Sari la conținut

Prostu' clasei!

Postări Recomandate

Postat

Astia care se ard lucreza pe forex cu leverage 1:100 sau chiar 1:200, asta e sistemul la moda acum pentru ca poti castiga mult cu bani putini (si sa si pierzi la fel de mult evident) pe cand pe real lucrezi cu 1:1

Chris la sistem 1: 100 inseamna sa faci o tranzactie de 100.000 de dolari la un cont de 1000 de dolari. Iar la 1: 200 tranzactie de 200.000 de dolari la cont de 1000 de dolari. Sistem 1:1 inseamna la cont de 1000 de dolari sa faci tranzactie de maxim 1000 de dolari. O tranzactie de 1000 de dolari pe piata valutara nu iti poate aduce decat in conditii foarte speciale profit mai mare de 20 de dolari pentru ca in conditii normale cea mai volatila valuta ( adica yenul japonez ) are o miscare in 24 de ore de maxim 200 de puncte si ar trebui sa prinzi toata miscarea de la inceputul ei ca sa poti produce 20 de dolari zilnic.

Tu probabil ca vrei sa atragi atentia ca nu toti brokerii care actioneaza pe Forex sint in regula ceea ce este foarte adevarat si poti pierde banii si atunci cand esti pe profit.

Nu prea inteleg eu ce intelegi prin tranzactionarea pe real, deoarece pe forex se tranzactioneaza numai pe real. Daca te referi la existenta pe platformele de tranzactionare a conturilor demo, iti pot spune ca acestea urmaresc fidel miscarile valutelor intr-o zi , insa orice tranzactie de orice marime pe care ai putea sa o faci pe un cont demo nu ajunge la banca cu care lucreaza brokerul pe a carui platforma se tranzactioneaza si nu influenteaza sub nici o forma miscarile paritatii. 

• Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
  • Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
Postat

salut

se poa te sa adaptam topicu asta la "prostu-forumului" ?

daca da,astept propuneri

io am una....:)

• Oras:Bucuresti
Postat

Chris la sistem 1: 100 inseamna sa faci o tranzactie de 100.000 de dolari la un cont de 1000 de dolari. Iar la 1: 200 tranzactie de 200.000 de dolari la cont de 1000 de dolari. Sistem 1:1 inseamna la cont de 1000 de dolari sa faci tranzactie de maxim 1000 de dolari. O tranzactie de 1000 de dolari pe piata valutara nu iti poate aduce decat in conditii foarte speciale profit mai mare de 20 de dolari pentru ca in conditii normale cea mai volatila valuta ( adica yenul japonez ) are o miscare in 24 de ore de maxim 200 de puncte si ar trebui sa prinzi toata miscarea de la inceputul ei ca sa poti produce 20 de dolari zilnic.

Tu probabil ca vrei sa atragi atentia ca nu toti brokerii care actioneaza pe Forex sint in regula ceea ce este foarte adevarat si poti pierde banii si atunci cand esti pe profit.

Nu prea inteleg eu ce intelegi prin tranzactionarea pe real, deoarece pe forex se tranzactioneaza numai pe real. Daca te referi la existenta pe platformele de tranzactionare a conturilor demo, iti pot spune ca acestea urmaresc fidel miscarile valutelor intr-o zi , insa orice tranzactie de orice marime pe care ai putea sa o faci pe un cont demo nu ajunge la banca cu care lucreaza brokerul pe a carui platforma se tranzactioneaza si nu influenteaza sub nici o forma miscarile paritatii.

Pe real inseamna 1:1 adica cum ai zis tu la un cont de 1000 dolari faci profit maxim 20 dolari. Dar la 1 milion de dolari poti face 20.000$ profit si fara riscul leverage-ului. La asta refeream.
Postat

Chris in acest domeniu la cont de 1000 de dolari banca cu care lucrezi ( broker-ul tau ) te crediteaza in procent de 1:100 . Adica poti tranzactiona cu 100.000 de dolari.  Bineinteles ca parghia ( marginea ) pe care banca ti-o impune , face ca tu sa nu poti pierde decat maxim 900 de dolari. Restul de 100 ramanand pentru spread (diferenta dintre BID si ASK ) si comisioane. Mecanismul nu este chiar atat de complicat si nu inteleg ce confuzie faci cand tot vorbesti de real. Pe real lucreaza toti care activeaza in acest domeniu.  Daca faci referire la conturile demo, traderii le folosesc pentru antrenament. Eu am vreo 6 conturi demo pentru diferite analize. Este important sa vezi daca analiza ta se adevereste si de aceea e bine sa te verifici pe conturile demo.

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
  • Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

Chris in acest domeniu la cont de 1000 de dolari banca cu care lucrezi ( broker-ul tau ) te crediteaza in procent de 1:100 . Adica poti tranzactiona cu 100.000 de dolari.  Bineinteles ca parghia ( marginea ) pe care banca ti-o impune , face ca tu sa nu poti pierde decat maxim 900 de dolari. Restul de 100 ramanand pentru spread (diferenta dintre BID si ASK ) si comisioane. Mecanismul nu este chiar atat de complicat si nu inteleg ce confuzie faci cand tot vorbesti de real. Pe real lucreaza toti care activeaza in acest domeniu.  Daca faci referire la conturile demo, traderii le folosesc pentru antrenament. Eu am vreo 6 conturi demo pentru diferite analize. Este important sa vezi daca analiza ta se adevereste si de aceea e bine sa te verifici pe conturile demo.

Postat

Chris in acest domeniu la cont de 1000 de dolari banca cu care lucrezi ( broker-ul tau ) te crediteaza in procent de 1:100 . Adica poti tranzactiona cu 100.000 de dolari. Bineinteles ca parghia ( marginea ) pe care banca ti-o impune , face ca tu sa nu poti pierde decat maxim 900 de dolari. Restul de 100 ramanand pentru spread (diferenta dintre BID si ASK ) si comisioane. Mecanismul nu este chiar atat de complicat si nu inteleg ce confuzie faci cand tot vorbesti de real. Pe real lucreaza toti care activeaza in acest domeniu. Daca faci referire la conturile demo, traderii le folosesc pentru antrenament. Eu am vreo 6 conturi demo pentru diferite analize. Este important sa vezi daca analiza ta se adevereste si de aceea e bine sa te verifici pe conturile demo.

Stiu foarte bine cum functioneaza forexul ca am speculat pe forex cu leverage. Eu cand spun real ma refer la urmatoarea chestie: am 100.000€, cumpar 139.000$ la cursul de 1,39 EUR/USD si apoi cand ajunge 1,35 schimb inapoi in euro si obtin 103.000€, profit 3000€, fara riscul de a pierde suma investita cum e la tranzactiile cu leverage. Suma am dat-o ca exemplu pentru simplitatea calculelor. De asta spun real adica cu banii proprii, nu cu bani primiti credit si 1:1, fara leverage. Cu leverage poti pierde tot foarte rapid daca gresesti sau aproape tot, cum ai zis tu 900$ din 1000$ investiti.

Postat

Oricum mi-e teama ca i-am cam plictisit pe colegii de forum cu discutia noastra :) plus ca de la tema "prostul clasei" am ajuns sa facem pe desteptii :lol:

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Oricum mi-e teama ca i-am cam plictisit pe colegii de forum cu discutia noastra (...)

Deloc! (ma rog, vorbesc evident in numele meu, nu al tuturor). N-am activat in domeniu, dar am cochetat din cand in cand cu ideea.

Poate un topic dedicat acestui gen de discutii ar fi interesant...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare