SimoSexy Reputație: 14 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2022 Buna tuturor. Eu sunt Simona și am decis împreună cu iubitul meu sa incercam ceva nou, respectiv sa mai aducem langa noi in pat încă un partener. Am mai incercat asta dar nu s-a materializat nimic. ATENTIE: nu se solicita bani, nu se ofera bani, este o relatie civila bazata peatractie, chimie. Eu am 26 ani, 1,65, 52 kg iar iubitul meu 25 ani, 1.78, 74 kg. In relație eu sunt partea dominanta. Căutăm un tip de vârstă apropiata, curat și dispus nu se alăture. Putem intra in contact pentru inceput la simonaprd1995 pe gmail. Pentru a evita orice interpretare, nu solicitam și nu oferim bani sau alte beneficii. 1 1
SimoSexy Reputație: 14 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 21, 2022 Varsta 26-35 cu +/- de la caz la caz 1
schemale Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2022 Buna ti am dat dat msj pe gmail🤭😊
tendoi Reputație: 298 Postat Aprilie 22, 2022 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Postat Aprilie 22, 2022 Prietenul o ia si el in gura, in cur, sau macar in mana? Intreb pentru ca s ar putea ca multi sa vina pentru el. Ms. 🥰 8
MacArthur Reputație: 4237 Postat Aprilie 22, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Aprilie 22, 2022 10 hours ago, SimoSexy said: Buna tuturor. Eu sunt Simona și am decis împreună cu iubitul meu sa incercam ceva nou, respectiv sa mai aducem langa noi in pat încă un partener. Am mai incercat asta dar nu s-a materializat nimic. ATENTIE: nu se solicita bani, nu se ofera bani, este o relatie civila bazata peatractie, chimie. Eu am 26 ani, 1,65, 52 kg iar iubitul meu 25 ani, 1.78, 74 kg. In relație eu sunt partea dominanta. Căutăm un tip de vârstă apropiata, curat și dispus nu se alăture. Putem intra in contact pentru inceput la simonaprd1995 pe gmail. Pentru a evita orice interpretare, nu solicitam și nu oferim bani sau alte beneficii. Inca unul care s-a saturat de singuratate si apeleaza la smecherii neortodoxe.🙄 4 1
madaa69 Reputație: 1333 Postat Aprilie 22, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2022 15 hours ago, SimoSexy said: Buna tuturor. Eu sunt Simona și am decis împreună cu iubitul meu sa incercam ceva nou, respectiv sa mai aducem langa noi in pat încă un partener. Am mai incercat asta dar nu s-a materializat nimic. ATENTIE: nu se solicita bani, nu se ofera bani, este o relatie civila bazata peatractie, chimie. Eu am 26 ani, 1,65, 52 kg iar iubitul meu 25 ani, 1.78, 74 kg. In relație eu sunt partea dominanta. Căutăm un tip de vârstă apropiata, curat și dispus nu se alăture. Putem intra in contact pentru inceput la simonaprd1995 pe gmail. Pentru a evita orice interpretare, nu solicitam și nu oferim bani sau alte beneficii. De anul trecut din Octombrie cauți 1
Sexfun3 Reputație: 1 Postat Aprilie 22, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 22, 2022 15 hours ago, SimoSexy said: Buna tuturor. Eu sunt Simona și am decis împreună cu iubitul meu sa incercam ceva nou, respectiv sa mai aducem langa noi in pat încă un partener. Am mai incercat asta dar nu s-a materializat nimic. ATENTIE: nu se solicita bani, nu se ofera bani, este o relatie civila bazata peatractie, chimie. Eu am 26 ani, 1,65, 52 kg iar iubitul meu 25 ani, 1.78, 74 kg. In relație eu sunt partea dominanta. Căutăm un tip de vârstă apropiata, curat și dispus nu se alăture. Putem intra in contact pentru inceput la simonaprd1995 pe gmail. Pentru a evita orice interpretare, nu solicitam și nu oferim bani sau alte beneficii. 🙋🏼♂️👍🏻
witcher Reputație: 16350 Postat Aprilie 22, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2022 Acum 19 ore, SimoSexy a spus: Varsta 26-35 cu +/- de la caz la caz Adică ar putea să fie 26+35 ? 😀 2
barosanu007 Reputație: 8 Postat Aprilie 23, 2022 Postat Aprilie 23, 2022 În ce județ se petrece deznodământul?
madaa69 Reputație: 1333 Postat Aprilie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2022 6 hours ago, barosanu007 said: În ce județ se petrece deznodământul? In imaginația celui care a deschis topicul 1 1
Unchiultau Reputație: 108 Postat Aprilie 24, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 24, 2022 Un nou episod din serialul " Lucruri care nu s-au intamplat si nici nu se vor intampla vreodata". 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum