Sari la conținut

Selen (Baby) 0769597615 😍 💚 Noua la voi in oras 💚

Vizitator SelenBaby

Postări Recomandate

Postat

Nu cred ca cineva si-ar fi dorit o asa buruiana în așternut. M-am tot abținut, dar ce am citit aici , din ce scrie aceasta domnișoară, este de o mare rușine . Sigur fumează șobolani , asa cum scriea un coleg cindva. 

Fat-o  nu ești nici la 1 km distanta de a face placeri oamenilori pe acest pământ, nici măcar gratis. 

Faci neamul tău și aceasta meserie de o mare rușine.  😡

• Like 1
  • Haha 2
Postat

Selen luane-ai pula la antren, nu cumva esti ruda cu alta distrusa care isi zice Dilia, pardon Dididia aka Andreea ?

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 2
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
Postat
Acum 11 ore, divagatie a spus:

Selen luane-ai pula la antren, nu cumva esti ruda cu alta distrusa care isi zice Dilia, pardon Dididia aka Andreea ?

este ruda cu warships sau cum sa numea colegul :D

• Haha 1
  • Minus 1
Vizitator SelenBaby
Reputație: 0
Postat

Am plecat din Ct, voi lucra in Buc. o perioada si ma intorc in Iulie la voi, va pup.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
25 minutes ago, SelenBaby said:

Am plecat din Ct, voi lucra in Buc. o perioada si ma intorc in Iulie la voi, va pup.

De ce te mai întorci ? :) 

• Mersi 1
  • Haha 6
Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 5 minute, madaa69 a spus:

Pt. ca asa am chef. :).

• Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
Postat
Acum 2 ore, madaa69 a spus:

Masochiștă 🤷‍♂️😬

• Like 1
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 3 ore, madaa69 a spus:

Pt ca ele sunt fomiste si se bazeaza pe turisti, nu pe clienti fideli ;)

• Like 1
  • Haha 2
Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 13 minute, g2br13l a spus:

Și cu mine ce faci? Ca m-ai uitat în fata locației și de atunci stau. Sa vin la București? 😂

Vino aici sau asteapta pana in Iulie si vin eu :).

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat
Acum 50 minute, SelenBaby a spus:

in Iulie si vin eu :).

nu te grabi, si iulie 2023 e bine... e tot iulie.

• Like 7
  • Minus 3
  • Membru Premium
Postat

hopa, se pare ca incepe jihadul , ploua cu minusuri peste cel mai iubit dintre paminteni .

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 2
Postat

Gura targului spune ca divei i se spunea Dia anemia, datorita fizicului impunator. Mica la stat si larga la gura!

• Haha 2
  • Minus 3
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
La 13.06.2022 la 12:29, SelenBaby a spus:

Pt. ca asa am chef. :).

Stai în pula mea acolo ca petarde mai avem de la Revelion

Postat
La 14.06.2022 la 14:08, divagatie a spus:

Gura targului spune ca divei i se spunea Dia anemia, datorita fizicului impunator. Mica la stat si larga la gura!

Deloc largă! 😬 nu face decât 3 secunde  ! 🤷‍♂️😬  liberă in exprimare DA 😬🤣🤣🤣🤣🤭🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

• Haha 1
Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 43 minute, BlavkEyess a spus:

Stai în pula mea acolo ca petarde mai avem de la Revelion

O sa vin exact ca sa mori de ciuda, bolnavule!!!!!

Postat
La 10.06.2022 la 17:45, SelenBaby a spus:

Clientii care respecta femeia, restul care comenteaza pe aici, ma pis pe voi, chiar trebuie sa va dau mura in gura? Asa prosti sunteti? Si misogini si prosti? 

Eu nu mai am chef de oameni certati cu pizda. 

Ma platiti daca vreti circ.

V-am dat prea multe replici gratis.

Bisous.

Salutare și bine ai venit in Constanța!

Ești de ceva timp peforum și.mi amintesc ca ai mai avut discuții de genul celor de aici cu injuraturi și pe alt topic si alt oraș...

Nici acolo nici aici nu ai sa ieși castigatoare dacă jignești în stanga și.n dreapta. Ce dai aia vei primi, chiar mai rău pentru ca nu este normal ca tu ce oferi servicii sa injuri ca la usa cortului clienții sau potentialii tai clienți...pentru ca tu de la clienți îți câștigi existenta. Nu zic ca tu nu.ti faci treaba cum trebuie și nici ca nu ți.o faci pt ca nu am fost la tine... dar sa știi ca și în cazul în care tu ai fi foarte buna în meseria practicata, clienții nu te vor aprecia dacă atitudinea ta lasă de dorit...

Adevărat, nu poți sa te lași terfelita de clienți, dar nu.i provoca, nu le da "apa la moara" și dacă cineva te va jigni încearcă sa nu.i răspunzi cu aceasi moneda și ai sa vezi ca ai sa fii apreciata și "acceptata" asa cum zici tu ca meriți.

Te rog sa nu crezi ca sunt eu ala dreptul sau bunul și.ti dau sfaturi, nu! În nici un caz! Nu.ti dau sfaturi ci doar ma gândeam dacă as fi fost în locul tău cum as fi procedat eu... am mai avut noi si alta data discuții și știu ca nu ai avut o viata ușoară și cred ca asta te.a făcut sa fii asa de "razbonica"...

Te pup Selen și am sa trec pe la tine ca tare as vrea sa te cunosc!

Ședere cât mai plăcută la Constanța și bani cât mai mulți în buzunarul tău!

• Like 3
Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 36 minute, Ioioio1 a spus:

Ești de ceva timp peforum și.mi amintesc ca ai mai avut discuții de genul celor de aici cu injuraturi și pe alt topic si alt oraș...

Nici acolo nici aici nu ai sa ieși castigatoare dacă jignești în stanga și.n dreapta. Ce dai aia vei primi, chiar mai rău pentru ca nu este normal ca tu ce oferi servicii sa injuri ca la usa cortului clienții sau potentialii tai clienți...pentru ca tu de la clienți îți câștigi existenta. Nu zic ca tu nu.ti faci treaba cum trebuie și nici ca nu ți.o faci pt ca nu am fost la tine... dar sa știi ca și în cazul în care tu ai fi foarte buna în meseria practicata, clienții nu te vor aprecia dacă atitudinea ta lasă de dorit...

Adevărat, nu poți sa te lași terfelita de clienți, dar nu.i provoca, nu le da "apa la moara" și dacă cineva te va jigni încearcă sa nu.i răspunzi cu aceasi moneda și ai sa vezi ca ai sa fii apreciata și "acceptata" asa cum zici tu ca meriți.

Te rog sa nu crezi ca sunt eu ala dreptul sau bunul și.ti dau sfaturi, nu! În nici un caz! Nu.ti dau sfaturi ci doar ma gândeam dacă as fi fost în locul tău cum as fi procedat eu... am mai avut noi si alta data discuții și știu ca nu ai avut o viata ușoară și cred ca asta te.a făcut sa fii asa de "razbonica"...

Trebuie sa fii bolnav grav sa crezi ca o sa tac in fata abuzului. O sa lupt pana la moarte si dupa! Degeaba va umiliti in asa hal in fata mea, tot 0 barate sunteti. Ma respecti, te respect, ma ataci, ma apar! 😊 Nimic nou! Niciodata cat voi trai nu voi ceda, mai e un lucru pe care eu nu-l fac niciodata: nu accept sfaturi* ever! Doar eu stiu ce e mai bine pentru mine. Iar pentru visele mele imi dau si viata 😉.  Cateii ca voi insa...latra pe la geamul meu. O sa va cumpar o viata sa nu mai stati cu lanterna la pizda mea, cand am nevoie de ginecolog va anunt eu. Sau de sfaturi. Niciodata nu am acceptat sfaturi despre viata mea*, inteleg ca sunt o provocare imensa si ma bucur ca sunt asa. O sa aveti nevoie de mii de ani si vieti sa ma intoarceti pe mine din drum. Clientii nu vor comenta niciodata ce fac eu, aia platesc o ora apoi nu mai e treaba lor cine sunt eu in afara serviciului 😉. Hai, mars.

Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 57 minute, Ioioio1 a spus:

Imi pare rau dar nu eu am inventat Coronavirusul asa ca esti nedrept cu mine si cu asta s-a spus tot adevarul. Restul e can-can. Sa nu te obosesti șa imi raspunzi ca chiar nu aw rabdare azi cu voi. Cand am chef de scandal va arat un deget si veniti cu limba scoasa. Bisous.

• Oras:CONSTANȚA
Postat
Acum 1 oră, SelenBaby a spus:

😊nu accept sfaturi* ever! Doar eu stiu ce e mai bine pentru mine 😉 😉

Rezultatele se văd, ai reușit în viată😂

• Like 1
  • Haha 4
Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 2 minute, benzema09 a spus:

Rezultatele se văd, ai reușit în viată😂

Stai ca nu s-a umplut tamponul sa iti arat cat sange am varsat pentru comentariul tau. Toata lumea, paharele sus. Va vine vinul Rose. Este sec, ca voi. 

Postat
Acum 53 minute, SelenBaby a spus:

Stai ca nu s-a umplut tamponul sa iti arat cat sange am varsat pentru comentariul tau. Toata lumea, paharele sus. Va vine vinul Rose. Este sec, ca voi. 

E bine dacă se umple tamponul. Ai grijă să nu ți se umple capul de sânge că nu ai produs cât trebuia.

• Haha 3

Postat
Acum 2 ore, SelenBaby a spus:

Trebuie sa fii bolnav grav sa crezi ca o sa tac in fata abuzului. O sa lupt pana la moarte si dupa! Degeaba va umiliti in asa hal in fata mea, tot 0 barate sunteti. Ma respecti, te respect, ma ataci, ma apar! 😊 Nimic nou! Niciodata cat voi trai nu voi ceda, mai e un lucru pe care eu nu-l fac niciodata: nu accept sfaturi* ever! Doar eu stiu ce e mai bine pentru mine. Iar pentru visele mele imi dau si viata 😉.  Cateii ca voi insa...latra pe la geamul meu. O sa va cumpar o viata sa nu mai stati cu lanterna la pizda mea, cand am nevoie de ginecolog va anunt eu. Sau de sfaturi. Niciodata nu am acceptat sfaturi despre viata mea*, inteleg ca sunt o provocare imensa si ma bucur ca sunt asa. O sa aveti nevoie de mii de ani si vieti sa ma intoarceti pe mine din drum. Clientii nu vor comenta niciodata ce fac eu, aia platesc o ora apoi nu mai e treaba lor cine sunt eu in afara serviciului 😉. Hai, mars.

Bună...

Nu știu dacă tu găsești un cuvânt cu care te.am jignit în ceea ce ți.am scris eu pe când tu....ma rog! În legătură cu sfaturile, eu am precizat ca nu.ti dau sfaturi dar te.am văzut ca te întrebi ce au bărbații de te "baga un colt" și te injura si mai zici tu la un momentat dat ca de 2 ani tot ești huiduita...asa ca m.am gândit la ce as face eu în locul tău și nu sa.ti dau un sfat. Tu continui sa jignești chiar dacă nu ești jignita..de ce? Ma rog, este treaba ta iubita dar măcar nu mai întreba lumea de ce ești huiduita.Asuma.ti ceea ce ești, ceea ce scoți pe gura și ceea ce scrii.

Sincer, eu am sa vin la tine sa te vad, sa te plătesc nu pentru ce ai tu între picioare ca nu ai nimic special ce nu as putea găsi în alta parte, dar ma intriga felul tău, și dacă dorești te.as plăti sa.mi fii subiect intr.o analiza mai amănunțită, poate ca am face bani frumoși amândoi...eu te plătesc ca și subiect în analiza mea și apoi scot o carte și câștig și eu...ce zici?

Sa nu crezi ca ce ai tu acolo între picioare este poleit cu aur sau ca ai face tu ceva ce o alta nu poate face, nu te amăgi draga mea Selen gandindu.te ca tineretea este vesnica....

Îți doresc mulți clienți pe măsură atitudinii tale!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...