deep waters Reputație: 414 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Februarie 7, 2014 Acum cateva zile ..... Mi-am atins ouale, intai mai incet, cu tandrete, apoi am inceput sa le ...frec. Am lasat sa curga cateva picaturi de ulei pe ele. Si am continuat sa ....frec. Rotund, mai sus, mai jos, fara oboseala. Cumva constant. Am pastrat ritmul si viteza, una nu foarte mare. Am continuat sa torn mereu cate un pic de ulei. Facea frecarea mai ....cursiva. Si cum o frecam eu asa, a inceput sa se intareasca, incet, incet. Si dai cu ulei si freac-o si freac-o si mai pune ulei si tot asa. Spre final era din ce in ce mai tare, aproape batoasa. Nu stiu cat timp sa fi trecut, poate vreo 30-40 de minute. Ma simteam din ce in ce mai bine. Simteam ca finalul este aproape. Nu m-am lasat si chiar am intetit ritmul, chiar daca imi era din ce in ce mai greu, imi obosise mana de atata frecat! Oricum, nu puteam renunta cand eram asa de aproape!Si pana la urma am reusit! Wooooooooooow! Mi-a iesit o super maioneza!!!! Am uitat sa va spun ca am mai adaugat un pic de zeama de lamaie, o lingura de mustar si sare.Pofta buna sa aveti .... pofticiosilor! 1
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 http://media.giphy.com/media/PBM14uaJCbp72/giphy.gif
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 7, 2014 Lol, cam mult dureaza la tine crearea unei maioneze 2
opmi Reputație: 26 Postat Februarie 7, 2014 Postat Februarie 7, 2014 Data viitoare incearca cu mixerul. 1
deep waters Reputație: 414 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Autor Postat Februarie 7, 2014 Mancarea buna cu rabdare se face. Si ...manual!
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2014 Cine stie, cunoaste! Adevarul este ca "ce e in mana nu-i minciuna" Aseara din prea multa graba si neatentie, am omis sa ma spal pe maini dupa ce am folosit bengay (ma durea gatul). Ghiciti pe unde mi-am pus mana, va rog! Chiar ma miram, woaw, dar de ce este asa de bine, putin rece. aaahhhhh daaa.. ..ce??? auuuuchhh , in doua secunde eram in dus ...ustura rau ben gay-ul! Cine nu ma crede este liber sa incerce PS: Stiu de la ce si al cui "blestem" mi s-a tras.
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 8, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Februarie 8, 2014 La rece... Acu-s sincer... is pilit si recunosc TOT!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 8, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 8, 2014 Deep,cata maioneza ti-a iesit din doua oua?
deep waters Reputație: 414 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Autor Postat Februarie 8, 2014 Cata am vrut! Depinde cat ulei pui. Poate fi mai de dieta sau ..abundenta!
escortaamelia Reputație: 1828 Postat Februarie 8, 2014 Oras:....... Oras:....... Postat Februarie 8, 2014 Tehnica 1: Strangand pumnulA strange pumnul foarte usor in jurul penisului si a-l plimba in sus si-n jos este cea mai raspandita metoda de masturbare.Variind gradul de strangere, viteza de lunecare si lungimea miscarii, poti satisface preferintele personale. Ca si femeile, barbatii descopera ceea ce Ie place mai mult experimentand. Tehnica 2: Folosirea unei perneNu trebuie sa fii prea savant ca sa pricepi. Fie iti imaginezi ca faci sex cu perna, miscandu-ti penisul inauntrul si in afara cutei formate, fie iti freci penisul pe deasupra, inainte si inapoi. Cu mainile mentii perna pe loc. Tehnica 3: La dus Daca in celelalte cazuri tehnica merge direct la tinta, la dus intra in joc si alte parti ale trupului. Unii se sapunesc in intregime, «cum ar face o iubita», si isi maseaza anusul, perineul, scrotul si testiculele inainte sa ajunga la «desert». Dupa aceea insa, se foloseste tehnica numarul 1. Bafta all!!! 1
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 8, 2014 Si cum se aplica asta in cazul maionezei? 1
deep waters Reputație: 414 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Autor Postat Februarie 8, 2014 Draga Amelia, In caz ca nu ai observat, aici era un topic serios, despre produse culinare. Nu stiu cum te-a batut gandul la asa prostii!!!!Deh, pofticoasele tot pofticioase!Te pup!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 8, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 8, 2014 Ai taiat maioneza,Amelio )))))
escortaamelia Reputație: 1828 Postat Februarie 8, 2014 Oras:....... Oras:....... Postat Februarie 8, 2014 http://jurnalul.ro/timp-liber/hobby/tehnici-de-masturbare-631019.html si eu am vb serios
deep river Reputație: 410 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Februarie 8, 2014 Draga Amelia, Nu stiu cum te-a batut gandul la asa prostii!!!! Fiecare judecă după stricăciunea minţii lui.
deep waters Reputație: 414 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Autor Postat Februarie 8, 2014 Serios, serios, dar putin.... mai pe ... afara de subiect !Si cum ziceam, pofticioase, dar sa fie frumoase ca tine.
escortaamelia Reputație: 1828 Postat Februarie 8, 2014 Oras:....... Oras:....... Postat Februarie 8, 2014
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 8, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 8, 2014 Scuze de off-topic......stie cineva pe unde hoinaresc troll-ii mei? 1 1
deep waters Reputație: 414 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Autor Postat Februarie 8, 2014 Amelioooo, vezi ca te paste o vizita incognito. N-o sa stii ce te-a lovit, chiar asa cinica cum te stiu.Asta daca nu te retragi repede.
deep river Reputație: 410 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Februarie 8, 2014 Caută ... ouă? :
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 8, 2014 Deep Waters, io pun mustar de Dijon si ceva piper. 1
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 8, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Februarie 8, 2014 Trole... la Oradea, evident! Aici is cheful cel mai tareee!
deep waters Reputație: 414 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Autor Postat Februarie 8, 2014 Mustarul de Dijon rules brother!Piper dupa gust. Da' mai bine o frecam cum trebuie, ca sa iasa tare si buna!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 8, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 8, 2014 Lubricule,i-ai sechestrat la Baile Felix? ) Deep river,OUA nu cauta cu siguranta,AU ) Offf,ca fara ei viata mi-e pustiu
deep river Reputație: 410 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Februarie 8, 2014 Deep river,OUA nu cauta cu siguranta,AU ) Or avea, da' eşti sigur că le au pentru maioneză?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum