Sari la conținut

Alyna milf 34 slim Dristor 0737325564

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 16 ore, GoguBBV GoguBBV a spus:

Aici tot parul din cap este alinutza!??

Multumesc te pup la dindicos....🤦‍♂️🤦‍♂️

💋💋

Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 24.08.2022 la 16:31, Alyna34 a spus:

IMG-20220824-WA0002.jpg

Numai anal ti-as face . Găurica aia cere multa pula . 

Postat
Acum 18 ore, madmax123 a spus:

Numai anal ti-as face . Găurica aia cere multa pula . 

Si eu cred la fel👍😉

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Chiar acum, Alyna34 a spus:

Si eu cred la fel👍😉

Bună vă aștept între 13.00 și 21.00 pentru plăceri maxime. Fanteziile tale vor deveni reale cu mine. 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Bună disponibilă între 16.00 și 21.00 va aștept cu drag. 

• Inimioara 2
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Labii maricele, în sfârșit pizdă adevărată.French kiss e in meniu Alina?

• Like 1
Postat
Acum 14 minute, profuyyy a spus:

Labii maricele, în sfârșit pizdă adevărată.French kiss e in meniu Alina?

Da, sărutări pasionale cu limba😉

• Inimioara 1
  • Oras:pe aici
  • Oras:pe aici
Postat
3 hours ago, Alyna34 said:

Bună vă aștept de la 11.00 la 20.00 astăzi. 

IMG-20220828-WA0000.jpg

gogoasa destul de infuriata 😋

• Inimioara 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cere multa pula ca si curul 

Postat

Bună dimineața azi sunt disponibilă între 12.00 și 21.00.Va aștept cu drag! 😉😘

• Like 1
Postat

In fiecare zi ma puteți contacta între 12.00 și 21.00. Va aștept! 

Postat
On 8/28/2022 at 10:54 AM, Alyna34 said:

Bună vă aștept de la 11.00 la 20.00 astăzi. 

IMG-20220828-WA0000.jpg

Superb..... Ți-aș linge ambele gauri iar apoi ți le-aș fute grav .. ești bună rău de pula! 🤩🤩🤩😘😘

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat

Am mai făcut 2poze pt voi puteți suna între 12.00 și 21.00 

IMG-20220831-WA0001.jpg

IMG-20220831-WA0002.jpg

• Inimioara 5
Postat

Ma puteți găsi între 12.00 și 21.00 dacă nu răspund la telefon lăsați mi msj pe whatssup 😉😘

Postat

Pentru programari scrieți mi pe whatssup încep și eu pe la 16.00 până la 21.00 program de weekend😾😉

Postat
La 04.09.2022 la 12:56, osshee a spus:

Poze din toate pozitiile insa lipseste ceva :)) Poze cu picoare?

Săptămâna asta lucrez între 13.00 și 21.00 va aștept cu drag, programați va pe whatssup ul meu. 👍💋

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat

Va salut, 

Invingandu mi timiditatea pe care o am de cand m am nascut, m am decis ca dupa atata amar de vreme,vreme in care am scanat acest site(din umbra),sa fac si eu o vizita unei fete.

Am ales pe titulara acestui topic,pt ca se incadreaza cerintelor mele,si pt ca pare o femeie usor submisiva,care stie ce face,si care ma atrage catusi de putin.

Am contactat o pe wp,si m am programat pt o finalizare,np,on plus cim,pt 2 stiuci.

Mi am facut un dus mic si m am tolanit in pat unde alina a inceput un on foarte bun din punctul meu de vedere; din pacate ala mic s a resimtit dupa atata munca si oboseala si la normal nu s a mai putut ajunge,finalizarea fiind facuta oral .

Cateva note de subsol: Alina e o tipa slim,nu i pt amatorii de plinute;la baie am gasit prosop ud,n a fos asa mare problema,dar nici eu nu i am cerut unul curat,poate ca pe viitor ar trebui sa schimbe mai des prosoapele;tv ul era pe protv,si e cam greu sa dai la scoica cand te uiti mizeriile dp protv;m a servit cu un pahar de suc,insa eu nu beau...

In concluzie eu m am simtit bine,si voi mai reveni,sper cu forte proaspete,sa incercam si alte fantezii.

Seara buna.

• Like 4
  • Inimioara 2
Postat
La 05.09.2022 la 19:50, timidul1337 a spus:

Va salut, 

Invingandu mi timiditatea pe care o am de cand m am nascut, m am decis ca dupa atata amar de vreme,vreme in care am scanat acest site(din umbra),sa fac si eu o vizita unei fete.

Am ales pe titulara acestui topic,pt ca se incadreaza cerintelor mele,si pt ca pare o femeie usor submisiva,care stie ce face,si care ma atrage catusi de putin.

Am contactat o pe wp,si m am programat pt o finalizare,np,on plus cim,pt 2 stiuci.

Mi am facut un dus mic si m am tolanit in pat unde alina a inceput un on foarte bun din punctul meu de vedere; din pacate ala mic s a resimtit dupa atata munca si oboseala si la normal nu s a mai putut ajunge,finalizarea fiind facuta oral .

Cateva note de subsol: Alina e o tipa slim,nu i pt amatorii de plinute;la baie am gasit prosop ud,n a fos asa mare problema,dar nici eu nu i am cerut unul curat,poate ca pe viitor ar trebui sa schimbe mai des prosoapele;tv ul era pe protv,si e cam greu sa dai la scoica cand te uiti mizeriile dp protv;m a servit cu un pahar de suc,insa eu nu beau...

In concluzie eu m am simtit bine,si voi mai reveni,sper cu forte proaspete,sa incercam si alte fantezii.

Seara buna.

Ma bucur că te ai simțit bine în compania mea, te mai aștept cu drag si atunci o să facem și normal să vezi cât de strâmtă sunt👌🤗. Te pup dulce! 

Postat
Acum 15 ore, Alyna34 a spus:

Ma bucur că te ai simțit bine în compania mea, te mai aștept cu drag si atunci o să facem și normal să vezi cât de strâmtă sunt👌🤗. Te pup dulce! 

Astăzi ma găsiți între 14.00 și 21.00 vă aștept cu drag👌💗

• Like 1
Postat
On 8/31/2022 at 11:45 AM, Alyna34 said:

Am mai făcut 2poze pt voi puteți suna între 12.00 și 21.00 

IMG-20220831-WA0001.jpg

IMG-20220831-WA0002.jpg

Poze in timpul actiunii nu ai ?

• Inimioara 1
Postat
La 07.09.2022 la 17:26, ronny9999 a spus:

Poze in timpul actiunii nu ai ?

Nu am dar poate ca voi face😜😘

Postat
La 12.07.2022 la 10:20, morometeion a spus:

Bună 

Poți să faci o recapitulare a serviciilor și tarifelor

Oferi și anal ? 

M am hotărât să recapitulez tarifele și serviciile mele. Pentru o finalizare tariful este 150ron și include sex oral și normal, 69, diferite poziții, sărutări pasionale, mângâieri, sau alte fantezii contra cost 👉dominare, uro, anal👈, iar o ora este 250ron. Locația mea este la gura de metrou Dristor 2, iar programul este în fiecare zi între orele 12.00 și 21.00. Vă aștept sa va programați pe whatssup la nr. 0737.325.564 sau telefonic la același număr. Vă aștept cu drag 👉❤️❤️👈                     Alina 

• Like 1

Postat
Acum 12 ore, Alyna34 a spus:

M am hotărât să recapitulez tarifele și serviciile mele. Pentru o finalizare tariful este 150ron și include sex oral și normal, 69, diferite poziții, sărutări pasionale, mângâieri, sau alte fantezii contra cost 👉dominare, uro, anal👈, iar o ora este 250ron. Locația mea este la gura de metrou Dristor 2, iar programul este în fiecare zi între orele 12.00 și 21.00. Vă aștept sa va programați pe whatssup la nr. 0737.325.564 sau telefonic la același număr. Vă aștept cu drag 👉❤️❤️👈                     Alina 

Pentru orice fantezie se adaugă 50ron.Va aștept cu drag la mine între 13.00 și 21.00👠.🤗❤️💋

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...