Sari la conținut

Loredana 0751986825

Postări Recomandate

• Telefon: 0751986825
  • Oras:București
Postat

Buna,am revenit dragii mei!!Programul meu de lucru este de luni-Duminica intre orele 10:30-21:00 aceeași locație (Aleea saturn 5 ) Rog sa face-ti programările cu 20 min înainte! Tariful este de 150- 30 min (o finalizare ) sau 300-1h (2 finalizări) Servicii:sex normal, sex oral protejat / neprotejat (in funcție de igiena),sărutări (în funcție de igiena),mângâieri, ejaculare corporala ,69,masaj ,streptease ,masturbare ,hand job ....Nu accept cu bile sau alte accesorii ,nu accept în stare de ebrietate, nu raspund la mesaje !! Va pup cu drag !!🥰🥰🥰🥰❤❤

• Mersi 1
  • Oras:Deva
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am fost la domnisoara si nu am fost prea incantat. Nu face dus intre clienti si miroase urat ... Am trecut rapid la normal ca ma "ustura" nasul sa nu zic ca am platit degeaba.

Nu recomand. 

• Like 1
  • Minus 2
Postat
Acum 7 minute, Alexino9494 a spus:

Am fost la domnisoara si nu am fost prea incantat. Nu face dus intre clienti si miroase urat ... Am trecut rapid la normal ca ma "ustura" nasul sa nu zic ca am platit degeaba.

Nu recomand. 

Doar cine nu are creier nu își poate da seama ca tu ești un simplu cont fals pus doar pe treburi de genul! Îmi pare rău dar deja am fost de câteva ori bune pe aici și deja toți clienții care mi au pășit pragul m au găsit curata întotdeauna și ce crezi dacă ai fi fost vreodată la mine ai fi știut cum știu toți clienții ce au fost la mine ca eu chiar ma spăl chiar și când îmi întra clientul în casa apoi trec la acțiune deci tu ești doar un simplu impostor care probabil ai vrut sa vii la mine și nu te am primit cine știe ce atitudine ai avut de nu te am agreat încă de pe la telefon!!

• Like 1
Postat

Aaa ,și încă o chestie care îmi demonstrează ca ești un simplu cont fals special sa faci denigrari la adresa mea este faptul ca tu la mine nu aveai când veni ca din nefericire pentru tine am avut doar clienți cunoscuți  astăzi plus ca esti cont nou!!!Ori ești vreun peste ori cum am zis o persoana cu anumite frustrari!! Ce crezi ?nu mi ai afectat cu nimic absolut nimic deja lumea ma cunoaște!!!

• Haha 2
  • Inimioara 1
  • Oras:peste tot
Postat

Am vizitat pe domnisoara Lory de mai multe ori , tot pe Aleea Saturn pe linga politia noua  undeva la parter avea locatia daca nu ma insala memoria , igiena o fost IMPECABILA ca de atfel totul

Pup Lory

• Like 2
  • Mersi 1
Postat
Acum 17 minute, orto2022 a spus:

Am vizitat pe domnisoara Lory de mai multe ori , tot pe Aleea Saturn pe linga politia noua  undeva la parter avea locatia daca nu ma insala memoria , igiena o fost IMPECABILA ca de atfel totul

Pup Lory

Îți mulțumesc frumos te pup cu mare drag❤❤❤

• Like 1
Postat
Acum 18 minute, gigicata a spus:

Igiena fetei e impecabilă. Vizitați-o cu încredere

Îți mulțumesc frumos pentru confirmare! Te pup ❤💋

• Like 1
Postat
Acum 53 minute, Lory91 a spus:

Îți mulțumesc frumos pentru confirmare! Te pup ❤💋

Nu am fost la ia dar nu cred ca nu ar avea o igiena corespunzatoare Am comentato eu un pic cam rau crezînd ca este cealalta Loredana care iși fc veacul la Deva.Scuze dc te am suparat Loredana.😍🙏❤️😍😍😍😍😍

Postat

Scuze pt off topic Lory , si  Loredana care isi face veacul pe Deva are igiena impecabila si are un corp superb ( vizitat-o) atit ca e un pic mai ciudatica ( parerea mea)

• Like 2
Postat
La 13.09.2022 la 15:44, Lory91 a spus:

Buna,am revenit dragii mei!!Programul meu de lucru este de luni-Duminica intre orele 10:30-21:00 aceeași locație (Aleea saturn 5 ) Rog sa face-ti programările cu 20 min înainte! Tariful este de 150- 30 min (o finalizare ) sau 300-1h (2 finalizări) Servicii:sex normal, sex oral protejat / neprotejat (in funcție de igiena),sărutări (în funcție de igiena),mângâieri, ejaculare corporala ,69,masaj ,streptease ,masturbare ,hand job ....Nu accept cu bile sau alte accesorii ,nu accept în stare de ebrietate, nu raspund la mesaje !! Va pup cu drag !!🥰🥰🥰🥰❤❤

Bine ai revenit. Sper sa reușesc să-ți  fac o vizita. Cât stai în Deva ?

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, orto2022 a spus:

Scuze pt off topic Lory , si  Loredana care isi face veacul pe Deva are igiena impecabila si are un corp superb ( vizitat-o) atit ca e un pic mai ciudatica ( parerea mea)

Nu I problema, în regula pupici ❤️

• Like 2
Postat

Vizitat ieri pe Lory, o fata cu bun simt, foarte vorbareata, documentata in ceea ce face si foarte grijulie. Am dat putin greu de ea, dar am reusit sa o vizitez pana la urma. Cand am ajuns intrase si la dus de fata cu mine, igiena impecabila, cine zicea mai sus ca igiena nu corespunde, nu stie ce vorbeste. Plus ca era si proaspat venita de la solar, piele catifelata, inca se mai simtea crema de la solar pe piele si un miros foarte placut. Optat pentru o ora, trecut la actiune, a inceput cu sarutari pe corp, putin ON bun, deoarece erau mici scurgeri de lichid si nu ii place, am trecut la OP, care l-a inceput cu deep, cu atentie la zone, cu schimbari de ritm, mai pe scurt, cu pofta. Trecut la normal, eu deasupra si finalizat. Trecut la dus amandoi, prosop curat, povestit, la a doua tura am optat doar pt OP, facut la fel de bine ca primul. Nu face finalizare orala decat in balon, cel mai probabil din motivul mai sus mentionat, nu mai conteaza, daca lucrarea e bine facuta😁

Halatul 300 lei. 

De revenit clar, m-am simtit foarte bine in prezenta ei. Te pup Lory😘

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Telefon: 0761625819
  • Oras:Hnedoara
  • Telefon: 0761625819
  • Oras:Hnedoara
Postat

Am vizitat-o și eu pe Loredana,o fată super ok,am făcut programare,am respectat amândoi programarea,am intrat la domnișoara după ușă mă aștepta o blonda frumoasă,m-a poftit înăuntru locație frumoasă ,a spus să mă fac comod până se igenizeaza,abia așteptam să începem,a început cu sărutări corporale,și a coborât până jos la soldățel,și am avut parte de un ON perfec,cu Deep și umed,și am trecut la NP,ce să spun o experiență reușită,de vizitat ,clar .Pup Loredana

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
Acum 21 ore, nepotu47 a spus:

Vizitat ieri pe Lory, o fata cu bun simt, foarte vorbareata, documentata in ceea ce face si foarte grijulie. Am dat putin greu de ea, dar am reusit sa o vizitez pana la urma. Cand am ajuns intrase si la dus de fata cu mine, igiena impecabila, cine zicea mai sus ca igiena nu corespunde, nu stie ce vorbeste. Plus ca era si proaspat venita de la solar, piele catifelata, inca se mai simtea crema de la solar pe piele si un miros foarte placut. Optat pentru o ora, trecut la actiune, a inceput cu sarutari pe corp, putin ON bun, deoarece erau mici scurgeri de lichid si nu ii place, am trecut la OP, care l-a inceput cu deep, cu atentie la zone, cu schimbari de ritm, mai pe scurt, cu pofta. Trecut la normal, eu deasupra si finalizat. Trecut la dus amandoi, prosop curat, povestit, la a doua tura am optat doar pt OP, facut la fel de bine ca primul. Nu face finalizare orala decat in balon, cel mai probabil din motivul mai sus mentionat, nu mai conteaza, daca lucrarea e bine facuta😁

Halatul 300 lei. 

De revenit clar, m-am simtit foarte bine in prezenta ei. Te pup Lory😘

Îți mulțumesc și ma bucur foarte mult ca am fost pe măsură așteptărilor tale ! Te aștept oricând cu mare drag ❤️❤️  și tu ești super ca om și pentru mine asta contează extrem de mult pupici cu drag 

• Like 1
Postat
Acum 17 ore, Animalu06 a spus:

Am vizitat-o și eu pe Loredana,o fată super ok,am făcut programare,am respectat amândoi programarea,am intrat la domnișoara după ușă mă aștepta o blonda frumoasă,m-a poftit înăuntru locație frumoasă ,a spus să mă fac comod până se igenizeaza,abia așteptam să începem,a început cu sărutări corporale,și a coborât până jos la soldățel,și am avut parte de un ON perfec,cu Deep și umed,și am trecut la NP,ce să spun o experiență reușită,de vizitat ,clar .Pup Loredana

Ma bucur extrem de mult ca am reușit sa îți ofer momentul de relaxare dorit ! Te pup și eu și te aștept oricând dorești cu mare drag 🙏❤️❤️

• Like 1
Postat

Buna dragii mei!! Programul meu de lucru este de Luni-Duminica intre orele 10:30-21:00 aceeași locație (Aleea saturn 5 ) Rog sa face-ti programările cu 20 min înainte! Tariful este de 150- 30 min (o finalizare ) sau 300-1h (2 finalizări) Servicii:sex normal, sex oral protejat / neprotejat (in funcție de igiena),sărutări (în funcție de igiena),mângâieri, ejaculare corporala ,69,masaj ,streptease ,masturbare ,hand job ....Nu accept cu bile sau alte accesorii ,nu accept în stare de ebrietate, nu raspund la mesaje !! ESTE ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ IN DEVA!!!Va pup cu drag !!🥰🥰🥰🥰❤❤

• Oras:Hunedoara-Deva
  • Oras:Hunedoara-Deva
Postat

Salutare!  

De la vizitele anterioare în Deva, Loredana mi-a stârnit curiozitatea. De abia azi am avut ocazia și plăcerea să ne și cunoaștem.

Am sunat, am avut noroc să aibă disponibilitate imediată, astfel că m-am prezentat la locație.

Mi-a deschis o fată foarte simpatică la față (mi-a adus aminte de Miss Boboc din facultate și nu e un compliment gratuit), cu un corp atletic, conturat de forme feminine. Am descoperit mai apoi că și-l îngrijește cu minuțiozitate. Era echipată în lenjerie intima, cu chiloței de efect și de marcă . Îmi fugeau ochii ba la lenjeria ce-i ascundea și evidenția în același timp intimitatea, ba la ochii ei negri, cu privire vie 🥰.

Locație curată, adecvată scopului, situată în zonă liniștită.

M-a poftit înăuntru, am făcut prezentările. Loredana se face plăcută de la primele vorbe, are experiența necesară să fie stăpână pe situație și să se adapteze la client. Pe parcursul întâlnirii am descoperit o fată inteligență, care se lasă antrenată în discuții pe diverse subiecte și bine documentată în domeniul sexual 👍👍👍.

Bineînțeles că așa corp merită din plin explorat și cum altfel se poate explora decât printr-un mic masaj 😁. Piele plăcută la atingere, funduleț "a la latino", sâni deosebit de gingași 🌺. Piersicuța mititică (pentru cei 1,71m înălțime) și fină, excelent întreținută, în mod sigur punctul ei forte - mi-a și spus că e mândră de bijuteria din dotare 😊. Așa este, Loredana, ai de ce să fii mândră 🌷.

Sper că i-a prins bine masajul, deoarece ne-am destins și ne-am încălzit reciproc, rezultând o întâlnire reușită - cel puțin din punctul meu de vedere.

La oral excelează cu o tehnică aparte, cu schimbări de ritm și cu acea senzație pe care o oferă că ai atins gâtul. Astfel că am lăsat oralul prelungit, nu am vrut să renunț la acele senzații.

La normal am avut confirmarea că e strâmtă pentru înâlțimea ei, poziție LOT, unde se mișcă excelent - își folosește cu măiestrie fundulețul cu bucuțe jucăușe. M-am și lăsat dus de val 😊.

Per ansamblu am avut parte de o oră plăcută și relaxantă, pentru care-i mulțumesc mult 🌹🌹🌹

Pe data viitoare ❤️

• Like 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 1 oră, lucasman a spus:

Salutare!  

De la vizitele anterioare în Deva, Loredana mi-a stârnit curiozitatea. De abia azi am avut ocazia și plăcerea să ne și cunoaștem.

Am sunat, am avut noroc să aibă disponibilitate imediată, astfel că m-am prezentat la locație.

Mi-a deschis o fată foarte simpatică la față (mi-a adus aminte de Miss Boboc din facultate și nu e un compliment gratuit), cu un corp atletic, conturat de forme feminine. Am descoperit mai apoi că și-l îngrijește cu minuțiozitate. Era echipată în lenjerie intima, cu chiloței de efect și de marcă . Îmi fugeau ochii ba la lenjeria ce-i ascundea și evidenția în același timp intimitatea, ba la ochii ei negri, cu privire vie 🥰.

Locație curată, adecvată scopului, situată în zonă liniștită.

M-a poftit înăuntru, am făcut prezentările. Loredana se face plăcută de la primele vorbe, are experiența necesară să fie stăpână pe situație și să se adapteze la client. Pe parcursul întâlnirii am descoperit o fată inteligență, care se lasă antrenată în discuții pe diverse subiecte și bine documentată în domeniul sexual 👍👍👍.

Bineînțeles că așa corp merită din plin explorat și cum altfel se poate explora decât printr-un mic masaj 😁. Piele plăcută la atingere, funduleț "a la latino", sâni deosebit de gingași 🌺. Piersicuța mititică (pentru cei 1,71m înălțime) și fină, excelent întreținută, în mod sigur punctul ei forte - mi-a și spus că e mândră de bijuteria din dotare 😊. Așa este, Loredana, ai de ce să fii mândră 🌷.

Sper că i-a prins bine masajul, deoarece ne-am destins și ne-am încălzit reciproc, rezultând o întâlnire reușită - cel puțin din punctul meu de vedere.

La oral excelează cu o tehnică aparte, cu schimbări de ritm și cu acea senzație pe care o oferă că ai atins gâtul. Astfel că am lăsat oralul prelungit, nu am vrut să renunț la acele senzații.

La normal am avut confirmarea că e strâmtă pentru înâlțimea ei, poziție LOT, unde se mișcă excelent - își folosește cu măiestrie fundulețul cu bucuțe jucăușe. M-am și lăsat dus de val 😊.

Per ansamblu am avut parte de o oră plăcută și relaxantă, pentru care-i mulțumesc mult 🌹🌹🌹

Pe data viitoare ❤️

Wow ! Deci ce pot sa îți zic este ca îți mulțumesc enorm pentru toate aceste complimente și cât de atent ai fost asa la tot încă de când ai întrat pe usa ! Și îți mulțumesc pentru masaj da a fost super super !! Cat despre modul meu de a trata,o fac cu drag dacă tu ești ok cu mine atunci de ce sa nu te tratez frumos cat pot eu de bine 🥰🥰🥰 Este o placere o relaxare totala pentru mine când interacționez cu oameni educați cu omeni simțiți si cu care pot comunica frumos despre orice, te aștept oricând dorești cu fff mare drag ❤❤ Ești un gentleman cum ți am și spus la plecare!! Bravoo ,mai rar!! Și ți o spun din suflet! Te pup cu mare drag 🤗🤗🤗😘😘😘

• Haha 1
  • Inimioara 1

Postat

Buna!! Programul meu de lucru astazi este intre orele 12:00-19:30 aceeași locație (Aleea saturn 5 ) Rog sa face-ti programările cu 20 min înainte! Tariful este de 150- 30 min (o finalizare ) sau 300-1h (2 finalizări) Servicii:sex normal, sex oral protejat / neprotejat (in funcție de igiena),sărutări (în funcție de igiena),mângâieri, ejaculare corporala ,69,masaj ,streptease ,masturbare ,hand job ....Nu accept cu bile sau alte accesorii ,nu accept în stare de ebrietate, nu raspund la mesaje !! Este ultima zi astazi !!!Va pup cu drag !!🥰🥰🥰🥰❤❤ne vom revedea probabil încă o data în luna decembrie  și cred ca ultima data va fi 🤗🤗🤗

• Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...