi imaginam , nu e grasa, doar gen rusoaica ,tinara gospodina , cu un cur maricel ,bine rotunjit si tare , sini feciorelnici , superbi , ascutiti , pierce-uiti, piesa de rezistenta dupa gustul meu , sini din care am supt putin in preludiu cu mare placere si care mi-au provocat fiori adinci insotiti de erectie. la chip , nu am fost impresionat de expresia fetei , nu ca ar fi urita ,, nicidecum ,dar nu mi-a inspirat mare lucru , da impresia de stingacie , nici macar nu stiu cum sa o descriu sau sa o recunosc daca o vad pe strada . nu o spun cu rautate nici nu doresc sa jignesc.

chimia ,greu de realizat , am simtit-o distanta ,fara intentia de a incerca sa lase bariera jos, doar lipsa de experienta , nu stie sa se prefaca , sa fie mai pisicoasa , sa dea semne de placere , putin rigida .

oralul , bun  ,apasat , adinc ,ritm alert , fara variatie , ajuta mult cu mina , i-am pus-o acolo unde trebuie si am invatat-o sa o stringa putin cind e mai moale , sa o umezeasca mai des , tinde sa se aseze in pozitia convenabila ei , dupa ce executa ce ii spui ca iti place, tinde sa revina la standard , nu m-am mai obosit sa o sfatuiesc , am trecut la 69 , curata , pizda cu gust de crema exotica , nederanjant , mi-am hidratat putin buzele uscate , reactie minima de excitare , nici nu am insistat mai mult de 2 -3 minute si asta doar pentru  ca in acesta pozitie reuseste un deep mai senzual .

pozitiile le-am trecut in revista , i-am cerut sa se lase moale si relaxata , s-a asezat bine si mi-a permis o penetrare  facila , este ingusta in pizda , arata bine in special in doggy si misionar , desi nu am dat ca surdul in tobe ,are anduranta si se simte placut .

din punct de vedere al concurentei , pretul de 150 pare exagerat , am 5-6 fete la care as reveni inainte de o noua vizita la anastasia , cu acelasi tarif  dar cu implicare emotionala superioara , poate doar combinat cu o sedinta foto m-ar tenta sa o revizitez , pentru formele voluptoase .

Bravo

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • pisicuts a resetat ca important acest topic
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Dragilor , vă repostez lista cu prețuri și servicii 😋

TARIF :
🎀 150 o finalizare ( jumătate de oră )
🎀 250 o oră ( una sau doua finalizări )
🎀 +50 CIM / COF

SERVICII INCLUSE :
🎀 Oral protejat
🎀 Oral neprotejat ( în funcție de igienă )
    - ( oral ; hand-job ; eye-contact ; deepthroat )
🎀 Sex normal în diferite poziții (DOAR PROTEJAT )
🎀 CIM
🎀 COF
🎀 COB
🎀 69
🎀 FK ( în funcție de chimie și igienă )
🎀 Masaj relaxare 
🎀 Accept diferite fantezii (în limita bunului simț ) 

📌 Pentru programări mesaj pe WhatsApp la numărul : 0731228526 
📌Zona : Butoaie Mamaia

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Nassau
  • Oras:Nassau
7 minutes ago, gigi brecu said:

Nu poate vere ca nu si-a platit contul,dar stai linistit ca tot ea este.

Poate sa puna linkuri de pe imgbb sau alte site uri de hosting, sunt destule care fac asa.

Pe mine nu ma intereseaza prea mult ca e ea sau nu, un coleg mai sus ii cerea poze, vezi cu el care e treaba.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
La 24.08.2022 la 13:13, gigi brecu a spus:

Nu poate vere ca nu si-a platit contul,dar stai linistit ca tot ea este.

Acum 15 ore, sexmachine69 a spus:

De ce sa se chinuie cu un site extern când încă poate posta poze fără sa fie vreo problema?

citeste daca doresti sa te implici in discutie!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...