de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2014 ...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2014 Mai du-te-n foc cu topicele tale...... 1 1
oןʎ Reputație: 632 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Februarie 6, 2014 Lasa-l ma.Omul vrea sa se documenteze. Intrebarea moarte n'are ! Dai bataie...
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Februarie 6, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 6, 2014 Mai du-te-n foc cu topicele tale...... 2
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 6, 2014 Mai du-te-n foc cu topicele tale...... "Lipsitule" ,crezi ca putem ajunge la un consens in cea ce priveste 'bagatul' tau in seama la adresa mea?Crezi ca poti sa incetezi?Crezi ca imi poti oferi acest 'privilegiu' ? Te rog!
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 6, 2014 :)
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2014 Vezi sa nu-ti cada palaria ))) Spor si bafta!
leonidas Reputație: 719 Postat Februarie 6, 2014 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Februarie 6, 2014 ''nobody is perfect... i am nobody...''
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 6, 2014 Perfecta nu e dacat natura...in imperfectiunea ei. 1
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2014 Perfecta nu e dacat natura...in imperfectiunea ei.de ce dragule?numai lezbienele sa se linga?si ei sunt oameni
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 6, 2014 Perfecta nu e dacat natura...in imperfectiunea ei. Crezi ca am putea sa renuntam la "imperfectiunea" noastra pentru a-i da naturii "perfectiunea"?
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2014 Crezi ca am putea sa renuntam la "imperfectiunea" noastra pentru a-i da naturii "perfectiunea"? http://global3.memecdn.com/drugs_o_152027.jpg
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 6, 2014 http://global3.memecdn.com/drugs_o_152027.jpg Nu am inteles idea...
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2014 Crezi ca am putea sa renuntam la "imperfectiunea" noastra pentru a-i da naturii "perfectiunea"? Eu nu am inteles fraza asta. A inteles cineva?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2014 A calcat pe o mina si si-a ciufulit inteligenta Nici eu n-am inteles
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 6, 2014 Crezi ca am putea sa renuntam la "imperfectiunea" noastra pentru a-i da naturii "perfectiunea"? Eu nu am inteles fraza asta. A inteles cineva? Se refera la donarea de organe. Si-ar dori sa poata renunta la organul lui pentru a putea oferi o pereche de silicoane minunate femeii iubite
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2014 Multumim,Gabriel......case closed! )))))???
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 6, 2014 Multumim,Gabriel......case closed! )))))??? ...... Pai daca vorbim despre kintesenta iubirii si conditiile sepulcrale care determina aceste renuntari pentru creerea perfectiunii.... pfu wtf!!! Ma credeam pe forumul bursier
omu negru Reputație: 99 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Februarie 6, 2014 Eu nu am inteles fraza asta. A inteles cineva?A calcat pe o mina si si-a ciufulit inteligenta Nici eu n-am inteles Chiar mai incearca cineva sa-l inteleaga pe de ce? .... ?! ...... :) )) ..... El e la alt nivel .... deja vorbeste cu DUMNEZEU ...... :) ))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2014 Ete poola,vorbeste cu Sf Petru.....se milogeste de fapt sa-i de-a drumu' in Rai ))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 6, 2014 Chiar mai incearca cineva sa-l inteleaga pe de ce? .... ?! ...... :) )) ..... El e la alt nivel .... deja vorbeste cu DUMNEZEU ...... :) )) Perfect de acord. Si eu l-am vazut pe celelalte topice cand conversa cu Dumnezeu. Dumnezeu_01
diaconescum Reputație: 394 Postat Februarie 6, 2014 Oras:none Oras:none Postat Februarie 6, 2014 depinde ce intelegi prin perfectiune...
omu negru Reputație: 99 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Februarie 6, 2014 depinde ce intelegi prin perfectiune...Ai luat-o prea profund , Diaconescumule .... :) ))
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2014 Ai luat-o prea profund , Diaconescumule .... :) )) :laugh2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2014 Unde-i trolli,puterea creste.... De ce? ))))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum