Membru Premium papura voda Reputație: 1768 Postat Mai 14, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 14, 2023 13 minutes ago, Anaxxx27 said: Bună dragii mei 🤗 Așteptarea a cam luat sfârșit, aș vrea să vă vizitez pentru câteva zile . Sfătuiți mi unde ar trebui să îmi caut o locație ❤️ Vă pup și abia aștept să ne revedem ! Prețurile sunt peste capitală și serviciile sărăcăcioase raportat la cerere! 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Mai 14, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Mai 14, 2023 Acum 1 minut, papura voda a spus: Prețurile sunt peste capitală și serviciile sărăcăcioase raportat la cerere! Te înțeleg, dar cine dorește să vină îl aștept cu mare drag 🤗 Nu forțez pe nimeni să mi calce pragul. Sunt și alte femei pe acest site la preturi pentru fiecare
mandari Reputație: 121 Postat Mai 14, 2023 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 14, 2023 Acum 1 minut, Anaxxx27 a spus: Te înțeleg, dar cine dorește să vină îl aștept cu mare drag 🤗 Nu forțez pe nimeni să mi calce pragul. Sunt și alte femei pe acest site la preturi pentru fiecare Bună, dacă preturile sunt cele afișate de tine, adică 200 lei o finalizare și 350 lei ora nu știu dacă o sa meargă... Eu unul zic ca nu o sa meargă! 2 1
iuliann20 Reputație: 342 Postat Mai 14, 2023 Postat Mai 14, 2023 Acum 26 minute, papura voda a spus: Prețurile sunt peste capitală și serviciile sărăcăcioase raportat la cerere! Așa este,prețuri ca la București și servicii ca la Ciorogârla. No comment!!! 2
MsNobody3 Reputație: 187 Postat Mai 14, 2023 Oras:x Oras:x Postat Mai 14, 2023 Nu știu ce e cu fetele astea însă au luat-o razna cu preturile , o cunoștiință cu serviciile de bază urcă recent direct la 200/400 🙄 acum câteva zile una îmi ceru în mașină (la boscheți 200/fin 😅), au impresia că banii pica așa din cer sau ii facem la xerox 😅😅 Avem și noi la Mh ceva , întradevăr arată bine , șpagatul între scaune îl face însă la 200 fin , tot servicii de bază și nimic în plus fk, cim, etc ...) i-am zis că nu o sa facă prea multi pureci pe aici ... Numai bine ! 1
Mihai2362 Reputație: 25 Postat Mai 14, 2023 Oras:București Oras:București Postat Mai 14, 2023 Acum 2 ore, papura voda a spus: Prețurile sunt peste capitală și serviciile sărăcăcioase raportat la cerere! Ce zici colegul se merita? Sau rămân la preferata mea Roberta
Membru Premium papura voda Reputație: 1768 Postat Mai 14, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 14, 2023 59 minutes ago, Mihai2362 said: Ce zici colegul se merita? Sau rămân la preferata mea Roberta Clar,Roberta! Și eu când vin la Slatina, o să o vizitez. Anul trecut avea concurență formidabila,erau 4-5fete trăznet în afara ei. Acum defilează singura pe podium!
Membru Premium papura voda Reputație: 1768 Postat Mai 14, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 14, 2023 3 hours ago, Anaxxx27 said: Te înțeleg, dar cine dorește să vină îl aștept cu mare drag 🤗 Nu forțez pe nimeni să mi calce pragul. Sunt și alte femei pe acest site la preturi pentru fiecare Păi din cauza voastră sunt eu acum la București, la 250/oră!
alex1678 Reputație: 50 Postat Mai 14, 2023 Oras:slatina Oras:slatina Postat Mai 14, 2023 Bună Ana ai ajuns la noi ? Fraților haideți sa nu fimi răutăcioși cu fata eu zică e mai mult decât ok la suma pe care o cere după ne plângem ca nu avem fete ok în Slatina 1 1
Membru Premium papura voda Reputație: 1768 Postat Mai 14, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 14, 2023 11 hours ago, alex1678 said: Bună Ana ai ajuns la noi ? Fraților haideți sa nu fimi răutăcioși cu fata eu zică e mai mult decât ok la suma pe care o cere după ne plângem ca nu avem fete ok în Slatina Așa e,ai dreptate,este la ofertă ce să mai,să trecem la înscrieri,nu dați buluc! ☺️☺️☺️ 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Mai 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Mai 16, 2023 Buna dragilor!♥️♥️♥️♥️ De la ora 15 voi fi activa Locația o voi posta când ajung -programarile trebuie confirmate cu 1h înainte -cei ce nu confirmă vor intra pe lista neagră Vizita mea va fi una scurtă de maxim 3 zile,aștept să ne întâlnim ♥️♥️♥️ Va pup și o zi ușoară să aveți !☺️☺️
alex1678 Reputație: 50 Postat Mai 16, 2023 Oras:slatina Oras:slatina Postat Mai 16, 2023 Sa ne postezi serviciile și preturile te rugam
mandari Reputație: 121 Postat Mai 16, 2023 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 16, 2023 Acum 1 oră, Anaxxx27 a spus: Buna dragilor!♥️♥️♥️♥️ De la ora 15 voi fi activa Locația o voi posta când ajung -programarile trebuie confirmate cu 1h înainte -cei ce nu confirmă vor intra pe lista neagră Vizita mea va fi una scurtă de maxim 3 zile,aștept să ne întâlnim ♥️♥️♥️ Va pup și o zi ușoară să aveți !☺️☺️ Welcome to Slatina! Sa ne zici și nouă de ce servicii beneficiem din partea ta și la ce prețuri!?
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Mai 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Mai 16, 2023 1 oră în urmă, mandari a spus: Welcome to Slatina! Sa ne zici și nouă de ce servicii beneficiem din partea ta și la ce prețuri!? Buna!☺️☺️ Sunt afișate la pagina 1!♥️😊
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Mai 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Mai 16, 2023 Disponibila de la 15:00 - 21:00 🤗 Locația mea se află pe STRADA TOAMNEI 5
Mihai2362 Reputație: 25 Postat Mai 16, 2023 Oras:București Oras:București Postat Mai 16, 2023 Acum 6 ore, Anaxxx27 a spus: Disponibila de la 15:00 - 21:00 🤗 Locația mea se află pe STRADA TOAMNEI 5 Esti prea scumpa, nu zic ca nu arăți bine și ca nu ai fi o gazda de nădejde... Dar la aceste preturi este greu banii nu cresc în copaci tu vrei într-o ora cât fac eu în 2 zile deci... 2
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Mai 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Mai 16, 2023 Acum 49 minute, Mihai2362 a spus: Esti prea scumpa, nu zic ca nu arăți bine și ca nu ai fi o gazda de nădejde... Dar la aceste preturi este greu banii nu cresc în copaci tu vrei într-o ora cât fac eu în 2 zile deci... O singura rugăminte am , dacă aveți ceva de comentat asupra preturilor țineți pentru voi . Fiecare își pune ce preț vrea ! Nu forțez pe nimeni sa îmi calce pragul . Acest topic este stric pentru recenzii , mai departe se v a ocupa Cleopatra sau Pisicuts de cei ce fac off topic . Mulțumesc de înțelegere 🤗
Mihai2362 Reputație: 25 Postat Mai 16, 2023 Oras:București Oras:București Postat Mai 16, 2023 Acum 28 minute, Anaxxx27 a spus: O singura rugăminte am , dacă aveți ceva de comentat asupra preturilor țineți pentru voi . Fiecare își pune ce preț vrea ! Nu forțez pe nimeni sa îmi calce pragul . Acest topic este stric pentru recenzii , mai departe se v a ocupa Cleopatra sau Pisicuts de cei ce fac off topic . Mulțumesc de înțelegere 🤗 Nu fac off topic dar vad ca vi sa urcat la cap preturile astea de America, ești în România baby, acesta este un topic și toți avem dreptul de a comenta, degeaba menționezi administratorii, app de preț tu îl cu mult peste piața. Nu off tropic doar părerea mea 1 1
pitbull94 Reputație: 25 Postat Mai 16, 2023 Postat Mai 16, 2023 Salutare băieți.Eu am fost azi la Slatina și am zis să o vizitez pe Ana.Chiar nu vreau să influențez pe cineva dar mie unul mi-a plăcut interacțiunea cu ea.Nu te grăbește așa că să trec la note : PSE 9-10 , ORAL 9,5 (NEPROTEJAT) , NORMAL 8 , și de menționat nu face fk,cim etc.Eu unul când am timp o să mai trec pe la ea chiar mi-a plăcut și sper că v-am ajutat cu recenzia.O zi frumoasă și spor la ciocane🍺🍺🍺.
mandari Reputație: 121 Postat Mai 17, 2023 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 17, 2023 Acum 11 ore, Mihai2362 a spus: Esti prea scumpa, nu zic ca nu arăți bine și ca nu ai fi o gazda de nădejde... Dar la aceste preturi este greu banii nu cresc în copaci tu vrei într-o ora cât fac eu în 2 zile deci... Ai bani mănânci, nu ai bani nu ți-e foame! Simplu😂😂😂 1 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Mai 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Mai 17, 2023 Acum 9 ore, pitbull94 a spus: Salutare băieți.Eu am fost azi la Slatina și am zis să o vizitez pe Ana.Chiar nu vreau să influențez pe cineva dar mie unul mi-a plăcut interacțiunea cu ea.Nu te grăbește așa că să trec la note : PSE 9-10 , ORAL 9,5 (NEPROTEJAT) , NORMAL 8 , și de menționat nu face fk,cim etc.Eu unul când am timp o să mai trec pe la ea chiar mi-a plăcut și sper că v-am ajutat cu recenzia.O zi frumoasă și spor la ciocane🍺🍺🍺. Mulțumesc!☺️♥️ Te pup și te mai aștept cu drag ☺️☺️☺️
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Mai 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Mai 17, 2023 Buna dimineața!♥️😊 Va urez o zi minunată și aștept mesajele voastre pentru a stabilii o întâlnire ♥️☺️
dick1029 Reputație: 35 Postat Mai 17, 2023 Oras:Slatina olt Oras:Slatina olt Postat Mai 17, 2023 Acum 2 ore, Anaxxx27 a spus: Buna dimineața!♥️😊 Va urez o și minunată și aștept mesajele voastre pentru a stabilii o întâlnire ♥️☺️ Unde ai adresa ?
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Mai 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Mai 17, 2023 Acum 57 minute, dick1029 a spus: Unde ai adresa ? Str toamnei Nr 5 😊
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum