Sixsex Reputație: 6 Postat Mai 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2022 Salut baietii!! daca se poate sa postati link uri cu fete la care ati prestat servicii totale si sa le placa maxim ce fac…. spun asta pentru ca am fost la o fetita de 22 de ani .. maxim, pe cantemir 16. Langa dristor/tineretului metrou. Experienta 0.. se vedea ca e incepatoare si nu stia ce face.. oricum sa fie sanatoasa. as dori o fata care stie ce face. Sa nu ii sara telefonul de pe noptiera din 5 in 5 minute ca primeste mesaj de la nasu sau plm. intelegeti voi… sunt nou aici asa ca nu sariti pe mine , daca am gresit ceva treceti peste😂😂 cius💪🏻✌️ Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9950 Postat Mai 6, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Mai 6, 2022 Colegule in primul rând poti sa incepi prin a ajuta comunitatea de le forum. Da o recenzie fetei de 22 de ani de care ziceai mai sus. Vezi dacă are topic aici… caută după nr de tel si fa o recenzie. Dacă nu are tipic poti sa-i faci tu unul. Postezi si un link cu anunțul ei si faci o recenzie cum trebuie cu toate detaliile nr de telefon tarife ce servicii oferă si note. Oamenii apreciază asta aici. Iar eu iti recomand pe Cristina de la secțiunea top. Servicii totale fara graba, este experta fata. Bafta! Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9950 Postat Mai 6, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Mai 6, 2022 Uite si linkul Cristinei Link spre comentariu
boo123 Reputație: 147 Postat Mai 8, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2022 La 07.05.2022 la 0:16, Subteranaa a spus: Uite si linkul Cristinei Boss, ceva nu se pupa, da-o dreaq. Fata asta nu are maxim 22 de ani, in primul rand dupa poze, in al doilea ca are anuntul din 2015, adica de vreo 7 ani!!! Link spre comentariu
MeganWolfM Reputație: 522 Postat Mai 8, 2022 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Mai 8, 2022 La 06.05.2022 la 19:16, Sixsex a spus: Salut baietii!! daca se poate sa postati link uri cu fete la care ati prestat servicii totale si sa le placa maxim ce fac…. spun asta pentru ca am fost la o fetita de 22 de ani .. maxim, pe cantemir 16. Langa dristor/tineretului metrou. Experienta 0.. se vedea ca e incepatoare si nu stia ce face.. oricum sa fie sanatoasa. as dori o fata care stie ce face. Sa nu ii sara telefonul de pe noptiera din 5 in 5 minute ca primeste mesaj de la nasu sau plm. intelegeti voi… sunt nou aici asa ca nu sariti pe mine , daca am gresit ceva treceti peste😂😂 cius💪🏻✌️ Ai putea totuși să răsfoiești forumul...sau aștepți să ți se dea mură în gură??? Link spre comentariu
nicudinumbra Reputație: 55 Postat Mai 8, 2022 Partajează Postat Mai 8, 2022 Acum 54 minute, boo123 a spus: Boss, ceva nu se pupa, da-o dreaq. Fata asta nu are maxim 22 de ani, in primul rand dupa poze, in al doilea ca are anuntul din 2015, adica de vreo 7 ani!!! Boss, nu ai fost atent deloc ;). Colegul a zis ca a fost in vizita la o fata de 22 de ani, nu ca ar cauta una de maxim 22. Vrea pe cineva care stie meserie si Cristina stie ce face. Intr-adevar topicul ei e de multi ani deschis dar te poti duce la ultima pagina si ai informatii recente. Deci ... Putina atentie si radbare nu strica nimanui. Forta boss ! Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9950 Postat Mai 8, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Mai 8, 2022 Acum 5 ore, boo123 a spus: Boss, ceva nu se pupa, da-o dreaq. Fata asta nu are maxim 22 de ani, in primul rand dupa poze, in al doilea ca are anuntul din 2015, adica de vreo 7 ani!!! Cristina este recomandarea mea pt titularul topicului care a cerut ajutor. Nu are treaba cu fata vizitata de el. Bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum