Sari la conținut

Cine sau ce te-a enervat/supărat azi..... (Si din ce cauza)?

Postări Recomandate

• Oras:p-aci
  • Oras:p-aci
Postat

Batran nespalat, ti-am zis ca te fac pizda mea! Asa, coada intre picioare si joc de glezne.

Deja ti-ai schimbat strategia a 'nspe oara. =)) Papagalule!

• Oras:Cetatea Tomis
Postat

Regretele!!

Vad si aici si pe strada o gramada de oportunitati, anotimpul este cel de pradator pentru mine... si imi trec prin fata toate sexperientele!

Am citit recenzile pe care le-am facut si le-am retrait.

Imi este dor tare de vremurile de curvasarit! 

• Like 1
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

E în natura firii să trecem prin anumite etape, să urcăm treptele spre maturitate succesiv. Şi nimeni nu ne poate garanta că fiece stadiu e mai "bun" decât precedentul. Nu avem decât o singură variantă - să mergem cu pieptul dezgoli tot inainte , căci asta e viața. Lăsam în urmă oameni mai înceți decât noi, amintiri dragi, vise eşuate...şi DA, cel mai.al.dracu dor regretele !

PS- Don' t panic me even more, please ! Peste două zile împlinesc 31 de ani....intru oare, ca om şi ca femeie, pe panta descendentă ?

• Like 1

Postat

E în natura firii să trecem prin anumite etape, să urcăm treptele spre maturitate succesiv. Şi nimeni nu ne poate garanta că fiece stadiu e mai "bun" decât precedentul. Nu avem decât o singură variantă - să mergem cu pieptul dezgoli tot inainte , căci asta e viața. Lăsam în urmă oameni mai înceți decât noi, amintiri dragi, vise eşuate...şi DA, cel mai.al.dracu dor regretele !

PS- Don' t panic me even more, please ! Peste două zile împlinesc 31 de ani....intru oare, ca om şi ca femeie, pe panta descendentă ?

La mulți ani (in avans) dacă o sa uit sa iti spun peste 2 zile!

Prima parte a acestui post ai început-o bine, a doua parte a fost cuprinsă de frica!

Vis-a-vis de regret am o maxima pe care mi-am impus-o insa o calc deseori (la nivel mental): scapi de regrete in momentul in care poti sa iti spui ca la acel moment au fost a fost cel mai bun lucru/decizie/etc. pe care puteai sa o iei la acel moment!

Ar fi o discuție destul de profunda si pe multe pagini, dar nu este locul aici!

Ca sa revenim la regretele mele oricum, as putea sa pun si in lumina asta:

Orice om după ce se vindeca de o boala, îi va fi dor întotdeauna de viciile/lucrurile ce i-au produs boala si mai putin de durerea ce i-o provocau.

Unul cu diabet mereu se va gândi la ce mănâncă înainte (si ar mânca si acum cu toate riscurile), unul cu plămânii plini de fum, se gândește la fel, etc!

Asa ma gândesc si eu acum:

Ma gândesc la momentele de după, când ma trezeam in așternuri albe in dimineți târzii cu diferite fete, iar după ce ma spălam pe ochi si ma îmbrăcăm ma simțeam cel mai "murdar", cu gust amar in gura si durere de suflet fata de buclele ce se vedeau printre perne...

Ai dreptate!

Viata se parcurge (doar) înainte! Progresul/dezvoltarea se facă prin înmagazinarea cu experiențele din trecut aplicate timpurilor noastre, pentru atingere țelului!

Aici fac o mica paranteza:

Fără sa iti propui un scop/Țel, împreuna cu durata in care vrei sa-l atingi si modalitățile prin care il vei atinge - viata trece repede si degeaba pe lângă tine!

Hai ca plec, ca altfel nu ma mai opresc!

P. S.

Ar trebui sa trec totuși pe la tine sa te cunosc si sa iti felicit anii împliniți cu un buchet de flori!

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...