deep river Reputație: 410 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Februarie 8, 2014 Mai am eu o teorie (imi apartine,nu imi place sa copiez/mimez,cat ma duce neuronuL),cine gateste bine,sigur satisface barbatul.... Şi când te gândeşti că cei mai buni bucătari sunt bărbaţi! 1
deep waters Reputație: 414 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Februarie 8, 2014 De multe ori asa e Deep Rivers!
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 8, 2014 Te salut cu deosebit respect Deep River. Sper sa ne revedem, sa continuam discutia aia....stii tu....
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 8, 2014 Şi când te gândeşti că cei mai buni bucătari sunt bărbaţi! logic, isi permit sa gateasca din pura placere nu din obligatie 2
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2014 Nici nu imi plac modestii! Sunt de cele mai multe ori ...anosti!Brava tie! Mie imi place modestia...asta sunt,intotdeauna mi-a placut sunt lucruri care nu le poti schimba la tine(vorbesc de mine),daca te nasti/traiesti/ cu ele,unii o vad drept calitate,altii un defect uman. 2
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2014 Şi când te gândeşti că cei mai buni bucătari sunt bărbaţi! Imi caut un bucatar. cat de curand.
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2014 Imi caut un bucatar. cat de curand. Pot sa-ti trimit cv-ul pe PM?
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2014 Pot sa-ti trimit cv-ul pe PM? nu draga,doar proba e decisiva 1
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2014 nu draga,doar proba e decisiva Atunci nu ramine decit sa stabilesti tu cind pot da "proba".Gindeste-te ce vrei sa-ti gatesc!
tzaranu Reputație: 1095 Postat Februarie 9, 2014 Postat Februarie 9, 2014 dragi contzarani, imi pare rau sa fiu "critic", dar discutia de aici - cu toate ca e cool - este deschisa plecand de la un citat din cartea scrisa de doi catavenci si lansata recent "femeile vin de pe venus, barbatii vin de la baut" (or something, e cam devreme la mine in sat). e vorba de o rubrica saptamanala gen "versus" in catavencii in care un tip si o tipa isi dau cu parerea pe acelasi subiect din unghiuri, bineinteles, opuse. merita citita si comentata mai mult.oricum felicitari initiatorului topicului pentru alegerea inspirata si pentru initiativa.
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2014 Sunt cuminte .despre femei:Femeia e iute cand abia a devenit stapana casei,asa cum soarele bate tare cand abia s-au risipit norii...Lacrima e arma femeii,asa cum minciuna e arma hotului. 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2014 Sunt cuminte .despre femei:Femeia e iute cand abia a devenit stapana casei,asa cum soarele bate tare cand abia s-au risipit norii...Lacrima e arma femeii,asa cum minciuna e arma hotului. Da, dar minciuna are picioare scurte. La fel si lacrima...se evapora. Ce se intampla atunci? Atunci cand minciunile sunt descoperite si lacrimile uscate pe obraji....de ceva timp?
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2014 Da, dar minciuna are picioare scurte. La fel si lacrima...se evapora. Ce se intampla atunci? Atunci cand minciunile sunt descoperite si lacrimile uscate pe obraji....de ceva timp? Oare despre ce minciuna vorbesti?...cat despre lacrimi,fii serioasa multe adopta "lacrima" ,nesiguranta si neputinta,gelozia nefondata si continua,posesivitatea si lipsa libertatii partenerului (acel control zilnic telefonic/verbal fata in fata),neincrederea in EA (complexe si frustrari datorita neatentiei zilnice a partenerului)....si sunt multe,toate fac din femeie o plangacioasa,o "tata",o partenera certareata...insuportabila...personal mai bine imi dau doua palme in baie singura,decat sa plang in fata unui barbat,poate de aceea nici nu am prietene...cunostinte atat. :blushing2 1
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2014 O fetita isi intreaba tatal:-Care-i diferenta dintre a excita si a enerva?-Sa-ti dau un exemplu:acum 15 ani mama ta ma excita,acum ma enerveaza. Oare monotonia e consecinta?
deep river Reputație: 410 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Februarie 9, 2014 Te salut cu deosebit respect Deep River. Sper sa ne revedem, sa continuam discutia aia....stii tu.... Te salut şi eu, Picon! Ne vom revedea şi vom continua discuţia respectivă, deşi cred că este interminabilă.
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2014 Vorbesc despre minciuna din capul femeilor. Care se folosesc de armele numite "lacrimi" argumentand simplu "eu iubesc". Si daca-l iubesti ai dreptul sa-l controlezi? Sa-l distrugi psihic doar fiindca se crede ca acolo ar fi vorba de iubire?!?! Aaa, nuuu, in niciun caz. Asta nu este iubire fata de partener, asat este iubire de sine. Cand iubesti partenerul esti capabila "sa-i dai drumul", sa poata fi fericit in alte parte. Cand iubesti, fericirea lui este cel mai important lucru pentru tine. Este greu cateodata sa accepti ca iubitul/ sotul iubeste alta femeie dar, repet, daca sentimentul este clar iubire, atunci acel barbat, trebuie eliberat. Aunci, abia, putem vorbi de iubire Iubirea impune sacrificii, indiscutabil
deep river Reputație: 410 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Februarie 9, 2014 Ce spui tu poţi găsi nu doar la femei, ci şi la bărbaţi. Poate nu în aceeaşi măsură, dar prezentă cu siguranţă şi, din păcate, condimentată cu violenţă fizică.Vorbesc despre minciuna din capul femeilor. Care se folosesc de armele numite "lacrimi" argumentand simplu "eu iubesc". Si daca-l iubesti ai dreptul sa-l controlezi? Sa-l distrugi psihic doar fiindca se crede ca acolo ar fi vorba de iubire?!?!
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2014 Ce spui tu poţi găsi nu doar la femei, ci şi la bărbaţi. Poate nu în aceeaşi măsură, dar prezentă cu siguranţă şi, din păcate, condimentată cu violenţă fizică. Absolut!
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 11, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Februarie 11, 2014 What MEN need to KNOW about WOMEN What WOMEN need to KNOW about MEN Bonus:
yka Reputație: 9109 Postat Martie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2014 E prima zi de primavara,nu uita sa fii femeie!Femeile devenite sotii si mame(si noi suntem)nu ar trebui sa considere ca ele nu mai conteaza ca si persoane.Jertfa pentru ceilalti este sublima,dar ar trebui sa isi pastreze respectul de sine.In plus, o imagine placuta,ingrijita,dar si o persoana care are propriile preocupari si interese este mai atragatoare.In multe cazuri,o femeie care incearca sa-si pastreze feminitatea stimuleaza barbatul sa fie mai responsabil si el de felul in care se comporta si arata.Un barbat a carui partenera se ingrijeste va fi influentat sa fie si el mai atent la felul in care arata,macar de grija sa nu o piarda...Sportul te ajuta! "Un act sexual inseamna o cantitate de energie pe care organismul tau trebuie sa o consume.Este necesar un efort fizic pentru ca lucrurile sa functioneze.Oboseala fizica,stresul,greutatea corporala in exces,depresia...sunt doar cateva din situatiile care duc la scaderea apetitului erotic sau la dificultati in realizarea actului sexual.Pentru o reusita ai nevoie de o stare psihica buna(liniste,relaxare,excitare),la care se adauga un organism sanatos.De aceea sportul in tandem cu o alimentatie sanatoasa,te ajuta sa te mentii in forma,nu doar ca te va face sa te simti bine,dar iti va imbunatati si viata intima.In plus,in acele momente alunga grijile,pe care le ai(nu iti vei plati ratele atunci si nici nu iti vei rezolva conflictele de zi cu zi)in schimb te vei bucura de momente tandre in compania celui drag...Poate nu te-ai gandit ca o viata sexuala implinita,este in legatura directa cu sanatatea fizica,iar sportul are un rol extrem de important,indiferent de varsta.
Administrator pisicuts Reputație: 114622 Postat Martie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 1, 2014
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum