nandia Reputație: 789 Postat Aprilie 2, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Aprilie 2, 2022 Acum 17 minute, Magnificul0 a spus: @altu2 tu ce zici despre ce zici nandia aici? O crezi? 😂 @altu2e prea deștept pt nivelul tau lingvistic elementar...lasă nu ii cere lui părerea pt că nu ești la nivelul lui...tu ești de nivelul lui fostul Mitica79, Mosu, Marean, Aurel, Englezu sau cum îl chema pe ăla care avea 5 conturi până l-a banat pisicuț pt că nu știa să scrie românește 😅😂🤣 1
Impartial Reputație: 1548 Postat Aprilie 2, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Aprilie 2, 2022 Acum 31 minute, nandia a spus: Stai că acum mă sună doi și pe un telefon și pe celălalt că vor sa vina la mine și eu acum înfulec din pizza și bag cola...apoi las că și dacă fac putina burtica eu tot frumoasa sunt, am bani, am familie, nu o sa ajung niciodată să mă prostituez și de ajung sa rabd foamea...mă jur! Mai bine mor de foame decât să mă fut in cur, pizda și să o iau la muie pe bani...am mai zis o dată că mai bine mă apuc de videochat decât să mă doară gaura pizdii apoi să mă doară in cur la propriu...mai bine să mă doară in cur la figurat de bani...eu am fost fericită tot timpul...și când am avut și când nu am avut...mai intru deseară pe forum pt că nu mai am timp de voi🤣😂😅 Baga, baga cola cat mai mult. Cică asta corodeaza si metalul in timp. Stomacul tau si celulele din tine (parazitii) se hrănesc bine. Pizza ce sa mai zic ce ravagii face la nivel celular. Reduceti painea si zaharul, apoi lasati-le de tot. Păi cum faci tu comparatii cu video-chat? A! Am inteles! Din 2 tipuri de degradări, o alegi pe cea mai mica. Fals! Orice tip de degradare, aduce în tine partea întunecată. Si asa avem in noi aprox. 85% materie întunecată, tu vrei sa mărăști %. Inteleg. Te anunt, ca numai prin întoarcerea ochilor in tine cu 180 grade sau prin metanoia mintii, poti schimba materia întunecată din tine. Baftă!😊 1
nandia Reputație: 789 Postat Aprilie 2, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Aprilie 2, 2022 Acum 32 minute, Impartial a spus: Baga, baga cola cat mai mult. Cică asta corodeaza si metalul in timp. Stomacul tau si celulele din tine (parazitii) se hrănesc bine. Pizza ce sa mai zic ce ravagii face la nivel celular. Reduceti painea si zaharul, apoi lasati-le de tot. Păi cum faci tu comparatii cu video-chat? A! Am inteles! Din 2 tipuri de degradări, o alegi pe cea mai mica. Fals! Orice tip de degradare, aduce în tine partea întunecată. Si asa avem in noi aprox. 85% materie întunecată, tu vrei sa mărăști %. Inteleg. Te anunt, ca numai prin întoarcerea ochilor in tine cu 180 grade sau prin metanoia mintii, poti schimba materia întunecată din tine. Baftă!😊 Ce fain e când ești așa destept ca Impartialul și ai un job normal…acum parca îmi pare rău ca nu am învățat mai mult 😅😅🤣
Impartial Reputație: 1548 Postat Aprilie 2, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Aprilie 2, 2022 Acum 25 minute, nandia a spus: Ce fain e când ești așa destept ca Impartialul și ai un job normal…acum parca îmi pare rău ca nu am învățat mai mult 😅😅🤣 Niciodată, nu-i prea tarziu.😊
Magnificul0 Reputație: -85 Postat Aprilie 2, 2022 Postat Aprilie 2, 2022 34 minutes ago, nandia said: Ce fain e când ești așa destept ca Impartialul și ai un job normal…acum parca îmi pare rău ca nu am învățat mai mult 😅😅🤣 @Impartial despre ce job normal vorbește nandia ca ai avea? Ne ai putea zice? Pare așa invidioasa nandia,,,pe jobul tau, că ne a făcut curiosi 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 2, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Aprilie 2, 2022 2 hours ago, Impartial said: Sabino!? Lasă a fi "ucisa" . Numai din/si prin suferinta, cunosti lucrurile mai înalt. Tu esti un spirit bun dar si tu mai ai de lucru...De unde stiu? Din vibratie...😊🤗 Îi place și ei să fută buha... E ceva omenesc, o înțelegem și o acceptăm 😇
Sabina100 Reputație: 2510 Postat Aprilie 2, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Aprilie 2, 2022 Acum 2 ore, Impartial a spus: Sabino!? Lasă a fi "ucisa" . Numai din/si prin suferinta, cunosti lucrurile mai înalt. Tu esti un spirit bun dar si tu mai ai de lucru...De unde stiu? Din vibratie...😊🤗 De lucru cu toți avem, De grijă îmi port și eu😉 In plus, nici nu v-am certat Doar așa, am constatat, Ca simplă observatoare Cronicar pe nimfomane😉 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 2, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Aprilie 2, 2022 6 minutes ago, Sabina100 said: De lucru cu toți avem, De grijă îmi port și eu😉 In plus, nici nu v-am certat Doar așa, am constatat, Ca simplă observatoare Cronicar pe nimfomane😉 Lasă prosteala asta. Tu mai mult porți grija altora, și apoi mai faci și cronici pe care le scoți la tarabă. Nu-i tocmai elegant...dar este ceva frumos (sună paradoxal, așa-i) Zi-ne ceva despre dumneata. Să nu zic eu... Că iar te superi 😇
Sabina100 Reputație: 2510 Postat Aprilie 2, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Aprilie 2, 2022 Acum 16 minute, Cozonac7 a spus: Lasă prosteala asta. Tu mai mult porți grija altora, și apoi mai faci și cronici pe care le scoți la tarabă. Nu-i tocmai elegant...dar este ceva frumos (sună paradoxal, așa-i) Zi-ne ceva despre dumneata. Să nu zic eu... Că iar te superi 😇 De vrei a mă cenzura Îți pierzi timpul dumneata!🤪 Cu respect am scris mereu, Chiar și cu umor- puțin😆 Asta vor aprecia, Cei ce la tarabă vin. 1 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 2, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Aprilie 2, 2022 7 minutes ago, Sabina100 said: De vrei a mă cenzura Îți pierzi timpul dumneata!🤪 Cu respect am scris mereu, Chiar și cu umor- puțin😆 Asta vor aprecia, Cei ce la tarabă vin. Sunt adeptul "Jos textura!" , pardon... (și) Cenzura. Când calci (intenționat) în străchini, te admir... Nu te respect 😇
Sabina100 Reputație: 2510 Postat Aprilie 2, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Aprilie 2, 2022 Acum 6 minute, Cozonac7 a spus: Sunt adeptul "Jos textura!" , pardon... (și) Cenzura. Atunci sus cu scriitura!☺ Și aluatul să dospească Forumul să-nveselească! 1
Vizitator ioann03 Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2022 Postat Aprilie 2, 2022 Sabina iar a venit Lui Cozonac nu i-a priit Ce să facem noi Când pe forum mai mereu e câte-un război ...
Sabina100 Reputație: 2510 Postat Aprilie 2, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Aprilie 2, 2022 1
Magnificul0 Reputație: -85 Postat Aprilie 2, 2022 Postat Aprilie 2, 2022 Cine-i fata sau băiatul ăsta sabina100? Sa vedem și noi o poza cu (sa sperăm) ea,,, 1 1
Vizitator helicoidal Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2022 Postat Aprilie 2, 2022 Acum 9 minute, Magnificul0 a spus: Cine-i fata sau băiatul ăsta sabina100? Sa vedem și noi o poza cu (sa sperăm) ea,,,
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 2, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Aprilie 2, 2022 15 minutes ago, Sabina100 said: Tot n-ai zis nimic despre dumneata.... 🤭 Am să zic (tot eu!) cândva... 😇
Sabina100 Reputație: 2510 Postat Aprilie 2, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Aprilie 2, 2022 Nu am poză nici siviu😁 Doar pun zâmbete și scriu Sunt pe-o nișă diferită La Cronici amfitrioană Mai mult ofer decât cer Pot îmblânzi și-un Cerber!😊 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 2, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Aprilie 2, 2022 42 minutes ago, Sabina100 said: Pot îmblânzi și-un Cerber!😊 Ăla ce e? Mamifer?
Sabina100 Reputație: 2510 Postat Aprilie 2, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Aprilie 2, 2022 Acum 1 oră, Cozonac7 a spus: Ăla ce e? Mamifer? E-un biet cățeluș stingher Are și doi frățiori O hidră și-un leușor.😊 1
celViteaz Reputație: 308 Postat Aprilie 3, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 3, 2022 Cum s-a ajuns de la papucii de casa ai Annei la Cenaclul Flacara? (pt cei care stiu ce era ala) 🤔 :))
Magnificul0 Reputație: -85 Postat Aprilie 3, 2022 Postat Aprilie 3, 2022 19 hours ago, helicoidal said: 😱😵🤢🤒🤕😷
Sabina100 Reputație: 2510 Postat Aprilie 3, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Aprilie 3, 2022 Acum 2 ore, celViteaz a spus: Cum s-a ajuns de la papucii de casa ai Annei la Cenaclul Flacara? (pt cei care stiu ce era ala) 🤔 :)) Vina pentru Cenaclu O are doar Cozonacu'😄 Provoacă și minusează Așa cred că se distrează.👻 Scrie cu perseverență Nu suportă ..concurență!😉 1 3
Sabina100 Reputație: 2510 Postat Aprilie 3, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Aprilie 3, 2022 Acum 22 ore, helicoidal a spus: Făcând abstracție de "textul" explicit🤭, vreau să cred că asta e o poză dintr-un cabinet dermatologic, cea pe care scria "before".🤪
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 3, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Aprilie 3, 2022 8 hours ago, Sabina100 said: Vina pentru Cenaclu O are doar Cozonacu'😄 Provoacă și minusează Așa cred că se distrează.👻 Scrie cu perseverență Nu suportă ..concurență!😉 Hai să scriem poezii Și să nu vorbim prostii Flacăra să stea aprinsă Iar tu niciodată tristă Când nu m-ai impresionat Imediat te-am minusat Poți mai mult, și chiar mai bine Am pretenții de la tine Ai studii în țări străine... Eu vreau să te stimulez Ca să pot să te plusez (uneori mă și distrez) Tu nu concurezi cu mine La fel cum nici eu cu tine Hai... Mă pupi. Rămâi cu bine 😇 1
Anna03 Reputație: 1524 Postat Aprilie 3, 2022 Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Aprilie 3, 2022 Acum 2 ore, Cozonac7 a spus: Hai să scriem poezii Și să nu vorbim prostii Flacăra să stea aprinsă Iar tu niciodată tristă Când nu m-ai impresionat Imediat te-am minusat Poți mai mult, și chiar mai bine Am pretenții de la tine Ai studii în țări străine... Eu vreau să te stimulez Ca să pot să te plusez (uneori mă și distrez) Tu nu concurezi cu mine La fel cum nici eu cu tine Hai... Mă pupi. Rămâi cu bine 😇 🤣🤣🤣 Ti ai gresit cariera , te rog sa te apuci serios de poezii , poate poate devii scriitor 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum