Sari la conținut

Cine sau ce te-a enervat/supărat azi..... (Si din ce cauza)?

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

eh, uite ca nu ti-a reusit :)

Postat

Pentru ca nu scrieti voi :) 

Totusi poti sa nu mai citesti sau poti fi in armonie cu asta chiar daca tu nu crezi ce scriu :)

Personal pe mine nu ma deranjeaza nimeni de pe acest forum :) sunt pareri pe care nu le cred totusi nu simt nevoia sa cenzurez pe cineva ... 

Nu uita un principiu f important ... ceea ce nu intelegi inca vei intelege la un moment dat ... daca vrei sa evoluezi repede nu amana intelege acum ... 

Daca nu iti plac termenii(sunt f diferiti de punctul tau de vedere sau viziunea ta intelege ideea)

Succes ! si iti doresc sa fii foarte fericit !

Uite ca asta mi-a placut. :D Tu nu esti deranjat de nimeni si mu cenzurezi nimic....doar ca intrebarile la care ar trebui sa raspunzi aluneca usor pe langa propaganda pe care esti instruit sa o faci. Amuzant este ca noi nu trebuie sa uitam ca ceea ce nu intelegem acum o sa intelegem mai tarziu, in schimb tu ai voie.

Un principiu important al unei colaborari spune ca trebuie sa se prezinte atat beneficiile cat si pierderile care pot aparea la o colaborare. Tu insa ne vinzi numai iluzii. Propaganda ta se bazeaza pe picatura chinezeasca. Tu pistonezi pe tema asta indiferent de argumentele care ti se aduc, doar, doar mai pica cate unul in plasa propagandei tale. Ghinionul tau e ca mai dai de cate un nebun ca mine, care nu o sa te lase sa te desfasori. De ce fac asta? Pai am vazut care sint rezultatele colaborarii cu voi. Multumesc lui Dumnezeu ca nu au fost pe pielea mea.

• Oras:Bucharest
Postat

Gabriel ... zi intrebarea(despre Dino) ... sincer nu stiu la ce te referi ... cat despre cat intelegi tu din ceea ce scriu pe aici este viziunea ta proprie :) sunt convins ca fiecare are o viziune a lui proprie e natural sa fie asa :)

defineste-ti macar termenii ... ma etichetezi intr-un "noi" pe care il stii doar tu :))

Inca un secret: nu etcheta, nu considera ca stii, ambele limiteaza cunoasterea sau o blocheaza pe un anumit nivel ...

@brigadierul - cum sa te enerveze vremea? :))) poate vezi vremea de afara ai anumite idei sau dorinte cu privire la ea si reactia ta este de enervare ... de asemenea cu "profitatul" de vreme :)

Daca ceva te constrange, elibereaza-te fii perfect liber ... constrangerile sunt de obicei mentale si cateodata(destul de rar) fizice - boli, paralizii, inchisoare etc

Sa fim foarte fericiti !

Postat

Nu stiu, de unde sa stiu, nu il cunosc personal si nici nu am auzit despre ce incercare este vorba, totusi daca este ceva ce tine de sanatate si el e dispus sa incerce regim si/sau administrare de plante pentru vindecare, recuperare zi-i lui sa ma contacteze ... nu il costa nimic si il ajut cu bucurie

• Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Acum de dimineata, am gasit masina, fara ambele oglinzi!

Osvslxngadvsxblla@;/&@,!29@/?-&'z8&/?/@93€?

Sa moara fututi de câini!

• Like 1
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Aia de pe "Grupul foto" cu pozele lor! :no2

• Oras:Constanta
Postat

da

iti place  sa  te  bagi ca  pula-n pizda

Ideea e sa nu te bagi ca pula-n cur. :)

Apropo de putze-n pasarica... cand aduci si tu ceva util comunitatii? :( (cat de mic :) )

Postat

Acum de dimineata, am gasit masina, fara ambele oglinzi!

Osvslxngadvsxblla@;/&@,!29@/?-&'z8&/?/@93€?

Sa moara fututi de câini!

Been there !!! Aceeași urare am si eu pentru ei!

• Oras:Romania
Postat

Aia de pe "Grupul foto" cu pozele lor! :no2

Lasa bre nenea ca acusica vine vara si ai timp sa te bururi de plajica si apica cat e ziulica de lunga.

Postat

suge-o cat poti penalo

Ai putea vorbi si tu mai frumos? Daca ea e penala, si tu esti un penal pentru ca vrei sa beneficiezi de serviciile ei.

Vulpea daca nu ajunge la struguri...

Postat

Ai putea vorbi si tu mai frumos? Daca ea e penala, si tu esti un penal pentru ca vrei sa beneficiezi de serviciile ei.

Vulpea daca nu ajunge la struguri...

Vulpea daca nu ajunge la struguri spune ca sunt acri ,parca asa era.

Postat

Stiam eu ca sunteti destepti :)

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.