vulpea27 Reputație: 53 Postat Mai 30, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 30, 2022 Știe cineva ceva de ea? Mai activează?
alexdrag Reputație: 128 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 Mie mi s-a parut foarte ok fata. M-am purtat frumos cu ea si am avut parte de o experienta buna. Sper ca nu a renuntat
_piticu_ Reputație: 594 Postat Mai 31, 2022 Oras:București Oras:București Postat Mai 31, 2022 Nu își deschisese încă un topic recent tot ea?
Vizitator Mihai. Reputație: 0 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 Acum 2 ore, _piticu_ a spus: Nu își deschisese încă un topic recent tot ea? https://nimfomane.com/forum/topic/200272-ana-0731-722-342-servicii-totate/
ro_passion Reputație: 227 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2022 Am fost pe vremea cand activa recent atras de noutate in zona Militari. Comunicare: stabilit programarea pe whatsapp si ghidat prin telefon la fata locului Locatie: in spate la Cora Lujerului in complexul de blocuri noi. Fata: Draguta, satena, zambitoare, comunicativa, arata a civila, ai itoarce capul dupa ea pe strada, 1:70m 50kg, sani stafiditi, mici urme de vergeturi dar nederanjant, am dubii ca pozele sunt ale ei. Poveste: Ajuns sus, invitat inauntru, mi sa pus in vedere ca, catelul este in baie, venisem dusat deci nici o pb. Interesant ca este un perete de sticla intre dormitor/camera de lucru si bucatarie. I-am inmanat cadoul pt jumate de ora fiind noua pentru mine, intors si facut o mica conversatie, dezechiparea, a folosit un servetel umed, intrebat si trecut la ON in fata oglinzii, trecut la NP misionar, schimbat pe la spate, se vede frumos si in oglinda de pe dulap, finalizat. Am vrut sa-i incerc si funduletul, inmat cadoul, intrat incet pe la spate, destul de stramt, cred ca este singura pozitie acceptata, miscari usoare, continuat ceva mai alert, finalizat, putina conversatie de final si echiparea. In pauza, in a 2-a jumatate de ora si pe final a sunat cineva la interfon, jos la usa astepta unu care semana cu Screetch/Dexter, poate o fi fost unul din voi :)) Note: Fata 7.5 draguta, 1:70m 50kg, sani stafiditi, mici urme de vergeturi dar nederanjant, am dubii ca pozele ar fi ale ei. ON 8 inteleg ca face si CIM dar nu am incercat NP 8 se simte bine AP 7 pozitie clasica De revenit: depinde ce vrei, pentru servicii da mai ales in zona. Voi posta si pe celalalt topic. 2 1
rapidist Reputație: 128 Postat Iunie 10, 2022 Postat Iunie 10, 2022 Vorbești din amintiri sau e recenta faza? Nu are what's app pe nr ala.
ro_passion Reputație: 227 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2022 22 minutes ago, rapidist said: Vorbești din amintiri sau e recenta faza? Nu are what's app pe nr ala. Dupa cum ziceam "pe vremea cand activa recent", luna trecuta cand s-au creat topicele si mi-a intrat pe radar
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum