nicusor de la braila Reputație: 258 Postat Octombrie 11, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 11, 2022 Schimbare de plan ,vine joi ca nu a găsit locație libera 🙈
adyadyyy Reputație: 393 Postat Octombrie 11, 2022 Postat Octombrie 11, 2022 Acum 29 minute, nicusor de la braila a spus: Schimbare de plan ,vine joi ca nu a găsit locație libera 🙈 Multumim de informații 😂😁 1
nicusor de la braila Reputație: 258 Postat Octombrie 11, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 11, 2022 Acum 2 ore, colericul a spus: Daca ea nu poate posta caci nu ii aproba moderatorul, de ce crezi ca o poti face TU? Daca citeste pisicuts, ramai fara cont... se accepta numai recenzii, ATAT. Ea daca vrea sa anunte, trebuie sa-si cumpere cont rosu, nu mai e gratuit iar cei ce incearca sa o ajute o patesc... Asta e ,m-am riscat eu 😌 1
adyadyyy Reputație: 393 Postat Octombrie 13, 2022 Postat Octombrie 13, 2022 La 12.10.2022 la 1:06, nicusor de la braila a spus: Asta e ,m-am riscat eu 😌 Până la urmă a revenit sau nu? Ca mie nu-mi răspunde la telefon, și am sunat-o de mai multe ori. 1
mauro17 Reputație: 76 Postat Octombrie 13, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 13, 2022 Acum 36 minute, adyadyyy a spus: Până la urmă a revenit sau nu? Ca mie nu-mi răspunde la telefon, și am sunat-o de mai multe ori. Lasa-i msj pe WhatsApp asa poate te anunta cand incepe la Ploiesti 👍 1
amoreamore Reputație: 1552 Postat Octombrie 13, 2022 Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Postat Octombrie 13, 2022 Acum 43 minute, nicusor de la braila a spus: De fel pe la ora 15 venea Ha ha ha...mai devreme de 15 Eu deja am prins.o aproape virgină 😂😂😂 Locație tot acolo.....vest dar mai sus ca etaj AM stat o finalizare ON' NP pe fugă😈 ON 9.50 Igiena impecabilă ' păsărica mică zemoasă( gustată 🤫) si chiar a avansat mult la oral. O suge cu patos cu buzele carnoase și gurită ei se mulează perfect pe soldațel ..gata gata să.mi dau drumul dar doream si ceva păsărică la razboi. La NP am incercat o singură poziție cu ea deasupra...( economie la energie ) si gata ca nu mai aveam baterii 😂😂😂. A rămas cu soldatul in ea câteva momente mișcîndu.se usor in el ( la cererea mea) Sper să o mai prind pana sambata un pic mai mult.😋 Investitia de 150 măritată 🤭 3 2
alinteodores Reputație: 109 Postat Octombrie 13, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Octombrie 13, 2022 Salutare Am revizorat aceasta mică făptura gingașă și foarte drăgălașă pe 10 09 anul curent. Locația schimbata in cartierul 9 mai cu centrala termica și apă calda iar, apartamentul foarte drăguț cochet și curat. Domnișoara primitoare și foarte vesela, la fel că vizita trecută. Am avut ultima programare la ora 22 din cauza programului meu. Fata de ultima vizită pe care am avut-o în 29 iulie , am avut parte să ii vizitez păsărică cu soldățelul. Nu mai detaliez pentru că am avut parte tot de aceleași servicii de foarte buna calitate. Adelina te pup. Sper sa ne vedem cat mai curând. 5 1 2
crissti98 Reputație: 5418 Postat Octombrie 15, 2022 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat Octombrie 15, 2022 ‘na seara la Ploiesteni, Trecut si eu azi prin oras, si vizitat @adelina Eu la voi nu ajung decat in drum spre munte, sau in drum spre casa (de la munte)…ceea ce inseamna ca ma documentez, sa nu fac oprire degeaba 😁 Asa am ajuns la cateva “staruri” – pentru mine. Vedeti voi in alte in recenzii. De data asta am stat chitit pe una din caprioare, la care am mai fost, care insa nu mi-a raspuns de miercuri pana azi (sambata) 😭 N-o fi activa (desi parea ca…), o fi “sold-out”, nush…ca n-a anuntat nimik pe topic. Deci, la “disperare”, luat la rand prima pagina, sa vad ce si cum… Al’ de sus are grija de “favoritzii” lui, asa ca in 20 sec de la wsp-ul dat titularei am si primit raspuns 😘. Eu ca “xx.30”, 1 fin, ea ca “xx.40”…batut palma (“adjudecat,” adica) pe slotul accesibil si, la ora stabilta eram in parcare. Oferit aici indicatii exacte despre bloc/scara/interfon si ajuns la usa … noroc ca a deschis-o ea, ca ma cam pierdusem pa hol…. Fratilor, mi-a cam placut de ea …privire strengareasca, gene intoarse (puse), zambet (propriu) placut, corp fain – sani, poponeatza, clepsydra, toace. Trecut la un chat mic (timp/buget …mic), cu o tzigara si un pa’ar de apa (atat avea, deh), indeajuns insa sa ne cunoastem umpicutz, sa nu ne …pe “uscat”. Eu cam asta urmaresc, in general, prin chat...frumos a fost ca si ea s-a “lasat” Cerut la dush, primit prosop (de fatza) curat si uscat, executat improspatarea si prezentat la dormitor (tolanit in pat, in asteptare…ca nesintzitu’). Venit si ea, umpicutz mirata (cre’ ca se astepta la o interactiune…ceva mai “in doi”), dezbracat si,,,linishtit un pic la indemnul meu ca “io cu protejat, deci hai sa ne incalzim nitzel”. Deci, trecut la incalzeala, mai mult ea pe mine decat eu pe ea…Chiar m-a surprins placut, ca n-am apucat sa citesc recenzii, daca sunt. Deci m-a “incolacit” si m-a mangaiat si pupacit pa peste tot, de la “urechi” si pana jos, apasat si temeinic, bashka sanii care ma maturau si apasau “pa peste tot”. Gogutza a reactionat prompt, i-a pus pelerina cu gura, si am trecut la un ONP perfect…cu atentie “consistenta” si la subsemnatul, si la al mic, si la imprejurimi. M-a intrebat cum imi place si i-am spus “cu stii tu mai bine, si cum simti mai bine”…tras lozul castigator. Ud (nu umed…ca e putin spus), cu “varf’ si DT, fara pic de manutza, cu “8”-uri (!!!). Deosebit. Cand am hotarat (eu) trecut la NP, LOT, ca sanii o cereau…umpicutz de lubrifiant (nu m-a deranjat, in actiune) si …din nou liana, din nous trans cu pasiune, din nou pupaceli pe peste tot pe unde apuca. Cam sportiv si “dur” dar evitat si tinut nitzel mai pe “soft”, “soul-to-soul” si “skin-to-skin” Reactionat frumos, si calibrat dupa dorinta clientului…simtzit eu sanii, controlat (si “framantat”) poponeatza, cu ochii pe ceas, sa nu ies din slot…csand am hotarat lasat sa se dezlantzuie si m-a terminat pronto! N-am luat in considerare (si m-a surprins) ca m-a mai “tinut” pret de cateva zeci de secunde sa ma “stoarca” bine-bine pe interior, si sa ma stranga si sa ma pupaceasca pe exterior…sa ajung la turatie normal cu cordul. Sters cu servetzele umede atent si indelung, lasat cu “regret” sa plec la dush. Reintalnit la chat, zambitoare toata, termina tapa, mai fumat o tzigara si trecut la echipare…Ddesi zicea ca dupa mine pleaca si ea, si pot sa mai stau sa ma mai relaxez… Nu m-am grabit, dar nici nu m-am lalait. In prezentarea trimisa de ea, 1 fin = 25-30 min (max!!). A fost mai multicel…o fi fost “click” NOTE: Locatie: 9…undeva pe “Muscel”, zona cu blocuri noi, ok. Doar ca liftul e de décor. La parter, in fata lui, e parcare de carucioare de copii. Noroc ca nu ai mult de urcat. Apartament cu 2 camere, curat, baia ok (apa calda…sa zic ca am citit de ceva proble cu apa, prin Ploiesti), perfect pentru business. Destul de discret avand in vedere circulatia prin zona (n-are nimeni treaba cu tine) si cu locuri de parcare. Adelina: 9…pe gustul meu. Nu foarte inalta, slim cu forme (sani, poponeatza, mijlocel). Sanii sunt medii spre +, nu foarte “tari” dar nici sa te invelesti cu ei…se simt bine la framantat, si, mai ales, cand ii plimba peste….E frumushika la fata, strengaritza, aseaaa, iar cand rade ii rad si ochii… Atitudine: 10…nah, m-a programat lejer, nu m-a “plimbat”, ora a fost ora. De cand am ajuns “in parcare” si pana am plecat a fost “100%” cu mine si pentru mine. Naturala la chat, “hot” la actiune, a fost o oglinda a ideii mele de a ma simti bine, si chiar a amplificat-o, prin comportament. Nu mai vorbesc ca banutzii i-am pus din proprie initiativa (n-a zis nimic despre…) knd am plecat la dush…. Igiena: 10….parfumata, catifelata….cremuita. OP: 8-9…desi mi-a placut, si nu am ce reprosha (ud, viteze, adancimi, imprejurimi, etc) parca umpicutz de “pofta”, si de “joaca” cu al’ mic i-ar fi dat sarea si piperul. Din pacate are concurentza mare (in mintea mea) aici. Am fost “chinuit” cu artificii, si amagiri, si “shicanari” ale juniorului mult mai teribile decat acum…. NP: 9+….si aici are concurentza, dar e plina de “pasiune” si te simte; iar pussy, desi cu lubrifiant e ventuza pura. Poponeatza e “maxim” la prins si framantat… Cado’: 150 / 1 fin. Dtd umpicutz mai mult de 30 min. Oi fi fost norocos de “ultimul” – chiar nu s-a simtit in “oboseala”/”plictiseala” – oi fi fost cu “click”, nush. Dar nu m-a grabit absolut deloc. Mai mult eu m-am straduit din rasputeri (da’ prea era placuta ca si companie) sa nu depasesc…. Concluzia: din intamplare, chiar am fost la o caprioara de “top” de la voi. Nu aveti sectiunea, dar asa s-a comportat (sau, asa am simtit eu). E trup (nah…normal) si suflet (asta e, in general, mai greu) pro-client. Incearca sa se muleze perfect pe ideea ta de “vizita”. 🍻 6 2
Discretul84 Reputație: 260 Postat Octombrie 16, 2022 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Octombrie 16, 2022 Vizitat Adelina zilele astea,după vreo 4 luni în care din anumite motive nu am reușit să ajung,dar exact în ziua în care nu avea apă caldă la duș,eu venind transpirat de pe drum negăsind blocul și învartindu-mă puțin prin zonă ca pieton.😁😁😁 Evident că am fost nevoit să fac cu apă rece deși eram înfierbântat de pe drum și șocul termic a fost pe măsură încât juniorul,nu prea mare din naștere a fost destul de afectat.😁 Din păcate aveam așteptări prea mari în urma comentariilor de aici ,dar a fost ok per total. A început cu un ON bun și cam rapid,dar poate doar să încălzească juniorul trecut prin fiori reci la duș.😁😁😁 După vreo 10 minute de oral,am cerut pe la spate unde știe să stea foarte bine și unde am finalizat în balonaș după vreo 2 minute.😉 Din păcate aveam o bășicuță la buză de la deshidratare și cred că facut-o să fie mai reținută poate. Oricum,igiena ei a fost foarte bună. Te pup Adelina și sper să mai ajung ,dar neapărat să fie apă caldă la duș. 😀😘 3 1 2
Porojan Reputație: 1 Postat Octombrie 17, 2022 Postat Octombrie 17, 2022 Buna adelina mao fa si tu un update cu cateva poze noi 😁
ionxxx1 Reputație: 352 Postat Octombrie 17, 2022 Oras:RO Oras:RO Postat Octombrie 17, 2022 Acum 52 minute, Porojan a spus: Buna adelina mao fa si tu un update cu cateva poze noi 😁 Salut, nu cred ca poate sa faca asta din moment ce nu are cont rosu, scrie-i pe whatsapp 😉 1 1
daw1cked Reputație: 221 Postat Octombrie 17, 2022 Oras:Ro Oras:Ro Postat Octombrie 17, 2022 On 10/16/2022 at 12:29 AM, crissti98 said: ‘na seara la Ploiesteni, Trecut si eu azi prin oras, si vizitat @adelina Eu la voi nu ajung decat in drum spre munte, sau in drum spre casa (de la munte)…ceea ce inseamna ca ma documentez, sa nu fac oprire degeaba 😁 Asa am ajuns la cateva “staruri” – pentru mine. Vedeti voi in alte in recenzii. De data asta am stat chitit pe una din caprioare, la care am mai fost, care insa nu mi-a raspuns de miercuri pana azi (sambata) 😭 N-o fi activa (desi parea ca…), o fi “sold-out”, nush…ca n-a anuntat nimik pe topic. Deci, la “disperare”, luat la rand prima pagina, sa vad ce si cum… Al’ de sus are grija de “favoritzii” lui, asa ca in 20 sec de la wsp-ul dat titularei am si primit raspuns 😘. Eu ca “xx.30”, 1 fin, ea ca “xx.40”…batut palma (“adjudecat,” adica) pe slotul accesibil si, la ora stabilta eram in parcare. Oferit aici indicatii exacte despre bloc/scara/interfon si ajuns la usa … noroc ca a deschis-o ea, ca ma cam pierdusem pa hol…. Fratilor, mi-a cam placut de ea …privire strengareasca, gene intoarse (puse), zambet (propriu) placut, corp fain – sani, poponeatza, clepsydra, toace. Trecut la un chat mic (timp/buget …mic), cu o tzigara si un pa’ar de apa (atat avea, deh), indeajuns insa sa ne cunoastem umpicutz, sa nu ne …pe “uscat”. Eu cam asta urmaresc, in general, prin chat...frumos a fost ca si ea s-a “lasat” Cerut la dush, primit prosop (de fatza) curat si uscat, executat improspatarea si prezentat la dormitor (tolanit in pat, in asteptare…ca nesintzitu’). Venit si ea, umpicutz mirata (cre’ ca se astepta la o interactiune…ceva mai “in doi”), dezbracat si,,,linishtit un pic la indemnul meu ca “io cu protejat, deci hai sa ne incalzim nitzel”. Deci, trecut la incalzeala, mai mult ea pe mine decat eu pe ea…Chiar m-a surprins placut, ca n-am apucat sa citesc recenzii, daca sunt. Deci m-a “incolacit” si m-a mangaiat si pupacit pa peste tot, de la “urechi” si pana jos, apasat si temeinic, bashka sanii care ma maturau si apasau “pa peste tot”. Gogutza a reactionat prompt, i-a pus pelerina cu gura, si am trecut la un ONP perfect…cu atentie “consistenta” si la subsemnatul, si la al mic, si la imprejurimi. M-a intrebat cum imi place si i-am spus “cu stii tu mai bine, si cum simti mai bine”…tras lozul castigator. Ud (nu umed…ca e putin spus), cu “varf’ si DT, fara pic de manutza, cu “8”-uri (!!!). Deosebit. Cand am hotarat (eu) trecut la NP, LOT, ca sanii o cereau…umpicutz de lubrifiant (nu m-a deranjat, in actiune) si …din nou liana, din nous trans cu pasiune, din nou pupaceli pe peste tot pe unde apuca. Cam sportiv si “dur” dar evitat si tinut nitzel mai pe “soft”, “soul-to-soul” si “skin-to-skin” Reactionat frumos, si calibrat dupa dorinta clientului…simtzit eu sanii, controlat (si “framantat”) poponeatza, cu ochii pe ceas, sa nu ies din slot…csand am hotarat lasat sa se dezlantzuie si m-a terminat pronto! N-am luat in considerare (si m-a surprins) ca m-a mai “tinut” pret de cateva zeci de secunde sa ma “stoarca” bine-bine pe interior, si sa ma stranga si sa ma pupaceasca pe exterior…sa ajung la turatie normal cu cordul. Sters cu servetzele umede atent si indelung, lasat cu “regret” sa plec la dush. Reintalnit la chat, zambitoare toata, termina tapa, mai fumat o tzigara si trecut la echipare…Ddesi zicea ca dupa mine pleaca si ea, si pot sa mai stau sa ma mai relaxez… Nu m-am grabit, dar nici nu m-am lalait. In prezentarea trimisa de ea, 1 fin = 25-30 min (max!!). A fost mai multicel…o fi fost “click” NOTE: Locatie: 9…undeva pe “Muscel”, zona cu blocuri noi, ok. Doar ca liftul e de décor. La parter, in fata lui, e parcare de carucioare de copii. Noroc ca nu ai mult de urcat. Apartament cu 2 camere, curat, baia ok (apa calda…sa zic ca am citit de ceva proble cu apa, prin Ploiesti), perfect pentru business. Destul de discret avand in vedere circulatia prin zona (n-are nimeni treaba cu tine) si cu locuri de parcare. Adelina: 9…pe gustul meu. Nu foarte inalta, slim cu forme (sani, poponeatza, mijlocel). Sanii sunt medii spre +, nu foarte “tari” dar nici sa te invelesti cu ei…se simt bine la framantat, si, mai ales, cand ii plimba peste….E frumushika la fata, strengaritza, aseaaa, iar cand rade ii rad si ochii… Atitudine: 10…nah, m-a programat lejer, nu m-a “plimbat”, ora a fost ora. De cand am ajuns “in parcare” si pana am plecat a fost “100%” cu mine si pentru mine. Naturala la chat, “hot” la actiune, a fost o oglinda a ideii mele de a ma simti bine, si chiar a amplificat-o, prin comportament. Nu mai vorbesc ca banutzii i-am pus din proprie initiativa (n-a zis nimic despre…) knd am plecat la dush…. Igiena: 10….parfumata, catifelata….cremuita. OP: 8-9…desi mi-a placut, si nu am ce reprosha (ud, viteze, adancimi, imprejurimi, etc) parca umpicutz de “pofta”, si de “joaca” cu al’ mic i-ar fi dat sarea si piperul. Din pacate are concurentza mare (in mintea mea) aici. Am fost “chinuit” cu artificii, si amagiri, si “shicanari” ale juniorului mult mai teribile decat acum…. NP: 9+….si aici are concurentza, dar e plina de “pasiune” si te simte; iar pussy, desi cu lubrifiant e ventuza pura. Poponeatza e “maxim” la prins si framantat… Cado’: 150 / 1 fin. Dtd umpicutz mai mult de 30 min. Oi fi fost norocos de “ultimul” – chiar nu s-a simtit in “oboseala”/”plictiseala” – oi fi fost cu “click”, nush. Dar nu m-a grabit absolut deloc. Mai mult eu m-am straduit din rasputeri (da’ prea era placuta ca si companie) sa nu depasesc…. Concluzia: din intamplare, chiar am fost la o caprioara de “top” de la voi. Nu aveti sectiunea, dar asa s-a comportat (sau, asa am simtit eu). E trup (nah…normal) si suflet (asta e, in general, mai greu) pro-client. Incearca sa se muleze perfect pe ideea ta de “vizita”. 🍻 Salut, sa-ti fie de bine! Am tot incercat sa extrag din recenziile colegilor daca Adelina este bronzata natural sau la solar, dar nu am reusit...? Merci! 1
bbb Reputație: 158 Postat Octombrie 17, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 17, 2022 Acum 3 minute, daw1cked a spus: Salut, sa-ti fie de bine! Am tot incercat sa extrag din recenziile colegilor daca Adelina este bronzata natural sau la solar, dar nu am reusit...? Merci! 50-50 sa fie toata lumea multumita 😂 nu cred ca este natural, dar are anumite trasaturi ce pot duce spre asta. 1
crissti98 Reputație: 5418 Postat Octombrie 17, 2022 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat Octombrie 17, 2022 Acum 47 minute, bbb a spus: 50-50 sa fie toata lumea multumita 😂 nu cred ca este natural, dar are anumite trasaturi ce pot duce spre asta. Iar pe min nu m-a interesat aspectul bronzului. Sincer Si, tot sincer, nu are "comportamentul"🤔...ăla blamat Deși, mi-ar place (acu' dac-am vizitat-o) sa prind și-o "frumushik" de-aia 🤣...dk cineva dovedește clar, așa cum "am ajuns la Top Pl", din intamplare, înseamnă că tot din întâmplare mi-am îndeplinit un "wish" 😁 🍻 1
adyadyyy Reputație: 393 Postat Octombrie 17, 2022 Postat Octombrie 17, 2022 Acum 1 oră, daw1cked a spus: Salut, sa-ti fie de bine! Am tot incercat sa extrag din recenziile colegilor daca Adelina este bronzata natural sau la solar, dar nu am reusit...? Merci! 50 - 50 se întreține, solar, salon etc. 1
Adelinaa2000 Reputație: 368 Postat Octombrie 20, 2022 Postat Octombrie 20, 2022 Bunaa❤️❤️❤️❤️ Am revenit:)) nu mai sunt fantoma 💀💀 Sa clarific nu sunt de etnie .. și sunt disponibila pentru programări 🧚 Programarile pe wapp -0722848012 1 3
adyadyyy Reputație: 393 Postat Octombrie 20, 2022 Postat Octombrie 20, 2022 Acum 16 minute, Adelinaa2000 a spus: Bunaa❤️❤️❤️❤️ Am revenit:)) nu mai sunt fantoma 💀💀 Sa clarific nu sunt de etnie .. și sunt disponibila pentru programări 🧚 Programarile pe wapp -0722848012 Altceva 😂 1
Adelinaa2000 Reputație: 368 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 Buna dimineața ❤️ Program-10:00-19:00 - wapp:0722848012 Detalii despre mine 🧚 💕Bruneta 💕 23 de ani 💕Ochi căprui 💕54-55 kg 💕1.60 h 💕Cu forme 💕 ❌Servici: 💥Sex normal 💥Sex oral - protejat -neprotejat ( in funcție de igiena) 💥Masaj 💥 Accept mici fantezii 💥Accept diferite poziții ❌Cadoul: 🎁 20 min-150 lei 🎁 1h - 250 lei ✨ Programarile ✨se pot efectua telefonic sau pe wapp-🌜🌜🌜0722848012🌛🌛🌛 ❣️ Micile dorințe prefer discutate în particular❣️ ✨ Am rugămintea când îmi scrieți pe WhatsApp sa îmi lăsați în mesaj și intervalul când aș putea reveni cu un răspuns pentru a evita orice deranj ✨ 🚫! Nu primesc persoane in stare de ebrietate sau care au consumat substanțe interzise ! 🚫! Nu primesc persoane cu modificări în zona intima !
asterica Reputație: 7304 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 21, 2022 Acum 23 minute, Adelinaa2000 a spus: Buna dimineața ❤️ Program-10:00-19:00 - wapp:0722848012 Detalii despre mine 🧚 💕Bruneta 💕 23 de ani 💕Ochi căprui 💕54-55 kg 💕1.60 h 💕Cu forme 💕 ❌Servici: 💥Sex normal 💥Sex oral - protejat -neprotejat ( in funcție de igiena) 💥Masaj 💥 Accept mici fantezii 💥Accept diferite poziții ❌Cadoul: 🎁 20 min-150 lei 🎁 1h - 250 lei ✨ Programarile ✨se pot efectua telefonic sau pe wapp-🌜🌜🌜0722848012🌛🌛🌛 ❣️ Micile dorințe prefer discutate în particular❣️ ✨ Am rugămintea când îmi scrieți pe WhatsApp sa îmi lăsați în mesaj și intervalul când aș putea reveni cu un răspuns pentru a evita orice deranj ✨ 🚫! Nu primesc persoane in stare de ebrietate sau care au consumat substanțe interzise ! 🚫! Nu primesc persoane cu modificări în zona intima !
Adelinaa2000 Reputație: 368 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 1 hour ago, Adelinaa2000 said: Buna dimineața ❤️ Program-10:00-19:00 - wapp:0722848012 Detalii despre mine 🧚 💕Bruneta 💕 23 de ani 💕Ochi căprui 💕54-55 kg 💕1.60 h 💕Cu forme 💕 ❌Servici: 💥Sex normal 💥Sex oral - protejat -neprotejat ( in funcție de igiena) 💥Masaj 💥 Accept mici fantezii 💥Accept diferite poziții ❌Cadoul: 🎁 20 min-150 lei 🎁 1h - 250 lei ✨ Programarile ✨se pot efectua telefonic sau pe wapp-🌜🌜🌜0722848012🌛🌛🌛 ❣️ Micile dorințe prefer discutate în particular❣️ ✨ Am rugămintea când îmi scrieți pe WhatsApp sa îmi lăsați în mesaj și intervalul când aș putea reveni cu un răspuns pentru a evita orice deranj ✨ 🚫! Nu primesc persoane in stare de ebrietate sau care au consumat substanțe interzise ! 🚫! Nu primesc persoane cu modificări în zona intima ! Rectific - 30 de min finalizarea.. a fost copiat prost :)) si nu e scuza .. toată lumea știe că stau 30 de min 1
Adelinaa2000 Reputație: 368 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 1 hour ago, asterica said: Ce am făcut rău ?🙈
asterica Reputație: 7304 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 21, 2022 Acum 6 ore, Adelinaa2000 a spus: Ce am făcut rău ?🙈 La acelasi tarif, ai redus de la 30min la 20 min 😢 E ca si cum te duci, copil fiind sa te dai in calusei si in loc de 3min te lasa doar 2 .........😢 Chiar imi vine sa plang 🤨 1
salmanasar Reputație: 914 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 Acum 6 ore, Adelinaa2000 a spus: Rectific - 30 de min finalizarea.. a fost copiat prost :)) si nu e scuza .. toată lumea știe că stau 30 de min Ok.Am înțeles,deci finalizarea 30 min 150 lei.Te pup. 1 1 1 1
Adelinaa2000 Reputație: 368 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 1 hour ago, salmanasar said: Ok.Am înțeles,deci finalizarea 30 min 150 lei.Te pup. Da❤️
Porojan Reputație: 1 Postat Octombrie 22, 2022 Postat Octombrie 22, 2022 La 21.10.2022 la 9:41, Adelinaa2000 a spus: Buna dimineața ❤️ Program-10:00-19:00 - wapp:0722848012 Detalii despre mine 🧚 💕Bruneta 💕 23 de ani 💕Ochi căprui 💕54-55 kg 💕1.60 h 💕Cu forme 💕 ❌Servici: 💥Sex normal 💥Sex oral - protejat -neprotejat ( in funcție de igiena) 💥Masaj 💥 Accept mici fantezii 💥Accept diferite poziții ❌Cadoul: 🎁 20 min-150 lei 🎁 1h - 250 lei ✨ Programarile ✨se pot efectua telefonic sau pe wapp-🌜🌜🌜0722848012🌛🌛🌛 ❣️ Micile dorințe prefer discutate în particular❣️ ✨ Am rugămintea când îmi scrieți pe WhatsApp sa îmi lăsați în mesaj și intervalul când aș putea reveni cu un răspuns pentru a evita orice deranj ✨ 🚫! Nu primesc persoane in stare de ebrietate sau care au consumat substanțe interzise ! 🚫! Nu primesc persoane cu modificări în zona intima ! Mai pune poze noi cu tine 😊
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum